MDR-XB950AP EXTRA BASS™-HOOFDTELEFOON

Volledige specificaties en kenmerken

MDR-XB950AP

€ 110,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
245 g (zonder snoer)

Algemene functies

Gesloten type
ja
Driverunit
40-mm dynamische driver, dometype
Dynamisch type
ja
Impedantie (ohm)
40 Ω bij 1 kHz
Frequentierespons
3–28.000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW)
106 dB/mW
Type kabel
Y-type
Lengte van snoer
1,2 m
Stekker
L-vormige vergulde ministekker met vier geleiders
Draagstijl
Hoofdband, Over het oor

Microfoon

Richting van interne microfoon
Omnidirectioneel

Kleuropties

black

Inhoud van de verpakking

  • Gebruiksaanwijzingen
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Advanced Direct Vibe Structure voor een gebalanceerd basgeluid

De Advanced Direct Vibe Structure van de hoofdtelefoon zorgt voor een gebalanceerde basrespons bij elke muziekstijl. Elk oorschelp heeft twee flexibele, goed afgesloten diafragma's aan de voor- en achterkant die de basklanken in uw muziek isoleren en voor een vloeiende resonerende respons van de lage tonen zorgen.  

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Strakke bas met gecontroleerde beatrespons

Dankzij de beat-responstechnologie ontstaat een krachtige, lage basrespons, ideaal voor muziek met veel lage tonen. Een ventilatieopening zorgt voor maximale luchtstroom in het lage frequentiebereik waardoor het diafragma de basritmes zo nauwkeurig mogelijk kan weergeven.  

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Dynamische neodymium-drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid

De lichte dynamische neodymium-driverunits van 40 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. In combinatie met een zeer gevoelig diafragma kunt u het volume van de hoofdtelefoon harder zetten (zonder dat hier een versterker voor nodig is) en blijft het geluid over het hele spectrum prachtig helder.

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Brede frequentierespons voor een volledig geluidsbereik

Het brede frequentiebereik van 3 Hz tot 28 kHz* is ontworpen voor de muziek van deze tijd die rijk aan bas is. Het laagste spectrum van het frequentiebereik van 3 Hz pakt elke krachtige sub-basklank op en in het hoogste spectrum van 28 kHz is het genieten van geweldig heldere zang. * Alleen passief gebruik; 20 Hz tot 20 kHz A2DP

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Hoge gevoeligheid voor een luid en helder geluid

Deze hoofdtelefoon heeft een hoge gevoeligheid van 106 dB/mW en zet elektriciteit zeer doeltreffend om in akoestische signalen. Hierdoor hoort u meer geluid over het gehele audiospectrum (in vergelijking met minder gevoelige hoofdtelefoons) als u muziek uit dezelfde bron en bij hetzelfde volume beluistert. 

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Drukverminderende oorschelpen die het geluid insluiten

 Het ovale ontwerp van de oorschelpen met drukverminderende kussens past zich aan de vorm van uw oren aan en zorgt voor een goede pasvorm en minimale geluidslekkage. Zeer dikke oorschelpen met naadloze 3D-verbindingen sluiten het geluid in en kaatsen het terug naar uw oren. Resultaat: u hoort meer muziek, minder storing van buitenaf en maximale basklanken.  

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

De ideale metgezel voor mensen die veel onderweg zijn. Dankzij de verstelbare metalen hoofdband en het zwenkbare en opvouwbare ontwerp kunt u de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas opbergen als u hem niet gebruikt of op reis bent. De oorschelpen kunnen plat gevouwen worden zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.  

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Metalen hoofdband voor een comfortabele pasvorm 

Een metalen hoofdband met een zacht hoofdkussen zorgt voor een prettige, comfortabele pasvorm, waar uw muziek u ook mee naartoe neemt. Bovendien geeft hij de hoofdtelefoon een geweldige uitstraling.

Afbeelding van MDR-XB950AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Aluminium band over de behuizing voor een pittige bas 

De lichte maar stevige aluminium band op de behuizing onderdrukt ongewenste trillingen zodat de diepe, krachtige basklanken behouden blijven. 

Afstandsbediening en microfoon in het snoer voor handsfree bellen

Met een afstandsbediening in het snoer en ingebouwde microfoon op het snoer van de hoofdtelefoon kunt u handsfree bellen met uw Android-smartphone of iPhone terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.