€ 150,00

(inclusief btw)
22

4.5 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

13
6
3
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

22 klantbeoordelingen

0

Mooie koptelefoon met eenvoudige bediening via App

MDR-XB950B1 22-03-2019 door Wierd

Mooie koptelefoon met eenvoudige bediening via App

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een echte aanrader!!

MDR-XB950B1 28-01-2019 door Larsje

Ik heb dit vorige maand gekocht en van er super tevreden over. Hij heeft een super lange batterijduur en super goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sensationeel geluid

MDR-XB950B1 16-01-2019

Prachtig geluid en zuivere bass, bij elke muziek genre. Bijv: house, bass, hardstyle, rock, etc.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zalige hoofdtelefoon!

MDR-XB950B1 15-01-2019 door R_vn

Een vriend heeft me laten muziek luisteren door deze hoofdtelefoon en ik was direct verkocht. Ik besloot hem voor Kerstmis te vragen. Alle functies werken zoals ze moeten werken. Zelfs bellen. Draadloos bellen zonder een warm oor of een pijnlijke arm, can you imagine? Ook heel handig om liedjes te zappen en op pauze te zetten zonder je gsm te moeten nemen. De bass boosted is écht wel boosted. Ik heb hem niet vaak opstaan omdat die voor sommige liedjes te geboosed is. Iedereen heeft een andere smaak natuurlijk. Als je een bass liefhebber bent, zeker doen zou ik zeggen. Voor niet bass liefhebbers: ook doen want je kan die functie gewoon afzetten. Ik ben er in ieder geval echt wel tevreden van.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

MDR-XB950B1 01-01-2019 door Frans58

Ik heb de koptelefoon enkele weken. Zeer goed geluid voor de betaalde prijs. Blue tuth werkt goed. Alleen Sony TV ondersteunt geen blue tuth van deze koptelefoon. Is Jammer. Koptelefoon is zeker de moeite waard. Zeer goede bas.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid (als je van bass houdt)

MDR-XB950B1 19-12-2018 door HdeB

Nadat mijn vorige koptelefoon van Philips kapot was gegaan gezocht naar een andere. Uiteindelijke deze gevonden. Nog geen minuut spijt van gehad. Koptelefoon zit lekker op mijn hoofd. Sluit goed af van omgevingsgeluid. Mooi geluid. Ik hou van lekkere bass in muziek en deze koptelefoon heeft dat. En hij gaat ook lekker lang mee voordat je hem moet opladen. Al met al een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Genieten!

MDR-XB950B1 17-10-2018 door Marcel1859

Een paar weken geleden aangeschaft en geen moment spijt. Top geluid! Een heerlijke bas en een prachtig totaal geluid. De blue tooth werkt ook prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed maar niet sterk

MDR-XB950B1 17-09-2018

Ik had deze koptelefoon gekocht, echter is het geluid erg zacht. Er zit een flinke bass op, maar het volume is voor mij te zacht. Ook lees ik veel klachten over het fragiele steuntje,welke snel breekt. Dan vind ik de prijs erg hoog

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top product

MDR-XB950B1 05-09-2018 door Ttg7

Zeer tevreden met de koptelefoon goed geluid Top..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

MDR-XB950B1 21-07-2018 door Info

Heel goede draadloze hooftelefoon alleen als die bijna plat is geeft hij geen siniaal dat die bijna plat is en als het plat is valt die gewoon uit dat is wel iets minder maar voor de rest heel goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon

MDR-XB950B1 25-06-2018 door Tom2910

Ik deze koptelefoon vorige maand gekocht echt geweldig is de koptelefoon en helemaal mey de exyra bass knop

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit lekker en mooi geluid.

MDR-XB950B1 25-05-2018 door lapluma

+ Prima hoofdtelefoon; zit lekker en doet alles prima. + Ik maak podcast en daarvoor is deze over ear heel goed. - Behalve telefoongesprekken, de andere kant van de lijn hoort me vaak niet. - Oplaadkabel was bij mij binnen paar maanden dood.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

MDR-XB950B1 14-05-2018 door Charl

Al veel gebruikt en erg tevreden over de geluidskwaliteit en het comfort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima koptelefoon voor de prijs

MDR-XB950B1 17-04-2018 door GabyT

Ik heb de koptelefoon nu twee weken in gebruik en hij bevalt prima. Hij maakt gemakkelijk verbinding met mijn apparaten en het geluid is goed. Het is ook erg fijn dat er een microfoon in zit, zodat je gewoon kunt bellen terwijl je de koptelefoon op houdt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima geluid en goed draagcomfort!

MDR-XB950B1 08-04-2018 door Marc1956

Ik heb verschillende hoofdtelefoons beoordeeld en uiteindelijk is mijn keuze gevallen op deze Sony XB950B1. Deze hoofdtelefoon heeft een prima geluid met een geweldige bas. Daarnaast voelt de telefoon heerlijk aan op je hoofd en kun je met de app de geluidsweergave naar wens kiezen. Gelet op deze uitstekende eigenschappen ben ik dan ook erg blij met mijn keuze. Met betrekking tot de handleiding mis ik de mogelijkheid om deze ook op te laden met een universele lader zoals de lader van een I-Phone.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed geluid, initiële installatie ging lastig

MDR-XB950B1 31-03-2018 door biertje

Het gebruik bevalt prima. Makkelijk in en uitschakelen. De initiële installatie verliep helaas niet zonder hulp van Sony service. Tevens was de handleiding van internet nodig. Verder een goed geluid en goed gebruiksgemak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Uitstekende draadloze hoofdtelefoon

MDR-XB950B1 23-03-2018 door martin43

Goede weergave van de muziek, goed zittende hoofdtelefoon, snelle herkenning met contact maken en via de mobiele telefoon de bas instellingen regelen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

geweldige kenmerken

MDR-XB950B1 13-03-2018

ik heb hem nu 2 weken en ben er wel trots op dat ik hem heb gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Heldere hoofdtelefoon

MDR-XB950B1 05-03-2018

Recent gekocht als vervanging van een Philips bluetooth hoofdtelefoon, uitstekend apparaat, let op bij een ouder type laptop moet u wel eerst een goede bluetooth microdongle aanschaffen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geweldige koptelefoon

MDR-XB950B1 04-01-2018 door sh704028

2 weken in gebruik, gemakkelijk te bedienen en verbinden. Geweldig geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Sony - draadloze hoofdtelefoon

MDR-XB950B1 31-10-2017

Werkt perfect met mijn Sony zx premium allen jammer dat ik hem niet aan de praat krijg met mijn sony tv bravia er zit nochtans Bluetooth op

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Bluetooth rules

MDR-XB950B1 07-10-2017 door Fockerelli

Geschenk bij mijn Sony Xperia ™ premium xz, Heel handig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

1