€ 200,00

(inclusief btw)
34

4.7 gebaseerd op 34 klantbeoordelingen

23
11
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

34 klantbeoordelingen

0

Geweldig

MDR-XB950BT 06-02-2018 door JoeriS

Een lange tijd had ik de SONY MDR-ZX310APL Blauw, een goede koptelefoon maar deze sloot eigenlijk niet goed af. Na 1,5 jaar werd de band wijd en was ik toe aan een nieuwe. Ik heb veel gezocht naar reviews en wilde weer een Sony, omdat de kwaliteit gewoon goed is. Toen zag ik de SONY MDR-XB950AP, die is geweldig! Met een extra bass is ieder moment om te genieten, de koptelefoon heeft een prachtige kwaliteit met fijne kussens en band. Voor de prijs heeft het een geweldige kwaliteit en daarom is de prijs-kwaliteitsverhouding goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige muziek beleving!

MDR-XB950BT 14-01-2018 door GewoonThomas

Super tevreden. je hoort meer muziek dan mijn vorige koptelefoon. makkelijk BT aansluiting, lang gebruik van draadloos. Ook de noise canceling is ideaal. je hoort de omgeving gewoon niet. prima koptelefoon voor die prijs. nog maar 1 maand in bezit dus kan nog niet zeggen wat de accu of kwaliteit over een jaar is!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

comfortabel en prima geluid

MDR-XB950BT 21-11-2017 door Jookoo

Ruim een week in huis en nog niet hoeven opladen. Ik gebruik hem bij mijn desktop omdat ik met mijn oude bedrade koptelefoon steeds mijn koffie van mijn bureau trok. Leve de vrijheid. De dikke bas laat ik eruit. Ik ben er nog niet achter hoe ik die kan afstellen. De app op mijn telefoon gebruik ik niet omdat ik hem niet met mijn telefoon gebruik. De koppeling met mijn pc verliep prima. Aanzetten en een vriendelijke mevrouw fluistert in mijn oor dat alles werkt. Klopt ook. Prima ding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden op koptelefoon

MDR-XB950BT 05-02-2017 door Madero13

Sinds 3 weken in bezit. Veel draagcomfort, mooi geluid en handige bediening op koptelefoon zelf zoals vooruit, achteruit, pauze, volume en bass.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

MDR-XB950BT 17-01-2017

Ik heb de koptelefoon net na nieuwjaar gekocht en heb er heel veel schik mee geen problemen met verbinding, goed en mooi geluid en het design van de koptelefoon is ook mooi. Het is ook over-ear dus het comfort is ook uitstekend.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super bass en geluid

MDR-XB950BT 14-12-2016 door JonathanL1997

Nu een halve maand in gebruik, zeer tevreden over. Enige wat beter had gekund is de grip, bij het liggen op een bankje voor de sport glijdt de koptelefoon af van het haar op elke stand.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Gewoon geweldig product

MDR-XB950BT 14-12-2016 door Koosmary

Ik heb het in november gekocht en het is gewoon een mooi product en een onwijs goed koptelefoon

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super Bleutooth hoofdtelefoon

MDR-XB950BT 26-11-2016 door File69

Super kwalitatieve hoofdtelefoon met bleutooth en zeer gebruiksvriendelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

MDR-XB950BT 06-11-2016 door bmwfan

Uitstekende hoofdtelefoon werkt super via nfc en op pc

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ffijne koptelefoon met veel bedieningsgemak

MDR-XB950BT 02-11-2016 door mshans

Mooie stylish koptelefoon. Precies voldoende bedieningsmogelijkheden. Makkelijk via Bluetooth aan te sluiten op je mobiel of stereo. En het zit heeel comfortabel. Naast de goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastische hoofdtelefoon

MDR-XB950BT 21-10-2016 door Han B

Zowel draadloos als met draad een geweldig mooi geluid! Duidelijke instructies, ook in het Nederkands

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Je krijgt waar je voor betaald

MDR-XB950BT 20-06-2016 door Hermie3992

Heb deze bt hoofdtelefoon 2 weken geleden aangekocht.vormgeving is behoorlijk,aanpassen rond de oren en zachtheid van is perfect.Heb alleen nog niet gebruikt in de zon of op het strand.Kan me dan wel inbeelden dat dit vrij heet kan worden.Bt verbinding wordt bij mij wel verstoord door mijn bt muis.Maar met deze uit te schakelen is dit euvel opgelost.geluids kwaliteit is perfect,graag had ik wel een harder volume verwacht....blijft een aanrader prijs kwalitet

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid en heerlijke pasvorm

MDR-XB950BT 15-05-2016 door Swinkie6

Ik heb de koptelefoon nu 2 weken in mijn bezit en heb er zeker geen spijt van. Voornamelijk gebruik ik de koptelefoon op kantoor om mij af te sluiten van mijn lawaaierige ICT collega's. :-) De koptelefoon zit heerlijk door de grote en zachte kussens. Ik kan hem makkelijk uren achter elkaar dragen. Totaal geen last van een drukkend gevoel of geïrriteerde oren. Over het geluid ben ik ook meer dan tevreden. Ongelofelijk wat een geluid er uit deze koptelefoon komt. Met hoog volume blijft hij goed geluid geven zonder vervormingen. De Bass Boost functie gebruik ik niet. Dat is echt totaal overbodig aangezien de bas gewoon goed is. Met de functie aan wordt het echt uit zijn verband getrokken. Koppelen met de smartphone via NFC gaat heel simpel. Je schakelt je koptelefoon er zelfs mee aan als deze uit staat. Ideaal. Het bereik van de bluetooth is ook erg goed. Ik wandel er een paar kantoren verder mee zonder dat de verbinding wegvalt. Ook ideaal is de lange batterij duur (zeker 20 uur) en dat je hem ook kan aansluiten met de 3,5 mm jack wanneer een apparaat niet over bluetooth beschikt. Dat vond ik een pré bij mijn keuze. Telefoneren heb ik ook al gedaan. Aannemen van telefoon werkt perfect en de beller klinkt voor mij ook erg goed. Geen klachten gehad van de bellende kant. Kortom, super aankoop!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top produkt

MDR-XB950BT 08-05-2016 door bram

zeer goede kwaliteit haalt de bas goed omhoog. gemakkelijke bediening

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekkere bass!

MDR-XB950BT 10-03-2016 door JampaJasy

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ben er echt blij mee. Aangezien ik een 'bass-lover' ben is de bass functie echt geweldig!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Civilized on ear ghetto blaster

MDR-XB950BT 07-03-2016 door BoudewijnC

Ik had een Sony MDR-ZX750BN, een prima draadloze koptelefoon, toch ben ik gezwicht voor de Sony XB950BT. De bass speaker is echt fenomenaal op de oren. De prijs kwaliteits verhouding is meer dan goed. Het gebruiksgemak met de telefoon is ideaal. Ik gebruik de koptelefoon ook tijdens mijn werk, door de ingebouwde microfoon heb je nagenoeg geen bijgeluiden en ben je voor de andere kant goed te verstaan, ook tijdens concerten. Kortom, ik ben zeer tevreden met deze koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelofelijk!!!

MDR-XB950BT 12-02-2016

Dit is de beste koptelefoon die ik ooit heb gekocht. Hij was het geld absoluut waard!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs-kwaliteit

MDR-XB950BT 12-02-2016 door Everwimp

Maakt snel verbinding met telefoon en geluid is ook goed. Bediening is handig. Enige nadeel is dat hoofdtelefoon vrij omvangrijk is en dat er geen tasje bij zit Nog niet geprobeerd om er mee te bellen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Weer een geweldig product van Sony

MDR-XB950BT 11-02-2016 door JWijnja

Deze koptelefoon is vooral aan te raden voor mensen die een geweldige bas op hun koptelefoon willen hebben. Bij sommige nummers trilt de headset bijna van je hoofd. Hij zit nog een lekker op je hoofd voor een scherpe prijs.Door de diepe oorkussens ziet het er wat lomp uit op je hoofd, maar daardoor wel erg comfortabel. Bovendien gaat de batterij zeer lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super relaxte koptelefoon

MDR-XB950BT 04-02-2016 door Kuuperke

Een koptelefoon met veel functies en aansluitmogelijkheden Het geluid supergoed klinken.Pasvorm verstelbaar en geen grote druk op en om de oren.Design is top en gelukkig geen krasgevoelige hoogglans en de rode rand geeft de koptelefoon toch wel weer een sportievere look.De batterij is ook heel goed en gaat zoals beloofd de nodige uren mee toch ook weer een klein minpuntje waarom zit er geen opbergcase bijgeleverd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede aankoop !

MDR-XB950BT 11-01-2016 door wouter1961

Sinds kort deze geweldige koptelefoon in bezit na jaren zoeken . En deze keer blue tooth . Geen last meer met kabels . Zeer ruim bereik in lage en hoge tonen . Soms hoor ik nu geluiden die ik niet eerder hoorde in nummers . Hoop er nog jaren plezier van te hebben !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top headphone!

MDR-XB950BT 08-01-2016 door rockpaulrock

Ik heb deze koptelefoon nu ongeveer 1 maand. Het geluid is super. Heb nog nooit een koptelefoon gehoord met zulke diepe bassen en heldere hoge tonen. Deze koptelefoon kan je gerust uren dragen zonder enige last te krijg. Dit mede door de grote zachte earcups. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

superieure geluidskwaliteit XB950BT

MDR-XB950BT 03-01-2016 door sebergh12

Ik heb de Sony MDR-XB950BT nu een paar dagen in huis en ik ben hier erg blij mee. De headphone heeft een zeer fraai design en een uitmuntende geluidskwaliteit. De ingebouwde bass boost functie doet ook echt wat het zegt en wat het beloofd. De bass tonen die uit worden weergegeven zijn zwaar, diep maar blijven ten allen tijden zuiver en gaan niet ten kosten van de hoge en midden tonen. ook zonder de boost functie blijft er meer dan genoeg bass over en blijft alles in verhouding. het is handig dat er een ingebouwde microfoon aanwezig is waardoor er in combinatie met een mobiele telefoon een goede headset aan je toestel is gekoppeld en ook de bediening op de oorschelpen voor het volume en de het bedienen van je MP3 speler werkt prima en is prettig geplaatst. ook de batterij duur is prima heb hem nu in de afgelopen paar dagen meerdere uren per dag gebruikt en nog niet hoeven laden. Als laatste vind ik het een groot voordeel mocht de batterij onverhoopt leeg zijn je hebt niet de kan om die direct op te laden deze headphone gewoon met de kabel bruikbaar blijft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed produkt

MDR-XB950BT 30-12-2015

Gebruik deze koptelefoon nu een maand en ben zeer tevreden. Vooral de draadloze kwaliteit doet mij deugd. geen gedoe meer met kabeltjes die je om de haverklap kwijt bent. Kan dit product niet vergelijken met nog duurdere producten maar deze koptelefoon voldoet prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

MDR-XB950BT 18-12-2015 door Wicoma

Zeer tevreden mee een echte aanrader voor iedereen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

MDR-XB950BT 10-12-2015 door Lorenzoo_

Ik heb deze koptelefoon nu ongeveer een week, gebruik hem dag in dag uit en zelfs zonder de bass boost functie aan geeft hij een perfecte helderen combinatie weer van highs mids en lows. Maar met de functie AAN, dit maakt het mijn perfecte koptelefoon voor net dat beetje meer. Bedankt voor dit product Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke headset

MDR-XB950BT 07-11-2015 door MartijnV

Ik heb deze headset sinds twee weken en ik kan alleen maar lovende woorden over deze headset spreken. Ik gebruik deze headset voor muziek en voor het gamen. Voor beide, is de headset zeer geschikt. Door de goeie noise cancelling, kan je tijdens het gamen bijvoorbeeld niet afgeleid worden door geluid om je heen. Daarnaast heeft deze headset een heerlijke bass boost, waardoor je muziek zoals EDM perfect ervaart.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige geluidskleur

MDR-XB950BT 01-06-2015 door drickx

Het geluid is zoals verwacht: zalige bassen met niet verwaarloosde middentonen. De oorschelpen zijn misschien wat dik, maar de hoofdtelefoon zit daarom niet slecht, al is de hoofdband in de kleinste stand juist een klein beetje te groot in mijn geval. Het draadloos connecteren met de gsm en laptop gaat gemakkelijk en zonder problemen, al is er bij de laptop wel een merkbare latency bij het kijken van films (offline en online op youtube bv). Dit laatste ligt waarschijnlijk wel aan de oudere versie van Bluetooth die mijn laptop gebruikt. Daarom is het nog geweldiger dat de hoofdtelefoon ook via draad gebruikt kan worden, waarbij de goede geluidskwaliteit niet merkbaar minder wordt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Zit erg comfortabel en klinkt goed!

MDR-XB950BT 24-05-2015 door Tim84

Het design is fraai. De hoofdtelefoon sluit mooi aan rondom de oren, zodat je weinig omgevingsgeluiden hoort. Bluetooth werkt vlekkeloos en de accu gaat lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dit is een topper!!

MDR-XB950BT 08-05-2015

Deze koptelefoon zit perfect!! lekker zacht dankzij de dikke kussens, ook na uren dragen gaat hij niet knellen omdat hij helemaal over je oren valt. De geluidskwaliteit is erg goed en met de Bass Boost dreunt hij er lekker op los. Werkt uitstekend samen met mijn Xperia Z3 Compact telefoon via de NFC functie, makkelijker kan niet. Ik heb de accu nog niet leeg gekregen, dat zit ook wel goed dus. Een dikke aanrader dus.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Laag is prima.

MDR-XB950BT 22-02-2015 door Peter99

Werkt prima samen met iPod en iPad Installatie is eenvoudig. Geluidskwaliteit is prima vooral in het laag.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bass Boost

MDR-XB950BT 17-01-2015 door Ice_Dragon_Ryan

Ik vind het een geweldige bass boost hebben! Ook het geluidskwaliteit is best wel goed. Het is handig dat je met NFC kan verbinden. En als je gebeld word dat je muziek rustig stopt, en dat je gewoon met play/pause op kan nemen en ophangen, dat daarna je muziek weer rustig tot zijn volume komt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede keuze

MDR-XB950BT 04-01-2015 door Johan15

Ik geef niet zo om de beste kwaliteit te hebben in muziek. Ik kan dat niet horen, sorry, ik heb dat niet. Het moet geweldig zijn als je dat hebt. Ik ben meer iemand van de praktische technische snufje. Ik heb verschillende hoofdtelefoons vergeleken en ben begonnen met de goedkopere modellen. Vergelijken, eigenschappen afwegen tegen elkaar en terug vergelijken. Uiteindelijk vond ik dit model. En als ik dan zie wat ik allemaal met deze hoofdtelefoon kan, moet ik zeggen, dat ik een goede keuze gemaakt heb. Wat ik vooral fijn vind, enkele uren opladen is genoeg voor vele uren muziek, dus ik moet deze niet altijd terug aansluiten om op te laden. Daar had ik het meeste schrik van, dat ik extra zorgen moest besteden aan zo'n futiliteit als opladen, maar dat moet bij deze niet. En als ik hem vergeet op te laden, kan ik nog altijd verder luisteren met een kabeltje, dus hij laat mij nooit in de steek. Dat was een breekpunt voor mij, als je een draadloze hoofdtelefoon koopt, dan moet die altijd kunnen werken. Ook als je deze vergeet op te laden. Leuk vind ik dat je met een knopje het volgende of het vorige liedje kan kiezen. Wat was het leuk toen familie langs kwam en de kwaliteit van de muziek geweldig vond en mij een complimentje gaf voor de goede keuze van hoofdtelefoon. Ik gebruik deze ook om naar een film te luisteren op de tablet terwijl de rest van de familie een andere film aan het zien is op TV. Door de gesloten vorm van de oorkussens komt er bijna geen geluid binnen. Je bent werkelijk volledig weg uit de kamer, jij en je film en de geluiden die je nog eens extra een boost kan geven door de bass boost. Voor mij is dit een goede keuze geweest. Sony, ga op deze weg verder ! J.G.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer leuken koptelefoon goeie bouw kwaliteit

MDR-XB950BT 04-11-2014 door Joery1992

Kwa bouw kwaliteit is die perfect Kwa uitstraling vind dat er noch wel iets te verbeteren is, de oorkussens lopen voor mij gevoel te veel naar binnen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0