36

4.5 gebaseerd op 36 klantbeoordelingen

21
13
2
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

TOP KWALITEIT VOOR EEN TOPPRIJS !!!

MDR-XB950N1 12-03-2019

zeer tevreden over dit product zoals altijd bij Sony. Het bass effect werkt ook echt uitstekend.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Goede headset, alleen niet langdurig

MDR-XB950N1 30-03-2019 door Thomas2019

Jaar geleden gekocht. Een goede headset en goed geluid. Naar tevredenheid gebruikt. Echter nu na een jaar begint het plastic van de headset te breken op het punt dat de oorschelpen aan de hoofdband bevestigd zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

1

0

36 klantbeoordelingen

0

Prettige hoofdtelefoon

MDR-XB950N1 16-06-2019 door RinyM

Ik heb in de winkel uitgebreid ngekeken en geprobeerd wat er allemaal is en wat de verschillen zijn. In de prijs- kwaliteit verhouding kwam deze als beste eruit voor mij. Zit prettig, goed geluid. De noise cancellibg doet het behoorlijk goed. Als de TV aanstaat terwijl ik andere muziek luister hoor je die niet ( alleen heel even tussen de nummers door minimaal) . Ik ben er blij mee!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid is super, noise cancelling matig

MDR-XB950N1 04-06-2019 door Mies30

Vorige week gekocht, tevreden maar voldoet niet helemaal aan de verwachting vanwege de kwaliteit van het noise cancelling. Mooi geluid en goede pasvorm.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden

MDR-XB950N1 15-05-2019 door robzoetermeer

Ik ben zo tevreden, dat ik een ieder deze headphone aan kan raden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige prijs-kwaliteit

MDR-XB950N1 13-05-2019 door hh_nick

De beste koptelefoon voor wie wil genieten van zeer goed geluid en toch geen honderden euro's wil spenderen. Dit Sony product combineert uitstekend geluid (met noise cancelling), draagcomfort en bouwkwaliteit voor minder dan 200 EUR. Het ontwerp is wat aan de grote kant en je krijgt enkel een soft case meegeleverd. Echter wegen deze niet op tegen alle goede kwaliteiten van dit product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, Fijne noice cancelling

MDR-XB950N1 23-04-2019 door Mel1ssa

Ik heb deze koptelefoon eend maand of 2 geleden gekocht en ben zeer tevreden. Gebruik de koptelefoon vaak in de trein en de noicecancelling werkt uitstekend, zo kan ik lekker rustig naar muziek luisteren of films kijken zonder het achtergrond geluid van de trein.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top app goed geregeld

MDR-XB950N1 30-03-2019 door xxxxxxx27

heb ik in een actie bij t-mobile gekregen super kado top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Chill

MDR-XB950N1 30-03-2019 door Groninger1

Fijne geluidskwaliteit, prima levensduur batterij en praktische opties op de koptelefoon. Je hoort de wind wanneer je fietst. Verder werkt noise cancelling erg prettig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede headset, alleen niet langdurig

MDR-XB950N1 30-03-2019 door Thomas2019

Jaar geleden gekocht. Een goede headset en goed geluid. Naar tevredenheid gebruikt. Echter nu na een jaar begint het plastic van de headset te breken op het punt dat de oorschelpen aan de hoofdband bevestigd zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

TOP KWALITEIT VOOR EEN TOPPRIJS !!!

MDR-XB950N1 12-03-2019

zeer tevreden over dit product zoals altijd bij Sony. Het bass effect werkt ook echt uitstekend.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima regelbare Bass

MDR-XB950N1 07-03-2019

Ik heb veel luisterplezier van deze Sony koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid, makkelijk in gebruik.

MDR-XB950N1 06-03-2019 door MichelleS

Ik heb dit product vorige week gekocht en ben er heel blij mee. Het geluid is mooi, zeker met de extra bass functie en de hoofdtelefoon is makkelijk in gebruik. Via de app kunnen verschillende geluidseffecten gekozen worden en ook dit werkt goed. Wat ik erg fijn vind is dat ik de muziek kan bedienen (play/pause, forward, rewind) via de hoofdtelefoon zelf; met een eenvoudig knopje aan de rechterkant. Al met al een heel prettig product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Genieten van muziek

MDR-XB950N1 16-01-2019 door Johannu

Deze koptelefoon kreeg ik als cadeau voor Kerst. Sindsdien heb ik er veel plezier van om mijn favoriete muziek te beluisteren onder bijna ideale omstandigheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede kwaliteit

MDR-XB950N1 16-01-2019 door rocknroll

ik heb dit gekregen als cado en ben er zeer tevreden mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wireless Noice Cancelling

MDR-XB950N1 13-01-2019 door Marcootje2019

Hele fijne koptelefoon. Was erg benieuwd naar het gebruik van de noice cancelling. Werkt prettig en makkelijk. De extra bass functie niet altijd even prettig. Deze kan je via de app makkelijk bijstellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ziet er goed uit

MDR-XB950N1 09-01-2019 door manus501

heb het gebruikt en ben er tevreden mee en met de bass knop en verschillende mogelijkheden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige klank

MDR-XB950N1 17-12-2018 door mrpropre

zeer goede koptelefoon voor alle soorten muziek, weinig tot geen omgevingsgeluiden komen door de noise cancelling.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prijs / kwaliteit onverslaanbaar

MDR-XB950N1 22-10-2018

Gekocht wegens een lange vliegvakantie. De noisecancelling werkt super, het geluid is zeer goed en iedereen die meeluistert complimenteert me op de kwaliteit. Het design is echter een beetje lomp, wat opzich wel logisch is met de prima geluidsafdekking. Ook zonder noisecancelling aan, vermindert het design het omgevingsgeluid al aanzienlijk. Nadeel: de Noisecancelling en Bassboost gaan telkens bij opstarten weer aan, Soms heb je daar even geen zin in.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De perfecte koptelefoon voor extra focus!

MDR-XB950N1 19-10-2018

Was al een tijdje opzoek naar een vervanging voor goedkoop setje oordopjes. Zocht naar een manier waarbij ik echt even kon focussen. Kwam uit bij een goede over-ear's. Nadeel is vaak dat je na tijd warme oren krijgt of nog erger dat ze beginnen te irriteren. Deze zijn echt perfect, superlicht en dikke kussens op je oor. Je vergeet bijna dat je ze op hebt en totaal geen irritatie. Verbinden via bluetooth ging heel eenvoudig en wat ik zelf fijn vind is dat er altijd nog de optie is om ze met kabel aan te sluiten. In het geval dat de batterij leeg is (wat lastig is met 22 uur speeltijd) of dat een apparaat waar je mee wil gebruiken net geen bluetooth heeft. Verder heeft deze Noise Cancellation (NC) waarschijnlijk kan het altijd beter maar voor deze prijs werkt het echt prima. Alles is via de koptelefoon zelf te regelen inclusief het aan en uit zetten van de NC of de megabass :) Kortom ik ben echt heel tevreden enige wat ik kan verzinnen is dat ze misschien wat groot zijn op je hoofd. Zou er misschien niet mee op de fiets stappen daardoor. Lijkt mij ook niet verstandig met het oog op niet horen van verkeer om je heen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste Hoofdtelefoon by far

MDR-XB950N1 17-09-2018 door veerm007

Had de voorloper xb950 ook maar die was kapot gegaan, deze is nog beter. Dragen zeeeeeer comfortabel. Solo 3 en Parrot zik 2 zijn inmiddels overleden. Top product, kan tegen een stootje, zeer goed geluid en mega comfortabel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helder geluid met prima Noise Cancelling

MDR-XB950N1 26-08-2018 door RoeG

Ik heb dit product 2 weken geleden gekocht om te gebruiken in een kantoortuin met veel pratende mensen. De Noise Cancelling werkt goed, mits je muziek er bij aanzet. De afwerking van de hoofdtelefoon voelt stevig aan. Nadeel vind ik het ontbreken van een fatsoenlijke opbergcase, er wordt een zachte stoffen opbergzakje meegeleverd. De oplaadtijd van 7 uur ervaar ik als een nadeel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige koptelefoon

MDR-XB950N1 24-08-2018 door Ramona01

Hele mooie koptelefoon, goed geluid, zit fijn. Alleen het om de nek dragen wanneer je geen muziek luistert, zit niet heel comfortabel. Maar verder super tevreden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

betaalbare hoofdtelefoon

MDR-XB950N1 21-06-2018 door Detepper

Heb de Sony - MDR-XB950N1 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling gekocht. dacht eerst hij is wel duur en wat kun je verwachten. Ik moet zeggen hij maakt de aankoop prijz helemaal waar. Zit goed over der oren dus dicht goed af. Ook de Noise Cancelling werkte uitstekend dit na een ervaring van 10 uur vliegen en achter elkaar films kijken bleek de accu nog niet leeg te zijn. Wat mij betreft een uitstekende aankoop en zijn geld zeker waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wij zijn heel blij met dit product.

MDR-XB950N1 15-06-2018 door San38

Tevreden met aankoop alleen jammer dat ik geen geluid via mijn laptop krijg hiervoor moet de hele laptop opnieuw worden geinstalleerd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

FIJNE HOOFDTELEFOON

MDR-XB950N1 10-04-2018 door Hans5351

Het betreft een erg fijne hoofdtelefoon die precies dat doet wat ik ervan verwacht. Het is erg eenvoudig Bluetooth verbinding te maken en het geluid, dat is natuurlijk erg persoonlijk, bevalt mij er goed. Noise Cancelling werkt redelijk tot goed. Ik kan de hoofdtelefoon uren dragen zonder er hinder van te hebben. Wel bijzonder dat je de hoofdtelefoon blijkbaar alleen maar op kunt laden met een USB aansluiting op de computer.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koptelefoon

MDR-XB950N1 26-03-2018 door Riezer

Ik heb deze koptelefoon nu een tijd in gebruik en ik ben zeer tevreden. De noisecancelling werkt naar behoor en het basseffect is erg nice. De mids en highs zijn zeker nog aanwezig. De koptelefoon is alleen niet te dragen rond de nek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Zeer goed geluid en NC functie!

MDR-XB950N1 19-03-2018

Week geleden gekocht en was gelijk verkocht over het prachtige geluid en mogelijkheden van de XB950N1. Zeer handig is dat je op de buitenzijde van de oorschelp volume, nummers voor of achteruit kan skippen en NC kan bedienen. De app werkt ook erg goed en fijn waar je de extra bass en NC heel goed en snel mee kan instellen. De pasvorm van de XB950N1 is erg goed en voldoende instelbaar. Als je hem koopt krijg je er zeker geen spijt van, ik ben er zeeeeeer tevreden over.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Super headset, mooi geluid

MDR-XB950N1 16-03-2018 door RayG74

Dit is 1 van de beste headsets die ik ook gekocht heb. DE bass functie is erg goed, in te stellen via de app, bij mij staat hij meestal op 3 of 4, dit is meer dan genoeg. De bass overrompelt de mid en de high tones niet, Het geluid blijft kristal helder. Qua pasvorm is het ook een heerlijke headset. De cups passen bij mij precies over mijn oren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

zeer gemakkelijk te bedienen.

MDR-XB950N1 08-02-2018 door Leender

Na een paar keer de knoppen verkennen,daarna eenvoudig te bedienen.Als je de koptelefoon op hebt wordt er ook gezegd ingeschakeld of uitgeschakeld.De accu gaat lekker lang mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Geweldig geluid

MDR-XB950N1 05-02-2018 door Gooseman1810

Deze hoofdtelefoon heeft een fantastisch bass effect. De diepe bassen trillen werkelijk door je hele lichaam. Daarbij de noise canceling, die trouwens zeer goed werkt, dus in éën woord super. Ik ben erg blij met deze hoofdtelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Mooie koptelefoon

MDR-XB950N1 05-02-2018 door Benkiter

Deze over-ear koptelefoon met Extra Bass en noise cancelling past goed en heeft een goed geluid met diepe bas(s). Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Verbinden met externe apparatuur is makkelijk en gaat goed. Enige opmerking van mij is dat ik graag een helderder geluid zou willen maar kan de treble niet aanpassen, ook niet via de bijbehorende app.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Fijn geluid en zit heerlijk.

MDR-XB950N1 04-01-2018 door xjemerel

Er komt een heel fijn geluid uit deze koptelefoon. Daarnaast zit deze erg lekker op het hoofd en is goed verstelbaar. Heel licht verbeterpunt is dat misschien de batterij iets langer mee had gemogen. Verder een top ding in mooie kleur.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Fijne hoofdtelefoon zit lekker en prima geluid

MDR-XB950N1 20-12-2017 door berttenb

De koptelefoon zit lekker, schermt je goed van van omgevingsgeluiden en heeft een lange batterijduur. Beetje jammer dat de app zo weinig toevoegt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed voor prijs

MDR-XB950N1 04-11-2017 door Brummert

Goed design, handige knoppen op koptelefoon, lange accu duur & comfortabel ook bij lang dragen, goeie bass. Echter: constante ruis, met name wanneer NC aan staat. Geluidskwaliteit niet superieur (ga dan voor een technica etc.), geen hard case meegeleverd.. NC stopt met name lage tonen (burende buren hoor je niet), stemmen etc zijn wel hoorbaar. Voor deze prijs is mijn enige nadeel echt de ruis, dus Sony, zorg ervaar dat je geluid bij laag volume ook scherp en zuiver is.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design, goed geluid, makkelijk in gebruik

MDR-XB950N1 03-11-2017 door ezra84

Mooie en degelijke koptelefoon. Het geluid zonder Extra Bass vind ik zelf beter klinken. Ook erg makkelijk via NFC met je telefoon te verbinden. Helaas wel een minpunt, de koptelefoon kan je niet via bluetooth verbinden met een televisie, soundbar of playstation 4. Dit zijn allemaal Sony producten. Misschien dat het wel werkt met een soort van 'bluetooth wireless headphone usb dongle'. Ik ga het in ieder geval proberen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig geluid

MDR-XB950N1 04-06-2017

ik heb hem nu al een paar weken en hij is geweldig! helemaal zoals ik mijn muziek horen wil en met een fantastische batterij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk geluid

MDR-XB950N1 06-05-2017 door Wietse15

Vorige week gekocht, en zeer tevreden over. Het geluid is weerzinwekkend! De bass is ongelooflijk zuiver maar zonder de kwaliteit van de overige muziek naar beneden te halen. Echte aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0