Afbeeldingen van MDR-Z7 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7 hoofdtelefoon

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Authentiek, meeslepend geluid

Het beste geluid en comfort voor echte audiofielen

Onze beste hoofdtelefoon reproduceert subtiele hoogfrequente geluiden tot 100 kHz: een primeur binnen de hoofdtelefoontechnologie. Met de HD-drivers van 70 mm met liquid crystal polymeer-diafragma's en het volledig metalen ontwerp krijgt u de helderheid die u nodig hebt om te genieten van audio met hoge resolutie, voor muziek die u dichter bij een liveoptreden brengt.

Driver van 70 mm

Voel meer

Geniet van superieure precisie en de meest subtiele dynamiek uit een driver van maar liefst 70 mm.

Ultrabreed frequentiebereik

Ga verder

Hoor diepe lage tonen en euforische hoge tonen met een volledig geluidsbereik tot 100 kHz.

Hoge gevoeligheid van 102 dB/mW

Luister helder

Speel muziek luid en duidelijk af met een Home Theatre-systeem of draagbaar apparaat met een hoge gevoeligheid van 102 dB/mW.

Absolute geluidszuiverheid

Geen compromissen in het streven naar perfectie

Ontdek het ware geluid met alle emotie en energie van de oorspronkelijke opname. Een indrukwekkende HD-driver van 70 mm geleidt uw muziek, waarbij elke noot precies ten gehore wordt gebracht, zelfs bij hogere volumes.

Authentiek geluid met LCP met aluminiumcoating

De combinatie van het liquid crystal polymeer-diafragma met aluminiumcoating biedt een preciezer geluid over het gehele frequentiebereik dan een conventionele LCP-driver.

Geluid met bolvormige golven

Geluid met bolvormige golven

Kleinere drivers van 40 mm produceren geluid als bolvormige golven, wat kan leiden tot reflectievertraging binnenin de oorschelpen.

Geluid met vlakke golven

Geluid met vlakke golven

De veel grotere driver van 70 mm zorgt voor een platter, vlak golfeffect dat reflectievertraging en geluidsverlies voorkomt.

Opname met hoge frequentie

Opname met een hogere frequentie dan cd

Opname van audio met hoge resolutie vindt doorgaans plaats met 96 kHz/24 bits of zelfs 192 kHz/24 bits, veel hoger dan bij cd.

Ultrabreed frequentiebereik

Hoor realistischer geluid dat meer emoties opwekt

Cd's en mp3's bereiken rond 20 kHz hun top, maar audio met hoge resolutie ondersteunt frequenties boven 80 kHz (dit model gaat tot 100 kHz) en een groter dynamisch bereik.

Houd de muziek binnen

Het opvouwbare ontwerp past perfect rondom het oor, waardoor de muziek wordt ingesloten en ander geluid wordt buitengesloten. De akoestiek kaatst terug naar uw oren zodat u ook de subtielste geluiden hoort.

Makkelijk opvouwbaar
Gebalanceerde audio

Gebalanceerde audio

Met een gebalanceerde kabel die bestaat uit vier koperdraden met een zilvercoating en afzonderlijke aarddraden voor beide kanalen (in blauw en geel) hoort u helder, nauwkeurig gereproduceerd geluid.

Dubbellaagse kabel

Dubbellaagse kabel van 3 meter

Deze hoofdtelefoon heeft een gebalanceerde kabel en een dubbellaagse kabel van 3 meter, voorzien van een koperen draad voor heldere hoge tonen, met zilveren coating voor diepe bastonen.

Geproduceerd in Japan

Ontworpen en getest met ongeëvenaarde precisie

Producten van Sony die in Japan zijn gemaakt, staan voor absolute kwaliteit en prestaties. Alleen de beste componenten en productietechnieken worden gebruikt voor het maken van hoofdtelefoons die de grenzen van puur geluid overschrijden.

Volledig metalen ontwerp

De metalen behuizing resoneert minder dan behuizingen van traditionele materialen. De duurzaamheid is uitzonderlijk dankzij de metalen hanger, hoofdband en componenten.

Metalen behuizing

Metalen behuizing

Met minder resonantie kunt u genieten van helderdere middelhoge tot hoge tonen en vloeiendere laagfrequente geluiden.

Metalen hanger en onderdelen

Metalen hanger

Klaar voor de dagelijkse stoten en schokken dankzij de metalen hanger, behuizing en componenten.

Metalen hoofdband

Metalen hoofdband

Sterker, lichter en flexibeler dan conventionele materialen, voor een stevige, comfortabele pasvorm.

Goed aansluitend ontwerp met dichte achterkant

Puur comfort

Ontworpen voor volledig muzikaal plezier

Hoor meer van uw muziek dankzij het goed aansluitende ontwerp met dichte achterkant dat goed over uw oren past. De zachtleren oorkussens zitten perfect rond uw oren, voor een comfortabele pasvorm.

Opvallend uiterlijk

Strak en verfijnd. Elegant en toch spannend. Deze iconische hoofdtelefoon ziet er net zo goed uit als hij klinkt, met een gladde, volledig metalen afwerking en zachte, zwarte oorkussens van leer. Een tijdloze en professionele uitstraling voor wie van stijl houdt.

Sony Design
Negative Space

Alles over hoogwaardige audio. Ontdek insiderverhalen over ontwerpinspiratie.

Specificaties en kenmerken
Onze beste hoofdtelefoon reproduceert subtiele hoogfrequente geluiden tot 100 kHz - een primeur binnen de hoofdtelefoontechnologie. Met de HD-drivers van 70 mm met liquid crystal polymeer-diafragma's en het volledig metalen ontwerp krijgt u de helderheid die u nodig hebt om te genieten van audio met hoge resolutie. Ervaar authentieke muziek die een live optreden benadert. 
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Gevoelige liquid crystal polymeer-driver voor helderheid

  • Ritmerespons

  • Dubbellaagse snoeren, 2 m en 3 m lang

  • Stabiel nekbandontwerp van volledig metaal

Driverunit
70 mm, dynamisch, dometype
Frequentierespons
4–100.000 Hz
Lengte van snoer
2 m (gebalanceerde aansluitkabel), 3 m (aansluitkabel)

Inhoud van de verpakking

Garantiekaart, Gebruiksaanwijzingen, Universele stekkeradapter, Hoofdtelefoonsnoer (3 m), Hoofdtelefoonsnoer met gebalanceerde aansluiting (2 m)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers