Afbeeldingen van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon
Logo voor hi-res audio

Geniet van hoogwaardig geluid met hi-res audio 

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek sneller digitaal te branden dan met een CD, kunt u met hi-res audio dichter bij de originele studio-opname komen en van uw muziek genieten zoals de artiest het bedoeld heeft.

U wilt nooit meer zonder deze audio-ervaring

Geniet van uw favoriete muziek met verbeterde geluidskwaliteit en urenlang luistercomfort. De MDR-Z7M2 levert een elegante geluidsreproductie, van hoge tot lage tonen, met HD-drivers van 70 mm, liquid crystal polymeer-diafragma's met aluminiumcoating, rooster met Fibonacci-patroon en een grotere magneet met twee keer zoveel volume als zijn voorganger. Het resultaat is een reproductie van een ruimtelijke geluidservaring in 3D zoals bij een live uitvoering.

HD-driverunits van 70 mm leveren breed en ruimtelijk geluid

Het vernieuwde ontwerp van de HD-driverunits met een grote diameter van 70 mm bedekt uw oren goed en produceert een vlak golffront dat lijkt op een natuurlijk geluidsveld voor frequenties van 4 Hz tot 100 kHz. Elke toon blijft helder in een ruimtelijke geluidsweergave. De emotie en energie van het origineel worden behouden, met vocale helderheid en een precieze basrespons.

Het geluid van de Signature Series blijft zich ontwikkelen

Onze MDR-Z1R-hoofdtelefoon blijft de eerste keus van audiofielen en nu zijn de voornaamste technologieën die voor dit model zijn gebruikt nog toegankelijker met de nieuwe MDR-Z7M2. Hoogwaardig geluid voor een audio-ervaring waar u urenlang helemaal in op kunt gaan.

Vergelijkingstabel van frequenties

Vloeiendere hogefrequentierespons

De MDR-Z7M2 heeft het rooster met Fibonacci-patroon van de MDR-Z1R overgenomen. Hiermee worden de beoogde geluidseigenschappen vloeiend gereproduceerd — iets dat bij ultrahoge frequenties een uitdaging is.

Rooster met Fibonacci-patroon

Rooster met Fibonacci-patroon 

Het rooster met Fibonacci-patroon is gemaakt van massief kunsthars en dunnere frames. Dit maakt het rooster zowel stevig als dun, waardoor de demping van geluid door het rooster bij ultrahoge frequenties zoveel mogelijk wordt beperkt.

LCP-diafragma met aluminiumcoating

Een LCP-diafragma in aluminiumcoating 

De dome van het diafragma is vergroot en het profiel is geoptimaliseerd, wat goed geluid bij midden-lage en prachtig geluid bij midden-hoge tonen oplevert. Door de combinatie van aluminium en LCP verdwijnt materiaalspecifieke resonantie voor natuurlijk geluid met weinig kleuring.

Dynamische neodymium magneet

Ca. 200% grotere dynamische neodymium magneet

Dankzij een nieuw ontwikkelde, grotere magneet die twee keer zo groot is als die van de MDR-Z7, heeft de MDR-Z7M2 meer aandrijfkracht en reageert deze sneller op signalen met hoge resolutie, wat resulteert in scherp en helder geluid.

Ga op in een wereld gevuld met geluid van hoge kwaliteit

Geniet van hoogwaardig geluid met een gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm en zuurstofvrije koperkabels met zilvercoating. Standaard meegeleverd.

Grafiek voor gebalanceerde kabelaansluiting van 4,4 mm

Gebalanceerde kabelaansluiting van 4,4 mm

Geniet van helder en dynamisch precisiegeluid met een gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm, die de linker- en rechtergeluidssignalen van elkaar scheidt en het verlies van signaaloverdracht, en de daaruit voortkomende geluidsvervorming, vermindert.

OFC-kabel met zilvercoating

Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating 

Zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating minimaliseren de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen. 

Ergonomische oorkussens

De in 3D genaaide synthetische leren oppervlakken en het zeer dikke schuimkussen van urethaan met lage repulsie zorgen voor een ergonomische vorm die op de onregelmatige afmetingen van het hoofd past en de druk gelijkmatig verspreidt. Door de nauwere pasvorm wordt de geluidslekkage verminderd en klinken bastonen zeer krachtig.

Hanger en schuifband van aluminiumlegering

Hanger en schuifband van aluminiumlegering

Voor de hangers en schuifbanden, de basisstructuur van de hoofdtelefoon, is een aluminiumlegering gebruikt. Hierdoor is de hoofdtelefoon licht en duurzaam, voor jarenlang plezier.

Een man die zich ontspant met de comfortabele oorkussens van de MDR-M7M2

Oorkussen van comfortabele materialen

De buitenkant van de oorkussens is gemaakt van zacht een schuimkussen van urethaan met vochtabsorberende en -afgevende eigenschappen. Deze eigenschappen verminderen het bedompte gevoel en zorgen ervoor dat u langer comfortabel kunt luisteren.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren met geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Met deze hoofdtelefoon geniet u van 360 Reality Audio.

Specificaties en kenmerken
De MDR-Z7M2-hoofdtelefoon produceert hoogwaardig geluid waar u urenlang helemaal in op kunt gaan. De technologie van de MDR-Z1R is ook op deze hoofdtelefoon toegepast. Hij beschikt over een HD-driverunit van 70 mm met een rooster met Fibonacci-patroon, een gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm en biedt veel draagcomfort, voor een audio-ervaring waar u eindeloos van wilt blijven genieten.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • HD-driverunits van 70 mm met een liquid crystal polymeer-diafragma met aluminiumcoating

  • Gebalanceerde kabels en zuurstofvrije koperkabels met zilvercoating van 4,4 mm

  • Ergonomische oorkussens

Driverunit
70 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
Frequentierespons
4 Hz - 100.000 Hz
Lengte van snoer
Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)

Inhoud van de verpakking

Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met universele stekkeradapter (verguld), gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu