MDR-Z7M2 HOOFDTELEFOON

Volledige specificaties en kenmerken

MDR-Z7M2

€ 800,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
340 g

Algemene functies

Type hoofdtelefoon
Gesloten, dynamisch (gesloten ontwerp)
Driverunit
70 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
Magneet
Neodymium
Impedantie (ohm)
56 ohm bij 1 kHz
Diafragma
LCP-diafragma met aluminiumcoating
Frequentierespons
4 Hz - 100.000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW)
98 dB/mW
Type kabel
Afneembaar Y-type
Lengte van snoer
Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)
Stekker
Hoofdtelefoonkabel (vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)
Draagstijl
Gesloten ontwerp

Inhoud van de verpakking

  • Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met universele stekkeradapter (verguld), gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Geniet van hoogwaardig geluid met hi-res audio 

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek sneller digitaal te branden dan met een CD, kunt u met hi-res audio dichter bij de originele studio-opname komen en van uw muziek genieten zoals de artiest het bedoeld heeft.

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

HD-driverunits van 70 mm leveren geluid van hoge kwaliteit

De nieuw ontwikkelde HD-driverunits met een grote diameter van 70 mm zijn zo ontworpen dat ze de oren van de meeste mensen goed bedekken. Ze produceren een vlak golffront dat lijkt op het golffront in een natuurlijk geluidsveld en geven frequenties van 4 Hz tot 100 kHz weer. Elke noot blijft nauwkeurig en helder in een ruimtelijke geluidsweergave. De emotie en de energie van de originele opname worden gereproduceerd, met ware vocale helderheid en een precieze basrespons.

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Rooster met Fibonacci-patroon voor soepele ultrahoge tonen

Van de MDR-Z1R overgenomen rooster met Fibonacci-patroon dat de gewenste geluidseigenschappen soepel weergeeft. Het is gemaakt van stijve giethars, een dun en sterk materiaal dat de demping van geluid door het rooster bij ultrahoge frequenties zoveel mogelijk beperkt.

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

LCP-diafragma met aluminiumcoating voor meer precisie

Het liquid crystal polymeer-diafragma met aluminiumcoating biedt een consistenter en preciezer geluid over het gehele frequentiebereik. Door de combinatie van aluminium en LCP valt materiaalspecifieke resonantie weg en wordt er natuurlijk geluid geproduceerd met weinig kleuring.

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Ca. 200% grotere dynamische neodymium magneet

Dankzij een nieuw ontwikkeld magnetisch circuit en een magneet die twee keer zo groot is als bij de MDR-Z7, heeft de MDR-Z7M2 meer aandrijfkracht en reageert deze sneller op signalen met hoge resolutie, wat resulteert in scherp en helder geluid. 

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Gebalanceerde kabelaansluiting van 4,4 mm

Geniet van helder en dynamisch precisiegeluid met een gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm, die de linker en rechter geluidssignalen van elkaar scheidt en ruis van het uitgangssignaal vermindert. 

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating 

Zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating minimaliseren de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen. 

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Ergonomische oorkussens

De combinatie van in 3D genaaide synthetische leren oppervlakken en een zeer dik schuimkussen van urethaan met lage repulsie zorgt voor een ergonomische vorm die goed op de onregelmatige afmetingen van het hoofd past en de druk gelijkmatig verspreidt. Hierdoor komt er minder lucht tussendoor, wordt de geluidslekkage verminderd en klinken bastonen zeer krachtig.

Afbeelding van MDR-Z7M2-hoofdtelefoon

Hanger en schuifband van aluminiumlegering

Voor de hangers en schuifbanden die de basisstructuur van de hoofdtelefoon vormen is een aluminiumlegering gebruikt. Hierdoor is de hoofdtelefoon licht en duurzaam, voor jarenlang plezier.