HOOFDTELEFOON

MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon

MDR-ZX220BT
Afbeelding van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon

bluegrayblack

€ 80,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX220BT draadloze hoofdtelefoon

Kenmerken

Draadloos streamen met Bluetooth®

Stream uw favoriete nummers draadloos via Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth®-hoofdtelefoon om daarna rechtstreeks via uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Hoor elk detail dankzij drivers van 30 mm

Hoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 30 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.

Luister langer met 8 uur draadloze afspeeltijd

Luister de hele dag door naar uw nummers. De ingebouwde lithium-ion-batterij levert ongeveer 8 uur stroom (afhankelijk van uw muziekinstellingen) en is oplaadbaar via micro-USB. 

Een geïntegreerde microfoon voor handsfree bellen

Bel en geef spraakopdrachten op, ook als uw telefoon veilig in uw zak of tas zit. En met de hoogwaardige geïntegreerde microfoon kunt u eenvoudig oproepen via uw smartphone plaatsen en beantwoorden.

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Door het zwenkbare, opvouwbare ontwerp kunt u de hoofdtelefoon makkelijk opbergen als u hem niet gebruikt of als u op reis bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.

Specificaties
  • Vereenvoudigde Bluetooth-connectiviteit met NFC One-touch

  • 30mm-driverunit

  • Tot 8 uur speeltijd

  • Oplaadbaar via USB, kabel meegeleverd

Frequentierespons
20 - 20.000 Hz
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers