44

4.3 gebaseerd op 44 klantbeoordelingen

16
26
1
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

44 klantbeoordelingen

0

Geweldig geluid

MDR-ZX770BN 12-08-2018

Mijn eerste draadloze hoofdtelefoon. Bij mijn vorige kreeg ik altijd draadbreuk bij de stekker. Ik ben erg tevreden over het geluid, het drasgcomfort en de speelduur. L

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super

MDR-ZX770BN 26-03-2018 door Babaasergames

Top ding, kwaliteit is goed. Noice canceling kan beter

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuk

MDR-ZX770BN 26-03-2018 door Jeroen964

Zeer aangenaam. Soms nog wel haperingen via bluetooth op de fiets. of zelfs als men gsm is men zakken steekt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed geluid!

MDR-ZX770BN 01-03-2018

Heb de hoofdtelefoon nu een aantal weken en het bevalt mij prima. Ik gebruik hem bij de PC via een bluetooth dongel en hij voldoet zeer goed. Tevens comfortabel en licht van gewicht. De NC (noise cancelling) knop gebruik ik niet want ik hoor geen verschil. De qualiteit (keuze van materialen is matig. In mijn geval geen probleem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

MDR-ZX770BN 18-02-2018 door Jack25

Voldoet prima!Zit prima .Bluetooth makkelijk in te stellen!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

MDR-ZX770BN 30-01-2018 door Jeroen461

De hoofdtelefoon is boven verwachting, ik heb lang gezocht, wilde niet te veel geld uitgeven, maar wel een degelijke set. Dit is de perfecte combo! De geluidskwaliteit is goed en de accu gaat lang genoeg mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een genot voor je oren.

MDR-ZX770BN 07-01-2018 door gcstapel

Ik heb deze voor de kerst gekregen en ik moet zeggen hij doet het prima. Ik hoor nu nummers ook heel anders dan voorheen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Draadloze hoofdtelefoon ZX770BN

MDR-ZX770BN 04-01-2018 door Herke

Het product voldoet volledig aan onze verwachtigen. Geen ruis en zowel met draad verbonden als wireless is een zuivere klank te horen. Zeer koopwaardig!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect geluid!

MDR-ZX770BN 02-01-2018 door Izzy58

Ik heb het product inmiddels 2 weken in bezit. In 1 woord het geluid is geweldig!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed uiterlijk

MDR-ZX770BN 08-12-2017 door Smile Soft

Ik heb het 2 weken in bezit, en bevalt mij zeer goed. Goed geluid en goede ontvangst mooie sound.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Comfortabele hoofdtelefoon met fantastische muziek

MDR-ZX770BN 02-12-2017 door Martinke

Afgelopen maand deze hoofdtelefoon gekregen voor mijn verjaardag. Onmiddellijk opgeladen en gekoppeld ( via bleutooth) met mijn Iphone 6. Vrrliep probleemloos. Vervolgens draadloos al meerdere uren geluisterd naar de warme en diepe sound. De noise cacelling werkt ook perfect. Gezin kan naar TV kijken en ik kan genieten van mijn muziek zonder gehinderd te worden vh omgevingsgeluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel tevreden!

MDR-ZX770BN 08-11-2017 door willemp96

Goeie noice cancelling, zit fijn en is niet al te groot. Zelf gebruik ik hem vooral met kabel omdat mijn Nintendo Switch geen bluetooth heeft. Ik heb hem echter wel een aantal keer getest met bluetooth en de functie die via nfc je bluetooth verbind is echt razend snel! Heel tevreden met mijn aankoop, zit comfortabel en is nog mooi ook.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waarom koop je dit prachtige item

MDR-ZX770BN 14-10-2017 door Ron22

Hij past perfect en heeft een heel zilver geluidweergave en ook een perfecte bass en het koppelen is zo simpel dat zelfs mijn kleinkinderen het zonder problemen kunnen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SONY MDR ZX770BN niet geruisloos vangt veel wind

MDR-ZX770BN 22-09-2017 door GODOGOOD

De koptelefoon van SONY is minder handig en kwaltatief dan ik had gehoopt. Op de fiets of wandelend op het strand komt de wind tussen een gleuf. Waardoor het luisteren naar muziek heel onaangenaam is. Het design is mooi en stevig. Maar ik mis een inklap mogelijkheid zodat deze ook makkelijk en compact mee kan in de tas. Het is een goede koptelefoon voor binnen, maar buiten vangt het dus te veel windgeluiden. Geen sportkoptelefoon want vocht van oorzweet blijft hangen en de warmte op de oren is na 20 a 30 minuten broeierig.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prijs kwaliteit

MDR-ZX770BN 10-08-2017 door Erving

Vorig maand gekocht met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, in een esthetisch en ergonomisch verantwoorde uitvoering.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg fijne hoofdtelefoon

MDR-ZX770BN 29-06-2017 door rverlaek

De noise canceling feature werkt redelijk goed, het omgevingsgeluid is niet volledig weg, maar is wel terug gebracht tot een prettig niveau. Alhoewel ik geen getrainde oren heb denk ik dat de geluidkwaliteit hoog is (ik gebruik hem door het vollume op de hoofdtelefoon zelf vrij laag te zetten en op mijn laptop vrij hoog te zetten, ik heb gelezen dat dit ontzettend zou moeten helpen). Ik hoor wel soms een hele hoge piep-toon wanneer noise-cancelation aan staat, ik geen omgevingsgeluid heb en geen geluid afspeel door de hoofdtelefoon. Dit is denk ik de noise canceling die zijn werk probeert te doen en is niet noemenswaardig. Ook voor brildragers is deze prettig te dragen, hij drukt niet hard op de bril en de kussen zijn erg flexibel. De eerste keer dat ik hem na volledig opladen had gebruikt heb ik hem (dit is een schatting) 20 uur gebruikt. Dit is erg goed aangezien noise canceling deze tijd ook aan stond. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en zou hem zo weer kopen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid, nc, accu,..allen top

MDR-ZX770BN 18-06-2017 door Andre79

Erg tevreden over het geluid en de noise cancelling. Met een keer opladen kan je uuuuren luisteren. Pasvorm is ook top.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

hele chille draadloze koptelefoon

MDR-ZX770BN 24-05-2017 door remye98

Het geluid is erg fijn, de bas is ok. Hij zit wel best strak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige koptelefoon

MDR-ZX770BN 21-05-2017 door lebro333

geweldig handig lekke muziek door het hele huis en tuin

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zit lekker en goede noice cancelling

MDR-ZX770BN 09-05-2017 door Peekemans

Goede noice cancelling. Zit heel fijn op je oren. Lekkere bass. Enige is dat die niet zo goed opvouwbaar is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs kwaliteit

MDR-ZX770BN 11-03-2017 door Emilyvg

Ik heb deze vorige maand gekocht en ben er tot nu toe tevreden van. De bediening spreekt niet altijd voor zich en ik heb vaak de handleiding nodig maar hij werkt goed voor zijn prijs

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Had alleen moeite met het pairen met mn apparaten

MDR-ZX770BN 17-02-2017 door Jurre1010

Had alleen moeite met het pairen met mn apparate, maar dat kon ook aan mij liggen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettige koptelefoon

MDR-ZX770BN 22-01-2017

Zit prettig, Bluetooth happert soms maar werkt voorderest heel goed, goed geluid,

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede noise cancelling koptelefoon

MDR-ZX770BN 22-01-2017 door Pieter123

Deze Mouse cancelling koptelefoon doet zijn werk naar behoren. De Bluetooth paring leverde geen enkel probleem op. De geluidskwaliteit voldoet aan de verwachtingen. Kortom, een aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waar voor je geld!

MDR-ZX770BN 06-01-2017 door VincentDM

Een week geleden gekocht en deze hoofdtelefoon is van zeer goede kwaliteit. Het enige minpuntje is misschien dat er geen geheugen is voor reeds gekoppelde apparaten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs-kwaliteitverhouding

MDR-ZX770BN 03-01-2017 door Egimo

De MDR-ZX770BN zit lekker en heeft een goed geluid, net zo goed als mijn (heel) oude bedrade Sennheiser. Niet te veel en niet te weinig bas. Ik weet niet wat een koptelefoon van €300 naar verhouding nog toevoegt t.o.v. deze Sony. Het bluetooth bereik in huis is ca. 10 tot 14 m, afhankelijk van de bron (TV/PC/iPad/..) en of er muren tussen zitten. Batterij lijkt goed mee te gaan, heb hem nog niet hoeven opladen na twee avonden gebruik. Het koppelen met meerdere apparaten tegelijk lukte aanvankelijk niet zoals beschreven in de handleiding, maar uiteindelijk toch en wel door op de power te blijven drukken tot het betreffende koppel-ledsignaal knippert, dit is voor het 2e, en verder, apparaat niet na 7 sec. zoals in de manual staat. Het is wel lastig om de functietoetscominaties te onthouden, maar die gebruik ik niet dagelijks.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zx770bn

MDR-ZX770BN 22-12-2016 door dodovic

ik ben tevrede, en deze beordeling is genog,, nog enkele vorden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoofdtelefoon

MDR-ZX770BN 08-12-2016 door Gil V

Een goed hoofdtelefoon. Ben er erg tevreden mee om Tedsessies te beluisteren op laptop zonder huishouden te storen met amerikaanse articulaties.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Goede Koptelefoon

MDR-ZX770BN 29-11-2016 door sasut

Ik heb het een maand ongeveer en ben helemaal tevreden. Goed geluid zit goed om de oorheen. Zeker een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon goed

MDR-ZX770BN 16-11-2016 door JarMer

De koptelefoon voelt compact en licht aan. De bluetooth functie werkt uitstekend, ook als je even gauw van apparaat wilt wisselen. Een prima hebbeding als je je even wilt afsluiten van de vele dagelijks geluiden en tot jezelf wilt komen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Waar voor z'n geld

MDR-ZX770BN 24-10-2016 door wide55

Deze prijs/kwaliteit is bij geen ander merk te vinden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kan beter

MDR-ZX770BN 06-08-2016 door Wimstone

Is mooie een redelijk tot goed geluid maar altijd gedoe met de blue tooth

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi vol geluid

MDR-ZX770BN 23-07-2016 door Nk26

Nu 2 weken in mn bezit, en ben erg teveden. Gebruik de hoofdtelefoon voor m'n hobby meubels maken. Filtert het lawaai van de machines redelijk goed weg. Je kan de muziek ook op normaal volume dan nog goed horen. De kussens irriteren zeker niet, gaat natuurlijk wel wat zweten, maar blijven lekker zitten. Gewoon een fijn ding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super met 1 grote fout

MDR-ZX770BN 14-07-2016 door Carlover

De muziek is echt goed en helder en de hoofdtelefoon heeft een mooie uiterlijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

4

0

Zeer gemakkelijk te gebruiken en licht

MDR-ZX770BN 06-04-2016 door Surban

Afgelopen maand heb ik deze koptelefoon uitgebreid kunnen testen. De noise cancelling functie verwijderd de constante geluiden en dempt de rest van de geluiden enig sinds. Een minpunt is dat de play/pause functie niet communiceert met mijn oude ipod touch. Ook met de sony xperia m4 aqua is dit een probleem.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Uitstekend geluid

MDR-ZX770BN 24-02-2016 door amsterdam

Ik ben heel tevreden. Handleiding kan wat duidelijker. Bv hoe je hem aan zet staat er niet bij. Maar ms heb ik een leeftijdsprobleem, kwaliteit is niets mis mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima koptelefoon

MDR-ZX770BN 23-01-2016 door pascal1976

Nu al een maand erg te spreken over de koptelefoon. Goed geluid, goede noise canceling. Prima accu. Beoordeling een dikke 9.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk comfortabele koptelefoon

MDR-ZX770BN 11-01-2016 door Anby

Ik ben erg blij met deze aankoop. De koptelefoon zit heerlijk comfortabel. Ook na een paar uur zit hij nog net zo fijn. Hij voelt licht aan op je hoofd. De muziekkwaliteit is ook prima in orde. Goed gebalanceerd met een goede bass response. Het geluid is een stuk beter dan bij mijn voorgaande (goedkopere) koptelefoons en oordopjes. De Bluetooth verbinding is goed. Ook op de hoogste kwaliteit geluidsoverdracht (factory default is middelste kwaliteit van de drie, een balans tussen verbindingssterkte en geluidskwaliteit) werkt deze nog perfect met mijn smartphone (wel iets minder met mijn laptop op deze hoogste kwaliteit). Heerlijk om met een draadloze koptelefoon te treinreizen! Deze koptelefoon heeft alle functionaliteit die ik zoek. De NFC functie is erg handig voor het snel verbinden met mijn smartphone. Ook de belangrijke knoppen ontbreken niet. Deze zijn gemakkelijk te bedienen wanneer je eraan gewend bent en ook mooi verwerkt in het design. Mijn enige aanmerkpunt is dat de noise cancelling minder omgevingsgeluid filtert dan ik had verwacht. Vaak hoor ik zonder mijn best te doen het verschil eigenlijk niet tussen of deze aan of uit staat. In de trein is het wel net iets stiller, wat het makkelijker maakt om je te focussen. Het treingeluid is merkbaar zachter, en het lijkt of gesprekken wat verder weg zijn. Het over-ear ontwerp zorgt er sowieso ook voor dat alles om je heen passief wat wordt gedempt. Concluderend: dit is een mooie, comfortabele koptelefoon met goed geluid. Iets beters vind je naar mijn ervaring niet in deze prijsklasse. Als je echt op zoek bent naar een goede noise cancelling kan je beter elders kijken. Je bent dan echter wel een stuk duurder uit, en zit al snel aan een draad vast.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

indrukwekkend

MDR-ZX770BN 31-12-2015 door Adriaan13

Ik heb het vorige maand gekocht en ik vind het een fantastische koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alles wat je nodig hebt!

MDR-ZX770BN 31-12-2015

Deze hoofdtelefoon heeft alles wat ik nodig heb! Hij is draadloos, heeft een ingebouwde microfoon, is licht en comfortabel op je hoofd. Ik heb nog nooit zo genoten van muziek door een hoofdtelefoon als nu. De klanken zijn subliem!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect balans tussen verschillende functies

MDR-ZX770BN 18-11-2015 door JWZ_88

In deze beoordeling wil ik eerste alle individuele functies van de MDR ZX770 BN beschrijven. Daarna wil ik afsluiten met mijn mening over het gehele product. Om de review in perspectief te zetten, hiervoor luisterde ik muziek met middelmatige kwaliteit oordopjes. Eerst het geluid, het belangrijkste wat betreft een koptelefoon. Het geluid is van hoge kwaliteit. Elke toon, bas/mid/high, is helder te horen en geeft een gevoel van diepte. De 40 mm speakers geven een ruimtelijk gevoel waardoor het lijkt alsof het geluid van verder komt dan in werkelijkheid. Een klein puntje van verbetering in het geluid: om elke toon, bas/mid/high, goed te laten horen moet het volume enigszins worden opgevoerd. De oorschelpen zitten prettig rond de oren en zonder irritaties kan ik meerdere uren luisteren. Op de fiets worden mijn oren wel erg warm na 10 minuutjes dus het is geen geschikte koptelefoon om mee te sporten. Als ik de koptelefoon even afneem rust hij rustig in de nek met de draaiende oorschelpen. Enig minpuntjes hier is dat de oorschelpen lichtjes tegen mijn luchtpijp drukken. Verder wat betreft design, gewoon degelijk. Niet zwaar, niet lelijk. De Bluetooth vind ik een verademing ten opzicht van de bedrade oordopjes waar ik vanaf kom. Geen vervelende kabel over mijn laptop toetsenbord of die in mijn rits van mijn jas kan blijven zitten. Zowel met mijn telefoon als laptop gaat het koppelen moeiteloos binnen enkele seconden. De bediening via de rechteroorschelp gaat (bijna) zoals je wilt. Pauzeren/herstarten/doorschakelen en het volume omhoog of omlaag gaat prima als ik via mijn telefoon luister. Op mijn laptop werkt bijna perfect. Vandaar de bijna tussen haakjes. Pauzeren en doorschakelen gaat prima, alleen kan ik niet het nummer herstarten via de koptelefoon bediening. Ik ga een week op een volle batterij wat langer is dan ik dacht. Als deze leeg is kan ik nog luisteren via de bijgeleverde kabel. De Near-Field-Communication (NFC) voegt niet veel toe. Als ik de koptelefoon wil koppelen met mijn telefoon via de NFC, moet ik mijn telefoon uit de vergrendeling halen, tegen de linkeroorschelp houden en klaar. Als ik het wil koppelen zonder de NFC, zit ik de koptelefoon aan en schakel de Bluetooth op mijn telefoon in. Dit kan zonder de vergrendeling van mijn telefoon te halen waardoor dit net iets sneller is. Ik gebruik de NFC daarom zelden. Vaak zit ik in studiecentra en in de trein. De Active Noise Canceling (ANC) is hiervoor zeer prettig. Ventilatie en airco geluiden verdwijnen bijna compleet en pratende mensen verplaatsen zich iets meer naar de achtergrond. Hoewel je de gesprekken nog wel hoort, versta je ze niet wat concentreren makkelijker maakt. Het volledig weghalen van het geluid zoals de Bose QuietComfort 25 doet hij niet. Wat mij erg opviel was de versterking van het windgeruis door de ANC als ik op de fiets zit. Op de fiets is er minder geruis als de ANC uit staat. Wat eigenlijk ook goed is om het verkeer te kunnen horen. Concluderend is deze koptelefoon een erg goede verzameling van verschillende functies. Het goede geluid, prettig draagcomfort, goede ANC en lange batterijduur maken deze koptelefoon prettig in gebruik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima product

MDR-ZX770BN 26-10-2015 door RobRR

Prima ruisonderdrukking, comfortabel & goed geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

goede kwaliteit

MDR-ZX770BN 06-07-2015 door neeeeeee

Goede en mooie koptelefoon goede pasvorm en mooi geluid laat snel op

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed geluid en design

MDR-ZX770BN 05-07-2015 door VytM

Fantastisch product een aan te bevelen aankoop heb er geen spijt van

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0