140

4.5 gebaseerd op 140 klantbeoordelingen

87
44
2
4
3
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

140 klantbeoordelingen

0

No regrets

WH-1000XM2 20-11-2019 door dblizsy

This is my first high-end pair of cans. So worth it.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schandalig goed

WH-1000XM2 16-03-2019 door Thoran

Ik heb dit product sinds enkele maanden terug nu, en ik blijf verbaasd van hoe verdomd goed het is. Alles wat ze promoten is eigenlijk te weinig, geluidskwaliteit is beter dan elke andere koptelefoon die ik al gehad heb, inclusief studiokoptelefoons. Batterij is zo goed dat ik zelfs met de "battery low" melding mij nog geen zorgen maak (hierdoor valt hij soms onverwacht uit omdat ik het opladen zolang uitstel). De bluetooth verbinding is zeer stabiel, zelfs tot relatief grote afstanden, wel jammer dat je geen 2 apparaten met bluetooth kan verbinden. De noise cancelling is extreem goed, ik woon aan een station en er zijn werken naast mijn deur, volledig weg vanaf de koptelefoon aanstaat, letterlijk niks. Een druk rondpunt passeren als ik naar school wandel? Stilte. Een slijpschijf aan het draaien 10 meter van mij terwijl ik muziek wil luisteren? Geen probleem. Wenende baby op de trein? Doei geluid! Ronduit fantastisch, meer kan ik er niet over zeggen. Voelt ook echt goed aan, zeer flexibel, gript stevig maar niet hard, kan hem uren dragen zonder comfortverlies, zelfs als ik mijn bril ook op heb, geen enkele klacht. De navigatie aan de rechterkant is ook zeer gemakkelijk, soms wel per ongeluk doorspoelen als je hem even van positie wilt veranderen en dan aan de rechterkant even langs glijdt, maar je wordt dat rap gewoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Geweldig

WH-1000XM2 27-02-2019 door Rick1994

Inmiddels al weer twee jaar in het bezit van deze koptelefoon en ben er super tevreden mee. Het enige nadeel wat ik aan deze koptelefoon kan vinden is het bellen via de koptelefoon met iemand anders. Er is veel ruis bij degene die je aan het bellen bent als je je bijvoorbeeld in een drukke omgeving bevind.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Notice cancelation

WH-1000XM2 06-02-2019 door Diongerbers

Het geluid van deze koptelefoon is niet veel op aan te merken. Het geluid is goed maar ik als tiener heb de bas behoorlijk wat omhoog gezet in de app. De noise canceling is wel belachelijk goed. In de trein en het vliegtuig hoor ik compleet niks meer en dat is er fijn als je goedkoop reist in bijvoorbeeld ryanair :). Ik had door dat de airco van het vliegtuig af en toe in de microfoon blies en dat ruis veroorzaakte, maar dat was makkelijk op te lossen door de airco boven je hoofd van het vliegtuig uit te drukken. Ik heb deze koptelefoon met een mooie deal kunnen krijgen en het is een super super ding!

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig

WH-1000XM2 20-01-2019 door jminnen

geweldig voor in het vliegtuig1111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig goed geluid.

WH-1000XM2 18-01-2019 door carleon51

Erg positieve ervaring in vergelijking met mijn vorige sennheiser HD590. Sprankelend helder en open geluid met goede basweergave. Fijne headset met oorschelpen die tikkie groter hadden gekund. Bediening even wennen maar prima en dito mogelijkheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beter dan Bose

WH-1000XM2 08-01-2019 door jvanschaik17

Na veel vergelijken en testen ben ik sinds 2 weken in het bezit van deze geweldige hoofdtelefoon, ik ben er zeer tevreden mee en vindt hem zelfs beter dan een Bose hoofdtelefoon. Draagcomfort is erg goed, is heel ruim instelbaar (klein/groot) en de geluidskwaliteit is erg goed! Ook de mogelijkheid van het instellen via de Sony app is geweldig, zeer uitgebreide instelmogelijkheden en functies waardoor er voor iedere situatie een goede instelling mogelijk is. Echt een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken met dito geluid

WH-1000XM2 02-01-2019 door Richie67

Zeer tevreden Echter voor deze prijs zou je niet iedere keer opnieuw moeten pairen bij wisseling van bekende luisterbron!!! Dit is eig gewoon slecht. Maw Updaten firmware

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Very nice

WH-1000XM2 29-12-2018 door Crimson chin

Ik heb dit product al 2 weken en ik zou niet meer zonder de NC kunnen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke rust, goede bijbehorende tooling

WH-1000XM2 24-12-2018 door Wim191

Storende omgevings geluiden verdwijnen of worden zo zacht dat je er geen last van hebt of met de laagste volume muziek wordt "overschreven". Makkelijke tooling op je mobiel om de kopetelefoon in te stellen. In de trein en vliegtuig heerlijk rustig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM2 17-12-2018 door MaartenT

Heb de koptelefoon nu iets meer dan 2 weken en ben er voorlopig zeer tevreden van. Top ruisonderdrukking en geweldige geluidskwaliteit. Ook lekker makkelijk op te bergen. Verder heeft de batterij een enorm lange levensduur. Enigste nadeel voor mij is dat deze na een lange luistersessie zwaar aanvoelt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony WH-1000XM2 Hoofdtelefoon

WH-1000XM2 15-12-2018 door JohnBoon

Wat een geweldig god koptelefoon is deze WH-1000XM2!! Noise control doet fantastisch werk en het geluid is van top kwaliteit. Ik vraag me af of deze zelfs niet de Bose overtreft in zijn klasse! Ik vind van wel! Prijs kwaliteit zeker de moeite waard!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product, beperkt houdbaar

WH-1000XM2 04-12-2018

Vorige week ontvangen. Geluidskwaliteit en Noice cancelling zijn superieur. Alleen jammer dat er enkel een app is om een optimale beleving te hebben én dat bluetooth enkel tot stand kan komen bij iPhone 6 of lager. Dwz dat ik over een jaar ongeveer deze koptelefoon mag weggooien en ook niet kan upgraden/veranderen van iPhone.. Heel vervelend! Hierdoor begin ik te twijfelen om het product terug te brengen naar de winkel. Ik wil immers deze koptelefoon optimaal kunnen gebruiken (lukt enkel via de app) en voor een lange tijd (gaat enkel via iPhone 6 of lager, deze is reeds 4jaar op de markt en is verouderd). Hopelijk kan dit via updates worden aangepakt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM2 03-12-2018 door MarssQ74

Geweldig geluid en demping omgevingsgeluid is top !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede geluidskwaliteit prettig draag comfo6

WH-1000XM2 21-11-2018 door Hvries1

Tevreden met de aanschaf. Hij komt overeen met verwachtingen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

hoofdtelefoon met geweldig geluid & uitmuntende NC

WH-1000XM2 16-11-2018

Eerste maal hoofdtelefoon in de "Over oor" serie gekocht en super tevreden over. Draagt comfortabel en geweldige kwaliteit. De Noice Cancelling doet het uitstekend. Aangezien de XM3 recentelijk is uitgekomen was de prijs van de XM2 gezakt naar 276€. Niet weinig maar je krijgt er wel veel voor terug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluidafscherming en muziekwaliteit

WH-1000XM2 11-11-2018 door Paulus de B

Deze hoofdtelefoon specifiek uitgekozen voor gebruik met name in het vliegtuig. Vergeleken met de gelijkwaardige Bose maar de keuze viel op deze Sony vanwege én geluidskwaliteit én gebruiksgemak én handige bagageverpakking (inclusief de prijs). Ook de accessoires waren prima, behalve het voor aansluiting op de desktop veel te korte oplaadsnoertje ( voor aansluiting op een laptop dus geen probleem). De hooftelefoon is gedurende ruim 3 uur achter elkaar gebruikt in het vliegtuig; de oren warmen dan wel iets op maar dat werd niet hinderlijk; het onderdrukken van stemgeluiden valt tegen maar de hoofdtelefoon beviel overigens goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Linker oor doet het niet.

WH-1000XM2 08-11-2018 door Rusmir123

Nieuw, helaas die doet het niet. Die heb ik naar reparatie verstuurd.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoge kwaliteit

WH-1000XM2 05-11-2018 door RonnieD

Heb de WH-1000XM2 gekozen na het lezen van een aantal reviews en vergelijkingen. De noise canceling werkt feilloos in drukke en rumoerige kantoor tuinen. De geluidskwaliteit is super, zeker met de instellingen in de app nog beter af te stemmen op de persoonlijke voorkeur. De koptelefoon draagt prettig ook bij lang gebruik. Het is nog wel even wennen, zeker voor de omgeving, om met je hand op de schelp een gesprek te voeren... ik zet hem daarom toch maar af.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijk die rust

WH-1000XM2 03-11-2018 door ingevv

Direct gebruikt in het vliegtuig. Heerlijk dat je alle achtergrondruis kan wegfilteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noice cancelling werkt goed

WH-1000XM2 31-10-2018 door MTUtrecht

Vorige maand gekocht ivm mijn werk in een kantoortuin. De noice cancelling werkt goed en ik kan geconcentreerder werken. De hoofdtelefoon zit ook prettig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM2 29-10-2018 door Sluf65

Nu ruim 3 weken in mijn bezit en super tevreden met mijn keuze en aankoop. Natuurlijk komt de MX3 beter uit de test, maar deze is dan ook gelijk ruim 100 euro duurder. De MX2 is het aanbevelen waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie vormgeving

WH-1000XM2 28-10-2018 door Willebrands

Sinds lang weer een nieuwe hoofdtelefoon gekocht en deze is fantastisch qua vormgeving en zeker wat betreft het geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

koptelefoon met noice canceling

WH-1000XM2 23-10-2018 door bert L

ongeveer veertien dagen geleden gekocht maar niet tevreden

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Rust in het vliegtuig!

WH-1000XM2 16-10-2018 door Kim123

Ik zat er al een tijd over te denken om een Noise Cancelling hoofdtelefoon te kopen, maar dan wilde ik wel meteen een goede. Die zijn best prijzig, dus ik stelde de koop steeds uit. Vlak voordat ik een vlucht van meer dan 10 uur had, begon ik er toch weer over na te denken en besloot uiteindelijk toch deze Sony te kopen. Goed besluit! Lekker rust gehad in het vliegtuig, want door de NC in combinatie met muziek hoor je de motor (bijna) niet. Enige 'nadeel' is dat je je hoofd niet lekker op zij kunt leggen als je wilt slapen met de hoofdtelefoon op. Ook heerlijk in het OV of op de fiets met de Ambient Sound functie aan - dan hoor je gelukkig nog wel wat er om je heen gebeurd. In het begin had ik wel een beetje last van de druk op mijn oren (ik heb een helixpiercing en die moest hier nog aan wennen) maar na een tijdje was dit geen probleem meer. Ook qua geluid ben ik dik tevreden, maar nu heb ik daar verder niet bijster veel verstand van. In de app kun je wel zelf je geluid instellen, bijvoorbeeld meer bass erop zetten. Deze werkt naar mijn idee goed. Ook fijn dat je aan je rechteroor het volume kunt regelen, verder/terug kunt gaan etc. Het is veel geld voor een hoofdtelefoon, maar als hij (hopelijk) lange tijd mee gaat een goede aankoop!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte Upgrade van een oude Headset

WH-1000XM2 14-10-2018 door Musicdude7000

De headset is een goede upgrade als je een van oude headset zonder noise cancelling over stapt. qua geluid ga je naar ook wat beter. je kan met de app van Sony je geluid bijstellen en je kan instellen of je een bepaalde Surround wilt hebben zoals : een Nacht club of een dance event in een arena. De headset is niet bass boosted als je hem in de staat houd zoals je het verbind in de app, maar je kan de headset naar bass boosted instellen. het draag comfort zit lekker genoeg padding op de punten waar het hoort: hoofdband/ oorschelpen . de besturing is ook lekker handig als je overstapt van een oudere headset die dat ook heeft. De batterij duur is Super goed 30 uur is voor iemand die veel reist een must. zelf gebruik ik een headset elke werkdag. ik moest pas opladen na 1,5 week. het design van de heaset ziet er stoer uit maar ook elegant . al met al een hele goede Headset als je van plan bent als je wilt upgraden van geen noise cancelling naar met.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie koptelefoon

WH-1000XM2 11-10-2018 door belal

Koptelefoon gaat lang mee kwa batterij. Erg zuiver geluid en goeie bas

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk rustig (noise cancel) en prachtig geluid

WH-1000XM2 05-10-2018

Ik was op zoek naar een goede noise cancelling koptelefoon (over ear) om treinreizen rustiger te maken en deze is ook gelijk perfect voor op kantoor (bijna al het geluid sterft direct weg en soms is het heerlijk om niet eens muziek op te hebben maar even dat geluid weg - ik ben nogal gevoelig voor geluid). Voorheen altijd vrij goedkope oordopjes gehad dus voor mij is het geluid helemaal een enorme upgrade. Het was veel geld om in een keer weg te leggen maar het is het waard! Ik heb de gouden uitvoering en die zie er mooi chique uit. Ik ben erg blij met dit cadeautje voor mezelf :-) Hij is ook lekker licht van gewicht en gebruikt bij sporten (al kunnen de kussentjes vochtig worden als je een kopzweter bent ;) en bij jump squats kan 'ie afzakken, maar ik heb hem dan ook niet gehaald om mee te sporten maar specifiek voor rust tijdens het reizen en nu ook op kantoor).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer binnen 5 maanden kapot

WH-1000XM2 04-10-2018 door VB Holland

5 maanden geleden gekocht, 2 maand niet gebruikt. Laadt niet meer op en gaat dus niet meer aan. Gelukkig binnen garantie kunnen repareren. Maar toch ...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een rust in het vliegtuig!

WH-1000XM2 26-09-2018 door Hoofdtelefoon2018

Hoofddoel van de aanschaf van de hoofdtelefoon voor mij is gebruik in het vliegtuig. De hoofdtelefoon is comfortabel om de oren wel een beetje zwaar. Al went dit wel na meerdere malen gebruiken. Het geluid in het vliegtuig wordt erg goed gedempt. Bovendien kun je de hoofdtelefoon aansluiten op de tv-schermpjes waardoor ik voor het eerst in mijn leven de gesprekken in een film van de audio in het vliegtuig kon volgen. Erg prettig! Het is erg goed hoe het geluid van het vliegtuig buitengehouden wordt. Enige aandachtspunt is dat als je geen tv kijkt of muziek op hebt staan, dat er een zachte constante ruis te horen is. Dat is jammer. De koptelefoon gaat naar x-tijd uit als je geen muziek aan hebt staan of tv kijk. Wellicht is dat in te stellen maar dat weet ik nog niet. Als je het dus compleet stil om je heen wilt hebben lukt dit niet met deze hoofdtelefoon. Mijn hoofddoel is echter het geluid van het vliegtuig buiten te houden en dragelijker te maken en dat lukt echt super super goed. Wel is het even zoeken naar waar welk knopje zit om hem te bedienen. Daar moet je wel even mee oefenen. Overal ben ik blij met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke stilte

WH-1000XM2 23-09-2018 door phoolie

Ik ben erg tevreden met de koptelefoon. Hij zit wel wat losjes op je hoofd dus ik zou er niet mee gaan hardlopen. De app Sony Headphones Connect is inhoudelijk top met veel mooie functies. Maar de connectie is echt slecht. Steeds weer is de app de verbinding met mijn koptelefoon kwijt terwijl ze toch echt gepaired zijn en ik heb juiste deze kopteledoon gekocht voor de mooie extra's in de app.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM2 23-09-2018 door Doediek

De Sony 1000mx2 is een geweldige koptelefoon met een uitgebalanceerd geluid, uitstekende noirs cancelling, comfortabel en met vele mogelijkheden, als ik dan toch nog 1 minpuntje kan noemen is dat er in rust een hoorbare ruis inzit. Daar heb je bij muziek totaal geen last van maar toch.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Excellent

WH-1000XM2 19-09-2018 door AIMA

I have been using this product for two weeks now. It works well with my Sony Xz2 premium and my Samsung s8+. The soi d quality is good. NC is perfect. Music quality great. It is the best out there at the moment. Trust me I am an electronic person. I am going all in for Sony now.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuk dingetje

WH-1000XM2 18-09-2018 door Eddycation

Heb hem nu 2 weken.. Het sporten gaat nu geweldig..

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een fijne koptelefoon

WH-1000XM2 13-09-2018 door Rickyrun

Ik heb dezenioptelefoon 1maand geleden gekocht en ik vindt het een hele fijne koptelefoon en ik ben meer dan tevreden ermee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM2 13-09-2018

Ik heb deze vorige maand gekocht en geen spijt van gehad

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig hoofdtelefoon

WH-1000XM2 11-09-2018 door Jayjay1999

Ik heb deze produkt recentelijk gekocht en net uitgeprobeerd op een vlucht. Geweldig - heel goed geluid maar vooral gecombineerd met de uitstekend ruis onderdrukking van de omgeving. Makkelijk te bedienen met de hand of de app. Heel tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Effectief, zeer goed, maar oordruk is aanwezig!

WH-1000XM2 31-08-2018 door Ardkok

Ik heb deze koptelefoon nu een week. Pluspunten: Geluidskwaliteit is top, zit erg lekker, design ben ik zeer over te spreken. Noise Cancellation is zeer goed. Minpunten: Touch-bediening schakelt uit wanneer bekabeld gebruikt. Er is, zodra je een kabel gebruikt, geen andere manier om je audio te pauzeren dan je telefoon erbij te pakken. Niet handig! De intense noise cancellation geeft soms een intense druk op de oren. Dit kan per persoon een heftiger of minder heftig effect hebben. Hierom raad ik het enorm aan de koptelefoon een tijd op te hebben (een uur minimaal) voor daadwerkelijke aanschaf. Top product, is je geld waard.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM2 28-08-2018 door Wkrom

Na jaren Sony koptelefoon vervangen op Schiphol. Nuenen wat duurdere Nois reduction genomen, fantastisch in het vliegtuig. Blij met mijn keuze

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende toptelefoon met NC

WH-1000XM2 20-08-2018 door hermanstoon

NC werkt prima, bedieningsgemak door vegen en tikken re oorschelp erg handig. Goede app.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie degelijke koptelefoon

WH-1000XM2 16-08-2018 door joskenuk

Begin deze maand gekocht, erg tevreden. Gekocht bij Bax online.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De moeite van het uitzoeken waard!

WH-1000XM2 14-08-2018

Een koptelefoon van rond de € 300, die koop je niet iedere dag.. Na lang overleg met mezelf en na uitvoerig testen van alle concurrentie uiteindelijk gekozen voor de Sony omdat deze de beste noice canncelling toepast. Dat de batterij lang meegaat en de geluidsdeur goed is, makkelijk beperkt met alle bestaande apparaten in mijn netwerk dat is mooi meegenomen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had mooi geweest

WH-1000XM2 02-08-2018 door M0i0k0e

Na veel lezen en vergelijken deze koptelefoon gekocht. Koptelefoon zit goed, klinkt heel goed, materiaal bevalt ook goed. De koptelefoon mee op pad en heerlijk genieten totdat ik gebeld werd. Na continu herhalen en gesprekken opnieuw starten (op meerdere momenten en lokaties) de koptelefoon terug in doos en aangemeld voor de cashback garantie. Bellen gaat waardeloos, ik heb nog nooit zo een slechte belervaring gehad. Nu een koptelefoon van een ander merk en de problemen zijn weg.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super ding

WH-1000XM2 01-08-2018 door Vinnie1298

heel erg tevreden met de aankoop van deze koptelefoon + punten de noice cancelling werkt super zit comfortabel om het hoofd en oren makkelijk te koppelen - punten de wind geluid komt er door als je harder gaat dan 25km/h glijd soms van mijn hoofd af bij naar voren bukken

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De perfecte headset!

WH-1000XM2 01-08-2018 door Mitojuice

Heb de 1000XM2 twee weken geleden aangeschaft voor een vliegreis. De kwaliteit van de noise cancelling van de 1000XM2 is echt geweldig! je komt veel fitter uit het vliegtuig wat echt heerlijk is. Daarnaast is de geluidskwaliteit perfect en met de Sony Headphones app voor je smartphone kun je de equalizer lekker snel en makkelijk instellen naar je eigen voorkeuren. De oorschalen passen uitstekend over je oren waardoor je de 1000XM2 rustig een paar uur kunt dragen zonder dat je er erg in hebt. Verder werkt de “touch controle” ook lekker makkelijk en een pluspunt ten opzichte van andere merken welke dit niet hebben. Ergo: de perfecte headset!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima draadloze hoofdtelefoon.

WH-1000XM2 31-07-2018 door Eric bis

Voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Goede noise cancelling.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid, uitstekende noise cancelling!

WH-1000XM2 28-07-2018 door Richard12345

Ik ben niet gek op het schrijven van reviews, maar dit is wel zo'n geweldig product, dat ik een uitzondering maak. Geweldig geluid, uitstekende noise cancelling en batteryduur van tientallen uren. Tot in detail een mooi product waaraan echt aandacht besteed is. Hij zit heel licht op je hoofd waardoor je lang kunt luisteren en er niet moe van wordt. Ook heel makkelijk dat je met een slide of tikje op de rechter oordop de muziek kan bedienen (volume, vorige/volgende nummer en pauze/play). Omdat ik ook graag naar m'n good old iPod Classic luister vind ik het heel handig dat hij ook bekabbeld werkt, sterker nog er is een goed kwaliteit kabel meegeleverd. Enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs. Conclusie: Top product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een hoofdtelefoon!

WH-1000XM2 28-07-2018 door jjrtoussaint

Van een defecte BOSE hoofdtelefoon naar deze SONY WH 1000XM2, wat een verschil, prachtig geluid, draagt geweldig, even oefenen met de bediening en dan zet je hem als het ware niet meer af, echt geweldig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan de eisen

WH-1000XM2 24-07-2018 door Conny99

Ik heb het 2 weken geleden gekocht. Tijdens de autorit worden de geluiden van de motor sterk verminderd, terwijl je wel de muziek en pratende medepassagiers kan horen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beste hoofdtelefoon ooit!

WH-1000XM2 24-07-2018

ik ben heel tevreden met dit product omdat het alle specs heeft die een geweldife hoofdtelefoon moet hebben

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

werkt prima, maar waar blijft de softwareupdate?

WH-1000XM2 19-07-2018 door Sumonaka

Enkele weken geleden gekocht net voor een lange vliegreis. De noise- cancelation werkt prima en is bijzonder comfortverhogend in een lawaaierige omgeving zoals een vliegtuig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Blij als een kind

WH-1000XM2 16-07-2018 door Tasmodeus

Ik heb deze koptelefoon vorige maand gekocht, omdat de koptelefoon delen met mijn vriendin toch niet ging. We hebben hem allebei zo graag op! De eerste keer dat we hem testten waren we in een grote winkel, het geluid ging aan en de noise cancelling schakelde in. Het omgevingsgeluid was gewoon bijna niet merkbaar meer, iemand verstaan is onbegonnen werk tenzij je lip kan lezen. Een echte levensverruimende ervaring, zoals ik die alleen van kind zijn ken. Omdat we in een winkelcentrum wonen is er best veel omgevingsgeluid. Deze koptelefoon maakt daar korte metten mee, tot ergernis van mensen bij de voordeur staan en ons op de telefoon moeten bellen omdat we de bel niet meer horen. Héérlijk voor ons dus, de accu gaat ook meerdere dagen mee. De audio kwaliteit is met de kabel wel duidelijk nog veel beter. Maar zonder kabel is de noise cancelling en het gebruiksgemak het geld ook al waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid

WH-1000XM2 11-07-2018 door ShadowKaya

Ik heb dit deze maand gekocht. Ik hou veel van muziek. En er moet niet te veel bass in zitten. met deze koptelefoon die heerlijk zit en goed sluitend is over je oren, en de overige geluiden weglaat beleef je het ware geluid. Ik was er altijd op tegen om veel geld uit te geven, maar het is het waard. Heel simpel met bluetooth van je i-phone en uur later naar je computer. Een zeer goede koptelefoon. Enige minpunt is het korte oplaat snoertje dat had wat langer mogen wezen. Ik heb zelfs een eigen mooie standaard gemaakt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super headset!!

WH-1000XM2 08-07-2018 door basvv

Ik heb deze headset 2 weken geleden aangeschaft en heb er iedere dag plezier van!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topklasse allrounder

WH-1000XM2 02-07-2018 door Kopzorgen

Plus: Licht gewicht Past goed om de oren Draagt comfortabel Noise Cancelling voor mij ruim voldoende (bijv. trein+stationshal) Verbinding met iPhone en PC verloopt elke keer heel vlot Besturing met vingers/hand aan koptelefoon is echt top! Opberg etui (hard) heel handig Accu gaat heel lang mee Automatisch uitschakelen na 5min bij geen verbinding heel handig Microfoon bediening met handpalm (ambient sound) heel handig Min: Oren worden warm bij lang dragen (na 30min en bij warm weer boven 23graden) Opmerking: geluidskwaliteit vind ik meevallen in vergelijking met redelijke kwaliteit oordopjes. Wellicht is overhead-koptelefoon versus oordopjes geen eerlijke vergelijking, maar ik heb betere koptelefoon geluisterd. Maar comfort+bediening+NC in combinatie met prijs zou ik deze koptelefoon weer kiezen!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede, mooie draadloze hoofdtelefoon

WH-1000XM2 30-06-2018 door Gino799

vorige maand gekocht, reeds veel gebruikt en geeft geen hinder bij langdurig gebruik (meer dan 2 uur). Voelt zeer comfortabel aan. Enig probleem, is de soms moeilijke verbinding met de TV maar kan ook aan de TV liggen natuurlijk. Moet soms de verbinding verwijderen en opnieuw installeren. Prima product. Aangekocht voor 180 €!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fijne, comfortabel draagbare hoofdtelefoon

WH-1000XM2 27-06-2018

Prachtig geluid en door de noice cancelling nagenoeg ongestoord genieten. Ook het bedieningsgemak draagt daaraan heel veel bij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste noise cancelling, goed geluid

WH-1000XM2 24-06-2018 door Mullieman003

Ik heb 1 jaar geleden de MDR-1000x gekocht en tot op heden gebruikt en laatst ben ik overgestapt naar de WH. De noise cancelling neemt veel prikkels weg tijdens reizen, werken en studeren. Het geluid is ver boven een gemiddeld setje oortjes zelfs via bluetooth. Als ik audiophile fora moet geloven kun je beter vinden voor deze prijs. Je koopt deze koptelefoon dus voor de sublieme noise cancelling, het is alsof je een andere wereld instapt. De accu gaat zo'n 30 uur mee. De koptelefoon zit erg lekker en is over-ear maar na lang gebruik worden je oren warm d.m.v. het kunstleer. Aanrader! Je wilt nooit meer terug naar geen noise cancelling.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een toestel zeg !!!

WH-1000XM2 24-06-2018 door jwokat

geweldige hoofdtelefoon, prachtige klank en volledige afscherming van omgevingsgeluid. De klankregeling met een app via je smartphone met veel mogelijkheden om het geluid op persoonlijk voorkeur af te stemmen. Ben je muziekliefhebber! niet twijfelen en aanschaffen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doet wat het moet doen als de beste

WH-1000XM2 22-06-2018 door DADango

geweldige NC, eenvoudige bediening met een fantastische sound.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Supergoede sound en noice cancellation

WH-1000XM2 19-06-2018 door Robin1407

Geluid is supergoed en de NC is de beste op de markt de touch controls zijn makkelijk om aan te wennen en de app is behoorlijk functioneel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De standaard

WH-1000XM2 19-06-2018 door Beuckiebo

De WH-1000XM2 noise cancellation headphone is super. Samen met de bijbehorende app bezorgt deze headphone een unieke belevenis aan de gebruiker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede noise cancelling

WH-1000XM2 18-06-2018 door Trale

Comfortabele koptelefoon die de belofte van noise cancelling waar maakt. Door handige functionaliteit valt het omgevingsgeluid makkelijk hoorbaar te maken indien nodig. Zonder de koptelefoon van de oren te hoeven halen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

WH-1000XM2 15-06-2018 door Eswcreatief

Sinds twee weken in mijn bezit. Goed geluid, geen last van omgevingsgeluid, heerlijk! Makkelijk in te stellen via de bijbehorende app.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

NC

WH-1000XM2 13-06-2018

NC beter dan B&W PX Muziek kwaliteit te evenaren Draag conform beter dan boven vermelde

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product

WH-1000XM2 07-06-2018 door nardcox

Ik heb deze hoofdtelefoon ontvangen bij de pre-order van de XZ2C. Twijfelde nog om hem te verkopen en een goedkopere te halen. Maar na 5 minuten luisteren was ik overtuigd. Nu inmiddels een uur of 30 a 40 later moet ik zeggen dat het een heerlijk product is. Build is degelijk, niet te zwaar, goede pasvorm, super accuduur, top geluid en een uitstekende ANC. Ook de extra functies om te swipen voor vorige/volgende, volume+ en - en ANC uitschakelen werken heel goed en natuurlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

In één woord: Geweldig

WH-1000XM2 06-06-2018 door Swinkie6

Nadat bij mijn vorige hoofdtelefoon (Sony MDR-XB950) meerdere malen spontaan de oorschelpen afbraken ben ik op zoek gegaan naar een vervanger. Ik heb dan ook echt getwijfeld of ik weer een hoofdtelefoon van Sony zou aanschaffen. Na alle concurrentie uitvoerig bekeken, vergeleken en uitgeprobeerd te hebben ben ik toch op deze uitgekomen. Het was een dure aankoop maar heb nog geen moment spijt gehad. Het geluid, de bediening en het draagcomfort zijn echt geweldig. Ik kan deze met gemak de hele dag dragen op kantoor terwijl ik ongestoord, mede dankzij de active noise canceling, kan werken aan lastige ICT vraagstukken. Batterij houdt het echt lang vol. Zeker 30 uur in mijn geval. Ook ideaal is de quick attention mode. Door je hand te plaatsen op de rechter oorschelp hoor je ineens de omgevingsgeluiden kraakhelder, alsof je geen hooftelefoon op hebt. Erg handig al je even wil mee luisteren wat er gezegd wordt. Met de APP kan je deze instellingen verder instellen. Wat jammer is, is dat je bij gebruik van aptX codec geen gebruik kan maken van de EQ. Dat gaat alleen bij de lagere kwaliteit codec SBC. Ook kan het voor sommige gebruikers nadelig zijn dat je slechts 5 minuten gebruik kan maken van enkel noise canceling wanneer je niet verbonden bent met bluetooth. De hoofdtelefoon schakelt zich na 5 minuten dan uit. Ik heb dit opgelost door de muziekspeler op pauze te zetten. Ik kan nog uren praten over mijn, tot nu toe, geweldige ervaringen met deze koptelefoon. Zoals gezegd geen moment spijt gehad voor de toch wel "rib uit mijn lijf". Nu hopen dat de bouwkwaliteit op den duur niet te wensen overlaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig ding

WH-1000XM2 02-06-2018 door Niicknamee

Heel goed geluid en hele relaxede opties heb je ermee. Wel ff de app downloaden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

headset sony

WH-1000XM2 31-05-2018 door mausiewest

Ik heb dit product gekregen bij een telefoon en vind dit een van de beste headphones die ik ooit heb gehad.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pas op NC onbruikbaar na 2 weken

WH-1000XM2 31-05-2018 door rzi5

Noise cancelling functionaliteit onbruikbaar al na 2 weken. Ik hoor een constante geklik in mijn linker oor (alsof er iets rondkruipt) en het is ontzettend storend zeker met de stilte als je NC aan hebt staan. Ik moet nu telkens NC uitzetten om mijn headset te kunnen gebruiken en ik heb nu dus een veel te dure "normale" bluetooth headset.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heerlijk rustgevende hoofdtelefoon

WH-1000XM2 30-05-2018 door Opra

Fantastisch geluid zonder dat je je omgeving hoort. Eerlijk helder geluid en makkelijk te bedienen met een goede accuduur. Zeer tevreden!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

WH-1000XM2 27-05-2018 door Akiravdb

Goede hoofdtelefoon met kleine minpunten: schuift te gemakkelijk uit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0