€ 380,00

(inclusief btw)
372

4.6 gebaseerd op 372 klantbeoordelingen

277
75
7
5
8
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Geweldig product!

WH-1000XM3 04-06-2019 door JP61

Had de keuze uit 3 merken. Bose, Sennheizer en de XM3. Heb er enkele dagen voor uitgetrokken om te testen. En voor mij kwam de XM3 als beste uit de bus. Zowel het "geluid" als draagcomfort is gewoonweg fantastisch. Ben er zéér tevreden mee en kan dit product zeer zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Storende achtergrondruis in noise cancelling mode

WH-1000XM3 29-06-2019 door tjex

De geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is erg goed. Echter, wat enorm tegenvalt is dat er continu achtergrondruis te horen is als het geluidsniveau van de bron laag is, bijv. bij een stille passage in muziek, als het volume laag staat, of als je muziek pauzeert. De achtergrondruis is vooral te horen in de "Noise cancelling" mode. In de "Ambient Sound" mode is de achtergrondruis lager van toon, en minder storend (dit klinkt als het geruis van de zee op de achtergrond). In een stille omgeving wil je niet dat een hoofdtelefoon achtergrondruis introduceert, zeker niet in de "Noise cancelling" mode. Als je het muziekvolume op de minimale stand zet, dan blijf je bovendien de muziek heel zachtjes horen (mits je de muziek niet pauzeert natuurlijk). Alleen als je de hoofdtelefoon bekabeld aansluit, is "stil" ook echt stil. Dit probleem vind ik minder ernstig dan eerdergenoemde achtergrond. Kortom: waarschijnlijk een prima hoofdtelefoon in rumoerige omgevingen (buiten bijvoorbeeld), maar niet in een rustige omgeving (met een laag geluidsvolume). Dan werkt de noise cancellation averechts.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

373 klantbeoordelingen

0

Natuurlijk en hoog gedetaillieerd geluid

WH-1000XM3 25-01-2020 door LogiForce

De WH-1000Xm3 heb ik aangeschaft omdat mijn JBL E50BT bluetooth koptelefoon's hoofdband kapot scheurde bij de scharnieren, en ik eigenlijk altijd al een goede noise cancelling koptelefoon wou hebben. Uiteraard werd deze koptelefoon de koning van de noise cancelling genoemd, maar ik was verbaasd over de geluidskwaliteit die deze headset kan produceren. The luidsprekers worden goed en krachtig aangestuurd, en hierdoor weet Sony het geluid op alle niveaux extreem hoog detail mee te geven. Een kickdrum klinkt niet als een doffe stomp op een trommel, maar je hoort elke nuance van de aanslag van het voetpedaal op de drum. Dat niveau van detail weet Sony door het gehele frequentie bereik mee te geven, waarbij ze zelfs vanaf ~3 Hz een geluid kunnen voortbrengen met een neutraal volume tot aan boven mijn al verouderde gehoors grens welke momenteel op 19 kHz ligt. Ook voor gamen betekend dat deze koptelefoon zeer geschikt is, want alles klinkt realistisch en heeft veel dynamiek en detail. Met een goede controle over de positionering van het geluid zul je zeker de volle immersie ervaren, helemaal in een game waarin het binaural audio principe word toegepast zoals bijvoorbeeld Project CARS 2. Daarnaast ben ik een bril drager en ernstig eczeem patiënt. Dit betekend dus dat oordopjes zoals de WF-1000Xm3 mij gauw gaan irriteren, alsmede sommige stoffen voor de oorkussens van de koptelefoon. Deze oorkussens heb ik met mijn gevoelige huid totaal geen last van gehad, en zelfs met de bril op vergeet ik dat ik hem op heb. Enig minpunt is als je midden in de nacht de koptelefoon gebruikt, je een electronische ruis hoort. Het valt alleen op wanneer het doodstil is in de omgeving, en gaat niet weg met verandering van volume. Het is alsof de ruisvloer van het noise cancelling dan hoorbaar word, omdat de omgeving stiller is als waarvoor het noise cancelling systeem is ontwikkeld. Dit is met adaptieve noise cancelling geactiveerd, waardoor ik zou verwachten dat het systeem bij zulke volumes uit zou schakelen. Dit gebeurd niet. Verder is het simpelweg waar voor je geld. Uitmuntend in alle vlakken, en verre van een miskoop. Als laatste tip wil ik nog meegeven dat je als aanraak beweging ook nog "swipe and hold" kan doen, waarbij omhoog/omlaag het volume constant veranderd tot los gelaten word. Naar voor/achter is dan ook vrij logisch doorspoelen en terugspoelen. Al met al ben ik zeer blij met mijn aankoop, en hoop de headset nog lang te gebruiken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit!

WH-1000XM3 24-01-2020

Prachtig dessign, geweldige kwaliteit en het gebruiksgemak is fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon maar met nadeel

WH-1000XM3 22-01-2020 door Frank uit Apeldoorn

Gekocht op Black Friday omdat ik de normale prijs te hoog vond. Ben er tevreden mee, maar er is wel een vervelend minpunt. Bij lage temperatuur (net boven nul of vorst) dan springt spontaan de noisecancelling over naar ambient sound! En telkens opnieuw. Niet handig in de winter!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top!

WH-1000XM3 22-01-2020 door BrFou

Zeer goede geluidskwaliteit en noise cancellation.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design, gemak in gebruik

WH-1000XM3 21-01-2020 door Saxjere

Mooi design, gemak in gebruik. Het is aangenaam om te luisteren en de cover is een gemak

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig hoofdtelefoon

WH-1000XM3 21-01-2020 door Sevince

ik had tijdens black friday voor mijn vriendin dezelfde hoofdtelefoon gekocht en deze mocht ik lenen toen ik een vlucht in een vliegtuig maakte. Ik had er spijt van dat ik niet meteen eentje voor mezelf had gekocht. Het was een verademing om de hoofdtelefoon tijdens de vlucht op te hebben. De film waar ik naar keek, was alsof ik in de bioscoop zat. Zo goed is het geluid dat deze hoofdtelefoon weet te produceren. Onlangs was ik jarig en heeft mijn vriendin dezelfde hoofdtelefoon voor mijn gekocht en kunnen vanaf nu samen van alle rust in de vliegtuig genieten en uitgerust aankomen op onze bestemming.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

professioneel geluid

WH-1000XM3 20-01-2020 door Hkwadraat

inmiddels zo'n 6 weken in gebruik; geen seconde teleurgesteld in deze fantastische hoofdtelefoon, schitterend geluid, gemakkelijke bediening, comfortabel om te dragen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sound quality is amazing

WH-1000XM3 19-01-2020 door Brutus1982

Afgelopen december (‘19) met kerst gekregen. Tot de dag van vandaag iedere dag plezier van. Vooral instrumenten als een Cello klinkt geweldig!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige hoofdtelefoon

WH-1000XM3 19-01-2020 door Durfduivel

Te veel mogelijkheden om hier op te noemen. Zit lekker, zeer goed geluid, Google Home is er ook mee te bedienen. Echt een topper!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste headset ooit!

WH-1000XM3 18-01-2020 door Fred1967

Deze headset is overal als beste getest en dat merk je direct: * Subliem geluid! * Geweldige noise cancelling - ideaal in een rumoerige kamer of onderweg * Fraaie vormgeving * Goede pasvorm (ook als je zo'n groot hoofd hebt als ik) * Lange accuduur * Fraaie opberghoes Enig minpunt is de prijs, maar als je hem in gebruik hebt genomen ben je dat snel vergeten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product met superieure noise cancelling!

WH-1000XM3 18-01-2020 door Moggûh

Er is maar één negatief irritant dingetje! Dat is de zeer korte meegeleverde laadkabel. Verder van A tot Z super evenals de mooie en robuuste meegeleverde opberg case.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid!!!!

WH-1000XM3 16-01-2020 door Joske123

Hoofdtelefoon is Top. Zit heel gemakkelijk, prachtige klank. Noise cancelling werkt perfect. Zeker een aanrader!!!!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Doetcwatvie moet doen.

WH-1000XM3 16-01-2020 door Meteozombie

Zeer tevreden mee. Soms iscer toch wel stemgeluid tevoren. Maar het geluid is uitstekend. En ook nog persoonlijk in te stellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid!

WH-1000XM3 15-01-2020 door Rodje

Deze draadloze hoofdtelefoon zit perfect op het hoofd, knelt niet en geeft ook geen 'druk' op de oren. Door de 'over ear' covers ben je compleet afgesloten van de buitenwereld en ga je volledig op in jouw muziek door het heldere geluid wat de hoofdtelefoon produceert. En ook de batterij houdt het wel even vol! Absolute aanrader! Deze hoofdtelefoon is weliswaar aardig aan de prijs maar je krijgt er dan ook geluid van topkwaliteit voor terug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit prima, super geluid

WH-1000XM3 15-01-2020 door Vincent85

Goede koptelefoon. Prima draagcomfort en super geluid. De app om alles in te stellen werkt soepel en het binden dmv nfc kan bijna niet eenvoudiger

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ACN is bijna perfect!

WH-1000XM3 14-01-2020 door Voltrah

Ik wist dat deze goed was, maar toen ik hem fysiek in de winkel kon uitproberen kon ik het niet laten om hel te kopen!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super blij

WH-1000XM3 14-01-2020 door Headset lover

Twee weken geleden gekocht. Sindsdien iedere dag gebruikt en i love It. Het enige minpuntje is dat de headset niet makkelijk wisselt tussen apparaten. Bijvoorbeeld m'n telefoon en laptop. Je moet echt je bluetooth uitzetten en met het desbetreffende apparaat verbinden. Verder top product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima geluid en zit goed

WH-1000XM3 13-01-2020

Apparaat prima. Uitleg voor installatie via de site zou beter kunnen

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

erg goed

WH-1000XM3 13-01-2020 door Carin 61

Heerlij apparaat, erg gemakkelijk in gebruik en uitstekende geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een top hoofdtelefoon

WH-1000XM3 11-01-2020 door Achterhoeker

gebruik deze voor het werk makkelijk in gebruik en Noise Cancelling werkt top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

noise cncelling, perfecte ontwikkeling

WH-1000XM3 10-01-2020 door willemk1708

heb vorige maand uitgeprobeerd, so far so good zover als ik bij uitproberen ben gekomen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte noise-cancelling!

WH-1000XM3 09-01-2020 door Eusz

Met deze koptelefoon kan je je nog concentreren op je werk terwijl je in een cafe zit tijdens carnaval! Eerlijk gezegd vind ik dat de geluidskwaliteit van muziek luisteren nog net iets beter had gekund, misschien ben ik verwend. Draagcomfort is trouwens ook geweldig

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

WH-1000XM3 09-01-2020

Top headphone; voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Alle kenmerken zijn de beste. Een puntje van aandacht: stevige bas. Geen probleem omdat je dit enigszins kunt aanpassen mbv app headphone.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toopprestatie

WH-1000XM3 09-01-2020

Zeer eenvoudig in gebruik. Geluidskwaliteit uitstekend. Groot draaggemak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid

WH-1000XM3 09-01-2020 door Kemals

Lang getwijfeld welke koptelefoon aan te schaffen. Deze Sony WH-1000XM3 stak er met kop en schouders boven uit. Wat een heerlijke pasvorm, geweldig geluid, mooi - opvouwbaar design, lange batterij duur van ruim 30 uur (inmiddels ook getest) en dan de noise cancelling. Dat laatste heeft net als de pasvorm er voor gezorgd dat ik deze heb aangeschaft. Geen moment spijt gehad van deze aankoop. Via de App van deze koptelefoon kun je deze ook nog helemaal fine-tunen naar eigen wensen. De noise cancelling heeft er zelfs voor gezorgd dat ik met oud en nieuw geen enkele vuurwerk-klap heb gehoord, heerlijk! Ik kan deze koptelefoon echt bij iedereen aanraden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pracht-headphone

WH-1000XM3 08-01-2020 door EkkeTekkie

Eigenlijk bijna blindelings gekocht, vroeger in studio’s veel met de cdr1000 gewerkt, deze koptelefoon klinkt bijna hetzelfde... bovendien was ik verbaasd over de heel prettige, intuïtieve bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend apparaat.

WH-1000XM3 08-01-2020

Ik heb deze koptelefoon als geschenk gekregen en moet zeggen dat dit een schitterend apparaat is van uitstekende kwaliteit. Had in het begin een probleem met de verbinding met een niet bluetooth TV toestel maar hiervoor is ook een oplossing gevonden. Geweldig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grote ontgoocheling en frustratie

WH-1000XM3 07-01-2020 door Albert1959

De headset was een geschenk. De noise cancelling functie is voor mij het belangrijkste, ik had er hoge verwachtingen van. Maar in drukke omgevingen voldoet het niet. Geruis wordt wat gedempt, maar stemmen zijn zeer duidelijk hoorbaar en gesprekken zijn gewoon te volgen. De app is onduidelijk en verwarrend, met onbegrijpelijke opties, afkortingen en functiebeschrijvingen die nergens op slaan. De app is niet stabiel, verandert spontaan de noise instellingen, zonder manipulatie van de gebruiker. Regelmatig valt de muziek weg met een storend belsignaal erbij om daarna weer verder te spelen. Vooral in wisselende omstandigheden zoals in een trein is dat zeer irritant. Ik wil gewoon ongestoord naar muziek kunnen luisteren, zoals met mijn goedkope set van een ander merk. Ik heb andere Sony producten waaronder 2 flat screen TV's waarvan ik zeer tevreden ben. Maar deze headset is een ontgoocheling. Ik wil hem zelfs niet verkopen, want ik wil er niemand opzadelen met dit onding.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

4

1

0

Geweldig apparaat met geweldige kenmerken.

WH-1000XM3 07-01-2020 door Frank 001

Ik heb het apparaat vorige maand gekocht en ben uitermate tevreden over de aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed kwaliteit geluid

WH-1000XM3 07-01-2020 door Isufk

Ik ben super tevreden, ik Gebruik jullie product voor mijn werk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer fijn draagcomfort en top geluidskwaliteit

WH-1000XM3 05-01-2020 door TokTok City

Sinds een maand in bezit. Zit als gegoten. Geluidskwaliteit is top. Makkelijk in te stellen. Noise Cancelling werkt perfect. Bijvoorbeeld geluid van wasdroger wordt volledig weggefilterd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig hulpmiddel

WH-1000XM3 05-01-2020 door t79tfhgjjkkjh

Deze koptelefoon is een uitstekend hulpmiddel voor mensen met ADHD om (hinderlijke) geluidsprikkels buiten te sluiten. Omgevingsgeluiden blijven overigens wel hoorbaar als geen muziek wordt afgespeeld. Wat het gebruiksgemak betreft zou het fijn zijn als de bediening niet alleen via de app maar ook vanaf de laptop zou werken

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bij twijfel gewoon kopen

WH-1000XM3 05-01-2020

Ik ben nu een tijdje in het bezit van de Sony WH-1000XM3 en in combi met een speler die op LDAC het overdraagt naar deze fantantische hoofdtelefoon. Met de juiste equalizer instellingen komt hier echt goed geluid uit en de Noise cancelling is geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima aankoop

WH-1000XM3 05-01-2020

4 weken geleden gekocht. Vooraf recenties geraadpleegd en die waren grotendeels positief tot zeer positief. Ik ben zelf ook zeer tevreden met dit product. Kan het langdurig op mijn hoofd dragen. De geluidskwaliteit vind ik prima (is natuurlijk subjectief) en de prijs/kwaliteit heeft bij mij de doorslag tot aanschaf gegeven. Duur accu is inderdaad heel ruim. Tot nu toe maar een keer opgeladen en ik gebruik de hoofdtelefoon toch geregeld. De noiscanceling voldoet ook prima wat mij betreft. En het feit dat je naast bluetooth ook door middel van een kabeltje kan luisteren is een prima eigenschap. We hebben soms 2 kleinzoons die naar hetzelfde filmpje op een tablet willen kijken/luisteren wat met 2 hoofdtelefoons en een splitter prima gaat. Zij plezier, wij lekker rustig. Kortom, ik kan dit product aanbevelen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect maar wat zwaar

WH-1000XM3 02-01-2020 door AM10

Ben heel blij met deze hoofdtelefoon - hij werkt fantastisch en werkt heel intuïtief. Wel is de hoofdtelefoon wat zwaar, dus houd daar wel rekening mee wanneer je hem koopt!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede geluidsdemping ,comfortabel.

WH-1000XM3 01-01-2020 door Metalchimex

Ik heb het onlangs gekocht. Installatie uitgevoerd. Gebruik is moeilijk in het begin. Ik bedoel, aansluiting Bluetooth, bediening door schuiven en tikken op rechterschelp. Gebruiksaanwijzing mocht duidelijker zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweweldige koptelefoom

WH-1000XM3 31-12-2019 door Adri10

Vrijdags besteld Zaterdag geleverd uitstekend geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise canceling is uitmuntend.

WH-1000XM3 30-12-2019 door tti1970

Onlangs aangeschaft na lang wikken en wegen. Ga ik voor Sony of Bose? Het is Sony geworden en ik heb daar zeker geen spijt van. Tot nu toe geen minpunten. Het is een kwalitatief goede koptelefoon in deze prijscategorie.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste set tot nu toe ( van al 9 stuks )

WH-1000XM3 30-12-2019 door Flor47

Ik heb hem een week, aangename kennismaking. Licht , weinig druk door superzacht materiaal en goed de oren omsluitend. Een minpunt is dat de set slechts op een Bluetoothapparaat kan aangesloten worden en switchen gaat wat moeizaam bij contact leggen met het betrokken Bluetoothapparaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Doet wat hij beloofd.

WH-1000XM3 27-12-2019 door Jeanziggo

Heel tevreden. Perfecte ruisonderdrukking. De harde schelle tonen waar ik overgevoeling voor ben worden heerlijk gedempt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony is de best

WH-1000XM3 27-12-2019 door Tiwester

Ik ben heel blij me met aaankop. Allen ik heb geen Deezer 3 maanden free hifi code gekrijgen. Verder alles super

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Na vijf maanden pardoes kaduuk

WH-1000XM3 27-12-2019

Werkelijk fantastisch, vijf maanden lang, maar uitgerekend vandaag, nu ik een verzoek voor een review in mijn mailbox zie, kapt ie er volledig mee. Zowel mijn iMac als mijn iPhone zien hem niet meer, ook niet na een zachte en vervolgens een harde reset. Ik vrees dat ie terug moet naar Amazon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good Headphones

WH-1000XM3 26-12-2019 door sanil

Great sounding headphones. Product registration process is too bad though. Among countries in Europe, Malta is not listed!

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Everything great but one thing

WH-1000XM3 22-12-2019

I would have given the Sony a 5 star, but coming from BOSE, I really liked the fact that I could be connected and paired to multiple devices and listen to which ever one I wanted, but with the Sony you can be paired with multiple but only connected to one at a time. This really bothers me and lets down my experience with the product, so if this is the case as something you want, refrain from purchasing. Also the holding down of the power button is a bit annoying compared to if I just pressed and compared to the bose which is like a switch. Much more time consuming.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

De beste ervaring ooit!

WH-1000XM3 21-12-2019 door Gerben007

Deze headset heb ik nu bijna 10 maanden in gebruik. In een woord: fantastisch. Ook doordat Sony blijft ontwikkelen. Recente updates maken het gebruik nog een voudiger en de kwaliteit beter.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid!

WH-1000XM3 19-12-2019 door DaanK

Geluidskwaliteit is erg goed. Met de equalizer kan alles naar eigen smaak worden aangepast. De koptelefoon zit erg comfortabel. Enige minpunt: er kunnen niet meerdere apparaten met de Bluetooth verbonden zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon goede

WH-1000XM3 18-12-2019 door Ghostnr13

In alle stilte luisteren zonder gestoord te worden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Elke cent waard

WH-1000XM3 17-12-2019 door Sean_M

Simpelweg uitstekend product. De hoofdtelefoon heeft een serieus prijskaartje, maar daar krijg je dan ook topkwaliteit voor terug. Een echte aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gewoon kopen

WH-1000XM3 16-12-2019 door rwvh

Noice canceling werkt erg goed, zodra je hem opzet merk je het verschil. Helaas is de meegeleverde oplaad kabel heel heel erg kort. Maar waarvoor ik deze koptelefoon kocht, dat is gewoon top.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koop

WH-1000XM3 14-12-2019

De koptelefoon zit prettig, ook tijdens activiteiten (fietsen bijv) en ook na een tijd op hebben (uren). Het geluid is fenomenaal, de hoge en lage tonen goed uitgebalanceerd en de noise cancelling (NC) werkt geweldig, voornamelijk in drukke omgevingen zoals een trein. Enige minpuntje: de standen van de NC (nc/ adaptieve sound control/ geen nc) kunnen niet in volgorde veranderd worden en de koptelefoon gaat standaard aan met NC aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoofdtelefoon die aan de hoge verwachtingen voldoe

WH-1000XM3 14-12-2019 door kaiserchief

Ik heb een paar weken geleden dit product ontdekt, en ben nog in de "leerfase". De hoofdtelefoon zit comfortabel, en de kwaliteit is zeer goed. De bijhorende app is ook goed. Ik krijg nu en dan onderbrekingen van het geluid, maar dat moet ik nog eens verder uitzoeken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Great Bass and best Noisecanceling

WH-1000XM3 13-12-2019 door Rinas

After using the bose QC II and the 700 , Sony XM3 is definitely a winner from bass quality, noisecancelling ,touch buttons. USB C and 30 hours of charge ,charging it one a time a week is just awesome .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig

WH-1000XM3 12-12-2019 door muhammed5252

geweldig product het is meer dan een gewone koptelefoon!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM3 11-12-2019

Ik heb deze koptelefoon gekocht in de black friday sale nadat ik na gedacht heb over twee NC koptelefoons die van sony en die van bose. die van sony vond ik toch fijner vanwege de aanpasbaarheid van de NC en ook de quick attentie mode.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Muziek zoals het hoort te klinken

WH-1000XM3 10-12-2019 door Tabouret

De bijgeleverde gebruiksaanwijzing (pictogrammen) is duidelijk omtrent bediening en functies, de hoofdtelefoon draagt comfortabel is soepel instelbaar, de muziek weergave is perfect, de gesproken mode waarin er geluisterd wordt is een uitkomst, goede smart-app Het enige minpunt is het wel heel korte bijgeleverde acculaadsnoertje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helemaal goed

WH-1000XM3 10-12-2019 door Kneeltje

Ik ben er heel blij mee, doet het goed, zeker wat ik verwacht had

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

250 euro meer dan waard

WH-1000XM3 10-12-2019 door Seba1998

Ik gebruik de koptelefoon voor het beluisteren van lesopnames. Vaak moeten mijn familieleden op mijn schouder tikken om mijn aandacht te trekken, omdat de noise-cancelling zo goed is dat ik hen niet hoor. Wanneer de noise-cancelling ingeschakeld is zonder dat er muziek of ander geluid afspeelt, is er wel nog een beetje geluid te horen (geen enkel koptelefoon heeft 100% noise-cancelling). Af en toe moet ik de koptelefoon anders op mijn hoofd zetten om de drukpunten te veranderen. Dat is onvermijdelijk, omdat de kussentjes op een bepaald moment sowieso volledig ingedrukt raken. Hij zit en voelt verder zeer comfortabel. Het geluid is zuiver, de bas voldoende (niet te vergelijken met de MDR natuurlijk, maar dat is het enige vlak waarop die beter scoort). Bluetooth verbindt onmiddellijk na het opstarten (indien het verbindend apparaat eerder al gekoppeld is geweest). De touch controls werken ook naar behoren, hoewel niet 100% foutloos (dit kan te wijten zijn aan het wennen aan de controls). Bij de koptelefoon worden ook een hoogwaardige beschermende case met ingebouwde compartimenten voor de oplader en de koptelefoon zelf geleverd. Ter conclusie: zeer comfortabele, compacte, stijlvolle koptelefoon met fantastische noise-cancelling en geluid waar enkel echte experts fouten in zullen opmerken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect op 1 puntje na

WH-1000XM3 10-12-2019 door Cabistan

Ik heb deze headset nu bijna 2 weken en kan zeggen dat het de beste is die ik ooit had. De noice canceling modus is zeer handig en de geluidskwaliteit is zeer scherp. Toch is er 1 puntje waar ik last van ondervind bij deze headset en dat is dat wanneer ik de noise cancelling modus gebruik er een wind of ruis geluid uit het rechter oor plaatsvindt wat steeds verder en storender is na verloop ik de headset langer gebruik. Soms wanneer ik de headset een lange tijd uit heb staan en terug aanzet dan lijkt het weg te zijn maar na een verloop van tijd komt het steeds weer terug zeer vervelend! Ik heb dit probleem opgezocht en vond op de forums van Sony dat ik niet de enige was met dit probleem zie link hieronder: https://community.sony.co.uk/t5/portable-audio/wh-1000xm3-loud-hiss-from-noise-cancelling/td-p/2533322/page/2

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Kortom: geweldig

WH-1000XM3 10-12-2019 door _Timon_

Top koptelefoon. Voldoet aan alle verwachtingen en de gesture controls werken prima, ook bij koude temperaturen. Prachtig geluid en voelt goed om je hoofd. Enige is dat de batterij iets minder lang meegaat dan ik had gehoopt. Wellicht vanwege de meer bass die ik zo tune. Overall een pracht device.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede klankkleur, goede noice canceling

WH-1000XM3 09-12-2019 door Frans 1961

Ik had de keuze uit de bosse of de sony. De sony had een beter / mooier geluidsweergave. De oorschelpen zijn iets groter dan de bosse. De noice canceling werkt goed maar kan beterder .Ik heb hem gekocht voor in het vliegtuig . En dus tijdens mijn heen en terugvlucht kunnen testen. Sony had een mooie aanbieding van 30dagen proberen en niet goed dan geld terug. Ik heb hem dus gehouden. De aanraakbediening op de oorschelp is even wennen. Een gesprek voeren met de hoofdtelefoon op heb ik niet geprobeerd .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede koptelefoon

WH-1000XM3 09-12-2019

mooi produkt en handig als je vliegt! noise cancelling werkt goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect geluid

WH-1000XM3 08-12-2019 door Willem blues

Nu 2 weken in gebruik, en aangekocht na het lezen van heel veel positieve reviews. En die blijken waar te zijn, ik ben er heel erg tevreden over, de bediening werkt erg goed. bril dragen is in het begin ff wennen kraakt nogal op de kussens.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende demping, prettig geluid + top accuduur

WH-1000XM3 08-12-2019 door Thomasw94

Een maand geleden heb ik deze koptelefoon gekocht en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik was verbaasd hoe fijn de actieve noise cancelling werkte toen ik hem uittestte in een winkel. Toen heb ik hem direct besteld. De oorschelpen van de koptelefoon vind ik prettig zitten. Ook wanneer je hem langdurig draagt. Deze oorschelpen dempen het omgevingsgeluid al fijn. Wanneer je de actieve noise cancelling aanzet (en deze ook nog laat afstemmen op de omgeving) worden veel geluiden gedempt. Geluiden van koelkasten bijvoorbeeld. Het wordt ineens veel rustiger. Wanneer je muziek opzet hoor je nauwelijks meer iets uit je omgeving. Ik schrik dan nog weleens thuis als er iemand ineens voor mij staat. De touchbediening op de rechter oorschelp vind ik een hele handige toevoeging. Bij mijn Airpods ben ik heel beperkt in de besturing door middel van aanraking. Met deze headphone kan ik eenvoudig een volgend of vorig nummer afspelen, pauzeren en afspelen en het volume aanpassen zonder dat ik mijn telefoon hiervoor hoef te pakken. Daarnaast is het ideaal dat de koptelefoon ook gebruikt kan worden met een audiojack. Daardoor kun je de koptelefoon ook gebruiken tijdens muziek maken zonder last te hebben van de vertraging die Bluetooth oplevert. Hoewel je de koptelefoon niet kunt gebruiken tijdens het opladen, is de koptelefoon naar mijn idee wel snel opgeladen en doe je lang met de accu. En ik heb de koptelefoon eigenlijk de hele dag op en ik denk dat ik hem pas na een aantal dagen weer hoef op te laden. De geluidskwaliteit vond ik eerst heel fijn, toen vond ik hem later iets missen, maar dat heb ik met de equalizer in de app opgelost. Wanneer je de Active Noise Cancelling uit hebt staan, vind ik het geluid wel minder goed klinken dan wanneer dit aanstaat. Eigenlijk was ik direct tevreden met het geluid waar je normaal moet wennen aan een nieuwe koptelefoon of oortjes. Verder is het handig dat je de mate van Noise Cancelling kunt instellen al gebruik ik dit nooit, omdat ik mij juist wil afsluiten van het omgevingsgeluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid; goed ruisonderstukking

WH-1000XM3 08-12-2019

Geluidskwaliteit zeer goed (neutraal); noise cancelling werkt goed. Afwerking goed; helaas is alles van kunststof. Al met al zijn geld meer dan waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede noicecancelling

WH-1000XM3 08-12-2019 door Annags03

Ik ben heel blij met de goede noicecancelling van de hoofdtelefoon, bijna alle omgevingsgeluiden vallen weg. Het geluid is ook goed, kortom een goede koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische noisecanceling

WH-1000XM3 06-12-2019 door LauraSimone

Ik kan me eindelijk weer concentreren en focussen op werk! Fantastisch!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great

WH-1000XM3 06-12-2019 door Manufa

It does what they say, it's light weight and I like the sound quality and noise cancelation.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 05-12-2019

Topproduct en zeer goede kwaliteit met een zeer goed gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

extreme nice device

WH-1000XM3 05-12-2019 door traveler076

bought the headphones for travels and work related. what a great noise cancling and the easy controle by touch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

snelle koppeling met iPos en iMac

WH-1000XM3 05-12-2019 door HDEK

nu kan ik genieten van mooie muziek terwijl mijn partner naar voetbal kijkt -en luistert- op TV, als die niet te luid staat

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig gleuid!

WH-1000XM3 05-12-2019 door GCLM

Ik was al de gelukkige bezitter van de WH-1000XM2 die nu door de aankoop van de XM3 door mijn partner wordt gebruikt. Ik ben 100% tevreden over dit toestel. Geluid is op basniveau nog knapper dan vorig model. NC is ook uitstekend. Opladen gaat ook veel sneller dan bij vorig model en via USB-C nu nog makkelijker geworden. Vergelijken met andere merken mag uiteraard, maar is niet opportuun. De app met onder meer equalizer is net als bij vorig model een interessante extra troef. Dit is m.a.w. de beste NC hoofdtelefoon in zijn prijsklasse.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 05-12-2019 door zaidgoogle

De geluid op Deze koptelefoon is echt geweldig. Je kunt alle instrumenten duidelijk horen. De ANC is fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0