€ 380,00

(inclusief BTW)
107

4.7 gebaseerd op 107 klantbeoordelingen

86
14
2
2
3
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

109 klantbeoordelingen

0

Perfect!

WH-1000XM3 19-05-2019 door Nemonia

Noice-cancelling, geluidskwaliteit, blue-tooth verbinding, regeling van volume en volgend nummer: alles uitstekend voor een scherpe prijs/kwaliteit!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top noise-canceling en gebruiksduur batterij !

WH-1000XM3 18-05-2019 door JempiS

Heb deze gekocht omdat er goede reviews circuleren over dit product. Vooral de noice-canceling en de lange gebruiksduur vd batterij vallen mij heel goed mee. Ik wandel veel en lange uren en heb geen nadelen ondervonden, behalve na 4 à 5 uur gebruik dat mijn oren wat opwarmen. Even afnemen en de oren wat masseren en terug klaar voor meerdere uren. Super app voor het product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM3 17-05-2019 door Drdark

Nu 2 weken binnen en het ding werkt als een trein. ANC is top en geluidskwaliteit heel goed. Hij zit lekker en gaat makkelijk terug in het doosje. Kortom top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima koptelefoon

WH-1000XM3 14-05-2019 door HGH1

Heel goede bluetooth headset. Kan het iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super noicecanceling headphone!

WH-1000XM3 14-05-2019 door yvonnez

Nu 1 week intensief in gebruik, het voldoet aan al mijn wensen. Voor luisterboek, muziek, ideaal. Je kunt de NC naar eigen behoefte instellen, maar ook automatisch laten inregelen. Dit is ideaal, omdat ik last heb van oorsuizen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM3 13-05-2019 door ddo52

Ik heb hem nu twee weken in huis en voldoet aan de verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sublieme Noise Canceling en geluidskwaliteit

WH-1000XM3 11-05-2019 door dcamerik

Fijn draagcomfort, lange batterijduur en een geweldige geluidskwaliteit. Noice-cancelling is super, je waant je in een oase van rust als je de Noice-canceling activeert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Boven verwachting

WH-1000XM3 10-05-2019 door Knarfme

Vooral gekocht voor de noise cancelling en die werkt perfect. Draagcomfort is ook na langere tijd prima. Koop je hen voor de geluidskwaliteit dan zul je ook niet teleurgesteld worden. Handig mee te nemen doordat hij plat opgevouwen kan worden in de bijbehorende case.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super hoofdtelefoon

WH-1000XM3 10-05-2019

Vanwege mijn werk moet/mag ik vaker vliegen en dus ook een paar uur constant naar vliegtuigmotor geluid luisteren. Vandaar op zoek gegaan naar de beste ANC hoofdtelefoon. Na het passen van verschillende modellen de Sony gekozen. Zat het beste en gaf mooi geluid.Nu een maand in gebruik en kan alleen tot de conclusie komen dat ik hem veel eerder had moeten kopen. Zowel in kantooromgeving met flex plekken als voor in het vliegtuig ideaal. Je kunt zelf de mate van ANC instellen, waardoor je bijvoorbeeld op kantoor niet geheel in een cocon aan het werk bent. Je kunt het zo instellen dat je een muziekje kunt luisteren en de collega's om je heen prima kan verstaan (zonder je hoofdtelefoon af te zetten. Indien nodig kun je jezelf wel helemaal afzonderen en je volledig op een taak concentreren. Enige nadeel dat het bellen via Skype of Teams "wennen" is, je hoort jezelf anders (ver weg) of slecht is door omgevingsgeluid. Misschien dat dit op te lossen is door een externe microfoon aan te sluiten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke headset

WH-1000XM3 09-05-2019 door Sharaghnu

Heel goede noise cancelling, het filtert letterlijk de "ruis" van het leven. Stemmen filtert hij niet en muziek uit de omgeving ook niet, maar die hoor je allebei totaal niet meer als je je eigen muziek ook aan hebt staan. Wel hoor je nog de ruis van de wind als het aardig waait en je op de fiets zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beleving van de muziek.

WH-1000XM3 07-05-2019 door Groeb01

Geweldige muziekbeleving door magistraal geluid met deze koptelefoon!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend,geweldige kwaliteit

WH-1000XM3 07-05-2019 door poelepandje

Ondanks het feit dat ik tinnites heb.Maskeerd de hoofd telefoon het probleem geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supergoede koptelefoon

WH-1000XM3 03-05-2019 door wooterscooter

Goed geluid, toffe functies. NC werkt echt geniaal.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super fijn ding!!!

WH-1000XM3 29-04-2019 door willem1964

hij zit heerlijk op je hoofd. alle omgevingslawaai is weg, je hoort dus alleen de muziek die je echt wilt horen. Daar komt bij dat ik bij klassieke concerten nu dingen hoor die mij eerst niet opvielen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet aan te sluiten op andere Sony apparaten

WH-1000XM3 26-04-2019 door Nvtt

Goede kwaliteit jammer dat de koptelefoon niet te gebruiken is op andere redelijk recente Sony apparatuur. 2 jaar geleden een 75 inch tv voor 5000 euro gekocht en deze koptelefoon werkt er niet op, eveneens niet op de PlayStation 4 pro, waarvoor ik het gekocht had.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

stilte!

WH-1000XM3 25-04-2019 door ander71

Ik heb dit vorige m,aand gekocht en ik denk dat ik deze koptelefoon maar ophoud

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Superding met 1 minder puntje

WH-1000XM3 24-04-2019 door Probaco

Heb m nu een paar weken veelvuldig in gebruik. Alleen maar lof. Geluid is goed, noise cancelling is goed. Soms te goed als er iemand onderaan de trap naar je aan het gillen is... App werkt simpel maar goed. Enige nadeel is dat je hem steeds voor andere aparaten moet aanmelden. Met de NFC link is het een koud kunstje maar het is even wat handelingen om m van je telefoon aan de tablet te hangen. Maar zou m niet hierom laten liggen. Nogmaals... superding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi laag

WH-1000XM3 23-04-2019 door Har23

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een B&W PX aan te schaffen. Echter na een uitvoerige vergelijking, bleek de Sony een veel natuurlijke laag/bas te geven. Dus voor liefhebbers van house muziek zeker even luisteren naar de Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid en comfortabel

WH-1000XM3 21-04-2019 door Dennis164

Zeer tevreden mee. Goed geluid en mooie bas. Noice canceling werkt geweldig. Had een iets meer premium uiterlijk mogen hebben, vooral voor deze prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooie en kwalitatief uitstekend geluid

WH-1000XM3 21-04-2019 door Bob BGTbeheerder

Mooi afgewerkte en uitstekend geluid uit deze koptelefoon, kan de koptelefoon opzetten ermee naar zolder lopen en de telefoon gewoon beneden laten liggen, zeer groot bereik dus, heerlijk geluid zonder dat je van buiten geluiden hoort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 20-04-2019 door Meetje1950

Ik heb hem een maand en ben er zeer tevreden over. UItstekende geluidskwaliteit en makkelijk aan te passen door schuiven over de Re koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk in gebruik

WH-1000XM3 16-04-2019 door Dani1234

Vorige week op Schiphol gekocht voor een lange vlucht. Product bevalt erg goed en mijn vriend gaat nu zijn Bose inruilen voor een Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische koptelefoon

WH-1000XM3 13-04-2019 door Ettetooth

Schelpen passen goed over het oor. Noise cancelling werkt formidabel. Simpele bediening middels swipen over de rechter oorschelp. lange batterijduur. Goed draagcomfort, licht in gewicht. Maar bovenal helder, diep geluid. En met de Sony Headphones Connect App kunt u nog meer instellingen regelen. Een geduchte concurrent van Bose. 1 minder puntje: bij lang dragen voelt plastic afsluitrand zweterig aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect voor luidruchtige omgevingen

WH-1000XM3 13-04-2019 door Merel

De NC werkt zeer goed, op kantoor waar er erg veel lawaai is kan ik mij optimaal concentreren. De kwaliteit van de muziek is zeer goed en ik kan mij goed afsluiten van de omgeving en opgaan in mijn werkzaamheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Vijf sterren

WH-1000XM3 13-04-2019 door Deetje

De beste hoofdtelefoon met noise-canceling die er bestaat, heb deze zonder probleem bluetooth kunnen koppelen aan t.v. zonder dat er geluidsvertraging is. (heb lang getwijfeld tussen de Bose QuietComfort 35 en de Sony WH-1000XM3, gelukkig kon ik ze beiden in de winkel uittesten en de Sony WH-1000XM3 was op alle gebied de beste)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed geluid en NC

WH-1000XM3 13-04-2019 door Marcelmu

Comfortabele en goed klinkende koptelefoon. Met app goed naar eigen smaak in te stellen. NC werking vergelijkbaar met Bose modellen. Klinkt iets opener en ontspannender dan de Bose en is iets compacter op te bergen. Zeer geslaagde vormgeving.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In buitenaardse audiobeleving

WH-1000XM3 12-04-2019 door Niels0005

De noisecancelling is de voornaamste reden waarom ik dit product heb gekocht. Zodra ik de koptelefoon opzet heb ik het idee dat ik mij niet meer op deze wereld bevind, waanzinnig! Geen smakkende collega's meer, geen overlast van bouwwerkzaamheden op de hogere etages van mijn appartement en 100% focus op mijn scriptie zonder afleiding. Kortom, een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleen op de wereld:-)

WH-1000XM3 12-04-2019

Intussen enkele malen gebruikt en volgens mijn vrouw reageer ik nu helemaal niet meer! Just me, my Sony, my music. Top!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon!

WH-1000XM3 12-04-2019 door 471940wjfu

Na veel reviews gelezen te hebben en na twijfel tussen deze en een ander merk koptelefoon, toch deze aangeschaft. Hij bevalt me nog beter dan dat ik verwacht had! De equalizer via de app maakt het allemaal nog mooier dan het al is, omdat je het naar smaak kan aanpassen. Daarbij is de Noise Cancelling ontzettend sterk en kan ik geen dag meer zonder deze koptelefoon. In 1 woord fantastisch!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste noise canceling van dit moment

WH-1000XM3 12-04-2019 door FerdyK

Heb deze een maand in gebruik en alle positieve reviews kloppen. Ben er erg tevreden mee. Alleen jammer voor geen multiple apparaten tegelijk te koppelen en geen bluetooth 5.0. Mijn oren worden warm na een aantal uurtjes, dat heeft de bose qc 35 weer niet. Maar toch gekozen voor deze omdat het geluidskwaliteit gewoonweg beter is dan de bose. Dus geen 5 sterren door die 2 negatieve puntjes.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid - bluetooth management matig

WH-1000XM3 11-04-2019 door fobar

Ik heb de koptelefoon nu een paar weken, en koppel de koptelefoon zowel aan mijn telefoon, ipod en laptop. Geluid, en verschillende functies werken goed, en de noise canceling is geweldig. Echter het wisselen van apparaten is zeer matig. Sony zou er goed aan doen om dit veel gemakkelijker te maken.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

AANRADER

WH-1000XM3 11-04-2019 door Gerard v

Vriend van mij had er een aangeschaft. Was er meteen weg van. Zit heerlijk licht rond je oren. Noise cancelling perfect. Handig dat je zowel nummers als geluid via oorschelp kan regelen. Bij telefoon gaat muziek direct weg.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Life saver in kantoortuin

WH-1000XM3 08-04-2019 door LaurensR

Heb deze headphone gekocht omdat de mensen in onze kantoortiuin nogal luidruchtig zijn. Luidkeels telefoneren, met hele groepen aan een buro overleggen. U kent het wel. De noice cancelling vangt deze overlast voor zeker 90 procent weg. Resultaat, veel minder vermoeid aan het eind van de de dag, en een stuk geconcentreerder gewerkt. Daarnaast is de geluidskwaliteit bij afspelen van muziek ver boven verwachting. Met de app (alleen op apple en android) kun je je headset vrij gedetailleerd afstellen. Bassen komen goed door, hoge tonen ook prima. In de trein heb je het gevoel dat je in een vacuüm zit. Hoe stil het is merk je pas als je hem afzet. Zat je écht altijd in die kakafonie? Ja dus. Mooie optie is dat je je headset zo kunt in kunt stellen dat je toch de omroepberichten hoort. Ben benieuwd hoe hij zich straks in het vliegtuig houdt, maar hou het niet voor onmogelijk dat ik voor het eerst in mijn leven een paar uur kan slapen tijdens een vlucht. Kortom, ondanks de niet misselijke prijs, zeer in mijn sas met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn eigen stilecoupe

WH-1000XM3 05-04-2019 door RutgerW

Heerlijke koptelefoon. Stil, eenvoudig en zuiver. Muziek klinkt goed, spraak nog beter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid met indrukwekkende ANC!

WH-1000XM3 03-04-2019 door LeonRoy

Ik heb dit product gekocht om goed geluid te hebben waar ik ook ben: onderweg, in het vliegtuig, trein, bus of gewoon thuis. En goed geluid leveren doet hij zeker! De bas is lekker maar niet te overheersend. Hoge tonen blijven heerlijk helder. Een absolute aanrader voor EDM en metal. Dat betekent overigens niet dat alle subtiliteit verdwenen is. Zet eens Pavarotti of Nils Frahm op en je hoort meteen wat ik bedoel. De active noise cancelling maakt de beleving in alle opzichten beter. je kunt hem rustig gebruiken zonder muziek (ik woon in een gehorige flat en wil soms gewoon wat stilte). De noise cancelling werkt overigens het beste bij meer monotone geluiden (trein, bus, stofzuiger, wasmachine, drogers, drilboren, achtergrondrumoer, vliegtuigen, etc.). Je kan heerlijk in je bubbel kruipen. De bluetooth connectie met mijn smartphone werkt zonder haperingen. De bijgeleverde kabel zou je dus niet nodig hoeven hebben. Het draagcomfort is subliem. Ik kan hem rustig uren achter elkaar dragen zonder last van branderige oren te krijgen. Het touchpad op de rechterspeaker werkt bij mij niet altijd lekker. Volume aanpassen en nummers skippen zijn geen probleem. Maar het pauzeren/weer aanzetten gaat vaak mis. Al met al is dit product boven verwachting. Hij is niet goedkoop maar de kwaliteit rechtvaardigt de prijs. Ga bij twijfel maar eens proefluisteren en vergelijken in een hifi-zaak. Concurrenten die een betere geluidskwaliteit leveren zijn zeker niet goedkoper.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super!

WH-1000XM3 31-03-2019 door Wendymc

Een paar weken geleden gekocht, vanwege de speciale specificaties. Het draagcomfort is precies zoals beschreven, voel me niet afgesloten van de buitenwereld, maar toch voldoende om te kunnen genieten van muziek en de rust die deze koptelefoon brengt. Erg fijn als je gevoelig bent voor geluiden. Ondanks de prijs geen moment spijt gehad van deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top hoofdtelefoon

WH-1000XM3 30-03-2019 door Thierry0801

Een van de beste draadloze, noise cancelling headphones die ik heb gebruikt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Clear Bass drukt de eindscore

WH-1000XM3 29-03-2019 door TonSmit

Prachtig geluid, geweldige noise cancelling, veel instelmogelijkheden via de app. Maar als je hem zoals ik ook bedraad gebruikt met je oude cd’s, heb je geen instelmogelijkheden meer en begint die bas ERG te vervelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noise cancelling is echt geweldig.

WH-1000XM3 28-03-2019 door DAL1971

Ik heb hem een 3 weken geleden gekocht en ben zeer tevreden geweldige noise cancelling en geluid. ik gebruik een Hi-Res player voor mijn muziek en klinkt echt geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder geluid

WH-1000XM3 27-03-2019 door alwin123456

Zit perfect op mijn hoofd niet zwaar en niet te strak. Mooie app voor de koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste hoofdtelefoon in mijn bezit.

WH-1000XM3 26-03-2019 door PDang

Reden waarom ik dit kocht: * Ik fiets 40 minuten naar mijn werk dus ik wil goede muziekskwaliteit horen. * Headphone is comfortabel, ik kan de headphone uren lang dragen. * Ik wil NIET onder een auto komen dus de ambient sound is voor mij een must. * Goede batterijduur, de M3 gaat langer dan mijn werkdag door ..... * Batterij leeg = kabel insteken en doorgaan met muziek luisteren. * De noice canceling is legendarisch, voor momenten als er veel lawaai is. * Sony App, om geluid aan te passen. Min punten: * Niet regenbestendig. * Touch control werkt niet in extreme kou. De beste headphone in mijn bezit, zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

WH-1000XM3 26-03-2019 door Renate72

Wat een geluid! De noise reduction is ook erg aangenaam.

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wauw wat een geluid

WH-1000XM3 25-03-2019 door Ronhil1970

Twee weken geleden aangeschaft (gekregen als Cadeau voor mijn verjaardag), wat een geluid en hoe still wil je het hebben! Koptelefoon op en genieten van een uurtje rust!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon, maar de hoofdband kraakt oa

WH-1000XM3 22-03-2019 door Grash

Ik heb hem een maand of twee geleden gekocht, maar de hoofdband kraakt en de rechterspeaker 'popt' wanneer Active Noise Cancellation aan staat... Nu aan het wachten (3 weken of meer) op een nieuwe.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ongelooflijke kwaliteit

WH-1000XM3 20-03-2019 door jackinator

Twee maanden geleden gekocht, en ik ben daar vreselijk blij mee. De noise-cancelling is geweldig, en werkt onwijs goed, in welke omgeving dan ook. Wat ik wel jammer vind is dat je pas eén bluetooth connectie tegelijkertijd kan hebben. Dat wordt wel irritant als ik tussen m'n laptop en mobiel wil switchen, maar dat is maar een minor detaille. Verder vind ik dit koptelefoon de beste dat ik ooit gekocht heb. Petje af aan Sony voor dit product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super geluid, nois cancelling top!

WH-1000XM3 19-03-2019 door EdJo001

Twee weken geleden gekocht en gelijk gebruikt in een vliegtuig tijdens een lange vlucht. Noise cancelling werkt echt geweldig. Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Goed geluid en makkelijk te bedienen via touch vlak aan de hoofdtelefoon, volume, start/stop, fwd/rev.. Super!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Allround performer!

WH-1000XM3 19-03-2019 door Rene1983

Prima ding! Goede accuduur, Goede geluidskwaliteit, Geweldige Noise Canceling, Zit erg comfortabel. Ik vind de vormgeving niet heel spannend, maar dat is niet belangrijk als je een NC headphone zoekt. 5 sterren op alle fronten behalve de vormgeving dus. en aangezien de vormgeving niet belangrijk is: eindoordeel van vijf sterren,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid, uitstekende noise cancellation

WH-1000XM3 16-03-2019 door dries7

Dit product heeft een hoog draagcomfort, prachtig geluid en de beste noise cancellation die ik ooit heb ervaren. De NFC pairing en de remote control zijn zeer gebruiksvriendelijk en de batterij heeft een fantastische levensduur. MAAR: Het product werk niet samen met mijn Sony XF80 UHD televisie die nochtans Android en bluetooth ondersteunt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Goede kwaliteit, mooi en simpel in gebruik

WH-1000XM3 16-03-2019 door Natware

Ik heb de koptelefoon deze maand gekocht, ik gebruik deze voor mijn werk om geconcentreerd te werken al dan niet met muziek. Ben erg tevreden en blij met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte ervaring

WH-1000XM3 14-03-2019 door eember

Een aantal weken geleden deze koptelefoon gekocht om ongestoord tv te kunnen kijken. Het hield heel wat in om te koppelen en dan was het iedere keer de vraag of het lukte ja of nee. Vervolgens een klacht naar Sony gestuurd en tot op heden geen reactie ontvangen . Eerste instantie mocht ik het artikel niet retourneren ivm hygiëne maar nadat hierover een klacht is ingediend alsnog geld ontvangen .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Absoluut heerlijk geluid, top design!

WH-1000XM3 12-03-2019 door edwins123

Wat een heerlijk geluid. Als je de koptelefoon opzet, ben je direct in een andere wereld. De comfort van de koptelefoon is fantastisch; je merkt op een gegeven moment niet eens dat je het op hebt. En het design is subliem. Mooi afgewerkt, voelt stevig aan, en ziet er nog mooi uit ook!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koptelefoon

WH-1000XM3 10-03-2019 door Laurens88

Gekocht na verschillende testen gelezen te hebben, en ik ben niet teleurgesteld. Was al langer opzoek naar een noice canceling hoofdtelefoon maar het geluid van de bose qc35 vond ik te neutraal, en de xm2 vond ik niet comfortabel. Gelukkig heeft de xm3 andere oorkussens en zit deze een stuk beter. Ook het geluid is zeer goed al klinkt hij met de noice canceling uit nog net wat beter.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige Noise Cancelling hoofdtelefoon/

WH-1000XM3 09-03-2019 door chippie777

Heerlijke hoofdtelefoon met prima geluid. Maar de Noise Cancelling is echt fantastisch. In het OV is het een uitkomst voor het monotone geluid van de trein, tram of metro. Je verkeerd gewoon in je eigen bubbel. Jaren eerder moeten komen, maar de prijs hield mij tegen. Dat is dan ook het enige nadeel, de prijs is fors, maar eerlijk is eerlijk je krijgt iets geweldigs voor terug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige noise canceling eigenschappen.

WH-1000XM3 09-03-2019 door epcwood

Tevreden met de geluidskwaliteit en bovenal de perfecte noisecanceling eigenschappen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke koptelefoon

WH-1000XM3 09-03-2019

Super koptelefoon die ik kocht voor met name de noise cancellation kwaliteiten. Werkt heerlijk en met app nog veel meer mogelijkheden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

WH-1000XM3 09-03-2019 door EricmetK

NC is verbluffend, je vertoeft in een cocoon terwijl je van muziek op laag volume geniet. bijzonder rustgevend! Kwaliteit audio is heel goed, maar vooral omdat je via de app je geluidsinstelling kan aanpassen. Kwaliteit materiaal heel goed, straalt kwaliteit uit. Zit lekker. Ik zou er niet mee sporten: zweet zal oorschelpen snel aantasten, en die zijn niet vervangbaar. Tip: na elk gebruik even afvegen met proper doekje voor langdurig leven

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ontzettend fijn werkende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 08-03-2019 door Rikketik

Deze hoofdtelefoon maakt het weer mogelijk om in een druike trein of in een open kantooromgeving rustig te werken en ook met laag volume naar muziek te luisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM3 07-03-2019 door Vonkje

Ik heb de koptelefoon via internet gekocht ben er zeer tevreden over

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super koptelefoon! ...met een kleine maar....

WH-1000XM3 07-03-2019 door Varo2019

Ben erg tevreden en blij met de WH-1000XM3 hoofdtelefoon. Voor mijn werk zit ik regelmatig in een vliegtuig. Vliegen wordt een andere ervaring met deze koptelefoon. Totaal geen last van cabine geluid na een vlucht niet het idee hebt dat je hoofd vol zit met ongewenste ruis, lawaai en andere geluiden. Geluidskwaliteit is goed en apparaat reageert snel en goed. Batterijduur is bijzonder goed. Gaat makkelijk 8 a 9 uur mee en laadt snel en makkelijk op. NFC functionaliteit werkt goed. Volumeregelaar en pauze en volgende nummer functionaliatieten kunnen nog wel aandacht krijgen. En als er een minpuntje is, is het dat de koptelefoon niet werkt op alle apparaten, TV's, en laptops. Werkt niet met een Sony Brava TV (raar toch), en Lenovo laptop. Hoop dat dat laatste snel opgelost kan worden door een firmware of update. Voor mij is de Sony WH-1000XM3 een MUST geworden. Zonder dit apparaat ga ik niet meer op reis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid, maar ook goede demping

WH-1000XM3 07-03-2019 door Sjaak61

Ik heb dit apparaat cadeau gekregen. Wist van het bestaan van apparaat maar kende de eigenschappen niet. Reeds menig keer gebruikt naar volle tevredenheid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WH-1000XM3 06-03-2019 door Eddy1966

Vorige week gekocht en al twee vluchten van 12 uur genoten van complete rust door noice canceling en geweldig geluid. Zit ook nog lekker..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid, makelijk te bedienen.

WH-1000XM3 04-03-2019 door kraanbt

Tot nu zeer tevreden. Zeker vanwege het audio gebeuren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WH-1000XM3 02-03-2019 door audiophile008

Geweldige hoofdtelefoon. DE beste van de markt. Kwaliteit is beter dan alle andere.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 02-03-2019 door luthe60

Het enige wat me verhindert om een hogere score te geven is de moeilijk te gebruiken software en misschien daardoor het niet werken van switchen naar een voorgaand of volgend nummer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een eerlijke review

WH-1000XM3 02-03-2019 door SonyBphones

Ik heb dit gekregen voor m’n verjaardag en was echt superblij! De headset heeft 3 standen - ambient sound - ambient sound control of - noisecancelling De noisecancelling staat het meest op bij mij. En deze werkt echt super goed! Het enige minpuntje vind ik de plaatsing van de knoppen om deze te bedienen. Ze zitten nl, aan de linkerkant schuinsonderaan. Wat er voor zorgt dat bij het even afnemen of terug opzetten ik vaak al aan de bediening ben gekomen zonder ik dat wou. Als je hier rekening mee houdt is dit echt een super geweldig toestel. Dank aan mijn vrouw voor dit geweldige cadeau !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende geluidskwaliteit

WH-1000XM3 02-03-2019 door hulskersj

Ik heb deze koptelefoon gekocht omdat ik piloot ben op lange afstandsvluchten en veel tijd door breng in het vliegtuig. Ook houd ik enorm van goede geluidskwaliteit. Ik kon kiezen tussen deze Sony of de Bose QC35 mk2. Na veelvuldig testen (ook in het vliegtuig met de koptelefoons van collega's) kwam de Sony als duidelijke winnaar uit de test. De ANC (Active noise cancellation) werkt superieur tijdens het vliegen. Het toestel is erg makkelijk in te stellen via een app op een telefoon. Hierbij zijn enorm veel mogelijkheden. Ik maak gebruik van een Android toestel en kan als leuke bijkomstigheid gebruik maken van het nieuwe Bluetooth LDAC protocol voor beter geluid kwaliteit! Een minpuntje vind ik dat het toestel maar met een toestel tegelijk verbonden kan zijn. Ik moet elke keer opnieuw pairen tussen mijn telefoon en iPad. Een beetje irritant! Conclusie: Ik had deze veel eerder moeten kopen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige sound canceling en ook heel warm geluid!

WH-1000XM3 26-02-2019 door omepiet

Heb hem gekocht voor sound canceling mode en dat doet hij perfect, maar hij heeft ook nog eens een heel warm geluid!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

1

0

wat een geluid!

WH-1000XM3 19-02-2019 door Dr Drumhead

Ik heb dit gekocht omdat in mijn naaste omgeving men ook al zo enthousiast was!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Werkt Fantastisch...

WH-1000XM3 19-02-2019 door john173

Gisterochtend gekocht en de hele dag getest werkt geweldig, alleen mijn oortjes werden wel een beetje warm

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

goed ergonomisch

WH-1000XM3 15-02-2019 door ivan52

Geen enkel probleem met levering geen enkel probleem met het opstarten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldig geluid en draagcomfort

WH-1000XM3 09-02-2019 door Rob4U

Alles klopt: maatvoering, ontwerp, materialen en kwaliteit van de drivers. Geen weglekkend geluid. Bluetooth-geluid zeer goed; met kabel perfect!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Boss headset

WH-1000XM3 02-02-2019 door Ser24

Ik heb deze headset gekregen met mijn xperia XZ3, heb hem net binnengekregen en is tor nu toe de beste headset die ik in me leven heb gehad. Ik heb meerdere gehad zoals, JBL, Samsung en andere. Maar deze WH-1000 M3 steekt er echt boven uit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1