€ 380,00

(inclusief btw)
239

4.7 gebaseerd op 239 klantbeoordelingen

182
44
6
2
5
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Geweldig product!

WH-1000XM3 04-06-2019 door JP61

Had de keuze uit 3 merken. Bose, Sennheizer en de XM3. Heb er enkele dagen voor uitgetrokken om te testen. En voor mij kwam de XM3 als beste uit de bus. Zowel het "geluid" als draagcomfort is gewoonweg fantastisch. Ben er zéér tevreden mee en kan dit product zeer zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Storende achtergrondruis in noise cancelling mode

WH-1000XM3 29-06-2019 door tjex

De geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is erg goed. Echter, wat enorm tegenvalt is dat er continu achtergrondruis te horen is als het geluidsniveau van de bron laag is, bijv. bij een stille passage in muziek, als het volume laag staat, of als je muziek pauzeert. De achtergrondruis is vooral te horen in de "Noise cancelling" mode. In de "Ambient Sound" mode is de achtergrondruis lager van toon, en minder storend (dit klinkt als het geruis van de zee op de achtergrond). In een stille omgeving wil je niet dat een hoofdtelefoon achtergrondruis introduceert, zeker niet in de "Noise cancelling" mode. Als je het muziekvolume op de minimale stand zet, dan blijf je bovendien de muziek heel zachtjes horen (mits je de muziek niet pauzeert natuurlijk). Alleen als je de hoofdtelefoon bekabeld aansluit, is "stil" ook echt stil. Dit probleem vind ik minder ernstig dan eerdergenoemde achtergrond. Kortom: waarschijnlijk een prima hoofdtelefoon in rumoerige omgevingen (buiten bijvoorbeeld), maar niet in een rustige omgeving (met een laag geluidsvolume). Dan werkt de noise cancellation averechts.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

257 klantbeoordelingen

0

Idee is goed uitwerking schiet te kort

WH-1000XM3 20-10-2019 door Martijn1410

Met ruisonderdrukking permanente ruis in rechter schelp. Klinkt als een waterval in de verte.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

WH-1000XM3 18-10-2019 door sekwak

Onlangs gekocht, na alle lovende reviews. Geen spijt van gehad; noise cancelling is geweldig, met de app kun je de koptelefoon perfect equalizen en het geluid is zeer goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg effectief in het vliegtuig

WH-1000XM3 18-10-2019 door Josh68

Ik heb deze Sony hoofdtelefoon nu een paar weken in bezit en al op een paar vluchten gebruikt. Waarom heb ik ze niet eerder gekocht?!?!?! De noise cancelling is geweldig. De vliegtuigmotoren zijn een verre achtergrond geluid die nauwelijks nog meer te horen is. Huilende babies zijn nog wel enigszins te horen, maar de storingsfactor is ver geminimaliseerd. Het geluid is ook geweldig: muziek, films, allemaal prima te horen. De hoofdtelefoon komt in een uitgekiend ontworpen opberghouder, zelfs aan de kabels en extra plug (voor gebruik met vliegtuig entertainment systeem) is gedacht. Enige nadeel dat ik nu kan bedenken is dat het redelijk warm en zweterig wordt. Af en toe de oren laten luchten dus.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische klank

WH-1000XM3 17-10-2019 door zeldenrust

Koptelefoon voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige headphones met mooi, diep geluid

WH-1000XM3 17-10-2019

Ik loop nu een maand met deze Sony headphones rond en ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder aangenaam verrast ben. Hiervoor gebruikte ik altijd oortjes en later de draadloze AirPods (Apple), vooral vanwege het gebruiksgemak en de compactheid. Maar ik raad iedereen aan om eens een goede koptelefoon te proberen. Dan pas weet je wat je qua geluidskwaliteit hebt ingeleverd al die tijd. Ik vond het een bizarre ervaring, de muziek komt op zo’n andere manier binnen dat je nummers praktisch opnieuw kan ontdekken (als Pinkfloyd-fan en helemaal waanzinnig). De bass, de diepte van het geluid, samen met het active noise-cancelling systeem: gewoon heel goed. + Geluidskwaliteit is bijzonder goed, zeker vergeleken met (draadloze) oortjes. Gevarieerd, diep en helder geluid. + Het active noise-cancelling werkt echt waanzinnig, je kan in een rumoerige studieruimte, een drukke trein of in de woonkamer met een tv aan helemaal in je eigen wereld duiken, en genieten van je favourite muziek, podcasts, netflixseries of YouTube-filmpjes. + Noise-cancelling kan ook worden aangepast, of worden uitgezet, dit kan je de koptelefoon ook zelf laten doen, volledig automatisch. Er zijn meerdere standen (’Trein/auto’, ’lopend’, ’rennend/fietsend’, ’zittend/stilstaand’) die de koptelefoon zelf kan herkennen, waarna hij de mate van noise-cancelling aanpast (goed voor de (verkeers)veiligheid). Dit kan je uiteraard ook zelf doen. + Het gebruiksgemak viel mij enorm mee: na aanzetten verbinden de headphones automatisch via bluetooth met het laatst verbonden apparaat (bij mij mn telefoon), er zitten meerdere touchopties op je rechteroor (vorig/volgend nummer; pauze/play; harder/zachter) die echt supermakkelijk werken. Ook als je hele hand op je rechteroor legt gaat het geluid uit en versterkt de koptelefoon juist het omgevingsgeluid, waardoor een oproep van de conducteur ook niet meer aan je voorbijgaat (hele vette functie). + Je kan de koptelefoon ook zonder stroom gebruiken, door middel van een 3,5mm jack (kabeltje zit erbij). + De headphones zijn van uitstekend materiaal en zitten lekker op je oren en hoofd. + Er zit ook een app bij, die je toegang geeft tot geavanceerde instellingen van je koptelefoon; zoals de precieze mate van omgevingsgeluid. - Een koptelefoon is per definitie moeilijker mee te nemen dan een paar oortjes of je AirPods, ondanks de handige en mooie case die je er bij krijgt. Het kost nou eenmaal even tijd om de koptelefoon uit te zetten, op te vouwen, en in de hoes te doen. Ook glijdt je de koptelefoon ook niet even in je broekzak, maar ik heb ook altijd een rugtas bij me, dus dat hoeft geen probleem te zijn. - Na een paar uur luisteren, of een gehaaste fietstocht moet ik de koptelefoon wel even een minuutje afzetten om mn oren af te laten koelen, ze sluiten je oren namelijk wel heel goed af. Niet echt een probleem, wel het vermelden waard. Al met al een waanzinnig apparaat, een toffe gadget en een geweldige manier om geluid te ervaren. Er zit een prijskaartje aan, maar als je waarde hecht aan geluidskwaliteit, gecombineerd met uiterlijk en handzaamheid, is dit echt de koptelefoon die je in ieder geval moet proberen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruikscomfort en geluidskwaliteit superb!

WH-1000XM3 17-10-2019 door Jvdh91

Nu een maand na de M2 in gebruik, welke oik al geweldig was. Deze zit nog beter om de oren, heeft nog betere ANC en een zachtere en ruimere padding om de oren. Batterij laadt geweldig snel op en gaat zeker 28u mee, met kabelgebruij langer dsn 30!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te gebruiken!

WH-1000XM3 16-10-2019 door ZenDuckers

2 weken geleden gekocht en kan er nu al niet meer zonder. de noise cancelling werkt perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige noice cancelling en geluid

WH-1000XM3 14-10-2019 door michiellugt

De noice cancelling en geluidskwaliteit van de WH-1000XM3 zijn geweldig. De app die erbij hoort werkt ook perfect, ik kan precies de noice cancelling en geluidsaspecten veranderen zodat alles naar mijn wens is. Het enige nadeel is dat er maar twee knoppen zijn. Heel leuk dat ik het volume, vorig/volgend nummer en pauzeren kan controleren aan de zijkant van de hoofdtelefoon met een swipe, maar knoppen zijn preciezer en er kan minder fout gaan. Soms wil ik het geluid harder/zachter zetten, maar zet ik per ongeluk het volgende nummer op.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super investering

WH-1000XM3 14-10-2019 door Simon the king

Na lang wikken en wegen toch besloten om wat extra geld uit te geven aan een headset. Een vlucht met een propeller vliegtuig was het laatste duwtje. Heerlijk om nu op Schiphol te lopen in een oase van rust. En niet geheel onbelangrijk....muziek klinkt too

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige hoofdtelefoon!

WH-1000XM3 13-10-2019 door Saar123

Een kleine maand geleden heb ik deze hoofdtelefoon aangeschaft. Ik was op zoek naar een degelijke noise-cancelling aangezien ik dagelijks met het openbaar vervoer reis. Deze koptelefoon voldoet precies aan mijn verwachtingen! Hij zit zeer comfortabel, is geleverd in een handig en stevig opbergtasje en is makkelijk in de bediening. Een klein minpuntje is de kwaliteit van de muziek wanneer de noise-cancelling niet volledig aanstaat, je hoort dan een soort van ruis.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Weet nog niet

WH-1000XM3 13-10-2019 door Date 1

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht voor mijn lange vluchten maar ik ga in november weg dus ik heb hem nog niet gebruikt.

Geluidskwaliteit

Slecht

0

0

0

Draadloos genieten!

WH-1000XM3 11-10-2019 door AdelheidBee

Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt. Een koptelefoon zonder draden. Een geweldige ervaring met een fantastisch apparaat van Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig geluid emt goede ruisonderdrukking

WH-1000XM3 09-10-2019 door vosje1

Een week geleden gekocht en uitgebreid kunnen testen in het vliegtuig. Prachtig geluid met goede ruisonderdrukking.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna teruggebracht

WH-1000XM3 06-10-2019 door coenb

Standaard geluidinstelling / equalizer is echt slecht, ik was de Bose EQ30 gewend en had bijna deze direct teruggebracht. Na wat tunen met de custom settings ging het wel. De noise canceling is geheel volgens opgave: heel goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische ervaring

WH-1000XM3 06-10-2019

Ik heb dit product op de luchthaven Oslo gekocht en heb het dus onmiddellijk kunnen testen in het vliegtuig, de geluidskwaliteit is gewoon perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijna alles perfect, alleen niet voor bellen.

WH-1000XM3 04-10-2019 door DJVelixx

De geluidskwaliteit en noise cancelling zijn top. De app om het geluid en de noise cancelling aan te passen ook. Verbinden gaat gemakkelijk en de baterij gaat lang mee. De 'touch functies' op het rechter oor waren heel even wennen maar maak er veel gebruik van. eigenlijk is alles top aan deze hoofdtelefoon en is hij zijn hoge prijs meer dan waard, op 1 ding na: de handsfree bellen functie. Waar de hoofdtelefoon normaal zeer weinig omgevingsgeluid doorlaat, krijg ik tijdens bellen structureel klachten van verschillende personen dat de microfoon wel erg veel omgevingsgeluid oppikt en laat horen aan degene met wie ik bel, zodanig dat ik slecht te verstaan ben voor diegene. Als ze dat nog kunnen oplossen krijgen ze de volle 5 sterren want verder ben ik zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

top product

WH-1000XM3 04-10-2019 door joost0

zeer goede kwaliteit en zeer functioneel, je geraakt afgezonderd van andere geluiden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise reduction werkt echt goed

WH-1000XM3 30-09-2019

Sinds een week in bezit en heb er enkele video-opnames mee gedaan, waarbij ik het belangrijk vind alleen te horen wat ik opneem.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tevreden

WH-1000XM3 28-09-2019 door Kalimath

Hele goede geluidskwaliteit en heel lange batterijduur. Verder kan je deze headset lang ophouden zonder ongemak en omgevingsgeluid wordt grotendeels weggefiltert door de active noise cancelling. Je kan de ANC ook aanpassen aan je omgeving. Ik raad hem iedereen aan, ook al is hij niet de goedkoopste.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk geluid!

WH-1000XM3 26-09-2019 door Audioot

Heerlijke hoofdtelefoon die precies dat doet wat ie moet doen. Prima geluid en goede NC.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sublieme hoofdtelefoon

WH-1000XM3 23-09-2019 door Newfoundme

Geluid: vol, zet gerust geluidskwaliteit hoog, ook in Spotify, verschil is duidelijk NC: uitmuntend, ideaal voor bv hoogsensitieve mensen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk in gebruik

WH-1000XM3 22-09-2019 door Essieee

I love ity Goede sound met norse cancelling Sony is goed bezig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke ervaring

WH-1000XM3 22-09-2019 door augen009

Ik heb de koptelefoon nu 3 weken en nog nooit eerder een bluethooth koptelefoon gehad laat staan een met noice canceling. Dit is echt fantastisch. Ik heb hem bij aanschaf van mijn telefoon gekregen maar zou hem zelf niet kunnen betalen dat vind ik het enige nadeel dat hij behoorlijk duur is. Maar nu ik verwend ben kan ik niet meer teru ben ik bang

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

verbeterde geruisonderdrukking

WH-1000XM3 22-09-2019 door Moetsieboerrachman

Ik heb dit product gekocht om nog beter beschermd te worden door omgevingslawaai die ik ondervind op mijn werk. Als muziekbron gebruik ik de walkman NW-A35 Ik gebruik de WH-1000XM3 de gehele werkdag van ongeveeer 8 uur zonder problemen ,ook de speelduur is goed, alleen jammer dat opladen en gebruik niet tegelijk kan. Hiervoor gebruikte ik de MDR-XB950N1 met Noise Cancelling . De verbeterde Noise Cancelling heeft mij overtuigt om de huidige hoofdtelefoon te vervangen door de WH-1000XM3 Ik heb nog wel een kritische note: Het is jammer dat Sony zich permitteert om merk gebonden (niet universele) aansluitkabeltjes toe te voegen aan hun producten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon.

WH-1000XM3 19-09-2019

Een maand geleden heb ik deze koptelefoon gekocht en ik ben er echt enorm tevreden over. De batterijduur is heel goed, wanneer ik de koptelefoon op heb met de Noise Cancelling aan, hoor ik eigen helemaal geen omgevingsgeluiden. De kwaliteit het geluid voor het luisteren van muziek is ook goed (niet geheel onbelangrijk). Ik snap niet waarom ik niet eerder deze koptelefoon heb aangeschaft. Ook de koperaccenten en de opbergcase zijn erg mooi/chique. Bediening met touch is even wennen, maar wanneer je het onder controle hebt is het zeker goed te doen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste headphones die ik ooit heb gehad.

WH-1000XM3 18-09-2019 door The Dint

Na meer dan een maand deze headphones in gebruik te hebben, moet ik toegeven dat ik nooit zo'n goede headphones in mijn bezit heb gehad. Sony maakt in mijn optiek de beste hardware en electronische producten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werkt super, goed geluid en goede noise canceling

WH-1000XM3 18-09-2019 door RBESH

Goede koptelefoon, werkt super het koppelen met Samsung tablet en telefoon erg eenvoudig, jammer dat het koppelen met Sony tv, Bravia KD-43X8307C, niet kan!, ondanks dat tv Bluetooth toestaat, het koppelen tv en Samsung tablet gaat probleemloos. Gemiste kans van Sony.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid, super bediening, super app.

WH-1000XM3 18-09-2019 door Europass1

Kreeg deze koptelefoon bij mijn nieuwe Xperia 1 smartphone.. samen vormen zij de perfecte combinatie, uitstekend beeld en geluid!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima kwaliteit!

WH-1000XM3 17-09-2019 door RC6826

Inmiddels twee weken in het bezit van deze headset. Geen moment spijt van gehad: prima geluid en noise-onderdrukking werkt heel goed. Wel even wennen aan de bediening met de rechterzijde van de headset, maar da’s al bijna onder de knie!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

WH-1000XM3 17-09-2019 door fdrent

Prijzig, maar topkwaliteit. Veel instelmogelijkheden. Supersnelle koppeling via bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme geluidservaring

WH-1000XM3 17-09-2019 door Willy23

Sinds een paar weken in het bezit. Noice-cancelling werkt verbluffend goed. Verder houdt de batterij het verrassend lang uit. Kortom: zeer tevreden over dit product en een absolute aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise cancelling.......HEH wat ik hoor je niet ;)

WH-1000XM3 16-09-2019 door Kok66

Mocht hem gratis ontvangen bij me nieuwe telefoon de Sony Experia 1 ... Nou kan je zeggen dat ie echt goed is ; super noise cancelling want je hoort nix meer om je heen - hele goede geluidkwaliteit - zit prima - super makkelijk in gebruik door de bedingen op de oorschelpen ... mooi hoesje erbij ... ja een echte aanrader ...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt super noice canceling!

WH-1000XM3 16-09-2019 door Stief04

Dit is pure rust! Ook de batterijduur is super! Zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluidskwaliteit voor onderweg

WH-1000XM3 16-09-2019 door Christiaen

Ik heb deze headset gelijk grondig kunnen testen bij de dag van aankoop. Voor een vlucht van 2u terug naar huis, heb ik gemerkt dat het geluid van de motoren en van de passagiers grondig werd gefilterd. Ideaal voor onderweg en voor de verplaatsingen met openbaar vervoer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product

WH-1000XM3 16-09-2019 door Sony1958

Prima koptelefoon. Zit comfortabel. Wie van diep laag houdt is dit de beste optie. Genoeg opties om het geluid helemaal naar je wens in te stellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon ideaal

WH-1000XM3 15-09-2019 door Caypen

Alles is echt top! Ik had daarvoor die van JBL en deze is veel beter, maar de bass kon wat hoger zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch!

WH-1000XM3 14-09-2019 door Jolly58

Ik kocht het voor een lange vlucht maarge ruik het veel vaker!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had ik eerder moeten kopen

WH-1000XM3 13-09-2019 door nospam

Twijfelde vanwege de prijs maar je kunt maar één keer de beste kopen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon met goede noise cancelling

WH-1000XM3 13-09-2019 door LiekeMundy

Ik heb deze koptelefoon nu een paar weken en ben er erg blij mee. Goed geluid, goede noise cancelling, al is die niet 100%. Vooral menselijke stemmen worden gedempt ipv volledig weggefilterd. Verder zit hij prettig en gaat de batterij lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Buitengewoon perfect

WH-1000XM3 12-09-2019 door RubyRubs

Was verkocht door iemand die hem mij de hoofdtelefoon liet testen. Ik moest hem ook hebben!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet volledig aan verwachting

WH-1000XM3 12-09-2019 door Heuveltje

Ik heb deze koptelefoon nu enkele weken en gebruik deze nagenoeg dagelijks enkele uren op mijn werk om in ons overvolle rumoerige kantoor toch voldoende gefocust mijn werk te kunnen doen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid, minder voor bellen

WH-1000XM3 12-09-2019 door Mayra456

Ik heb deze koptelefoon nu een paar maanden en het geluid en noise cancelling is fantastisch! Ook het draagcomfort is heel goed. Het enige nadeel is de kwaliteit van telefoongesprekken / de microfoon. De eerste die ik had gekocht heb ik teruggestuurd aangezien mensen mij niet of heel ver weg hoorden, blijkbaar een meer voorkomend probleem. Onlangs een nieuwe gekregen die het een stuk beter doet, maar bellen op de fiets of in de wind blijft lastig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed, maar gemiddelde muziekkwaliteit

WH-1000XM3 11-09-2019

Volgens de reviews uitstekende geluidskwaliteit, maar komende van Bose QC 35 vind ik de Sony gewoon goed, maar niet duidelijk beter. Hij is wat minder in de heldere tonen ook...maar wel betere ruimtelijke spreiding van het stereo.Ook Is het draagcomfort voor mijn oren iets minder dan de QC 35. Wel heel goede ruisonderdrukkking in het vliegtuig en meer mogelijkheden op dat vlak dan Bose QC 35.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 10-09-2019 door Nathalie79

Dit aangekocht na wat zoekwerk ivm goede noice cancelling en dit blijkt een perfecte aankoop te zijn!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch product

WH-1000XM3 10-09-2019 door BCA1984

Schitterend product, geweldig geluid, ANC werkt fantastisch. Enige nadeel is dat de opbergdoos wat ingewikkeld is, verder niets op aan te merken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

noise cancelling

WH-1000XM3 09-09-2019 door pitosway

Dit product veranderd een hoop in mijn leven door de eigenschappen van het product heeft deze kwaliteit en door google asisstent nog beter werkt qua aanpassingen aan omgevingsgeluiden. ik ben heel tevreden met dit product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gebruik om andere geluiden niet te horen

WH-1000XM3 07-09-2019 door Manouk

Met sporten wordt hij erg nat. Ook als het een beetje warm is gaat het zweten. Geluid is goed. Had meer verwacht van de noise canceling maar kan niet beter voor dit geld. Kan geen geluiden verdragen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noise cancelling werkt zeer goed

WH-1000XM3 04-09-2019 door Pakobaits

Zeer goed geluid en noise cancelling vormgeving is ook dik in orde

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig voor onderweg

WH-1000XM3 03-09-2019 door Liilee

ik heb deze koptelefoon specifiek gekocht voor rust in de trein en in klass en het is daar perfect voor

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Duur, maar wel heel erg goed

WH-1000XM3 03-09-2019 door JC15

Goede kwaliteit en de hoofdtelefoon doet wat je verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed product

WH-1000XM3 02-09-2019 door Luisteraar Sony

Verbluffende prestaties. Vooral de noisecanseling.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein minpunt

WH-1000XM3 01-09-2019 door Loockoo

Geluidskwaliteit: uitstekend Noice cancellation: uitstekend Betrouwbaarheid van kwaliteit van koptelefoon is wat minder, want volgens mij heeft de noice cancelling ineens een hele zachte ruis en dat was niet direct na aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder

WH-1000XM3 01-09-2019

Het instellen redelijk makkelijk was. Dus goed voor iedereen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super!

WH-1000XM3 31-08-2019 door Juno123

Ik heb deze koptelefoon een maand geleden gekocht en het is het geld zeker waard. Hij zit fijn, muziek klinkt prima en het is super dat de NC stand ook werkt zonder muziek. De accu werkt echt super lang. Ben super blij met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Keigoede hoofdtelefoon

WH-1000XM3 30-08-2019 door caverunner

Ik heb de hoofdtelefoon een aantal weken gebruikt, de klank is zuiver, de noise cancelling heel goed en de bediening ook. Ik kan hem dus aan iedereen aanbevelen die er genoeg geld voor over heeft maar ik heb hem teruggestuurd omdat ik er te warme oren van krijg na meer dan 20 minuten gebruik, vermoedelijk is dat persoonlijk. Daarom ben ik meer voorstander van in-ears.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige koptelefoon, beetjeontgoocheld in de NC

WH-1000XM3 30-08-2019 door Fille

Ik heb deze nu een tweetal weken en ik gebruik hem dagelijks op de trein. De kwaliteit van het geluid is héél goed. Over de noice canceling ben ik over het algemeen tevreden maar ik had er na alle lovende recencies toch nòg iets meer van verwacht. Het geluid van de trein wordt volledig gedempt maar ik vind dat de stemmen er toch nog teveel doorkomen. Ik had hiervoor een Bose Quiet comfort 15 van 5 jaar oud en alhoewel de NC van de Sony toch wel beter is, vind ik het verschil niet zo gigantisch. Ik had voor een prijs van 295 euro toch nog net dat tikkeltje meer verwacht. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden over mijn aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

WH-1000XM3 29-08-2019 door IngridE

Ik heb in het verleden wel vaker een koptelefoon gehad, maar stoorde mij altijd aan de omgevingsgeluiden. De koptelefoon laat geen omgevingsgeluid door. Ik heb nog nooit zo genoten van muziek als nu! Als iemand wat wil zeggen kun je even je rechter hand op de koptelefoon leggen om de ander te verstaan. Dus je hoeft hem niet helemaal af te doen of de muziek helemaal af te zetten. En als laatste kun je ook een telefoongesprek voeren met deze koptelefoon. Kortom, ik ben helemaal tevreden :-D

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelooflijk!

WH-1000XM3 28-08-2019 door Lupukski

Hoe snel een koptelefoon kan verbeteren daar ben ik echt van omver geblazen. Vooral de noice cancelling die ik gebruikte in een 7u durende treinrit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid!

WH-1000XM3 28-08-2019 door Peatssony

Fijne koptelefoon. Super goed geluid. Gemakkelijke functies

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke hoofdtelefoon

WH-1000XM3 27-08-2019 door Weerwolf

Ik heb vorige maand deze hoofdtelefoon aangeschaft voor onderweg en thuis. Prima geluid makkelijk te bedienen en een noise cancelling die het super goed doet. Wel prijzig maar de aanschaf waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend product

WH-1000XM3 26-08-2019

Geweldig geluid en noise cancelling feature. Mijn beste headphones zonder twijfel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie Noise Cancelling en lange batterijduur!

WH-1000XM3 26-08-2019 door mantiarix

Doet wat het beloofd, niets op aan te merken. Enkel jammer dat deze Sony headphones geen Bluetooth-ondersteuning bieden met een Sony PlayStation...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastic sound with noise canceling

WH-1000XM3 25-08-2019 door ifennema

I have used the headphone in planes, airports, at the office as well as at home. And my experience is great consistently: great sound, and super noise canceling, bundled with long battery life. With the app, I can tune ambient noise to my liking, and the touch pad allows me to adjust volume and move through the tracks without having to fiddle with small buttons. The headphones looks and feels quality, as does the case. I'm hooked!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good but not the app is not iPad friendly

WH-1000XM3 25-08-2019 door Sonyjan

The headphone gives good sound but the app is not iPad friendly. The headphone do not respond to the timeout setting specified on the app. They stay on until the battery is fully discharged. The headphones are always empty when you need them.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Even de wereld uitzetten en genieten van muziek

WH-1000XM3 24-08-2019 door Linda_T_uit_R

Ik heb deze hoofdtelefoon 3 weken geleden gekocht. Ik wilde er een die de mogelijkheid had om de wereld 'uit' te zetten, eentje met een perfect geluid en uitstekende pasvorm. Deze doet en is precies dat wat ik ervan verwachtte, het is een genot om naar muziek te luisteren of films te kijken. En met de NC mogelijkheid kan je je even helemaal afsluiten voor andere geluiden. Ik vond 'm wel wat prijzig, maar nu na een paar weken weet ik dat de WH-1000XM3 het geld meer dan waard is. Ik kan deze koptelefoon alleen maar aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lastige koppeling als je meerdere bronnen gebruikt

WH-1000XM3 24-08-2019 door Royal Joop

Een geweldige NC maar als je de verbinding met je telefoon wilt gebruiken met je tablet of audio apparaat dan is het opnieuw koppelen/pairen een noodzaak (om eerst te ontkoppelen) dat heet Apple met zijn beats serie beter voor elkaar. Draag comfort is goed en het geluid ook

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Heerlijk

WH-1000XM3 23-08-2019 door JvRaan

Nu zo’n 2 weken in mijn bezig. Heerlijk geluid. Heerlijke pasvorm. Het is een echte aanrader. Ik heb Google assistant gekoppeld. Die verteld mij wanneer er berichten zijn. Dat kan handig zijn. Maar voor het ultieme genot hoor ik liever de muziek met noise canceling. Dat is en maakt mij de keuze voor deze hoofdtelefoon helemaal waar. Echt stilte om je muziek goed te beleven. Heerlijk!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

High-end hoofdtelefoon

WH-1000XM3 22-08-2019 door Poehee77

Deze hoofdtelefoon voldoet aan high-end performance. Zit zeer comfortabel en maakt dat je wilt blijven luisteren. Bas, hoge, lage en middentonen in balans

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect geluid

WH-1000XM3 20-08-2019 door Mieke5959

Deze hoofdtelefoon doet wat hij belooft. De klank is perfect, mooi meegenomen is dat die aanpasbaar is via de app. De noise cancelling werkt eveneens uitstekend. De installatie via de app heb ik zonder problemen kunnen doen. De bediening ,via de rechteroorschelp, is ook heel eenvoudig Je kan uren aaneen luisteren, de hoofdtelefoon past perfect op het hoofd en is heel licht om dragen. De afwerking rond de oren sluit eveneens goed aan. Extra pluspunt is de Hard case die er bijgeleverd wordt, zo kan je de hoofdtelefoon veilig en compact opbergen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

GEWELDIG

WH-1000XM3 10-08-2019 door rspag

IK BEN ZEER TEVREDEN MET DIT PRODUCT EN RAAD HET AAN IEDEREEN AAN

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

geweldige ervaring puur genot

WH-1000XM3 09-08-2019 door sonyb1990

heb lang voor deze hoofdtelefoon moeten sparen maar was het wachten meer dan waard puur genot ook de noicecanceling is een zalig extraatje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede gebruik mogelijkheden

WH-1000XM3 09-08-2019 door Apakanaike

Ik ben zeer te spreken over de gebruiksmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0