€ 380,00

(inclusief btw)
167

4.7 gebaseerd op 167 klantbeoordelingen

128
31
2
2
4
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

174 klantbeoordelingen

0

De beste

WH-1000XM3 17-07-2019 door klukje

Ik heb hem helaas terug moeten sturen. Helaas want hij deed het geweldig op mijn Iphone. Via mijn Imac kwam er een vervormd geluid uit. Dat zal wel aan mijn computer liggen dus ik baal enorm. Andere bluetooth speakers spelen wel goed. De bijbehorende sony headphones app. (functionaliteit) is blijkbaar niet beschikbaar op desktop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige headset

WH-1000XM3 17-07-2019 door wdk75

Vorige maand deze headset gekocht. Was aan het twijfelen tussen de Bose quietcomfort 35 ii en de Sony en heb uiteindelijk voor de Sony gekozen. Heb nog geen spijt gehad. Het geluid is vol en klinkt mooi met ook een goede basweergave. De headset is niet te zwaar en draagt comfortabel. Maar waar deze headset vooral in uitblinkt is de actieve noise cancelling. Die werkt fantastisch en is overigens middels een knopje aan de zijkant gemakkelijk te bedienen. Ook de aanraakgevoelige toetsen aan de rechterkant, om o.a. het volume te regelen, of een nummer over te slaan werkt geweldig. Het is even wennen maar daarna is het goed te gebruiken. De app die je dient te installeren voorziet de gebruiker in een hoop nuttige instellingen, veel meer dan de standaard app van Bose. De oorschelpen worden overigens wel behoorlijk warm na verloop van tijd, dus om ermee te gaan sporten lijkt mij geen optie. Maar al met al is het een aanrader :)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede performance

WH-1000XM3 17-07-2019 door Jan_vdl

Superperformance, prima draagcomfort. Enige minpunt: telefoon over de hoofdtelefoon lukt niet meer na eerder wel te hebben gewerkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk een hoofdtelefoon die doet wat ik wil!

WH-1000XM3 17-07-2019 door Ruud van U

Ik heb een poos gezocht naar een hoofdtelefoon die zowel het buitengeluid buiten laat en een geluid weergeeft dat geen decibellen te veel afgeeft waardoor je oren blijvende schade oplopen. Het geluid van deze hoofdtelefoon is geweldig. Voor diverse soorten muziek. Makkelijk te bedienen , geen geknoei met draden en heel goed te gebruiken op lange vluchten naar zakelijke of vakantiebestemmingen,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

... verlost van herrie in en buiten woning!

WH-1000XM3 16-07-2019 door sonyrecensiekoptelefoon

Erg blij, met deze koptelefoon. Aangeschaft voor gebruik met en zonder muziek. Noisecancelling ... een zegen, met oog op de bij tijden grenzeloze geluidsoverlast aan alle kanten in en rond m'n appartementcomplex/woning. Ik heb nu een alternatief: ik zet de Sony op m'n hoofd en zet NC aan. By the way: de blaffende hond van de buren drong gisteren door de noiscancelling heen. Dat was voor 't eerst dat -bij gebruik NC- een omgevingsgeluid toch tot me doordrong.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Must have!!!!

WH-1000XM3 16-07-2019 door Bruinier

Vorige maand gekocht en bijne elke avond in gebruik. Een heerlijke beleving!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Had hem eerder moeten kopen!

WH-1000XM3 16-07-2019 door Femke81

Ik woon in het centrum en omgevingsgeluid is vaak erg luid. Ik merk nu pas door deze koptelefoon hoeveel onrust dat geeft en Hoe fijn het is om je hier van te kunnen afsluiten wanneer jij dat wilt. Ik had de koptelefoon al een lange tijd willen kopen, maar omdat het toch een flinke uitgave is, twijfelde ik soms nog. Super blij met dus met de waanzinnige noice cancellation en het geluid is werkelijk fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een rust.......

WH-1000XM3 15-07-2019 door rnoppert

Op aanraden gekocht voor de vele vliegreizen die ik maak, maar wat heb ik spijt dat ik deze niet eerder gekocht heb. Geweldig geluid, en een heerlijke rust om me heen! Geen omgevingsguiden......

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwalitatief superieur!

WH-1000XM3 14-07-2019 door Sony en Ik

Zeer goede Noise Cancelling, ideaal om storende achtergrondgeluiden volledig te laten vervagen. Comfortabel om langdurig te gebruiken. Minpuntje: de bijgevoegde handleiding is niet erg duidelijk en deels moeilijk te begrijpen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Precies zoals beloofd

WH-1000XM3 14-07-2019 door Bart6702

Sinds enkele dagen de wh-1000xm3 en in een woord TOP

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige koptelefoon zit heerlijk

WH-1000XM3 14-07-2019 door inkie

prachtige koptelefoon zit heel fijn sluit goed af door noise cancelation

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijzonder mooi geluid en noicecanceling

WH-1000XM3 11-07-2019 door Bram46

Deze maand gekocht, ik ben uitermate tevreden over dit product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede Noise Cancelling hoofdtelefoon

WH-1000XM3 09-07-2019 door Superbakie

Zeer tevreden met deze hoofdtelefoon Noise Cancelling werkt perfect Geluid is ook van hoge kwaliteit, maar kan verbeterd worden (diepere bassen) Bouw kwaliteit kan beter, volledig uit plastic vervaardigd (voelt goedkoop aan) Design is zeer goed uitgewerkt. Snelladen is ook 10/10 USB-C is ook een pluspunt! Gestures op de zijkant zijn goed Bel kwaliteit kan beter. Bluetooth zeer snel verbonden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bedieningspaneel op rechter oordeelde

WH-1000XM3 05-07-2019 door Matthijs33

Gekregen bij een Sony Xperia 1, en ik ben er super blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer van het bellen. Verder top

WH-1000XM3 03-07-2019

Nu een maand in huis en gebruik hem iedere dag een paar uur op kantoor om geconcentreerd te kunnen werken. Enige minpunt is bellen met de headset. Doordat deze zo goed afsluit hoor ik mijn eigen stem heel vreemd alsof ik met mijn hoofd onder water zit. Vind ik persoonlijk erg onprettig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid en pasvorm perfect

WH-1000XM3 02-07-2019 door Gidion1986

Ik heb deze headset inmiddels een maand in bezit en ben er zeer tevreden over. De headset past zich perfect aan de omgevingsgeluiden aan. Op de openbare weg was ik bang niets te kunnen horen, maar dat past zich zo snel aan dat je alles om je heen blijft horen. In de trein heb ik geen stiltecoupé meer nodig, de headset past zich daar ook perfect weer aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi designende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 02-07-2019 door GvdB

Nog niet zo lang geleden gekocht maar heeft inderdaad een prachtig geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige headphone

WH-1000XM3 02-07-2019 door jlof3845jm

De noise cancelling is magistraal. Persoonlijk hou ik van het geluid wat deze head phone produceert. Alleen jammer dat je niet kan switchen tussen devices.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

comfortabel en goed geluid.

WH-1000XM3 01-07-2019 door Nevetz61

Ik heb deze headphone gekocht omdat de pasvorm perfect is. De kleur is fraai. De NC is zeer fijn en de batterijduur is super. Bediening is zeer prettig. De touchscreen op de oorschelp werkt prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supper koptelefoon

WH-1000XM3 01-07-2019

Ruis onderdrukking is super en de muziek klinkt fenomenaal. Bij stereo waar van links naar recht word gespeeld word de ongelofelijk kwaliteit duidelijk hoorbaar. dit is mijn nieuw speeltje voor te genieten van Woodstock muziek zoals Creedence Clearwater Revival, Santana, Janis Lyn Joplin en zoveel meer. Ik kan blijven typen maar gewoon prachtige muziek met deze koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon.

WH-1000XM3 01-07-2019 door Eddyxf

Ben nu 2 weken in het bezit van deze hoofdtelefoon. Ik sta versteld van het goede geluid en de noise cancelling.zijn er nog verbeteringen? Ja en nee. Als je van veel Bas houd hoeft er niets te worden veranderd, als je van iets minder Bas houd is dat een puntje om mee te nemen in je overweging er een te kopen. Zelf hou ik van iets minder Bas en meer hoog maar ik laat deze prima hoofdtelefoon niet aan mij voorbijgaan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

het aparaat doet wat het je belooft!!

WH-1000XM3 30-06-2019 door Pedro1968

Ik heb hem nu een week en het is voor mij een openbaring, vooral in de trein met de noisecancelling on beleef ik toch wel het ultieme moment van rust.....

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

WH-1000XM3 29-06-2019 door Oekenaar

Dit is echt een zalig goed product, heel gebruiksvriendelijk en uitstekende geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noice cancelling is echt perfect.

WH-1000XM3 29-06-2019 door Sparks850

Nu een paar weken in gebruik en ben erg onder de indruk van de Noice Cancelling, ook in een drukke kantoortuin.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Storende achtergrondruis in noise cancelling mode

WH-1000XM3 29-06-2019 door tjex

De geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is erg goed. Echter, wat enorm tegenvalt is dat er continu achtergrondruis te horen is als het geluidsniveau van de bron laag is, bijv. bij een stille passage in muziek, als het volume laag staat, of als je muziek pauzeert. De achtergrondruis is vooral te horen in de "Noise cancelling" mode. In de "Ambient Sound" mode is de achtergrondruis lager van toon, en minder storend (dit klinkt als het geruis van de zee op de achtergrond). In een stille omgeving wil je niet dat een hoofdtelefoon achtergrondruis introduceert, zeker niet in de "Noise cancelling" mode. Als je het muziekvolume op de minimale stand zet, dan blijf je bovendien de muziek heel zachtjes horen (mits je de muziek niet pauzeert natuurlijk). Alleen als je de hoofdtelefoon bekabeld aansluit, is "stil" ook echt stil. Dit probleem vind ik minder ernstig dan eerdergenoemde achtergrond. Kortom: waarschijnlijk een prima hoofdtelefoon in rumoerige omgevingen (buiten bijvoorbeeld), maar niet in een rustige omgeving (met een laag geluidsvolume). Dan werkt de noise cancellation averechts.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig ding

WH-1000XM3 27-06-2019 door Kef1883

Net gekocht .... Ik twijfelde tussen deze en de bose qc35 ik en ben blij met de keuze

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid en uitstond ism de app

WH-1000XM3 25-06-2019 door Harsch

Altijd de werkelijkheid van reviews afwachten maar het geluid isechtvdantastisch

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed comfort en prachtig geluid

WH-1000XM3 25-06-2019 door Pieterluistert

Kado gekregen voor mijn verjaardag. Wat en geweldig kado, maar natuurlijk meer: wat een mooi en slim apparaat. Podcast luisteren en tussendoor gewoon een telefoontje beantwoorden. Verrassend.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top geluidsonderdrukking!

WH-1000XM3 25-06-2019 door Kbadreddine

Ik heb de set nu 2 weken en kan het niet meer missen. Gebruik het vooral op de rumoerige werkvloer om al het geroesemoes weg te werken, met of zonder muziek te luisteren. De kwaliteit van afwerking is prima. Zit lekker op je hoofd zonder teveel door te wegen. De applicatie om de settings te regelen is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. In een zin...een top product. Is zeker niet goedkoop, maar heb nog geen spijt gehad! De batterij is ook heel indrukwekkend...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een dijk van een headset

WH-1000XM3 25-06-2019 door Humfrie

Ik heb de headset nu een aantal keren weken en gebruik hem bijna dagelijks. Echt een topper. Mijn ervaringen: PLUSPUNTEN: - Noise Cancelling is top - Design is prachtig (de hoes die erbij komt overigens ook) - Geluid is vol en overweldigend - De touch-controls op de zijkant zijn fancy - Verbindt pijlsnel met de bluetooth van mijn iphone - Zit supercomfortabel MINPUNTEN: - de prijs, 300 euro blijft moeilijk te verantwoorden, maar kwaliteit kost helaas veel. Toch had 200-250 misschien realistischer geweest. - niet waterdicht. Dus niet ideaal voor het sporten. - Hier heb ik zelf geen issues mee vermits ik de headset enkel gebruik op mijn iphone, maar ik lees dit veel: het ding kan maar met 1 toestel tegelijk verbonden zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit van het geluid

WH-1000XM3 23-06-2019 door Arnoldus

Zeer fijne hoofdtelefoon, geeft geen vervelende drukplekken. Hierdoor luister je met plezier naar muziek van een zeer goede kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-1000XM3 22-06-2019 door Mz63

Ik heb deze nu 3 weken geleden gekocht en prima hoofdtelefoon

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig geluid, maar zit vrij strak

WH-1000XM3 20-06-2019 door Delixl

Heb deze 3 weken geleden gekocht. Werd in begin misselijk. Geluid en noise cancelling is fantastisch. Deze zit wel vrij strak wat met een bril op na een tijdje wat irriteert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer aangenaam

WH-1000XM3 17-06-2019

Ik heb deze hoofdtelefoon ongeveer een maand geleden gekocht. Het is voor mij de eerste keer dat ik een noise canceling apparaat heb. Het is geweldig voor onderweg op de bus en de tram. Ze hindert de veiligheid bij het stappen langs de weg vrijwel niet door het automatisch aanpassen van de gevoeligheid voor omgevingsgeluid. Op het werk is het ook fijn om in alle rust te kunnen werken (Bureaujobs), soms zelfs zonder muziek. Het enige wat ik er op kan aanmerken, is dat het nogal warm kan zijn aan de oren wanneer het mooi weer is buiten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Headset dat perfect klinkt

WH-1000XM3 13-06-2019 door 1982

Deze headset heb ik gekocht op aanraden van de vele reviews op internet en vrienden/collega’s. Ik was direct enthousiast over de noise cancellation. Ook het draagcomfort en het uiterlijk hielpen me bij het kiezen voor juist dit product. Kanttekeningen zijn de app (iPhone) en het wisselen van apparaat dmv Bluetooth. Ik had dit intuitiever verwacht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig

WH-1000XM3 11-06-2019

Ik gebruik hem nog niet zo heel lang maar tot nu toe werken alle knopjes en de geluidskwaliteit is extreem goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel effectief

WH-1000XM3 11-06-2019 door JaneNow

Ik heb hem nu een maand of vier in huis en hij werkt verbazend goed. Rustig een boek lezen terwijl de buren verbouwen, op het balkon zitten zonder hard verkeer en geschreeuw te horen. Ik hoor helemaal niets of het klinkt aangenaam zacht. Ik heb een iPhone 4 en al krijg ik een melding dat het niet compatibel is, werkt muziek toch via Bluetooth en volume en volgende nummer instellen door aan koptelefoon te vegen werkt ook. Helaas heb ik oude tv's zonder bluetooth, maar dan gebruik ik een verlengkabel vanaf de hoofdtelefoonuitgang van de tv. Heb hem nooit meer dan twee, drie uur achter elkaar op, want je oren zitten zo stevig ingepakt dat je daar na een tijdje genoeg van hebt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke headphone

WH-1000XM3 11-06-2019 door Snoordman

Ik heb nu 2 weken mijn ANC headphones van Sony en man wat een heerlijke headphone! Lekker afsluiten voor de omgeving en muziek luisteren.... Aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 09-06-2019 door jbond007

Heb deze koptelefoon een tijdje geleden aangeschaft, omdat ik helemaal klaar was met de drukte om mij heen (gillende/huilende kinderen, drukke treincoupé. Een nadeel is het zeer korte USB c kabeltje om hem opteladen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een rust in het vliegtuig

WH-1000XM3 09-06-2019 door koelkik

Nu een paar maal in het vliegtuig gebruikt. Heerlijke cocon van rust! Gewoon vervelend om hem weer af te zetten. Dan merk je pas hoeveel lawaai er normaal is en wat een rust de koptelefoon geeft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fabulous

WH-1000XM3 08-06-2019 door 19vdlaan90

Twee weken in bezit. Fantastisch. Hoor nagenoeg geen geluiden van buiten de hoofdtelefoon. Absoluut een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige koptelefoon!

WH-1000XM3 07-06-2019 door Davidmusic

Dit is zonder twijfel de beste draadloze koptelefoon met Noise Canceling op de markt! Prachtig geluid, lange batterijduur en een uitmuntende noise canceling, na deze koptelefoon wil je niets anders meer!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig diepe klanken

WH-1000XM3 06-06-2019 door Ninotatta

ik ben al jaren sony fan, hiervoor had ik ook een headset van sony, (mdr-zx750bn dacht ik,) ik had verwacht dat het geluid niet veel zou schelen aangezien het al een super headset was. na enkele dagen gebruik was ik zwaar onder de indruk van het geluid! tot mijn verbazing hoorde ik dat er nog een app voor de headset beschikbaar was, op dat moment werd ik verliefd op de headset. alles is te regelen via de app. de noice canceling is aanpasbaar en voor verschillende omstandigheden. equilizer, totaal aanpasbaar en verschillende presets. aqaustiek was te verranderen, staat gewoon op standaard, dit vind ik het mooist. de noice canceling.. door de nc kan je je muziek zacht beluisteren op rumoerige plekken. dit is heerlijk! wat me wel opviel is, hou lawaaierig de wereld kan zijn zonder mn fijne koptelefoon prachtig en perfect geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijne headphones

WH-1000XM3 05-06-2019 door Louise123

Mijn keuze viel op deze Sony headphones ivm comfort en geluidskwaliteit. Geen enkele andere koptelefoon voelt zo comfortabel als deze en de geluidskwaliteit en noise canceling zijn echt super. Ook de bediening is super makkelijk en heel fijn dat er een stevige opberghoes bij zit en de aansluiting usb-C is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het is de investering echt waard!!

WH-1000XM3 05-06-2019

Ben echt onwijs blij met deze hoofdtelefoon. Het is de investering meer dan waard! De noice cancelling werkt echt beter dan andere hoofdtelefoons, de pasvorm is super - ook als je een klein hoofd hebt zoals ik, en de technische snufjes zijn echt tof, vooral de mogelijkheid om je omgeving te horen terwijl noice cancelling aan staat zonder je hoofdtelefoon af te zetten! Daarnaast klinkt muziek ook goed. Ik raad het product echt zeker aan en dat doe ik niet zo snel! :)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed product!

WH-1000XM3 04-06-2019 door Jelo1996

Een aantal weken geleden heb ik deze koptelefoon gekocht. De noisecancelling werkt erg goed. Verder zit deze koptelefoon fijn op mijn hoofd en is het geluid van goede kwaliteit. Met behulp van de app is dit tevens nog verder te fine-tunen. Kortom, ik ben zeer tevreden met dit product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig product!

WH-1000XM3 04-06-2019 door JP61

Had de keuze uit 3 merken. Bose, Sennheizer en de XM3. Heb er enkele dagen voor uitgetrokken om te testen. En voor mij kwam de XM3 als beste uit de bus. Zowel het "geluid" als draagcomfort is gewoonweg fantastisch. Ben er zéér tevreden mee en kan dit product zeer zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Top product

WH-1000XM3 02-06-2019 door Stereo2019

Ik heb pas deze Sony koptelefoon gekocht. Ik vind het top. De opties voor noice canceling en om dit uit te zetten zijn heel fijn. Ook dat je bedraad kunt luisteren zodat je niet steeds met Bluetooth op je hoofd zit. Zit comfortabel en de touchbediening op rechter oorschelp is makkelijk. Meest belangrijke; geluid is super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed maar niet perfect.

WH-1000XM3 01-06-2019 door Maartens

Goede noise canceling hoofdtelefoon met mooi design en gebruiksgemak. Wel jammer dat je hem niet via bluetooth kan koppelen met je Playstation 4.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer fraai geluid. Noice-canceling werkt voortreff

WH-1000XM3 31-05-2019 door Rumbo

Heb deze hoofdtelefoon nu zo'n twee weken en ben zeer tevredeb over het geluid, draagcomfort en de noice-canceling. Het enige minpunt vind ik het veel te korte snoertje om bekabeld te kunnen luisteren. Ook het oplaadsnoertje had wel een stukje langer mogen zijn. Nu moet je een verlengkabeltje gebruiken of een heel ander snoer met dezelfde aansluitplug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super koptelefoon !

WH-1000XM3 30-05-2019 door Henri57

Zeer goede koptelefoon, nog niet zo veel gebruikt maar tot nu toe echt Een goed ding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi, goed geluid en zit heerlijk

WH-1000XM3 29-05-2019 door Nathaliedje

Na lang wikken en wegen voor deze Sony gekozen en ondanks de wat hogere prijs erg tevreden. Geluid is goed, bediening is top, zit erg comfortabel en is nog mooi ook. Zeker het geld meer dan waard. Opbergcase ook goed, koptelefoon is zo goed beschermd tijdens de reis (als je m niet op hebt dan ....)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptekefoon

WH-1000XM3 28-05-2019 door Benpoets

Onderdrukt ruis zeer goed met goede geluidskwaliteit. Kan opgeladen worden via adapter, dus geschikt voor op reis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top koptelefoon

WH-1000XM3 28-05-2019 door edje33

heb dit product net gekocht en naar alles ingesteld en nu al lekker aan het luisteren en een woord WAANZINIG !!!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid goede noise cancelling

WH-1000XM3 28-05-2019 door Montyteije

Afgelopen maand gekocht en bevalt uitstekend. Veelal gebruikt in de trein en kan zo rustig m’n werk doen. Ook voor op werk en thuis ideaal!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid en geweldige NC

WH-1000XM3 27-05-2019 door JurgenSp

Een geweldige hoofdtelefoon! Een super geluid, helder, mooie strakke bass. De noice cancelling werkt echt geweldig!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top hoofdtelefoon

WH-1000XM3 27-05-2019 door Ron2602

Drie weken in mijn bezit, voldoet aan alle verwachtingen. Nog geen enkel minpunt tegengekomen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect voor HSP's!

WH-1000XM3 26-05-2019 door Glimlachske

Deze hoofdtelefoon werd genoemd op een website ivm Hoogsensitiviteit omwille van de mogelijkheid tot Noise Canceling. De reviews bleken ook elders uitstekend te zijn, dus ik heb niet getwijfeld en heb gelukkig nog een (laatste!) exemplaar kunnen kopen! Ik vind deze hoofdtelefoon echt zo fantastisch als overal wordt beweerd - wat een zalige stilte! - en ben er dan ook uiterst tevreden mee...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geld dubbel en dwars waard!

WH-1000XM3 26-05-2019 door Bas100

Na een paar jaar twijfelen toch overstag gegaan om een dure koptelefoon aan te schaffen, had ik dit maar jaren eerder gedaan de koptelefoon is iedere euro waard! Geweldige gebruiksduur en wat is de noise cancalling toch fijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend product

WH-1000XM3 26-05-2019 door door

Gekocht voor ziekenhuisopname heeft prima gewerkt.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende audio, NC, bediening en accuduur

WH-1000XM3 26-05-2019 door Joop43

Als gevolg van een meningitis heb ik een gehoor beperking. Zocht dus een voor mij geschikte headset. Kwam bij Sony WH-1000XM3 uit. Audio is uitstekend en via app instelbaar. De NC werkt uitstekend en de bediening via de rechteroor speaker is na even wennen ook zeer eenvoudig. Ik heb veel gemak van de Google assistent bediening en mogelijkheden via de linker oor speaker NC button. Bluetooth koppeling verloopt met al mijn bluetooth apparatuur probleemloos. De accu speeltijd is ook een sterk punt en is langer als bij andere headset die ik heb.(geprobeerd heb) Conclusie: Een uitstekende headset die wel wat kost maar als je wat geduld hebt aanzienlijk goedkoper te koop is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer effectieve `Noisecancelling !!

WH-1000XM3 24-05-2019 door Jmac1

Apparaat tot nu toe (slechts)2 weken in gebruik .In kantooromgeving en sportschool ingezet. Voor aanschaf vergeleken met een aantal andere merken . Ook afwerking en geluids kwaliteit beoordeel ik als zeer goed.levensduur/betrouwbaarheid kan ik in zo'n korte gebruiks periode nog niet beoordelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wauw

WH-1000XM3 22-05-2019 door Sanny1978

Ik heb deze hoofdtelefoon vorige maand aangeschaft. Wat een geweldig ding. De Noise Cancelling is een verademing. Dat werkt super. Enorm blij mee. Wel een beetje warm aan de oren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Evenwichtig geluid, aangenaam draagcomfort

WH-1000XM3 20-05-2019 door Wouter1234

Ik heb de hoofdtelefoon 3 weken geleden gekocht en ben er zeer tevreden over. Je kan deze hoofdtelefoon lange tijd dragen zonder enige hinder (ook voor brildragers), het geluid is transparant en evenwichtig. De equilizer settings kan je personaliseren via de app, maar ik hou niet van te veel bas-weergave dus heb ik ze standaard gelaten. De noise cancelling werkt zo goed als je kan verwachten. Het is geen volledige stilte maar het omgevingsgeluid wordt wel aanzienlijk verminderd. De prijs is eigenlijk het grootste nadeel, het is een dure hoofdtelefoon. Ik heb 'm gevonden net onder de € 300 wat voordeliger is dan op veel andere plaatsen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wow!

WH-1000XM3 19-05-2019 door Nappert

Wat een geweldig product! De ANC is haast verbijsterend te noemen, bijna al het omgevingsgeluid is verdwenen. Zonder te overdrijven: m'n leven is er ronduit op vooruit gegaan! Zijn er nadelen? Ja, als ik heel eerlijk ben wel, twee om precies te zijn: Zoals bij elke hoofdtelefoon krijg je warme oren. En de app had wat mij betreft iets duidelijker gekund. Maar geloof me, deze "nadelen" noem ik alleen om volledig te zijn, want wat een fantastisch apparaat!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect!

WH-1000XM3 19-05-2019 door Nemonia

Noice-cancelling, geluidskwaliteit, blue-tooth verbinding, regeling van volume en volgend nummer: alles uitstekend voor een scherpe prijs/kwaliteit!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top noise-canceling en gebruiksduur batterij !

WH-1000XM3 18-05-2019 door JempiS

Heb deze gekocht omdat er goede reviews circuleren over dit product. Vooral de noice-canceling en de lange gebruiksduur vd batterij vallen mij heel goed mee. Ik wandel veel en lange uren en heb geen nadelen ondervonden, behalve na 4 à 5 uur gebruik dat mijn oren wat opwarmen. Even afnemen en de oren wat masseren en terug klaar voor meerdere uren. Super app voor het product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM3 17-05-2019 door Drdark

Nu 2 weken binnen en het ding werkt als een trein. ANC is top en geluidskwaliteit heel goed. Hij zit lekker en gaat makkelijk terug in het doosje. Kortom top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima koptelefoon

WH-1000XM3 14-05-2019 door HGH1

Heel goede bluetooth headset. Kan het iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super noicecanceling headphone!

WH-1000XM3 14-05-2019 door yvonnez

Nu 1 week intensief in gebruik, het voldoet aan al mijn wensen. Voor luisterboek, muziek, ideaal. Je kunt de NC naar eigen behoefte instellen, maar ook automatisch laten inregelen. Dit is ideaal, omdat ik last heb van oorsuizen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM3 13-05-2019 door ddo52

Ik heb hem nu twee weken in huis en voldoet aan de verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sublieme Noise Canceling en geluidskwaliteit

WH-1000XM3 11-05-2019 door dcamerik

Fijn draagcomfort, lange batterijduur en een geweldige geluidskwaliteit. Noice-cancelling is super, je waant je in een oase van rust als je de Noice-canceling activeert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0