Navigatie overslaan
HOOFDTELEFOON

CH500 draadloze hoofdtelefoon

WH-CH500

Afbeelding van CH500 draadloze hoofdtelefoon

bluegrayblack

€ 60,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van CH500 draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van CH500 draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van CH500 draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van CH500 draadloze hoofdtelefoon
Afbeeldingen van CH500 draadloze hoofdtelefoon

Kenmerken

Draadloos streamen via Bluetooth®

Stream uw favoriete nummers draadloos met Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet draadloos met deze hoofdtelefoon, om daarna rechtstreeks via uw hoofdtelefoon van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.

NFC™ One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC™) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen de N-markering op de behuizing van uw apparaat met NFC™-functionaliteit aan te raken voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC™? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Luister de hele dag met een draadloze batterijlevensduur tot wel 20 uur

Luister de hele dag door naar uw nummers. Een geïntegreerde lithium-ionbatterij levert tot 20 uur stroom bij draadloos gebruik en kan worden opgeladen via micro-USB.

Hoor elk detail dankzij drivers van 30 mm

Hoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 30 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.

Het draaibare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Dankzij het draaibare ontwerp kunt u ze eenvoudig opbergen als u onderweg bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.

Geïntegreerde microfoon voor spraakgestuurde opdrachten en handsfree bellen

Praat met uw vrienden en praat met uw spraakondersteuning zonder uw telefoon uit uw zak of tas te halen. Houd de afspeelknop op uw hoofdtelefoon ingedrukt om de spraakondersteuning op Android of iOS te activeren en voer eenvoudig handsfree gesprekken via de hoogwaardige geïntegreerde microfoon.

Kies een kleur

Selecteer en draag de kleur die het best bij u past. Kies uit zwart, grijs of blauw.

Specificaties
Draadloze hoofdtelefoon waarmee u de hele dag kunt luisteren. Stream moeiteloos via BLUETOOTH® met NFC™ One-touch en krijg tot 20 uur afspeeltijd voor ononderbroken muziek. Een driverunit van 30 mm zorgt voor een diepe bas en dankzij de compatibiliteit met de smartphone is het gebruik van spraakondersteuning en handsfree bellen heel eenvoudig.
  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC™ One-touch

  • 30mm-driverunit

  • Tot 20 uur afspeeltijd

  • Eenvoudig handsfree bellen en spraakgestuurde opdrachten met microfoon

  • Eenvoudig reizen dankzij draaibaar ontwerp

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu