Navigatie overslaan
HOOFDTELEFOON

CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

WH-CH700N

Afbeelding van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

bluegrayblack

€ 180,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling
Afbeeldingen van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling
Afbeeldingen van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling
Afbeeldingen van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling
Afbeeldingen van CH700N draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Kenmerken

Digitale Wireless Noise Cancelling 

Blokkeer ongewenste ruis met Wireless Noise Cancellation.

One Push AINC voor ruisvrij luisteren

Houd de knop voor Wireless Noise Cancelling ingedrukt om Artificial Intelligence Noise Cancellation (AINC) te activeren en Wiresless Noise Cancelling aan te passen aan uw omgeving. Achtergrondgeluid wordt geanalyseerd en aangepast voor optimale prestaties in vliegtuigen en andere omgevingen met veel lawaai. 

Draadloos streamen via Bluetooth®

Stream uw favoriete nummers draadloos met Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth®-compatibele hoofdtelefoon. U kunt zelfs uw muziek starten, nummers overslaan en het volume rechtstreeks op de hoofdtelefoon regelen, zonder uw apparaat aan te raken of uit uw zak of tas te halen.

NFC™ One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC™) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen de N-markering op de behuizing van uw apparaat met NFC™-functionaliteit aan te raken voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC™? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met een Bluetooth®-verbinding via het menu met instellingen van uw apparaat.

Luister langer met een batterijlevensduur tot 35 uur met Snel opladen 

De hele dag muziek afspelen. De ingebouwde lithium-ionbatterij levert maximaal 35 uur stroom (afhankelijk van uw muziekinstellingen) en is oplaadbaar via USB. Snel opladen levert 60 minuten afspeeltijd vanaf 10 minuten laden.

Hoor het allemaal dankzij drivers van 40 mm   

Hoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 40 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.

DSEE geeft uw digitale muziek meer detail

Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke opname komt.

Sony I Headphones Connect voor Android

Stem uw hoofdtelefoon af op het perfecte geluid met de gratis Sony | Headphone Connect-app voor Android. Pas eenvoudig audioniveaus en digitale soundfield-modi aan met een reeks voorinstellingen en aanpasbare EQ-instellingen vanaf uw smartphone. Virtualphones-technologie (VPT) simuleert geluid in clubs, zalen, arena's en buiten.

Downloaden via Google Play™

Sony I Headphones Connect voor iOS

Stem uw hoofdtelefoon af op het perfecte geluid met de gratis Sony | Headphone Connect-app voor iOS. Pas eenvoudig audioniveaus en digitale soundfield-modi aan met een reeks voorinstellingen en aanpasbare EQ-instellingen vanaf uw smartphone. Virtualphones-technologie (VPT) simuleert geluid in clubs, zalen, arena's en buiten.

Downloaden via de App Store

Geïntegreerde microfoon voor spraakgestuurde opdrachten en handsfree bellen

De WH-CH700N wordt met een update geoptimaliseerd voor de Google Assistant. Stel vragen, geef opdrachten, het is uw eigen persoonlijke Google, altijd klaar om te helpen. Praat met uw vrienden zonder uw telefoon uit uw zak of tas te halen. Profiteer van handsfree bellen met de geïntegreerde microfoon van hoge kwaliteit

Bekabeld zodat u muziek kunt blijven luisteren 

Als u de meegeleverde kabel gebruikt, krijgt u tot 50 uur bekabelde Noise Cancelling.

Het draaibare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.

Specificaties
Hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling voor langdurig luisterplezier. Houd de NC-knop ingedrukt om AINC te activeren om de Wireless Noise Cancellation aan uw omgeving aan te passen, plus 50 uur Wireless Noise Cancelling met bekabeld luisteren.
  • Wireless Noise Cancelling past zich aan uw omgeving aan met One Push AINC

  • Draadloos BLUETOOTH® streamen met NFC™ One-touch

  • Langdurig luisteren met maximaal 35 uur batterijlevensduur en snel opladen

  • Luister naar meer details met de driverunit van 40 mm

  • Geïntegreerde microfoon voor handsfree bellen en gebruik met uw spraakondersteuning

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu