65

4.3 gebaseerd op 65 klantbeoordelingen

28
32
3
1
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldig geluid en comfort.

WH-CH700N 11-04-2019

Ik heb de hoofdtelefoon nu een week in gebruik en ben zeer tevreden. Comfortabel in het dragen en geweldige geluidskwaliteit. Noice cancellation is beperkt, maar dat wist ik al voordat ik de hoofdtelefoon kocht. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed geluid voor een nette prijs!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Redelijk geluid, irritante lampjes

WH-CH700N 18-01-2019 door Waarommoetikditinvullen

M'n eerste draadloze koptelefoon. Sluit goed aan, sluit geluid van buiten goed af. Maar irritante lampjes, blauw lampje met fel licht dat blijft knipperen om aan te geven dat bluetooth werkt. Nou, dat merk ik zo ook wel. In het donker of in het schemer is dat niet prettig, zeker niet voor mensen in de buurt. Is volgens mij niet uit te zetten. Kleine knopjes die je snel per ongeluk inschakelt, bijv. muziek begint weer van te voren te lopen. Kan aan mijn handen liggen, ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal met andere koptelefoons.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

68 klantbeoordelingen

0

prachtig geluid

WH-CH700N 18-10-2019

ik dacht eerst nog: warm aan de oren. Viel gelukkig heel erg mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel goed

WH-CH700N 18-10-2019 door Karelb

Ik ben heel te vrede voor de doeleinde dat het toestel gekocht is

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede headset

WH-CH700N 01-10-2019 door sajon20

Ik heb dit vorige maand gekocht en de headset is goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit/prijsverhouding

WH-CH700N 26-09-2019 door frank06

Het toestel beantwoord volledig aan mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stelt niet teleur in de meeste opzichten

WH-CH700N 23-09-2019 door Bissieron

Deze hoofdtelefoon nu 4 maanden in gebruik en ben heel erg tevreden. Makkelijk in gebruik, past goed om de oren. Noise cancelling perfect. Licht van gewicht, mooi design. mogelijkheden zat om het gebruik te plezieren. Bluetooth werkt direkt en perfect.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi product, draagt comfortabel.

WH-CH700N 22-09-2019 door whizzardkid

Mooi geluid, ben er wel tevreden mee. Mooie uitstraling.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed geluid en noise cancelend werkt top

WH-CH700N 11-09-2019 door Leo204

Ongeveer maand in bezit en voldoet boven verwachting.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed!

WH-CH700N 07-09-2019

Voor zijn prijs is het een zeer goede hoofdtelefoon. Geluid goed, batterij goed, comfort goed en bediening gemakkelijk. Wel spijtig dat het Bluetooth 4.1 is en 4.2 of 5.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoofdtelefoon

WH-CH700N 28-08-2019

Heel tevreden over gemakkelijk te bedienen goede gebruiksaanwijzing

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/prestatieverhouding.

WH-CH700N 23-08-2019 door WimG

Ik heb dit product een aantal weken geleden gekocht. Mocht je hoge eisen stellen aan de geluidskwaliteit dan scoort deze koptelefoon redelijk tot goed, maar niet dat je denkt: geweldig geluid. Ook wel logisch gezien de prijs.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-CH700N 23-08-2019 door Werry

Ik gebruik mijn koptelefoon nu 2 weekjes en hij doet het geweldig. De koptelefoon komt met 2 apps die heel handig zijn en de koptelefoon kan meer dan ik had verwacht. De knoppen die erop zitten zijn heel handig en ik wil zeker geen draad meer aan mijn koptelefoon

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Licht op je hoofd prima geluid voor buiten.

WH-CH700N 25-07-2019 door Dranen

Licht op je hoofd prima geluid voor buiten met het rennen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon, NC kon iets beter

WH-CH700N 20-07-2019 door Simpele_Games

Erg tevreden, alleen mocht de NC wel iets meer geluid filteren

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig geluid

WH-CH700N 18-07-2019 door RoyMW

zit lekker op mijn hoofd en makkelijk in het gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi ontwerp en functioneel

WH-CH700N 16-07-2019 door GiantJohan

Ik heb de hoofdtelefoon nu een week in gebruik en ben zeer tevreden over de geluidkwaliteit en gebruikersgemak. De Noise Cancelling werkt volgens mij niet zo goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

WH-CH700N 02-07-2019 door Marz77

Nu eventjes in gebruik en ik vind het een prima koptelefoon Makelijk te koppelen via Bluetooth en een prima geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk in het vliegtuig!

WH-CH700N 24-06-2019 door Wateenonzin

Ik heb deze koptelefoon speciaal gekocht voor mijn vliegreis naar New York. Prima bevallen door noise cancelling en daardoor lekker kunnen slapen, maar ook heerlijk naar muziek geluisterd!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima geluid zit goed mooie vormgeving

WH-CH700N 18-06-2019 door dickbuikema

Prima geluid en zit lekker op mijn hoofd het enig minpunt wat ik heb is de kabel naar computer die iets te kort is om op mijn gemak te zitten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede- en mooie geluidskwaliteit

WH-CH700N 04-06-2019 door Cor1954

Fijne koptelefoon, werkt fantastisch op de iPhone. Mooi design

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

WH-CH700N 27-05-2019 door Rudie1963

Deze koptelefoon pas gekocht. Hij geeft fantastisch geluid en is makkelijk te bedienen/installeren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

WH-CH700N 21-05-2019 door Nielsu

Ik ben zeer tevreden met dit product omdat hij werkt zoals het moet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-CH700N 19-05-2019

Geweldig fijn draagcomfort makkelijk te bedienen !!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Connecten lukt niet

WH-CH700N 16-05-2019 door JoGGG

Op zich tevreden met de headphones maar snap niet dat er gekozen is dat je hem met een app moet connecten. Op mn iPad werk ie prima, maar op mn iPhone herkent de app hem niet en kan ik dus geen verbinding maken. Kortom: ik heb er niets aan. Hoop dat dit nog gefixt kan worden anders ben ik genoodzaakt om hem terug te sturen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

2

0

Goede hoofdtelefoon

WH-CH700N 26-04-2019 door Paul89

Afgelopen maand cadeau gekregen en werkt erg goed. Lange batterijduur en noise cancelling werkt ook goed. Waarschijnlijk niet zo goed als de hoofdtelefoons van 300-500 euro maar in het vliegtuig en kantoor erg prettig. Het draagcomfort is ook erg prettig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

een super prijs kwaliteits aankoop

WH-CH700N 24-04-2019 door warens

Vorige week vers geleverd en grondig getest, niet met boenkieboenkie maar met echte muziek, waar het hout en de adem/lucht deel van uitmaakt. Ik ben een tevreden mens. Bedankt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Uitstekende kwaliteits kenmerken en instellingen

WH-CH700N 24-04-2019 door joopstar

Sinds 3 weken in huis. Gekoppeld aan Sony tv, Apple tv HD, IMac 2010 , Win 10 laptop en Denon Ceol tuner/versterker. Uitstekende draadloze verbindingen, zelfs tot op het balkon. Zelfs na concert van 2 uren goed draagbaar op hoofd/oren. In combinatie met Sony app meerdere instel mogelijkheden. Prima prijs/ prestatie verhouding. Zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer goede hoofdtelefoon

WH-CH700N 23-04-2019

Nu 2 maand in gebruik, echt veel lof. Het geluid is goed, het comfort is goed(ook na meerdere uren gedragen te hebben), de accu is perfect en de Google Assistent werkt ook goed. De noice cancelling gaat helaas al bij een beetje wind loeien, na het koppelen van Google Assistent is deze ook alleen maar uit te schakelen via de app van Sony. Ook ben je niet altijd goed te verstaan in een telefoongesprek. Maar over het algemeen een goede keuze.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Lekkere hoofdtelefoon

WH-CH700N 19-04-2019 door Hkal

Eerste keer dat ik na vele jaren weer een hoofdtelefoon kocht. Hij bevalt prima. Zit lekker en goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

WH-CH700N 14-04-2019

Ik leerde snel werken met de verschillende functies. De koptelefoon levert mooi geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid en comfort.

WH-CH700N 11-04-2019

Ik heb de hoofdtelefoon nu een week in gebruik en ben zeer tevreden. Comfortabel in het dragen en geweldige geluidskwaliteit. Noice cancellation is beperkt, maar dat wist ik al voordat ik de hoofdtelefoon kocht. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed geluid voor een nette prijs!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Genieten

WH-CH700N 06-04-2019 door 2411HA

Ik was op zoek naar een comfortabele, draadloze, betaalbare telefoon. Na enig zoeken kwam ik uit op dit model van Sony. Prima telefoon, zit prettig, probleemloze verbinding met tablet

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super koptelefoon

WH-CH700N 04-04-2019 door idiemen

Past prima over de oren heen. Zit Goed. Additionele software op de mobiel voor meer muziek stijlen en ruimtelijke presentaties. Koptelefoon is opvouwbaar, maar is alleen op te bergen in de verpakking waarin hij zat. Een apart koffertje - etui had ik mooi gevonden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig draadloze headfone

WH-CH700N 11-03-2019 door Noora

Ben erg te vreden met Sony WH-CH700N, ik zou zeker aan mn kennisen Aanbevelen

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

TOP geluid

WH-CH700N 11-03-2019 door Frits51

Het apparaat biedt prettige opties, een volumeregelaar en een schakelaar naar volgend nummer. Muziekweergave is getrouw zonder overdaad aan basgeluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima Produkt

WH-CH700N 06-03-2019 door Henkie M

Mooi en helder geluid. Bevalt Prima Batterij duur ook prima Bedieningsgemak ook goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top

WH-CH700N 04-03-2019 door Mar10000

Kwaliteitsvolle hoofdtelefoon, gemakkelijk te bedienen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Hoofdtelefoon met bluetooth

WH-CH700N 02-03-2019 door jacko111

Zeer tevreden, goede pasvorm, licht en uitstekende klankkwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed geluid

WH-CH700N 19-02-2019 door astenders

Prettig draagconfort en het geluid is mooi in balance

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede geluidskwaliteit en pasvorm

WH-CH700N 14-02-2019 door marknis

Lang overwogen een duurder product te kopen, maar voor deze prijs is dit een uitstekende hoofdtelefoon en ik ben dan ook zeer tevreden met mijn aankoop. Prima Noise Cancelling in de ruimtes waar ik het gebruik.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gewillige geluidskwaliteit!

WH-CH700N 11-02-2019 door Mkoko4

Ik heb deze koptelefoon vorige week gekocht en dit is echt om aan te raden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Doet waar het toe dient.

WH-CH700N 31-01-2019 door dlvr

Ik heb het product nu reeds 2 weken en ben er echt tevreden om. Het is prijs kwaliteit in balans. De noise cancelling is uiteraard niet te vergelijken met de 1000x-serie als voorbeeld, maar het dempt wel een beetje en je houdt er ook geen irritante ruis aan over.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende hooftelefoon!

WH-CH700N 27-01-2019 door Ben Oldtimer

Nadat eerst mijn zoon de WH-CH700N (grijs) had gekocht en ik die had beluistert, heb ik die ook gekocht. Hoewel de oorschelpen stevig op de oren klemmen is het niet oncomfortabel. Maar het geluid is voor deze prijs (tussen de 99 en 129 euro) fantastisch. Mooi diep en niet overdreven laag en een mooi gedefinieerd stereobeeld. Bedraad klinkt de phone minder maar zo gauw je de phone ook aanzet is alles weer in orde. De NC gaat automatisch aan, dus als je die niet nodig hebt, uitzetten dat spaart stroom.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Comfortabele en kwalitatief goede hoofdtelefoon

WH-CH700N 27-01-2019 door Miyaru

Vorige maand aangeschaft na goed rondkijken en inlezen op het internet. Belangrijk was lange batterijduur, comfort en natuurlijk goed geluid. Wat ook meespeelde was dat ik geen geluid van buitenaf wil; ik luister naar muziek vanaf mijn laptop terwijl er van alles en nog wat gebeurd in de huiskamer. Na een maand gebruik kan ik zeggen dat de hoofdtelefoon aan alle criteria voldoet. Het is op alle vlakken een fijne hoofdtelefoon. De weergave is neutraal en gedetailleerd, het comfort is goed en de opgegeven accuduur is niet gelogen! Ook blokt de hoofdtelefoon geluid van buitenaf. Voor het geld dat deze hoofdtelefoon kost koop je weinig beters van andere merken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Alleen de wind weet...

WH-CH700N 26-01-2019 door Herbiemobiel

Fijne hoofdtelefoon die heel comfortabel zit, mooi over de oren en dankzij de vlot aanpasbare beugel best prettig draagt voor meerdere uren. De Noise Canceling is superhandig als ik met luidruchtige toestellen bezig ben. Echt verrassend goed. Was niet eens mijn bedoeling om hem daarvoor te gebruiken. Ook om te wandelen gebruik ik hem. Fijn om je muziek zo helder te horen en je geluid wat ruimte te bieden met de instellingen. Kleine opmerking, als het waait moet je de NC wel afzetten, want de tegenreactie is veel luider dan de wind. Ik veronderstel ten gevolge van de wind die over de microfoon waait en daardoor tegengolven creëert. Afzetten en opgelost. Bediening is ook super intuïtief. De NC knop kan ook andere functies krijgen maar dat vind ik een beetje vreemd, omdat dat toch de belangrijkste reden is om dit toestel aan te schaffen. Qua Bass ben ik niet gaan zoeken naar optimalisatie omdat de muziek zo geweldig klinkt en ik een hoofdtelefoon niet mer gebruik om hoge volumes te creëren voor mezelf zoasl vroeger. Eerder het omgekeerde, maar mogelijk zitten die (te) luide bassen er wel in als je de "juiste" muziek opzet. Bill Withers klinkt heerlijk bijvoorbeeld. ik luister naar heel diverse muziek, Klassiek, Folk, rock, chanson, etnisch, jazz, etcetera... gewoonweg alles wat ik maar goed vind. Aanrader voor wie een juiste klankweergave belangrijk is en graag vervelende en/of sonore geluiden buitensluit! Telefoneren gaat ook prima trouwens. Meerdere Bluetoothtoestellen linken en gebruiken is ook probleemloos wat ik bij een ander (veel goedkoper) merk niet mocht ondervinden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige hoofdtelefoon

WH-CH700N 21-01-2019 door Chris16373

Hoofdtelefoon met een mooi design, zit perfect en geluidskwaliteit is super. Bluetooth-verbinding is makkelijk en de noice-cancelling werkt prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Redelijk geluid, irritante lampjes

WH-CH700N 18-01-2019 door Waarommoetikditinvullen

M'n eerste draadloze koptelefoon. Sluit goed aan, sluit geluid van buiten goed af. Maar irritante lampjes, blauw lampje met fel licht dat blijft knipperen om aan te geven dat bluetooth werkt. Nou, dat merk ik zo ook wel. In het donker of in het schemer is dat niet prettig, zeker niet voor mensen in de buurt. Is volgens mij niet uit te zetten. Kleine knopjes die je snel per ongeluk inschakelt, bijv. muziek begint weer van te voren te lopen. Kan aan mijn handen liggen, ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal met andere koptelefoons.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Goede prijs-kwaliteitverhouding

WH-CH700N 15-01-2019 door Leander97

Ik heb de koptelefoon nu iets langer dan een maand en gebruik hem bijna iedere dag. Over het algemeen erg tevreden! Tot nu toe de baterrij nog geen een keer hoeven opladen! Het geluid is erg goed. Mijn oren worden wel warm en gaan soms ook pijn doen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima geluid!

WH-CH700N 13-01-2019 door Sjakie69

Sinds een paar dagen in bezit, deze Wireless Headphone. Geluid valt me niet tegen, hoewel er betere op de markt zijn. Ik heb deze gekocht voor de noise cancelling en dat werkt redelijk goed. Ik hoop hiermee op de langere reizen in het vliegtuig rust te krijgen zonder al te hoog volume van de koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig goed

WH-CH700N 06-01-2019 door Jos59

Ik heb deze gekocht omdat ik een gehoorapparaat heb en dus geen in-ear kan gebruiken. Geweldig goed geluid werkt perfect met de app.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig geluid

WH-CH700N 02-01-2019 door Jojo1989

Toppertje echt een top dingetje. Alleen de nc kan wel wat beter

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettige koptelefoon

WH-CH700N 31-12-2018 door Verkeersleider

Makkelijk te koppelen en dan goed geluid. Zeker voor die prijs

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design en zit goed op het hoofd en oren.

WH-CH700N 29-12-2018 door Chip59

Ik heb dit gekregen als kerst cadeau en ben zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima koptelefoon

WH-CH700N 28-12-2018 door Ingrid71

Fijne koptelefoon, mooi geluid. Effe gedoe om apparaten via bluetooth te koppelen, maar het werkt. De koptelefoon zit mij vrij los, waardoor de bovenkant op mijn hoofd ‘hangt’; dit irriteert op den duur wel een beetje.. misschien went dat. Overigens heb ik een wat klein hoofd; de rest van het gezin heeft nergens last van. Geluid van omgeving is zachter, maar zeker niet weg. Ik heb ‘m nog niet gebruikt in OV of drukke omgevingen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

NFC Noise Canceling en de baterij

WH-CH700N 28-12-2018 door Svennie

Ik heb het gisteren gekocht en kan er nu niet al zonder mee echt tof sony

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

WH-CH700N 27-12-2018 door FrankPaul

Draadloos luisteren, handig met rondlopen en zitten zonder snoer!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid

WH-CH700N 27-12-2018 door Cavea

Enige weken geleden gekocht en alhoewel het geluid goed is is de bluetooth verbinding pet! Laatste verbinding blijft “hangen”. Overschakelen naar andere geluidsbron lukt niet! Jammer verder leuk apparaat.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Fijne koptelefoon

WH-CH700N 21-12-2018 door Anoniem123

Het is een erg fijne over-ears koptelefoon. Hij doet het goed en het geeft een goed geluid. Aansluiten op de laptop raad ik niet echt aan, toen begon die te 'zoemen'. Waardoor het geluid dus minder prettig word, tijdens de aansluiting. Verder is het soms met series kijken op mijn telefoon wel vreemd dat het maximale volume niet echt heel hard klinkt. Al is dit voor je trommelvliezen natuurlijk alleen maar goed. Dit is met muziek luisteren niet zo, daar is het de standaard volume regeling. Ook heeft deze draadloze koptelefoon een gigantische batterij waardoor je lang kan genieten van muziek zonder je zorgen te hoeven te maken dat hij leeg raakt. Al met al vind ik hem heel fijn en zou ik heb aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Koptelefoon

WH-CH700N 17-12-2018 door Henk55

Vorige maand gek9cht en ben er zeer tevreden mee...Muziek is uitstekend en is goed draagbaar

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strakke hoofdtelefoon

WH-CH700N 15-12-2018 door JTCc

Gekocht als black friday deal omdat gewone oortjes niet werken, bij mijn rechteroor vallen ze er steeds uit. Daar heb ik hiermee geen last van sluit goed aan, hooguit een beetje strak en het wordt ook wel warm. Kan nu nog goed maar ben benieuwd hoe het is als het warmer wordt. Geluid is prima, ontdek heel nieuwe lagen in mijn muziek die ik al lang luister. Noise cancelling merk ik niet echt veel van, op de fiets wel veel ruis. Algemene indruk tot nu toe positief.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede klank, eenvoudig te installeren

WH-CH700N 04-12-2018 door mverheijen

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht op basis van eerdere klantenbeoordelingen, en ik ben zeer tevreden. De klank is goed, de pasvorm ook prima, en de installatie via bluetooth is zeer eenvoudig. Enkel de knoppen zijn moeilijk te vinden en te bedienen als de hoofdtelefoon op je hoofd staat, maar dat gaat beter naarmate je het gewend bent.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid!

WH-CH700N 01-12-2018 door Djdees

Erg tevreden, vooral op mijn werk waar het erg druk kan zijn. Wat me wel heel erg tegenvalt is dat ik de koptelefoon niet via Bluetooth aan mijn Mac koppelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eindelijk over Ear die prettig zit, ook met bril

WH-CH700N 30-11-2018 door Kalezoef

Geen hoogvlieger maar gewoon fatsoenlijk geluid en goed comfort. De app is een leuke toevoeging. Noise canceling is niet te vergelijken met de top modellen, maar dat is de prijs ook niet. Gewoon heel erg tevreden!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WH-CH700N 27-11-2018 door Safiera786

Geweldig werkt heel goed. Het is om aan te raden. Koop deze product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed apparaat

WH-CH700N 25-11-2018 door Florisc

Pas gekocht maar bevalt goed voor deze lage prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-CH700N 10-08-2018 door SonyWhCH700n gebruiker

Gekocht voor de vakantie. De koptelefoon zit prettig. Veel koptelefoons waren bij mij te groot, waardoor deze zwaar aanvoelen. Deze koptelefoon zit goed aangesloten, waardoor hij niet op de hoofd 'hangt'. Minder luxe snufjes dan de duurdere koptelefoons, maar bediening via de fysieke knoppen gaat prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echt Sony geweldig geluid

WH-CH700N 20-07-2018

Ik heb sinds een maand deze bluetooth headphone een aanrader. Hij kan echt met zijn duurdere collega's wedijveren. Noise canceling is voldoende ik werk in een zeer lawaaiige omgeving (Grafische afwerking) als je de headphone op hebt hoor je alleen muziek en heeeel ver weg beetje noise van machines.Ik ben superblij met dit product ga even testen bij een winkel en je zal overtuigd zijn van de warme klank en de niet overdreven bas weergave.Sony maakt gewoon fantastische producten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gewoon een goede hoofdtelefoon

WH-CH700N 11-07-2018 door Rummie

ik heb hem nu een week in gebruik en ben er al met al tevreden over, bij het uitzoeken van de juiste KT heb ik ook de WH-1000XM2 opgehad daar zit echt een waanzinnig geluid in alleen dat geld heb ik er in dit geval niet voor over ,anders had ik deze zeker gekocht. Hij zit goed op het hoofd en gaat niet irriteren als je hem een tijdje op heb Na een week intensief gebruik merk je niet dat er ook maar iets van de batterij is verbruikt, dus dat zit wel goed. ik heb wel wat moeite om voor mij de juiste zuiverheid te vinden , maar dat kan aan de telefoon liggen of gewoon aan mijn oren Ik ben er tevreden over ,het kan altijd beter , maar je moet een keer tevreden zijn. EN DAT BEN IK ERMEE

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meest prrfecte hoofdtelefoon

WH-CH700N 04-07-2018 door JoBeBe

Pas gekocht en kan nu al niet meer zonder. Goede pasvorm, prima geluid en te gebruiken voor telefoon, muziek luisteren zowel via bleutooth dan wel via kabel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0