67

4.4 gebaseerd op 67 klantbeoordelingen

35
28
2
2
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Heerlijke headphones

WH-H900N 10-12-2017

Hoog draagcomfort en super geluidskwaliteit maken deze headphone een echte aanrader. gemakkelijke bediening door middel van touch op de behuizing, en een handige dempingsfunctie wanneer je je hand op de schelp legt. kristalheldere communicatie voor telefoongesprekken via de ingebouwde microfoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Over algemeen top geluid, maar toch paar puntjes

WH-H900N 12-04-2018 door RickE

Paar weken terug gekocht. - Geluid in eerste instantie te gek - Zit in mijn koptelefoon nu helaas toch af en toe een vervelende oversturing, wat niet mogelijk moet zijn. Dit komt met name wanneer ik met een telefoongesprek bezig ben, maar helaas ook soms tijdens afspelen muziek - Daarnaast geven de luchtkussens bij het op en afzetten een sissend geluid alsof ze lek zijn. Dit is met name irritant als je 1 oorschelp even af doet om een gesprek te kunnen voeren, of achtergrond geluid beter te kunnen horen - De optie om achtergrond geluid ook goed te kunnen blijven horen vind ik een beetje minimaal, want dan moet je het geluid wel heel zacht zetten, dus die functie is leuk bedacht, maar in uitvoering niet 100%

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

68 klantbeoordelingen

0

Super helder en mooi geluid

WH-H900N 15-07-2019 door Cyberman555

De koptelefoon heeft een mooi geluid en draagt super comfortabel ook voor een paar uur bijvoorbeeld de touch bediening op de zijkant van de koptelefoon moet je even aan gewent raken. De noice cancelling werkt ook goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon met handige bediening

WH-H900N 11-07-2019 door stvabu

Goede hoofdtelefoon, mooie looks en de bediening op de hoorschelp is super handig. Binnenste van de schelp drukt soms wat op het oor, hoofdtelefoon moet goed geplaatst zijn. Noise cancelling werkt naar verwachting. Kwalitatief product. Regeling via app is handig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verschillende types noisecancelling

WH-H900N 24-06-2019 door FlorencevdL

Ik heb deze koptelefoon een paar maanden geleden gekocht en het bevalt me goed! De keuze van het type noisecancelling is echt heel chill, wanneer je op de fiets zit kun je kiezen voor de optie: dempen windruis. Zo kan je alsnog lekker muziek luisteren ook al waait het (hard). Het geluid is goed, je kan zelf instellen hoe hard je de bas etc. wilt, met de bijbehorende app. Het enige nadeel vind ik de maat van de telefoon, bij een vriendin van mij staat hij super goed, bij mij vind ik hem toch wat lomp staan, iets te groot. Alles is dus goed, alleen het uiterlijk heeft 4 sterren in plaats van 5.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid-prijs/kwaliteit ook goed

WH-H900N 22-06-2019 door HuugBA

Op Schiphol gekocht voor tripje Maleisië. Noise canceling voor vlucht van 12 uur was reden aanschaf. Prima ding! Enige aandachtspunt is Bluetooth connectivity- die doet het niet altijd ff makkelijk bij koppelen aan nieuw apparaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Perfecte hoofdtelefoon

WH-H900N 04-06-2019 door Pami56

Nu 2 weken in mijn bezit. Een zeer goed klinkende hoofdtelefoon, zowel luisterend naar hardrock als naar klassieke muziek, alles klinkt neutraal met veel detail en het wordt ook na uren luisteren niet vermoeiend. Dat komt ook door het uitstekende draagcomfort. De bediening is makkelijk en ook het afdekken van de rechter oorschelp werkt ideaal, daardoor kun je even de muziek pauzeren en naar je omgeving luisteren. De noice cancelling werkt goed, vrijwel ongestoord luisteren, heerlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit

WH-H900N 17-05-2019 door Tay35

-geluid is zuiver - noise cancelling doet zijn naam eer aan - hoeft noet vaak opgeladen te worden ook als je extreem veel muziek luistert - draag comfort is hoog - eye catcher - verbind snel, makkelijk en herkent de toestel die al verbonden was ooit. - stevige koptelefoon kan tegen een stoot.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt waar voor je geld

WH-H900N 08-05-2019 door WKregting

Ik heb dit product twee maanden geleden gekocht en ben er meer dan tevreden over. De koptelefoon zit comfortabel, heeft een goed bereik en het geluid is uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid en goede noice canceling

WH-H900N 01-05-2019 door GjaJK

Ik was zeer te vrede met de koptelefoon. Echter na 13 maanden, heb ik een ruis als ik noice canceling aanzet en gebruik maak van de 3.5mm headjack kabel. Draadloos gebruik met noice canceling of 3.5mm zonder noice canceling is het geluid goed. Ik gebruik mijn koptelefoon op werk of in het vliegtuig. Bij beide gevallen meestal altijd met 3.5mm en noicecanceling die nu dus niet goed werkt. Nu is het afwachten hoe Sony hier meer omgaat... Het design is prima maar zou iets slimmer moeten zijn en de koptelefoon zou wat strakker mogen zitten. Nu helaas is de kleinste stand na een jaar niet continue gebruikt iets te ruim geworden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige sound en maximaal gebruiksgemak.

WH-H900N 20-04-2019 door MarcDK

Mooie en goed afgewerkte hoofdtelefoon. De sound is gewoon prachtig en de instellingen via de app geweldig. De NC werkt goed (ook bij het grasmaaien). Je hoort nog wel een gebrom, maar de muziek blijft te genieten tot in de kleinste details. Makkelijk in gebruik door te slippen over de oorschelp. Goed gedaan Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super chille koptelefoon

WH-H900N 12-04-2019 door Sybster

Mijn JBL koptelefoon van matige bouwkwaliteit begaf het onlangs, dus was ik op zoek naar een nieuwe. Door mijn positieve ervaring met andere producten van dit merk kwam ik bij Sony terecht. Draadloos is voor mij een must, en deze keer wilde ik er ook noise cancelling bij. Ik had een budget van 200 euro, wat deze precies kostte. Deze koptelefoon is super comfortabel, ik kan hem meerdere uren zonder probleem op. De accuduur is fantastisch, ruim een week zonder op te laden. Het geluid is goed, maar niet fantastisch. het geluid wordt echter nog beter wanneer je het kan instellen met de app die je kan downloaden. Opties als een equalizer maken het leven een stuk beter. De noise cancelling is super, behalve op de fiets als het heel hard waait. Op alle punten scoort deze koptelefoon een ruim voldoende, en dat voor deze prijs. Bovendien krijg je er nog een handige beschermende zak tegen krassen of andere beschadigingen. Super blij met deze aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen. (Heb ik trouwens al gedaan)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi van ver, ver van schoon

WH-H900N 09-04-2019 door Kimmerella

Ik heb uiteindelijk deze hoofdtelefoon teruggestuurd. Hij ziet er heel mooi uit, super handig om via de touchpad aan de rechterkant het volume ed te bepalen, maar de reden dat ik deze kocht was voor zijn kwaliteiten van noicecancelling en die trekken eerlijk gezegd op niet veel. Ik heb nog nooit zoveel ruis(over)last gehad als met deze koptelefoon. Bij optie "omgevingsgeluid uitschakelen" was er zoveel ruis dat zelfs de muziek amper gehoord werd. Bij de andere opties zoals 'windruis uitschakelen' moest het volume enorm hoog gezet worden om toch nog iets te kunnen horen. Ik heb de koptelefoon twee sterren gegeven voor het design en het gebruiksgemak. Voor de rest raad ik deze koptelefoon niet aan.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende Noise Cancelling hoofdtelefoon!

WH-H900N 09-04-2019 door Yddref

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht op advies van The Wirecutter. Supergoed advies. Ideale hoofdtelefoon, noise cancelling werkt uitstekend, maar ook zonder NC een hele prettige en goed geisoleerde hoofdtelefoon. Makkelijke bediening, prachtig geluid, heel comfortabel en ziet er heel mooi uit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klinkt goed met veel soorten muziek!

WH-H900N 05-04-2019

Klinkt goed met veel soorten muziek, maar de fijne details zouden iets meer aanwezig mogen zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede aankoop

WH-H900N 03-04-2019 door Doei

De koptelefoon gekregen en hij bevalt prima. Goed geluid, makkelijke bediening en aansluiting Bluetooth ging soepel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, makkelijke bediening

WH-H900N 31-03-2019

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht omdat ik in een rumoerige kantooromgeving zit. Met de hoofdtelefoon kan ik me beter afsluiten van het rumoer en me beter concentreren op m'n werk. Het geluid van de luchtbehandeling hoor je helemaal niet meer en het geluid van praten collega's wordt flink gedempt waardoor het minder storend is. Als je dan ook nog muziek opzet dan wordt dat ook nog gemaskeerd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

WH-H900N 27-03-2019

sinds 3 weken in bezit. Heeft fantastisch geluid en met de bijpassende app mooie gebruiksmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit en

WH-H900N 17-03-2019 door Jack8219

Ik gebruik de hoofdtelefoon nu twee weken en ben erg blij met de kwaliteit van het geluid, de bediening en de functie noise control. Daarnaast is de accu duur echt top!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende kwaliteit. Prachtig geluid.

WH-H900N 12-03-2019 door Krijn

Uitstekende hoofdtelefoon. Geweldige geluidskwaliteit. Prima draagcomfort. Eenvoudige bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid is heel goed

WH-H900N 06-03-2019

Vind het een goed product, alleen het verbinden gaat niet altijd even makkelijk via bluetooth in dit geval ik ben een Apple gebruiker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In één woord: topkwaliteit!

WH-H900N 03-03-2019 door Luc1954

Met deze hoofdtelefoon hoef je de deur niet meer uit om naar een concert te gaan. Het concert staat gewoon op je hoofd...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid

WH-H900N 26-02-2019

Heb deze vorige maand gekocht, prima geluid, goed draag comfort, bediening aan de rechter luidspreker is wennen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Absoluut waar voor mijn geld.

WH-H900N 16-02-2019 door Jan82

Ik heb deze gekocht, omdat ik veel in een vliegtuig zit. De feature van Noise Cancelling sprak mij heel erg aan en deze hoofdtelefoon stond goed aangeschreven in de consumentengids. Gekocht en 2 dagen later gelijk meegenomen 't vliegtuig in. Echt een verademing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

WH-H900N 12-02-2019 door YannickvD

Het geluid is heel erg goed en met de sony app kun je het aanpassen zoals je het wilt. Ik hoor nog wel altijd een lichte ruis die word versterkt als je de instellingen verand naar een surround svp. Ook na een langer dan een uur begint het wel warm te worden en te drukken wat een beetje irriteert. Als je aan het fietsen bent met veel wind en anc aan dan versterkt de anc de wind. De anc geeft een andere druk op je oren wat kan irriteren. Voor de rest heel goed product

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijn op hoofd en goede noise canceling

WH-H900N 11-02-2019 door EnnoB

Een week geleden gekocht en ik denk ongeveer 10 uur per dag opgehad. Draadloos tijdens reizen naar werk, of tijdens hardlopen en boodschappen doen. Bedraad tijdens kantoor werk. Zit lekker op het hoofd ook lange tijd. Noise canceling is goed, voor buiten erg fijn dat je wind noise Kan cancelen. Luid gepraat komt er nog duidelijk genoeg door, fijn voor de trein. Constante herrie verdwijnt goed. Ik denk dat de 1000 versie wel nog beter is in noise canceling maar dat is voor mij niet speciaal nodig, vooral voor de prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Draag- en luistercomfort

WH-H900N 05-02-2019 door Luisteraar072

Qua prijs best wel een uitgave, maar het betreft hier een kwalitatief uitstekende koptelefoon. Probleem kan wel de WiFi verbinding zijn, maar door gebruik te maken van app gaat dit prima!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-H900N 05-02-2019 door Sanneb

Batterij gaat erg lang mee, geluidskwaliteit is goed, noise-canceling ook en je kunt het geluid aanpassen in de sony app (bijv meer bas). Vind vind ik de bediening heel fijn (op het rechter oor).

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goede noise cancelling hoofd telefoon

WH-H900N 29-01-2019

Ik heb dit product op 20 Januari gekocht ivm reis naar verre oosten. het werkte heel goed in het vliegtuig. Had zo'n noise cancelling hoofd telefoon al veel eerder moeten kopen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-H900N 28-01-2019 door Groot95

Minder dan een maand geleden deze hoofdtelefoon aangeschaft. Eerst bij een elektronica winkel wezen bekijken omdat niet elke over-ear echt over-ear is. Maar deze hoofdtelefoon paste goed en de geluidskwaliteit was ook goed. Daarna overgegaan op de koop van het product. Eenmaal binnen gelijk opgeladen. Dit ging zeer makkelijk. Het inschakelen en verbinden met je telefoon via bluetooth gaat zeer makkelijk. Dat had ik nooit zo makkelijk verwacht. Ook de noice-cancelling werkt uitstekend en de besturing van het touchpad aan de rechterkant is zeer handig! Wel krijg ik bij het langer dragen (lees bij meer dan een uur) last van mijn oren (dan zit hij toch tegen mijn oor aan) en zit hij dus bij langdurig gebruik niet zoals ik had verwacht. Ook kan je een app installeren om het geluid te regelen van de hoofdtelefoon. Deze app heeft echter geen uitleg en daarom soms lastig in gebruik. Ook kan je niks wijzigen zonder dat je muziek e.a. moet worden gestopt. Maar verder is de geluidskwaliteit prima. Al met al dus een goed product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste noice cancelling headhone

WH-H900N 25-01-2019 door Janogb

Top product. Super afgewerkt. Bt werkt snel. Fantastisch geluid. Demping zeer goed. Ik gebruik hem tijdens vluchten. Een oase van rust

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne hoofdtelefoon

WH-H900N 14-01-2019

Ik heb dit product drie weken geleden aangeschaft, sinds dien veel in gebruik en heb de hoofdtelefoon nog niet op hoeven laden wat heel fijn is! Hij zit heel comfortabel om de oren heen en de Noise Cancelling functie zorgt ervoor dat ik eindelijk niet meer alle irritante geluiden in de trein hoor 's ochtends vroeg. Een heel fijn product wat ik zeker aanraadt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid, noise cancelling redelijk

WH-H900N 11-01-2019

Vooral gekocht voor de noise cancelling, welke best goed is (gezien de prijs en alternatieven), maar had er meer van verwacht. Irritante is dat als je alleen de noise cancelling aan hebt staan (dus zonder geluid), de koptelefoon na een paar minuten zichzelf uitschakeld. Als het je alleen om het geluid gaat, dan zijn er denk ik wel meerdere koptelefoons die net zo goed (en goedkoper) zijn. Dat je m in kan klappen is handig, over ear is pluspunt, draagt lekker en is niet zwaar, zacht op de oren.. Maar misschien iets meer geld inleggen en de volgende versie aanschaffen als je een goede noise cancelling wilt hebben..

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, NC werkt ook naar behoren

WH-H900N 09-01-2019 door fvanrens

Goed geluid maar totaal ongeschikt voor buiten (fietsen, hardlopen) wegens extreme windgevoeligheid.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele fijne hoofdtelefoon

WH-H900N 08-01-2019 door HP61

Mooi geluid, prima noicecanceling en met enige gewenning prima bediening. Zeer tevreden met deze aanschaf!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg blij mee

WH-H900N 05-01-2019 door Rambo first blood

Uitgebalanceerd product. In niets het beste maar op alle fronten sterk. Gekocht voor eur 192. Je weet er is een Sony (en Bose) zijn top model met een top prijs. Als deze je te duur zijn is dit je beste keuze. Ik ervaar dit product als premium. De NC is goed de geluidskwaliteit is goed de batterij levensduur is excellent. Bediening van volume en tracks via koptelefoon bediening werkt goed. Ik ben zeer te spreken over bouwkwaliteit en ontwerp en ook de bluetooth pairing en google assistent werken goed. De bijbehorende app geeft mooie en handige instelmogelijkheden maar is voor mij feitelijk persoonlijk niet nodig omdat ik de standaard instelling prettig vind. Koptelefoon is compatibel met verschillende protocollen voor een beter audio signaal (voor audio fijnproevers) ook dit functioneert goed en probleemloos in de praktijk. Vergelijking gedaan met veel goedkopere modellen van Sony en andere merken. De totale prijs kwaliteit verhouding maakt deze koptelefoon zijn iets hogere prijs meer dan waard.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed met een heerlijke bas

WH-H900N 17-12-2018 door BMWgs

Heb deze vorige maand gekocht en moet zeggen na diverse geluisterd ( ben eigenlijk een Sennheiser man) te hebben dat dit voor een BT hoofdtelefoon toch een van de betere is. Lekkere strakke , diepe bas en geen vermoeiend hoog maar wel genoeg . Gebruik hem alleen binnenshuis en daar is de noise cancelling meer als voldoende voor. Kan door het hele huis lopen en zelfs op de bovenverdieping is er bijna geen wegvallen van het geluid . Wel vind ik de oorschelpen wat zweterig, maarja , je kunt niet alles hebben .Ook de bediening op de hoofdtelefoon zelf is wennen (knoppen vooral).Accuduur is trouwens echt geweldig , alleen het laden duurt lang .Zijn 4 sterren meer dan waard .Eigenlijk 4 en een half...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WH-H900N 30-11-2018

Als muzikant en producer ben ik hier zeer tevreden mee. Word ik blij van.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top

WH-H900N 24-11-2018 door Lokkelokke

Heb deze ondertussen uitvoerig kunnen testen in het vliegtuig ... slechts één woord UITSTEKEND

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zonder achtergrondgeluid genieten van muziek

WH-H900N 21-11-2018 door Ceesl

‘S Morgens als mijn vrouw of dochter het haar föhnt, als er gestofzuigd wordt, ik zet mijn nieuwe koptelefoon op en heb daar geen last meer van en kan ongestoord luisteren naar wat de radio brengt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteit verhouding

WH-H900N 18-11-2018 door Jvdm56

Twee weken geleden aangeschaft en tot volle tevredenheid. Goed geluid en uitstekende kwaliteit. Noise cancelling werkt prima. Aan te bevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

WH-H900N 14-11-2018 door Jel59

OK heb de hoofdtelefoon een paar weken en ben erg blij met de aankoop. Het geluid is echt super. Ik ontdek al mijn muziek opnieuw want ik hoor nu dingen die ik nog nooit eerder heb gehoord. De lage en hoge tonen zij goed. Het draagcomfort is prima en de accu gaat lang mee. Super product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon

WH-H900N 09-11-2018 door Evert48

Vorige maand gekocht. Product is prima na wens. Ik ben dik tervreden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

WH-H900N 07-11-2018 door Gea405

Het is een prima product. Goed geluidservaring. Alleen de connectie laat te wensen over

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima apparaat

WH-H900N 07-11-2018 door Eerbeek3

Vorige maand gekocht en al heel veel plezier van gehad. Super geluid en uitstekende noise cancelling. Makkelijke bediening, ook via de rechter schelp.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk geluid voor een goeie prijs

WH-H900N 31-10-2018 door peterweethetbeter

Ik luister nu eentalig weken voornamelijk in OV naar deze koptelefoon. Het is verbazingwekkend hoe je in alle rust kunt genieten van je muziek. Daardoor heb je niet meer de neiging om je muziek steeds harder te zetten. Het laag is vol, maar niet overstuurd en de hoge tonen zijn heerlijk transparant. Ik heb geen spijt dat ik niet heb doorgedraafd voor zijn veel geroemde duurdere broertje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Naar verwachting

WH-H900N 22-10-2018 door Ellen2018

Hij doet waarvoor ik hem heb gekocht. Kijk films en tv met deze mooie headphone. Over de kwaliteit bij enkel muziek...geen oordeel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet perfect aan de verwachtingen

WH-H900N 15-10-2018 door Lambertkinrooi

Zeer goede weergave van de verschillende muziekinstrumenten van een groot orkest. Dempt de omgevingsgeluiden zeer goed af. Prettig om te dragen. Geluidsterkte regelen door op de schelp te wrijven vind ik nogal moeilijk (Ik gebruik de regeling van de pc of smartphone).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste prijs kwaliteit verhouding

WH-H900N 11-10-2018 door MBrummans

Afgelopen maand heb ik mijzelf na veel oriënteren getrakteerd op deze headset. Ik liep aanvankelijk de Mediamarkt binnen met de intentie de Bose QuietComfort 35 II koptelefoon te halen. Voor de aanschaf dacht ik dat ik toch nog maar even wat andere headsets zou proberen. De Sony WH-H900N was er een van. In mijn oren is deze headset gelijkwaardig aan de befaamde Bose koptelefoon, zowel in geluid als in Noise Canceling! Ik ben zeer tevreden met deze headset en heb mezelf 160 euro bespaard. Aanrader dus!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit en excellente noise cancelling

WH-H900N 10-10-2018 door Vera2208

Ik gebruik de koptelefoon voor op werk, omdat er altijd veel geluid om mij heen is. Met deze koptelefoon kan ik ongestoord werken door de noise cancelling, en het geluid van de muziek is ook erg prettig. Hij zit goed op je hoofd en oren, waardoor ik hem zelfs de hele dag kan dragen zonder last te krijgen (ook met bril!). Daarnaast erg leuke functie om de ambience sound aan te zetten met je rechterhand, zo kan ik even snel naar een collega luisteren zonder hem gelijk af te zetten. De rest van het touch screen (volume hoog laag, volgend nummer etc) doet het niet als ik via spotify op mijn PC luister via draad, maar dat is geen punt. Via bluetooth op mobiel doet deze functie het prima, en is erg handig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig draag comfort

WH-H900N 25-09-2018

Zeer tevreden over de werking, bediening en het design en draag comfort. Laatste weken regelmatig in het vliegtuig gezeten waarbij de actieve noise canceling echt super werkt. En door blue tooth verbinding geen lastige draden meer, hoewel de koptelefoon met bijgeleverde kabel ook van een vaste aansluiting is te voorzien.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid, mooi design.

WH-H900N 22-08-2018 door Jaap 1951

Heb 'm nog maar net ontvangen maar kwaliteit van deze koptelefoon is weer erg goed. Qua design en geluidskwaliteit is het perfect. Draagcomfort geweldig, enz.enz.enz.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer goed geluid

WH-H900N 08-08-2018 door kebabi

een paar weken geleden gekocht en bevalt heel erg goed. na het beluisteren van ongeveer 20 verschillende koptelefoons( met dank aan Coolblue voor hun diversiteit aan koptelefoons) met noise cancelling en met onze eigen muziek. de Sony WH-H900N bleef bij iedere vorm van muziek, van klassiek tot popmuziek, het beste muziekgeluid geven zonder het wegfilteren van bepaalde muziekgeluiden. wij vinden tot nu toe deze koptelefoon een perfect geluid geven en daarom is het aan te raden om gewoon zoveel mogelijk koptelefoons te beluisteren en je eigen keuze hierin te maken, wat wij mooi vinden kan een ander vreselijk vinden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waar voor je geld.

WH-H900N 20-07-2018 door ploes

Door 2 herseninfarcten heb ik last van overprikkeling en dus harde geluiden. Ik kan dankzij de noise cancelling nu heerlijk in de tuin zitten. Zonder muziek of geluiden aan te hebben. Ook een serie kijken of tv in de tuin zonder geschreeuw van buurtkinderen. Ik ben er zo ontzettend blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

WH-H900N 18-07-2018 door Glenn2803

Precies zoals verwacht mooie klanken alleen noise Cancelling had ik iets meer van verwacht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk geluid

WH-H900N 11-07-2018 door SuShi83

Ik heb deze koptelefoon nu ruim een week en bevalt tot nu toe perfect. Ik heb hem gekocht voor in het vliegtuig voor een lange vlucht, die volgt maandag. Ik heb hem goed getest al en ben er van overtuigd dat het een juiste keuze is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product

WH-H900N 21-06-2018 door krisc

super handig product om 's nachts het voetbal in te halen ;-)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige hoofdtelefoon.

WH-H900N 13-06-2018 door Dimglor

Omdat ik begin deze maand een korte trip had gepland wilde ik een nieuwe hoofdtelefoon aanschaffen. Heb al ervaring met andere merken, maar vond de demping niet goed en de oorkussentje versleten altijd heel rap. Hierna dan maar beslist om eens een volledig draadloze hoofdtelefoon aan te schaffen en ook de eerste maal kennis te maken met noise cancellation. Wat ik meteen al leuk vind is dat de unboxing al meteen een leuke ervaring was. Alles zat in een mooie doos en heeft natuurlijk al meteen een goede eerste indruk. Wat ik ook een must vond was dat er een mogelijk was om de hoofdtelefoon met een draad te koppelen aan een toestel. Hierbij zit deze ook mooi in de verpakking meegeleverd. Verder in de verpakking ook een opberghoes. Heb ik in mijn eerste week vaak kunnen gebruiken toen ik op reis was. Gewoon koptelefoon opplooien en in de hoes plaatsen en die zit mooi opgeborgen. Verder dan de eerste maal de hoofdtelefoon opzetten. Vanaf je het contact aanlegt hoor je plots het geluid verdwijnen. De eerste maal dat je noise cancelling aanlegt is dit toch een raar gevoel, maar uiteindelijk wel aangenaam bij het beluisteren van muziek en dergelijke. Wat ik voornamelijk interessant vind aan deze hoofdtelefoon is dat je omgevingsgeluid toch kan aanleggen (als je op bureau zit en een collega spreekt tegen je, dat je die kan horen). Verder 1 van de tofste features is als ik mijn hand op de rechteroorschelp leg het toestel de noise cancelling aflegt en het geluid dempt. Zo kan ik meteen een duidelijke conversatie voeren met iemand. Is het gesprek gedaan, haal je hand van de oorschelp en je kan meteen verder. Conclusie: Heel mooie koptelefoon die goed om de oren zit. Leuke ervaring met de noise cancelling functie en ook gemakkelijke feature dat je die even kan afleggen om een conversatie te voeren.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima NC hoofdtelefoon

WH-H900N 04-05-2018 door Rustzoeker

Na diverse andere merken uit proberen en toch niet helemaal tevreden mee dacht ik, waarom geen Sony? Dat bleek een goede keuze. Aangenaam draagconfort, verbazend zalige oorkussens, handige handleiding en zeker niet in het minst een prima klank. Mooi geluidsbeeld, zacht hoog en stevig laag. In te stellen naar wens. En dit is de enige NC die ik ken waarbij nagenoeg geen storende ruis (hiss) hoorbaar is op stille momenten in de muziek. In deze prijsklasse ben ik er meer dan tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strak design, goed geluid, redelijke nc

WH-H900N 04-05-2018

Een mooi product met een strak design. De touch bediening t.o.v. de traditionele knoppen was ik wat sceptisch over maar dit bevalt prima. De noisecancelling is niet fantastisch maar functioneert naar behoren. Al met al een product wat ik aan zou raden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Over algemeen top geluid, maar toch paar puntjes

WH-H900N 12-04-2018 door RickE

Paar weken terug gekocht. - Geluid in eerste instantie te gek - Zit in mijn koptelefoon nu helaas toch af en toe een vervelende oversturing, wat niet mogelijk moet zijn. Dit komt met name wanneer ik met een telefoongesprek bezig ben, maar helaas ook soms tijdens afspelen muziek - Daarnaast geven de luchtkussens bij het op en afzetten een sissend geluid alsof ze lek zijn. Dit is met name irritant als je 1 oorschelp even af doet om een gesprek te kunnen voeren, of achtergrond geluid beter te kunnen horen - De optie om achtergrond geluid ook goed te kunnen blijven horen vind ik een beetje minimaal, want dan moet je het geluid wel heel zacht zetten, dus die functie is leuk bedacht, maar in uitvoering niet 100%

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super bediening maar geen Playstation 4 support

WH-H900N 09-04-2018 door vindoes

Zit heerlijk op hoofd. Ook bij brildragers. Bediening op oorschelp is erg handig. Door de noisecancelling (7/10) kun je je beter inleven in de muziek of een film. Ik kijk ze draadloos op iPad of MacBook, geen vertraging in geluid. Wat ik echt mis en vreemd vind is dat de koptelefoon geen support heeft voor Sony's grootste product; de PlayStation 4. De PS4 heeft wel bluetooth aan boord en herkent de koptelefoon wel maar het werkt niet!! Heel raar want er bestaan wel bluetooth koptelefoons die met de PS4 werken. De Headphones app is matig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony

WH-H900N 31-03-2018 door DCMONSTER

Deze Sony koptelefoon heb ik 3 weken geleden gekocht en het is een zeer prettige koptelefoon, prachtige klanken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid, goede NC,

WH-H900N 27-03-2018

2 weken in bezit, en bevalt fantastisch. Enige waar ik aan moet wennen is dat het na een drie kwartier wat warm wordt op mijn oren. Draagcomfort is prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische noise-cancelling en algemene quality

WH-H900N 04-03-2018

Ik heb de Sony WH-H900N nu een 4-tal weken in bezit en ondertussen reeds thuis, op de trein en in het vliegtuig kunnen testen. Thuis normaal geen NC nodig, doch valt de goede geluidskwaliteit op. Op de trein en vooral in het vliegtuig is de NC een zaligheid waardoor je veel ontspannender en in alle rust muziek (of film) kan beluisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische koptelefoon+verbeter puntjes

WH-H900N 03-03-2018 door Sonic_Clustet

Ik heb deze koptelefoon een tijdje terug gekocht en is echt fantastisch. Het geluid en comfort is zeer goed, maar ik vind het jammer dat ik deze koptelefoon niet kan verbinden via bluetooth aan mijn ps4 of laptop. Wat ik ook wat minder vind is dat de koptelefoon aan blijft zolang je hem niet uit doet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

NC prima oplaad mogelijkheden slecht

WH-H900N 06-02-2018 door f2hvano

Product voldoet prima waar ik het voor gekocht heb. Ik was onaangenaam verrast dat opladen alleen via PC of laptop kan. Je wordt nu verplicht op reis een laptop mee te nemen omdat je anders volgens de instructies van de klantenservice je koptelefoon niet kan opladen. Er is geen oplader te koop, ronduit slecht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

4

0

Mooi geluid en stijlvol

WH-H900N 24-01-2018 door DennisV

Het geluid is heel scherp, echt prachtig! Daarnaast is de besturing van de headset heel simpel en handig. Bovendien is het echt een plaatje!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke headphones

WH-H900N 10-12-2017

Hoog draagcomfort en super geluidskwaliteit maken deze headphone een echte aanrader. gemakkelijke bediening door middel van touch op de behuizing, en een handige dempingsfunctie wanneer je je hand op de schelp legt. kristalheldere communicatie voor telefoongesprekken via de ingebouwde microfoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Best koptelefon

WH-H900N 21-11-2017 door Tom1408

Een heel mooie koptelefon. Mooie geleud en handig te bedienen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1