94

4.3 gebaseerd op 94 klantbeoordelingen

49
36
3
4
2
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Hemelse sound!

WH-H900N 08-11-2019

Van bij de eerste klanken heeft deze hoofdtelefoon me overtuigd. Zeer gemakkelijk te koppelen via bluetooth met telefoon of tablet en dan kan je genieten van je muziek. De bediening via swipen naar boven, onder, links en rechts is even wennen, maar werkt prima. Telefoon opnemen, of het geluid eventjes uitschakelen is supersimpel. Ambient of noise cancelling werkt perfect!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Over algemeen top geluid, maar toch paar puntjes

WH-H900N 12-04-2018 door RickE

Paar weken terug gekocht. - Geluid in eerste instantie te gek - Zit in mijn koptelefoon nu helaas toch af en toe een vervelende oversturing, wat niet mogelijk moet zijn. Dit komt met name wanneer ik met een telefoongesprek bezig ben, maar helaas ook soms tijdens afspelen muziek - Daarnaast geven de luchtkussens bij het op en afzetten een sissend geluid alsof ze lek zijn. Dit is met name irritant als je 1 oorschelp even af doet om een gesprek te kunnen voeren, of achtergrond geluid beter te kunnen horen - De optie om achtergrond geluid ook goed te kunnen blijven horen vind ik een beetje minimaal, want dan moet je het geluid wel heel zacht zetten, dus die functie is leuk bedacht, maar in uitvoering niet 100%

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

94 klantbeoordelingen

0

Wat een TOP ding

WH-H900N 21-05-2020 door Jaapvaneijk

Ik had deze hoofdtelefoon veel eerder moeten kopen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vol lof en zeer tevreden

WH-H900N 24-04-2020

Mijn vrouw had er al eentje en nu ben ik ook overstag...wat n verschil met mijn vorige set van een ander bekend merk!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi product

WH-H900N 23-04-2020 door cbonekamp

Ik heb deze vorige maand gekocht maar weet niet of ik deze wil houden, ik heb deze gekocht ivm met de mogelijkheid van noise canceling, maar helaas die werkt amper! Voor de rest een prima hoofdtelefoon die degelijk is en prettig zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werkt goed maar niet in combinatie met Sonos Beame

WH-H900N 24-03-2020 door Rene Gl

Ik heb hem nu 3 maanden en hij voldoet zeker aan mijn verwachting m.b.t. geluid en noicecancelling. Alleen als ik de TV wil luisteren moet ik de Sonos Beamer uitzetten (stekker eruit) dan kan ik pas verbinding maken met Samsung TV. Met Sony contact gehad maar deze expert wist dat niet maar onze plaatselijke Expert winkel wist dat dat een probleem was.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Too big for even a big head. And it gets hot

WH-H900N 07-03-2020 door JantjeSMit

The look and feel is like 15 euro "China" headphones. The sound is great, but if you have to wear it longer than 1 hour it is getting not comfortable. First is it really to BIG. Even if you have big head, the smallest settings is nearly putting no pressure on a big head. Second: padding is cheap and not sufficient for comfort Third: Ear room is too small, so getting irritated by padding/surrounding because it touches something Fourth: It is getting real hot inside. Maybe comfortable in the winter outside, but not in any other case. Sony should be able to make products that are living up to the expectation, certainly at this price point. The audio is great. But if you have to pay this amount or just 15 euro China.... that is more comfortable... you wouldn't notice the audio difference, because your ears are hot and irritated. Another thing, you can't use the MIC in Windows.... which they didn't tell you. And it adds 3 devices to device manager of which you can't find the drivers for on the Internet. I am not sure for which group of people and usage this product was made. Can't think of any platform (mobile phone/ PC /game computer/console) or Usage (music, youtube etc..) in which you would and can use this product comfortable with.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

heel tevreden met deze hoofdtelefoon

WH-H900N 13-02-2020 door Pinkepinke

ik kreeg deze hoofdtelefoon als geschenk van mijn echtgenoot. Ik dacht dat ik er geen nood aan had en me wel verder kon behelpen met kleine oortjes.. Maar eerlijk gezegd, ik zou haar al missen ! Fijn om ongestoord podcast te beluisteren en me daarop te kunnen concentreren zonder nevengeluiden. Storende geluiden kunnen gedempt worden. Alleen met het kleur was ik even ontgoocheld.. bij de beschrijving stond dat het een rode was, maar de kleur is veel eerder een burnt orange... ik houd zelf nogal van felle gesatureerde kleuren, dus burnt orange is niet subiet een lievelingskleur. Maar de hoofdtelefoon doet prima zijn werk en misschien pimp ik haar ooit wel ;)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Paradijs voor de oren

WH-H900N 21-01-2020

Wat een fijn ding! Ik hoef nu nooit meer in een stiltecoupe te zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi desing, valt goed om de oren, en stil..

WH-H900N 14-01-2020 door stefan1234567890

Prima product, werkt goed. Doet wat het moet doen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Teleurstellend

WH-H900N 31-12-2019 door Nina001

Deze heb ik aangeschaft met de 30 dagen proberen actie. Ik ben blij dat ik hem terug kon doen want ik was er niet geheel tevreden mee. Hij heeft veel ruis wat erg storend is. Ook vind ik de noise cancelling teleurstellend, hij houdt wel wat geluid tegen maar jammer genoeg niet veel. Ergens was het te verwachten als je een koptelefoon van deze prijsklasse koopt, dan kan je niet al te veel kwaliteit verwachten. Maar vooral wanneer je deze vergelijkt met een duurde koptelefoon van een ander merk dan baal je gewoon van deze kwaliteit. Verder vind ik hem wel goed aanvoelen en zit hij lekker. De bedien functie aan de zijkant van de kop is een leuke toevoeging alleen gebruik je het in de praktijk niet vaak.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Super sound

WH-H900N 25-12-2019 door Lefthans

Sinds 2 weken in bezit, Sony is mij bekend wat betreft hoofdtelefoons. Deze WH-900N is zonder dollen geweldig. In sound, in gemak en zit comfortabel om je oren. Er wordt gestofzuigd, je hoort het bijna niet vanwege de noise reductie. Hey Google, super, even rechts vingertoppen op schaal en je kunt een gesprek voeren. Kortom, opnieuw de Sony kwaliteit in huis gehaald, heel erg blij hiermee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koptelefoon

WH-H900N 08-12-2019 door Jjoery

Ik heb deze koptelefoon nu een tijdje en ben er echt super tevreden mee. De geluidskwaliteit is goed, helemaal met de Sony app voor de equalizer. De batterij gaat erg lang mee wat heek fijn is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kenmerk

WH-H900N 08-12-2019 door Irisvdbrg

Paar weken geleden gekocht . Mooi design en goed geluid kwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

teleurstellend

WH-H900N 07-12-2019 door wally01

Goed met kabel - bluetooth niet compatibel met windows 10???

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Prachtig geluid

WH-H900N 30-11-2019 door Vanka

Uitstekend product met prima design. Goede aankoop

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid top, Googleassistent niet personaliseerbaar

WH-H900N 18-11-2019 door RBakkert

Sinds 2 weken heb ik de WH-H900N in gebruik. De batterij gaat ontzettend lang mee (en hoeft maar kort op te laden), gebruik hem dagelijks en pas 1x op hoeven laden. Noise-cancelling is ook erg goed. Heb wat geëxperimenteerd met de google assistent maar helaas kan je deze niet personaliseren (zo geeft hij bijvoorbeeld van Whatsapp ALLE meldingen, ook die van groepchats), het zou mooi zijn als je opties zou kunnen selecteren wat je wel of juist niet via de headset wilt horen. Ik heb een vrij groot hoofd en grote oren, maar met deze koptelefoon geen last van een klemmend gevoel van zowel de koptelefoon zelf als de kussens. Wel kunnen deze na langdurig gebruik wat warm gaan aanvoelen (niet heel storend).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede koptelefoon

WH-H900N 18-11-2019 door Beste koptelefoon

Prima geluid zit licht op de hoofd prima kwaliteit voor de prijs

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed geluid

WH-H900N 13-11-2019 door niiii

Even wennen aan de bediening, maar het is een fijne koptelefoon met goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hemelse sound!

WH-H900N 08-11-2019

Van bij de eerste klanken heeft deze hoofdtelefoon me overtuigd. Zeer gemakkelijk te koppelen via bluetooth met telefoon of tablet en dan kan je genieten van je muziek. De bediening via swipen naar boven, onder, links en rechts is even wennen, maar werkt prima. Telefoon opnemen, of het geluid eventjes uitschakelen is supersimpel. Ambient of noise cancelling werkt perfect!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

aangeschaft voor een lange vliegreis

WH-H900N 05-11-2019 door SonyRudolf

De WH-900N koptelefoon heb ik ,na mij georiënteerd te hebben naar noise cancelling koptelefoons gekocht.Bij het vliegen heb ik altijd veel last van het (motor)lawaai in een vliegtuig.Met deze koptelefoon was het een verademing.Luisteren naar muziek/film was zo veel plezieriger .Echt een product dat het storende omgevingsgeluid voor een enorm groot deel weg filtert .Deze koptelefoon voldeed geheel aan mijn verwachtingen .Hij zit plezierig en werkt goed .

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

wat een ervaring

WH-H900N 04-11-2019 door yorickjjj

paar weken geleden aangeschaft, echt superchille koptelefoon. noicecancelling was eerste uur onaangenaam (misselijk) maar na paar uur luisteren geen probleem meer mee. deze koptelefoon brengt muziek weer op een hoger niveau, echt een ervaring op zich. Het énige minpunt is dat de koptelefoon niet aankondigd wanneer de batterij leeg is. Hij sluit af wanneer hij leeg is, geen kans om nog optijd aan de lader te leggen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-H900N 21-10-2019 door Adl18

Erg goed ook al is het model 2017. Hopelijk gaat deze ook weer 14 jaar mee zoals mijn vorige Sony koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koptelefoon

WH-H900N 20-10-2019 door JordyV

Ik heb deze nu 2 maanden in bezit. De batterij gaat heel lang mee. Ik gebruik hem tijdens werk (interieur bouwer) veel. Goede geluidskwaliteit en noise cancellong doet zijn ding

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende draadloze hoofdtelefoon!

WH-H900N 17-10-2019 door Ivanu

Ik heb hem pas 3 dagen, maar ik kan zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Past perfect, geluid is uitstekend. De app op de smartphone is een plus. Conclusie: zéér tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Absoluut een topproduct

WH-H900N 05-10-2019 door Marathon22733

Dit product voldoet volledig aan mijn eisen. Mooie muziek, geen hinder van achtergrondgeluiden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en goede hoofdtelefoon

WH-H900N 19-09-2019 door Fiona8

Ik heb sinds een kleine twee weken deze hoofdtelefoon en ik ben erg tevreden over het geluid en het gebruiksgemak. Ik gebruik 'm op kantoor en met noisecancelling aan hoor ik weinig omgevingsgeluid. Echter niet 100%: als iemand hard praat of niest kan ik dat wel horen maar gesprekken kan ik niet volgen en die leiden dus ook niet af. De muziekweergave is fantastisch en de technische snufjes (tikken op de zijkant voor pauze) superhandig. Een groot nadeel is wel dat de bluetooth connectie mijn smartphone in die zin ontregelt, dat ik op het scherm van de smartphone geen ontvangststerretje meer zie bij de apps (Whatsapp, facebook, sms, Postvak In, de hub met alle berichten) en dus na het horen van een geluidssignaal dat ik een bericht heb ontvangen niet weet wat voor soort bericht het is en ik dus op zoek moet gaan in de berichtenapps naar een bericht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Weer een mooi product

WH-H900N 28-08-2019 door BertM

Al vele reizen gemaakt met het vliegtuig. Zojuist naar Lima op en neer gevlogen en vele uren de koptelefoon gedragen. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik dat zonder noise reduction doe.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super helder en mooi geluid

WH-H900N 15-07-2019 door Cyberman555

De koptelefoon heeft een mooi geluid en draagt super comfortabel ook voor een paar uur bijvoorbeeld de touch bediening op de zijkant van de koptelefoon moet je even aan gewent raken. De noice cancelling werkt ook goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon met handige bediening

WH-H900N 11-07-2019 door stvabu

Goede hoofdtelefoon, mooie looks en de bediening op de hoorschelp is super handig. Binnenste van de schelp drukt soms wat op het oor, hoofdtelefoon moet goed geplaatst zijn. Noise cancelling werkt naar verwachting. Kwalitatief product. Regeling via app is handig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verschillende types noisecancelling

WH-H900N 24-06-2019 door FlorencevdL

Ik heb deze koptelefoon een paar maanden geleden gekocht en het bevalt me goed! De keuze van het type noisecancelling is echt heel chill, wanneer je op de fiets zit kun je kiezen voor de optie: dempen windruis. Zo kan je alsnog lekker muziek luisteren ook al waait het (hard). Het geluid is goed, je kan zelf instellen hoe hard je de bas etc. wilt, met de bijbehorende app. Het enige nadeel vind ik de maat van de telefoon, bij een vriendin van mij staat hij super goed, bij mij vind ik hem toch wat lomp staan, iets te groot. Alles is dus goed, alleen het uiterlijk heeft 4 sterren in plaats van 5.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid-prijs/kwaliteit ook goed

WH-H900N 22-06-2019 door HuugBA

Op Schiphol gekocht voor tripje Maleisië. Noise canceling voor vlucht van 12 uur was reden aanschaf. Prima ding! Enige aandachtspunt is Bluetooth connectivity- die doet het niet altijd ff makkelijk bij koppelen aan nieuw apparaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Perfecte hoofdtelefoon

WH-H900N 04-06-2019 door Pami56

Nu 2 weken in mijn bezit. Een zeer goed klinkende hoofdtelefoon, zowel luisterend naar hardrock als naar klassieke muziek, alles klinkt neutraal met veel detail en het wordt ook na uren luisteren niet vermoeiend. Dat komt ook door het uitstekende draagcomfort. De bediening is makkelijk en ook het afdekken van de rechter oorschelp werkt ideaal, daardoor kun je even de muziek pauzeren en naar je omgeving luisteren. De noice cancelling werkt goed, vrijwel ongestoord luisteren, heerlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit

WH-H900N 17-05-2019 door Tay35

-geluid is zuiver - noise cancelling doet zijn naam eer aan - hoeft noet vaak opgeladen te worden ook als je extreem veel muziek luistert - draag comfort is hoog - eye catcher - verbind snel, makkelijk en herkent de toestel die al verbonden was ooit. - stevige koptelefoon kan tegen een stoot.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt waar voor je geld

WH-H900N 08-05-2019 door WKregting

Ik heb dit product twee maanden geleden gekocht en ben er meer dan tevreden over. De koptelefoon zit comfortabel, heeft een goed bereik en het geluid is uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid en goede noice canceling

WH-H900N 01-05-2019 door GjaJK

Ik was zeer te vrede met de koptelefoon. Echter na 13 maanden, heb ik een ruis als ik noice canceling aanzet en gebruik maak van de 3.5mm headjack kabel. Draadloos gebruik met noice canceling of 3.5mm zonder noice canceling is het geluid goed. Ik gebruik mijn koptelefoon op werk of in het vliegtuig. Bij beide gevallen meestal altijd met 3.5mm en noicecanceling die nu dus niet goed werkt. Nu is het afwachten hoe Sony hier meer omgaat... Het design is prima maar zou iets slimmer moeten zijn en de koptelefoon zou wat strakker mogen zitten. Nu helaas is de kleinste stand na een jaar niet continue gebruikt iets te ruim geworden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige sound en maximaal gebruiksgemak.

WH-H900N 20-04-2019 door MarcDK

Mooie en goed afgewerkte hoofdtelefoon. De sound is gewoon prachtig en de instellingen via de app geweldig. De NC werkt goed (ook bij het grasmaaien). Je hoort nog wel een gebrom, maar de muziek blijft te genieten tot in de kleinste details. Makkelijk in gebruik door te slippen over de oorschelp. Goed gedaan Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super chille koptelefoon

WH-H900N 12-04-2019 door Sybster

Mijn JBL koptelefoon van matige bouwkwaliteit begaf het onlangs, dus was ik op zoek naar een nieuwe. Door mijn positieve ervaring met andere producten van dit merk kwam ik bij Sony terecht. Draadloos is voor mij een must, en deze keer wilde ik er ook noise cancelling bij. Ik had een budget van 200 euro, wat deze precies kostte. Deze koptelefoon is super comfortabel, ik kan hem meerdere uren zonder probleem op. De accuduur is fantastisch, ruim een week zonder op te laden. Het geluid is goed, maar niet fantastisch. het geluid wordt echter nog beter wanneer je het kan instellen met de app die je kan downloaden. Opties als een equalizer maken het leven een stuk beter. De noise cancelling is super, behalve op de fiets als het heel hard waait. Op alle punten scoort deze koptelefoon een ruim voldoende, en dat voor deze prijs. Bovendien krijg je er nog een handige beschermende zak tegen krassen of andere beschadigingen. Super blij met deze aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen. (Heb ik trouwens al gedaan)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi van ver, ver van schoon

WH-H900N 09-04-2019 door Kimmerella

Ik heb uiteindelijk deze hoofdtelefoon teruggestuurd. Hij ziet er heel mooi uit, super handig om via de touchpad aan de rechterkant het volume ed te bepalen, maar de reden dat ik deze kocht was voor zijn kwaliteiten van noicecancelling en die trekken eerlijk gezegd op niet veel. Ik heb nog nooit zoveel ruis(over)last gehad als met deze koptelefoon. Bij optie "omgevingsgeluid uitschakelen" was er zoveel ruis dat zelfs de muziek amper gehoord werd. Bij de andere opties zoals 'windruis uitschakelen' moest het volume enorm hoog gezet worden om toch nog iets te kunnen horen. Ik heb de koptelefoon twee sterren gegeven voor het design en het gebruiksgemak. Voor de rest raad ik deze koptelefoon niet aan.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende Noise Cancelling hoofdtelefoon!

WH-H900N 09-04-2019 door Yddref

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht op advies van The Wirecutter. Supergoed advies. Ideale hoofdtelefoon, noise cancelling werkt uitstekend, maar ook zonder NC een hele prettige en goed geisoleerde hoofdtelefoon. Makkelijke bediening, prachtig geluid, heel comfortabel en ziet er heel mooi uit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klinkt goed met veel soorten muziek!

WH-H900N 05-04-2019

Klinkt goed met veel soorten muziek, maar de fijne details zouden iets meer aanwezig mogen zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede aankoop

WH-H900N 03-04-2019 door Doei

De koptelefoon gekregen en hij bevalt prima. Goed geluid, makkelijke bediening en aansluiting Bluetooth ging soepel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, makkelijke bediening

WH-H900N 31-03-2019

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht omdat ik in een rumoerige kantooromgeving zit. Met de hoofdtelefoon kan ik me beter afsluiten van het rumoer en me beter concentreren op m'n werk. Het geluid van de luchtbehandeling hoor je helemaal niet meer en het geluid van praten collega's wordt flink gedempt waardoor het minder storend is. Als je dan ook nog muziek opzet dan wordt dat ook nog gemaskeerd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

WH-H900N 27-03-2019

sinds 3 weken in bezit. Heeft fantastisch geluid en met de bijpassende app mooie gebruiksmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kwaliteit en

WH-H900N 17-03-2019 door Jack8219

Ik gebruik de hoofdtelefoon nu twee weken en ben erg blij met de kwaliteit van het geluid, de bediening en de functie noise control. Daarnaast is de accu duur echt top!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Uitstekende kwaliteit. Prachtig geluid.

WH-H900N 12-03-2019 door Krijn

Uitstekende hoofdtelefoon. Geweldige geluidskwaliteit. Prima draagcomfort. Eenvoudige bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid is heel goed

WH-H900N 06-03-2019

Vind het een goed product, alleen het verbinden gaat niet altijd even makkelijk via bluetooth in dit geval ik ben een Apple gebruiker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In één woord: topkwaliteit!

WH-H900N 03-03-2019 door Luc1954

Met deze hoofdtelefoon hoef je de deur niet meer uit om naar een concert te gaan. Het concert staat gewoon op je hoofd...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid

WH-H900N 26-02-2019

Heb deze vorige maand gekocht, prima geluid, goed draag comfort, bediening aan de rechter luidspreker is wennen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Absoluut waar voor mijn geld.

WH-H900N 16-02-2019 door Jan82

Ik heb deze gekocht, omdat ik veel in een vliegtuig zit. De feature van Noise Cancelling sprak mij heel erg aan en deze hoofdtelefoon stond goed aangeschreven in de consumentengids. Gekocht en 2 dagen later gelijk meegenomen 't vliegtuig in. Echt een verademing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

WH-H900N 12-02-2019 door YannickvD

Het geluid is heel erg goed en met de sony app kun je het aanpassen zoals je het wilt. Ik hoor nog wel altijd een lichte ruis die word versterkt als je de instellingen verand naar een surround svp. Ook na een langer dan een uur begint het wel warm te worden en te drukken wat een beetje irriteert. Als je aan het fietsen bent met veel wind en anc aan dan versterkt de anc de wind. De anc geeft een andere druk op je oren wat kan irriteren. Voor de rest heel goed product

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijn op hoofd en goede noise canceling

WH-H900N 11-02-2019 door EnnoB

Een week geleden gekocht en ik denk ongeveer 10 uur per dag opgehad. Draadloos tijdens reizen naar werk, of tijdens hardlopen en boodschappen doen. Bedraad tijdens kantoor werk. Zit lekker op het hoofd ook lange tijd. Noise canceling is goed, voor buiten erg fijn dat je wind noise Kan cancelen. Luid gepraat komt er nog duidelijk genoeg door, fijn voor de trein. Constante herrie verdwijnt goed. Ik denk dat de 1000 versie wel nog beter is in noise canceling maar dat is voor mij niet speciaal nodig, vooral voor de prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Draag- en luistercomfort

WH-H900N 05-02-2019 door Luisteraar072

Qua prijs best wel een uitgave, maar het betreft hier een kwalitatief uitstekende koptelefoon. Probleem kan wel de WiFi verbinding zijn, maar door gebruik te maken van app gaat dit prima!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-H900N 05-02-2019 door Sanneb

Batterij gaat erg lang mee, geluidskwaliteit is goed, noise-canceling ook en je kunt het geluid aanpassen in de sony app (bijv meer bas). Vind vind ik de bediening heel fijn (op het rechter oor).

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goede noise cancelling hoofd telefoon

WH-H900N 29-01-2019

Ik heb dit product op 20 Januari gekocht ivm reis naar verre oosten. het werkte heel goed in het vliegtuig. Had zo'n noise cancelling hoofd telefoon al veel eerder moeten kopen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-H900N 28-01-2019 door Groot95

Minder dan een maand geleden deze hoofdtelefoon aangeschaft. Eerst bij een elektronica winkel wezen bekijken omdat niet elke over-ear echt over-ear is. Maar deze hoofdtelefoon paste goed en de geluidskwaliteit was ook goed. Daarna overgegaan op de koop van het product. Eenmaal binnen gelijk opgeladen. Dit ging zeer makkelijk. Het inschakelen en verbinden met je telefoon via bluetooth gaat zeer makkelijk. Dat had ik nooit zo makkelijk verwacht. Ook de noice-cancelling werkt uitstekend en de besturing van het touchpad aan de rechterkant is zeer handig! Wel krijg ik bij het langer dragen (lees bij meer dan een uur) last van mijn oren (dan zit hij toch tegen mijn oor aan) en zit hij dus bij langdurig gebruik niet zoals ik had verwacht. Ook kan je een app installeren om het geluid te regelen van de hoofdtelefoon. Deze app heeft echter geen uitleg en daarom soms lastig in gebruik. Ook kan je niks wijzigen zonder dat je muziek e.a. moet worden gestopt. Maar verder is de geluidskwaliteit prima. Al met al dus een goed product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste noice cancelling headhone

WH-H900N 25-01-2019 door Janogb

Top product. Super afgewerkt. Bt werkt snel. Fantastisch geluid. Demping zeer goed. Ik gebruik hem tijdens vluchten. Een oase van rust

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne hoofdtelefoon

WH-H900N 14-01-2019

Ik heb dit product drie weken geleden aangeschaft, sinds dien veel in gebruik en heb de hoofdtelefoon nog niet op hoeven laden wat heel fijn is! Hij zit heel comfortabel om de oren heen en de Noise Cancelling functie zorgt ervoor dat ik eindelijk niet meer alle irritante geluiden in de trein hoor 's ochtends vroeg. Een heel fijn product wat ik zeker aanraadt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid, noise cancelling redelijk

WH-H900N 11-01-2019

Vooral gekocht voor de noise cancelling, welke best goed is (gezien de prijs en alternatieven), maar had er meer van verwacht. Irritante is dat als je alleen de noise cancelling aan hebt staan (dus zonder geluid), de koptelefoon na een paar minuten zichzelf uitschakeld. Als het je alleen om het geluid gaat, dan zijn er denk ik wel meerdere koptelefoons die net zo goed (en goedkoper) zijn. Dat je m in kan klappen is handig, over ear is pluspunt, draagt lekker en is niet zwaar, zacht op de oren.. Maar misschien iets meer geld inleggen en de volgende versie aanschaffen als je een goede noise cancelling wilt hebben..

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, NC werkt ook naar behoren

WH-H900N 09-01-2019 door fvanrens

Goed geluid maar totaal ongeschikt voor buiten (fietsen, hardlopen) wegens extreme windgevoeligheid.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele fijne hoofdtelefoon

WH-H900N 08-01-2019 door HP61

Mooi geluid, prima noicecanceling en met enige gewenning prima bediening. Zeer tevreden met deze aanschaf!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg blij mee

WH-H900N 05-01-2019 door Rambo first blood

Uitgebalanceerd product. In niets het beste maar op alle fronten sterk. Gekocht voor eur 192. Je weet er is een Sony (en Bose) zijn top model met een top prijs. Als deze je te duur zijn is dit je beste keuze. Ik ervaar dit product als premium. De NC is goed de geluidskwaliteit is goed de batterij levensduur is excellent. Bediening van volume en tracks via koptelefoon bediening werkt goed. Ik ben zeer te spreken over bouwkwaliteit en ontwerp en ook de bluetooth pairing en google assistent werken goed. De bijbehorende app geeft mooie en handige instelmogelijkheden maar is voor mij feitelijk persoonlijk niet nodig omdat ik de standaard instelling prettig vind. Koptelefoon is compatibel met verschillende protocollen voor een beter audio signaal (voor audio fijnproevers) ook dit functioneert goed en probleemloos in de praktijk. Vergelijking gedaan met veel goedkopere modellen van Sony en andere merken. De totale prijs kwaliteit verhouding maakt deze koptelefoon zijn iets hogere prijs meer dan waard.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed met een heerlijke bas

WH-H900N 17-12-2018 door BMWgs

Heb deze vorige maand gekocht en moet zeggen na diverse geluisterd ( ben eigenlijk een Sennheiser man) te hebben dat dit voor een BT hoofdtelefoon toch een van de betere is. Lekkere strakke , diepe bas en geen vermoeiend hoog maar wel genoeg . Gebruik hem alleen binnenshuis en daar is de noise cancelling meer als voldoende voor. Kan door het hele huis lopen en zelfs op de bovenverdieping is er bijna geen wegvallen van het geluid . Wel vind ik de oorschelpen wat zweterig, maarja , je kunt niet alles hebben .Ook de bediening op de hoofdtelefoon zelf is wennen (knoppen vooral).Accuduur is trouwens echt geweldig , alleen het laden duurt lang .Zijn 4 sterren meer dan waard .Eigenlijk 4 en een half...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

WH-H900N 30-11-2018

Als muzikant en producer ben ik hier zeer tevreden mee. Word ik blij van.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top

WH-H900N 24-11-2018 door Lokkelokke

Heb deze ondertussen uitvoerig kunnen testen in het vliegtuig ... slechts één woord UITSTEKEND

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zonder achtergrondgeluid genieten van muziek

WH-H900N 21-11-2018 door Ceesl

‘S Morgens als mijn vrouw of dochter het haar föhnt, als er gestofzuigd wordt, ik zet mijn nieuwe koptelefoon op en heb daar geen last meer van en kan ongestoord luisteren naar wat de radio brengt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteit verhouding

WH-H900N 18-11-2018 door Jvdm56

Twee weken geleden aangeschaft en tot volle tevredenheid. Goed geluid en uitstekende kwaliteit. Noise cancelling werkt prima. Aan te bevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

WH-H900N 14-11-2018 door Jel59

OK heb de hoofdtelefoon een paar weken en ben erg blij met de aankoop. Het geluid is echt super. Ik ontdek al mijn muziek opnieuw want ik hoor nu dingen die ik nog nooit eerder heb gehoord. De lage en hoge tonen zij goed. Het draagcomfort is prima en de accu gaat lang mee. Super product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon

WH-H900N 09-11-2018 door Evert48

Vorige maand gekocht. Product is prima na wens. Ik ben dik tervreden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

WH-H900N 07-11-2018 door Gea405

Het is een prima product. Goed geluidservaring. Alleen de connectie laat te wensen over

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima apparaat

WH-H900N 07-11-2018 door Eerbeek3

Vorige maand gekocht en al heel veel plezier van gehad. Super geluid en uitstekende noise cancelling. Makkelijke bediening, ook via de rechter schelp.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk geluid voor een goeie prijs

WH-H900N 31-10-2018 door peterweethetbeter

Ik luister nu eentalig weken voornamelijk in OV naar deze koptelefoon. Het is verbazingwekkend hoe je in alle rust kunt genieten van je muziek. Daardoor heb je niet meer de neiging om je muziek steeds harder te zetten. Het laag is vol, maar niet overstuurd en de hoge tonen zijn heerlijk transparant. Ik heb geen spijt dat ik niet heb doorgedraafd voor zijn veel geroemde duurdere broertje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Naar verwachting

WH-H900N 22-10-2018 door Ellen2018

Hij doet waarvoor ik hem heb gekocht. Kijk films en tv met deze mooie headphone. Over de kwaliteit bij enkel muziek...geen oordeel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet perfect aan de verwachtingen

WH-H900N 15-10-2018 door Lambertkinrooi

Zeer goede weergave van de verschillende muziekinstrumenten van een groot orkest. Dempt de omgevingsgeluiden zeer goed af. Prettig om te dragen. Geluidsterkte regelen door op de schelp te wrijven vind ik nogal moeilijk (Ik gebruik de regeling van de pc of smartphone).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0