HOOFDTELEFOON

WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

WH-XB700

Afbeelding van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

blueblack

€ 150,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon
Afbeeldingen van WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Kenmerken

EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

De WH-XB700 maakt deel uit van de EXTRA BASS™-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen, waardoor elk nummer een nieuwe ritmische dimensie krijgt.

NFC en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren

Na maar 4 uur opladen kunt u ongeveer 30 uur muziek afspelen, zodat u de hele dag door naar uw favoriete nummers kunt luisteren.

Snel opladen voor wanneer u weinig tijd hebt

Hoofdtelefoon bijna leeg, maar weinig tijd? Na maar 10 minuten opladen kunt u wel tot 90 minuten muziek afspelen. Ideaal als u onderweg bent.

Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

De gestroomlijnde en elegante WH-XB700-hoofdtelefoon heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen zitten comfortabel, ook als u de hoofdtelefoon langdurig draagt. Dankzij het draaibare ontwerp kunt u zo lang u wilt naar uw favoriete albums luisteren.

Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Voer met gemak een gesprek, zelfs wanneer u naar muziek luistert. Druk simpelweg op de multifunctionele knop, de middelste van de drie knoppen op de hoofdtelefoon, en bel handsfree via geselecteerde smartphones. Wissel gemakkelijk tussen muziek en geprekken zonder uw hoofdtelefoon af te zetten.

Pas uw geluid aan

Stel het perfecte geluid voor elk nummer in. Met de innovatieve Sony | Headphones Connect-app kunt u de basniveaus aanpassen en beschikt u over presets die het geluid van een club, concertzaal, stadion of buitenpodium benaderen.

Word slimmer met spraakondersteuning

Plan uw dag met vragen aan uw assistent op de smartphone via de ingebouwde microfoon van de hoofdtelefoon. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Specificaties
Voel de bas. De WH-XB700 EXTRA BASS™-hoofdtelefoon combineert krachtig EXTRA BASS™-geluid met heldere vocalen, Bluetooth®-connectiviteit, een lange batterijlevensduur, een gestroomlijnde vormgeving en een comfortabel en praktisch ontwerp.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • One-touch listening met Bluetooth® en NFC-technologie

  • Batterijlevensduur tot 30 uur en snel opladen

  • Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Driverunit
30 mm (dometype)
S-Master HX
nee
Frequentierespons
5–22.000 Hz (JEITA)
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20–20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Passieve werking
ja
NFC
ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers