WH-XB700

Genieten van EXTRA BASS™

De WH-XB700 hoofdtelefoon met EXTRA BASS™ combineert uitzonderlijk basgeluid met uitstekende helderheid van stemmen, draadloze bewegingsvrijheid en ongeëvenaard comfort en gemak.

HOOFDTELEFOON

WH-XB700 Bluetooth draadloze hoofdtelefoon

WH-XB700

Afbeelding van WH-XB700 Bluetooth draadloze hoofdtelefoon

blueblack

€ 150,00

(inclusief btw)

Uitzonderlijke bas voor diep, krachtig geluid

De WH-XB700 maakt deel uit van de EXTRA BASS™-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt terwijl de helderheid van stemmen behouden blijft, waardoor elk nummer een nieuwe ritmische dimensie krijgt.

Geniet van draadloos streamen met NFC en Bluetooth®

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Pictogram batterij van 30 uur

Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren

Na maar 4 uur opladen kunt u ongeveer 30 uur muziek afspelen, zodat u de hele dag door naar uw favoriete nummers kunt luisteren.

Lifestyle-afbeelding van de WH-XB700 hoofdtelefoon die snel wordt opgeladen

Snel opladen voor wanneer u weinig tijd hebt

Hoofdtelefoon bijna leeg, maar weinig tijd? Na maar 10 minuten opladen kunt u wel tot 90 minuten muziek afspelen. Ideaal als u onderweg bent.

Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

De gestroomlijnde en elegante WH-XB700-hoofdtelefoon heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen zitten comfortabel, ook als u de hoofdtelefoon langdurig draagt. Ideaal als u voor langere tijd naar uw favoriete albums wilt luisteren.

Lifestyle foto van man die handsfree belt via de WH-XB700 hoofdtelefoon

Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder uw hoofdtelefoon af te zetten. Druk gewoon op de multifunctionele knop aan de linkerkant van de behuizing, dankzij de ingebouwde microfoon kunt u handsfree oproepen aannemen via geselecteerde smartphones.

Afbeelding van iemand die de Sony | Headphones Connect-app gebruikt op een smartphone

Pas uw geluid aan

Stel voor elk nummer het perfecte geluid in. Met de innovatieve Sony | Headphones Connect-app kunt u de basniveaus aanpassen en beschikt u over voorinstellingen om het geluid van een club, concertzaal, stadion of buitenpodium na te bootsen.

Logo's van Google Assistant en Alexa

Slim aan de slag met Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan uw dag met de spraakassistent op uw smartphone via de ingebouwde microfoon van de hoofdtelefoon. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in, en meer.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren met geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Met deze hoofdtelefoon geniet u van 360 Reality Audio.

Specificaties en kenmerken
Voel de bas. De WH-XB700 EXTRA BASS™-hoofdtelefoon combineert krachtig EXTRA BASS™-geluid met heldere vocalen, Bluetooth®-connectiviteit, een lange batterijlevensduur, een gestroomlijnde vormgeving en een comfortabel en praktisch ontwerp.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • One-touch listening met Bluetooth® en NFC-technologie

  • Batterijlevensduur tot 30 uur en snel opladen

  • Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Driverunit
30 mm (dometype)
S-Master HX
Nee
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20–20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Passieve werking
Ja
NFC
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers