€ 250,00

(inclusief btw)
24

4.5 gebaseerd op 24 klantbeoordelingen

13
10
1
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

24 klantbeoordelingen

0

Heel fijn!

WH-XB900N 11-02-2020 door Mania1995

Ik heb het product een paar weken geleden gehaald. Hij zit heel fijn en de noise cancelling is goed. Ook de Bass zorgt ervoor dat je meer van de muziek kan genieten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

WH-XB900N 08-02-2020 door Random_username

Een maand geleden gekocht en nog geen enkel nadeel ondervonden. Veel betere kwaliteit dan andere populaire merken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptelefoon!

WH-XB900N 07-02-2020 door YeMothor2457

Cancelt monotoon geluid (bus, klaslokaal) prima weg. Bouwkwaliteit is netjes, geluid had ik wat meer van verwacht maar is ook best prima.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zit perfect, ook na lange tijd dragen

WH-XB900N 25-01-2020 door Koen49

Product vorige maand gekocht, ondertussen 2 weken in gebruik. Ik ben er heel tevreden mee. Ik had het graag uitgetest in de winkel (ik had vooral schrik voor het draaggemak) maar dat was niet mogelijk, dus maar de gok gewaagd. Geen spijt van gelukkig, de hoofdtelefoon zit perfect ook na lange tijd dragen (bijvoorbeeld hele namiddag werken in landschapsbureau). Handig op te vouwen, in de meegeleverde stevige beschermzak en hup in de rugzak. Doet alles wat hij moet doen, volume, geluid, telefoneren... zeer tevreden !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede ANC voor in het OV

WH-XB900N 24-01-2020 door Igra

Ik heb de koptelefoon gekocht voor de ANC. De ANC werkt goed in het openbaar vervoer zoals de trein en bus. Hierdoor kun je de muziek goed horen en hoef je de koptelefoon niet onnodig hard te zetten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

véél bas

WH-XB900N 23-01-2020 door der fritz

Is een toestel uit de XB serie wat staat voor extra bas en dat is inderdaad het geval en ik hou hier wel van (voor het genre muziek dat hierom vraagt), maar dit is ten koste van de midden en hoge frequenties die hier niet tot hun recht komen. Ik heb het toestel via de 30 dagen proef periode dan ook terug gestuurd en in plaats een WH-1000XM3 gekocht die op dat gebied wel voldoening geeft (kost dan ook meer dan het dubbele)

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

very comfortable headphone and great value

WH-XB900N 23-01-2020 door Muchdutch

great headphone for travelling for great sound and noise cancelling

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-XB900N 19-01-2020 door ervede

Heb de hoofdtelefoon nog niet zo lang in bezit en heb misschien nog niet alle functies uitgeprobeerd, maar de koptelefoon zit uiterst comfortabel en heeft een geweldig geluid. Noise cancelling sluit niet alle andere geluiden uit, maar wel heel veel, of dempt de geluiden aanzienlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend product

WH-XB900N 15-01-2020 door Haribo79

De koptelefoon heeft een prima pasvorm. De noice cancelling geeft heerlijke rust aan het hoofd. Bediening met touch op de oorschelp werkt prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

WH-XB900N 12-01-2020 door Crazyturtle2003

Vorige maand gekocht noice cancelling is niet wat ik verwachtte geluid is super

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Uitstekende kwaliteit

WH-XB900N 10-01-2020 door Lalalalaaaaap

Ik ben zeer tevreden van deze hoofdtelefoon. De batterij gaat al langer dan 30u mee, terwijl ik hem nog maar 1x heb opgeladen. Geluidskwaliteit is uitstekend, noise cancelling werkt effectief (zolang de omgevingsgeluiden niet TE luid zijn zoals bv op een drukke autobaan).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-XB900N 06-01-2020 door Tommy 1967

Erg fijn zittende koptelefoon met mooi geluid en handige functies

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWOOM GOED

WH-XB900N 06-01-2020 door Muziek168

Hoofdtelefoon is gemakkelijk bedienbaar/en zit goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

WH-XB900N 03-01-2020 door koen14

goed gerief dat steeds van pas komt tijdens de lange wintermaanden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige headphone

WH-XB900N 02-01-2020 door FLSD

Als cadeau gekregen, zeer tevreden, makkelijk te bedienen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-XB900N 01-01-2020 door timvdh

Er is niet gelogen over de ‘extra bass’. Daarnaast werkt de noise cancelling prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Aanwinst!

WH-XB900N 31-12-2019 door Smittie140

Prima geluid. Zit prettig over de oren. Makkelijke en veelzijdige bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettige koptelefoon

WH-XB900N 23-12-2019 door SprMrc

Ik heb de koptelefoon aangeschaft voor een 11 uur durende vlucht. De koptelefoon werkt super, als merk je het verschil met de 1000 (die mijn collega heeft). Echter, als je het niet zou kunnen vergelijken, is deze goed genoeg. Zeker als er een muziekje of film op staat. Gezien het prijsverschil van ruim 150,-, zou ik zo weer de 900 kopen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie verbinding, fijne controle.

WH-XB900N 15-12-2019 door Joel1987

Ik gebruik de koptelefoon dagelijks en ben zeer tevreden. Goede geluidskwaliteit en bediening reageert snel. Soms stoort de verbinding, maar alleen on the road.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt een aanrader

WH-XB900N 10-12-2019 door Verfwinkel

Ik ging voor een Bose noice canseling koptelefoon en ik ging met deze Sony naar huis dat zegt wel iets van de kwaliteit. Het is een fantastisch ding én alles is aan te passen via de app!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

het is een goed product maar...

WH-XB900N 31-10-2019 door kees16

ik zou graag een aparte knop zien voor de active noice canceling niet een of/of keuze want je hebt nu de optie om of de google assistent of alexa of de mogelijkheid om noice canceling uit te zetten verder is kun je gemakkelijk je volume verhogen door de swipe opties. je kunt ook erg gemakkelijk een nieuw apparaat koppelen kortom het is een goed product voor deze prijs

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudige bediening

WH-XB900N 04-10-2019 door 19622019

Makkelijk verbinding maken met bleutooth apparaten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top geluid

WH-XB900N 21-07-2019 door HenkdR1962

De doos ziet er veel belovend uit. alles netjes ingepakt. de hoofdtelefoon zit comfortabele op je hoofd. bij andere koptelefoons wil ik wel eens hoofdpijn krijgen als deze te lang op mijn hoofd zit echter deze voldoet prima. Het installeren van de app gaat snel. hiermee kan je allemaal instellingen aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Dan het geluid. echt TOP geluid. Ook mede door de vele instellingen via de app kan je het geluid naar je eigen gehoor zetten wat jij het mooiste vindt. De bass dreunt lekker door je gehoor als je naar disco muziek luistert. De Noise Cancelling werkt ook goed. terwijl ik de hoofdtelefoon aan het testen was, was ik onbereikbaar voor mijn vrouw, die mij voor het eten riep :-) Het geluid regelen, of verder naar het volgende liedje kan je regelen door met je vinger over de rechter koptelefoon te vegen. Dit is wel even proberen voordat het foutloos functioneert. bij mij ging het regelmatig op pauze, terwijl ik het geluid eigenlijk harder of zachter wilde hebben. Na een paar dagen gedaan te hebben werkte het prima. Lang plezier heb je van het luisteren naar het muziek, de accu houdt het prima lang vol. Een minpuntje is het oplaadsnoer. Dit is erg kort. Bij veel producten zie je dit tegenwoordig. Volgens mij zijn de kosten niet veel meer om dit snoertje langer te maken van ongeveer een meter. Ook een adapter voor het opladen zit er niet bij, echter de meeste mensen zullen wel deze in een veel fout thuis bezitten. De handleiding ziet er compleet uit en is erg duidelijk, dit ben ik wel gewend van Sony. Natuurlijk in vele talen. Je kan ook de koptelefoon direct aansluiten op de computer, zonder bluetooth. Hiervoor is een aansluitsnoer aanwezig. Al met al een prima product, compleet en ontzettend mooi geluid. Grootste voordeel vind ik dat je dit kan instellen met een app naar je eigen behoefte.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

1

0

Geweldig geluid

WH-XB900N 19-07-2019 door Edwin57

Lichte koptelefoon. Schelpen sluiten perfect over het oor. Ook na langere tijd gebruik, geen vervelend gevoel op het hoofd en geen "zweet oren". Fantastisch geluid. Makkelijk in gebruik. Dit geldt ook voor bluetooth verbinding maken met tv/laptop/mobile tel. Tevens een groot pluspunt het gebruik van de Sony headphones app., waarin (zodra gekoppeld) o.a. geluid kan worden aangepast(bass/trebble/equalizer + div tests uitgevoerd worden. Rechter oorschelp is een zg "touchpad", om geluid harder/zachter te zetten, volgend/vorig nummer kiezen en met de hand enkele seconden gehele schelp aanraken wordt geluid uit de koptelefoon gereduceerd en kan je omgevingsgeluid horen. Overigens is dit ook het enige minpuntje aan deze koptelefoon, er blijft een ruis hoorbaar wat stoort. Vanwege dit makke, krijgt deze koptelefoon een beoordeling: goed ipv uitstekend. Als Sony dit verhelpt is het een koptelefoon die is zeer aanbeveel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

1