USB-DAC-HOOFDTELEFOONVERSTERKER

Volledige specificaties en kenmerken

PHA-1A

€ 250,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
Ca. 62 x 18,5 x 109 mm
Gewicht
Ca. 145 g

Algemene functies

Impedantie (ohm)
8–600 Ω
Frequentierespons
10–100 kHz
Volumeregeling
Draaiknop
Gebruikstijd
Ca. 6 uur
Oplaadtijd
Ca. 3,5 uur

In de verpakking

Accessoires
Digitale kabel voor Walkman®, digitale kabel voor Xperia™; Siliconen riempje, vel

Kenmerken

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid 

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Superieur geluid met een speciale USB-DAC-versterker

Met de speciale USB-DAC-versterker die uw hoofdtelefoon verbindt met een compatibele pc, smartphone of Walkman® kunt u genieten van nog betere streaming van hi-res audio. De versterker neemt de functies voor het verwerken en converteren van digitale gegevens en het versterken van geluid middels een ingebouwde versterker over van uw draagbare apparaat.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

PCM-ondersteuning voor pure kwaliteit

Kom dichter bij de oorspronkelijke bron. PCM (Pulse Code Modulation) ondersteunt een gegevensvolume dat ongeveer 6,5 keer zo groot is als dat van een cd (44,1 kHz/16 bits) en kan tot 192 Khz/24 bits aan voor een samplesnelheid en bitdiepte die geluidsgolfkenmerken kunnen reproduceren die heel dicht bij de oorspronkelijke analoge geluidsgolf in de buurt komen. Naast de heldere weergave van hoge frequenties, zorgt PCM er ook voor dat subtiele nuances en resonantie worden uitgedrukt met High Fidelity.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Brede frequentierespons voor extra heldere harmonieën

Het brede frequentiebereik van 10 Hz tot 100 kHz is ontworpen voor de grote verscheidenheid aan muziekstijlen van deze tijd. In het hoge spectrum van 100 kHz kunt u genieten van geweldig heldere vocale melodieën, subtiele audioharmonieën en tonale overgangen en voelt u geluid dat u niet kunt horen. Dit is met name belangrijk voor hi-res audio, die in tegenstelling tot cd- en mp3-muziek wel hoge frequenties tot 100 kHz ondersteunt voor realistischer geluid dat meer emoties opwekt.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Speciale, hoogwaardige digitaal-naar-analoog-converter (DAC)

Voor elk audio-apparaat is conversie van digitaal naar analoog nodig om digitale gegevens (zoals muziekbestanden) te converteren naar een analoog signaal (dat hoofdtelefoons of speakers kunnen afspelen). Niet alle DAC's zijn echter hetzelfde. Veel draagbare apparaten zijn uitgerust met DAC's die zijn geselecteerd op basis het feit of ze in een bepaalde ruimte passen of andere beperkingen. De PHA-1A is anders: het is een speciaal apparaat bestaande uit een DAC en versterkers van hoge kwaliteit die puur op hun audioverwerkingsprestaties zijn uitgezocht. Daarom profiteert u van een veel betere audio-ervaring wanneer u via de PHA-1A luistert dan wanneer u via de ingebouwde DAC van een smartphone, iPhone/iPod of pc luistert.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Hoogwaardige componenten voor puur geluid

De digitale bron wordt geconverteerd naar pure audio van hoge kwaliteit met een 192-Khz/24-bits DAC (WM8790), een versterker die voor minimale vervorming en ruis zorgt (LME49860), een hifi-hoofdtelefoonversterker met een groot uitgangsvermogen (TPA6120) en een OCL-versterker, waarbij in het uitvoerstadium twee voedingsmethoden worden gebruikt.

Afbeelding van USB-DAC-hoofdtelefoonversterker

Draagbaar, licht en duurzaam ontwerp

De PHA-1A is klein en licht (ca. 150 gram) en heeft een robuuste aluminium behuizing om het apparaat tegen dagelijkse stoten en schokken te beschermen. Dankzij de afgeronde randen is het apparaat gemakkelijk vast te houden terwijl u onderweg bent. Wordt geleverd met een siliconen band om het apparaat handig te dragen samen met uw Walkman®, Xperia™ of iPhone.