IER-Z1R 

Op zoek naar perfect geluid

Voor muziek met een emotionele impact die u de adem beneemt; elk element van de IER-Z1R-hoofdtelefoon is met dat doel ontworpen en ontwikkeld. Door op de kleinste details te letten, kunt u alle nuances en subtiele kenmerken onderscheiden en genieten van een verbazingwekkend natuurgetrouwe geluidsweergave.

HOOFDTELEFOON

IER-Z1R-oortelefoon uit de Signature Series

IER-Z1R
Afbeelding van IER-Z1R-oortelefoon uit de Signature Series

€ 2.200,00

(inclusief btw)
Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Ontworpen om u te laten voelen 

We hebben de drivers in de IER-Z1R-hoofdtelefoon helemaal opnieuw ontworpen, waardoor ze perfect samenwerken. De consistente geluidssignatuur van de verschillende drivers klinkt alsof deze van één driver afkomstig is.

Natuurgetrouwe akoestiek

De ruime ervaring en het gevoel voor geluid van onze technici vormen het geheim achter het akoestische ontwerp. De fijn afgestemde akoestische structuur van de IER-Z1R behandelt het geluid van de drie driverunits alsof het van één driver afkomstig is.

Geluidspad
Een recht geluidspad

De supertweeter is op een coaxiale positie tegen de huls geplaatst. Deze lay-out zorgt voor nauwkeurige superhoge tonen met een ultrabrede frequentierespons tot 100 kHz.

Verfijnde fasestructuur voor nauwkeurige akoestische vermenging

Samenhang van het geluid uit de drie drivers is net zo belangrijk als de brede frequentierespons. De verfijnde fasestructuur zorgt ervoor dat de geluidsgolven op elkaar zijn afgestemd, door nauwkeurige aanpassing van de breedte en lengte van elk geluidspad. De constructie van magnesiumlegering elimineert bovendien trillingen en ongewenste resonantie voor perfecte helderheid en levendigheid bij alle muziekgenres.

Driverunit en behuizing aan de binnenkant
Akoestische buis
Sound Space Control voor een brede geluidsruimte

Een akoestische buis staat in verbinding met de ruimte achter de driverunit en zorgt voor een gebalanceerd geluid, van lage tot hoge frequenties. Deze technologie levert een brede geluidsruimte met rijke, natuurlijke tonen op.

Hoogwaardige kabel voor het behoud van signaalzuiverheid

De technici zijn ook de kwaliteit van de meegeleverde kabel niet vergeten, waarmee de IER-Z1R optimaal kan presteren. Deze kabel zorgt betere geluidskwaliteit, meer comfort en minder geluid bij aanrakingen, zodat u helemaal op kunt gaan in de muziek.

Diagram van gebalanceerde kabel
Gebalanceerde verbinding

Een gebalanceerde standaardaansluitkabel van 4,4 mm dik scheidt de linker- en rechtergeluidssignalen volledig, waardoor de interferentie die leidt tot een verslechtering van het geluid tot een minimum wordt beperkt.

Zijden isolator en niet-magnetische laag
Zijden isolator en niet-magnetische laag

Gevlochten zijde in de meegeleverde kabel vermindert aanraakgeluiden en werkt als een isolator tegen trillingen. Twisted Pair-kabels en een niet-magnetische onderlaag voor de vergulde laag op de stekkers zorgen voor een legato en duidelijke signaaloverdracht.

Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating
 Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating

De IER-Z1R heeft zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating die de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies minimaliseren. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen. 

Vakkundig gemaakt in Japan

Van producten van Sony uit Japan kunt u absolute kwaliteit en de beste prestaties verwachten. De IER-Z1R-hoofdtelefoon is hierop geen uitzondering. De producten worden met liefde gemaakt met alleen de beste onderdelen en productietechnieken, wat zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee u kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren met geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Met deze hoofdtelefoon geniet u van 360 Reality Audio.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Met de IER-Z1R-oortelefoon is de geluidsweergave verbazingwekkend natuurgetrouw. Dankzij het speciale hybride HD-driversysteem met hoge resolutie, een verfijnde fasestructuur en het zuivere geluid van een gebalanceerde audioaansluiting van 4,4 mm hoort u uw muziek niet alleen, maar voelt u alles ook.
  • Geoptimaliseerd voor weergave van hi-res audio

  • Hybride HD-driversysteem (2 dynamisch/1 gebalanceerd versterkt)

  • Verfijnde fasestructuur voor rijk geluid

  • Kabels met gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm en standaard aansluiting van 3,5 mm meegeleverd

  • Gemaakt in Japan

Driverunit
Hybride
Frequentierespons
3 – 100.000 Hz
Lengte van snoer
OFC-draden met zilveren coating van ca. 1,2 m (48 in)

Inhoud van de verpakking

Clip, Draagtasje, Reinigingsdoek, Kabelhouder, Hoofdtelefoonkabel (ca. 1,2 m (47 1 / 4 in) ) / hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m (47 1 / 4 in) ), Hybride oordopjes (SS / S / MS / M / ML / L / LL) Triple Comfort-oordopjes (SS / S / MS / M / ML / L)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu