MDR-EX650AP OORTELEFOON

Productbeoordelingen

€ 70,00

(inclusief btw)
13

4.5 gebaseerd op 13 klantbeoordelingen

8
4
1
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

13 klantbeoordelingen

0

Top aankoop

MDR-EX650AP 24-01-2020 door Lmd1993

De geluidskwaliteit is super, ze zitten lekker, er is een fijne lange snoer die niet in de knoop raakt, maar die je wel handig kan oprollen tot jouw ideale lengte.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoende, maar geluid is niet helder

MDR-EX650AP 14-03-2019 door Borden

Ik ben niet helemaal tevreden met deze oordoppen voor een prijs van over de vijftig piek. Het geluid klinkt niet erg helder. Deze heb ik vergeleken met een paar oordoppen van ongeveer 10-20 euro die ik een paar jaar geleden meekreeg met mijn Samsung Galaxy S5, waarvan het geluid een stuk helderder is. Ondanks deze teleurstelling ogen deze oortjes wel high-end en kwalitatief.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon aangenaam

MDR-EX650AP 11-01-2019 door ENO45

Recent gekocht, na aankoop getest op luistergenot en daarna een tweede stel gekocht. Geselecteerd omdat hier eens NIET een versterkte bas_functie is toegepast. Dus hoor je alles wat je nog kan horen, zonder basgedreun. Ik ben er blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige sound

MDR-EX650AP 29-12-2018 door Joany61

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de sound. Ik luister voornamelijk klassieke muziek en dit komt helemaal tot zijn recht. Een ander belangrijk punt is het comfort. Ik heb hele kleine oren en dit is de eerste keer dat ik oortjes bijna niet voel zitten. Alleen jammer dat er geen volumeregeling aan zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit voor die prijs

MDR-EX650AP 09-10-2018 door Stan41

Zeer goed is mijn 2de al, eerste jackplug stuk na 1 jaar.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi helder geluid!

MDR-EX650AP 15-12-2017 door JWP21

Je hoort met deze oortelefoon veel meer details dan met standaard oordopjes. Vaak is bij de in-ear dopjes de bas overdreven sterk, bij deze niet. Het is heerlijk om muziek te luisteren. Ze zitten fijn in de oren, niet te veel druk. De kabel is wat stug en lang maar positief is dat er maar weinig geluid van het aanraken van de kabel via de oortelefoon te horen is. Naarmate ik de oortelefoon langer heb wordt het geluid nog beter. Zowel pop, rock en klassieke muziek zijn prima te beluisteren in een drukke omgeving (bv. trein). Het knopje in de kabel voor de bediening is wat klein en daardoor is het wat lastig om het snel genoeg twee of drie keer in te drukken voor de verschillende functies.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische aankoop

MDR-EX650AP 05-07-2016 door JeroenXperia

Blij met het draagcomfort en het geluid. Iets minder blij met de koperkleur en de slordige kabels die na gebruik van het etui in de knoop zitten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi geluid

MDR-EX650AP 10-10-2015 door Willie1997

Zeer goed geluid. Mag wel een beetje meer bass in maar dat is mijn mening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eindelijk goede in-ear oortelefoon

MDR-EX650AP 11-08-2015 door IS F

Ik heb reeds vele in-ear oortelefoons geprobeerd (= gekocht). Allemaal weggegooid geld. Totdat ik deze via een positieve beoordeling bij WHAT HIFI tegenkwam. Eindelijk geluid van een in-ear oortelefoon dat het geluid van een on-ear oortelefoon benadert. Nu is mijn zoektocht afgelopen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

MDR-EX650AP 18-06-2015 door ak2671

Na een jaar met veel plezier de MDREX 300 te hebben gebruikt over op de grotere broer. De eerste was al uitstekend maar de EX650AP slaat alles.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon geweldig!

MDR-EX650AP 20-02-2015 door Nolle89

Ik heb deze oortjes nu bijna twee maanden en ik moet zeggen dat ze volledig aan mijn verwachtingen voldoen. Vroeger had ik de standaard earpods van Apple, maar de geluidskwaliteit is niet te vergelijken. Enig minpuntje wat ik kan verzinnen is dat er slechts 1 knop aanwezig is om m'n iPhone mee te bedienen, maar dit wist ik op voorhand.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Voldoet ruim aan verwachtingen!

MDR-EX650AP 09-12-2014 door Richad

Zeer goed geluid met helder hoog en goed uitgebalanceerde bassen. Afwerking is tot in de puntjes in orde. Past perfect dankzij de diverse bijgeleverde silicone dopjes. Wat ik wel mis is een volumeregeling, maar dat wist ik vooraf bij aankoop dat die er niet aanzat. Kortom, oortjes die mogen gezien en gehoord!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

super kwaliteit!

MDR-EX650AP 03-11-2014 door Daan1968

De prijs die sony heeft gekregen van what hifi liegt er niet om! In deze prijsklasprijsklass is dit gewoon de beste in ear headphone van het ogenblik! Voelt solide aan door gebruik van koper, geluidskwaliteit is formidabel voor zo een klein formaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

7

4