HOOFDTELEFOON

H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon

XBA-H3
Afbeelding van H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon

€ 320,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon
Afbeeldingen van H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon
Afbeeldingen van H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon
H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon in actie
H3 gebalanceerde versterkte oortelefoon in actie
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Eersteklas audio in een oordopje

Inferieure oordopjes hebben slechts één driver en kunnen het frequentiebereik voor audio in hoge resolutie niet produceren. De drie drivers in behuizing van de XBA-H3 kunnen dat gezamenlijk wel.

Het geluidsspectrum uitgebreid

Dankzij een breder frequentiebereik en verfijnde drivers levert de XBA-H3 audio met hoge resolutie die zo veel mogelijk in de buurt komt van een liveoptreden.

Hybride driversysteem van Sony

Elk van de drie afzonderlijke drivers dekt een specifiek deel van het frequentiebereik, resultaat: rijke bassen, nauwkeurige middentonen en glasheldere hoge tonen.

Kwaliteit voor audioliefhebbers

Audio in hoge resolutie — nu in oordopjes

De meeste mensen kunnen alleen frequenties horen van 20 tot 20.000 Hz, maar deze oordopjes hebben een bereik van 3 - 40.000 Hz. Dit heeft als reden dat infra- en ultrasonische frequenties niet worden gehoord, maar wel worden gevoeld. Zo klinkt muziek alsof u in de studio of bij een concert aanwezig bent, een ervaring die u niet heeft bij gecomprimeerde geluidsbestanden of met sommige andere hoofdtelefoons.

  • Geluidswetenschap
  • Dynamische driver
  • Gebalanceerde versterking (vol bereik)
  • Gebalanceerde versterking (tweeter)
xba productfoto
Geweldig geluid, geweldige ergonomie

De XBA-H3-oordopjes leveren eersteklas geluidskwaliteit en beschikken over tal van elementen die het comfort en gebruiksgemak verhogen.

Aandacht voor goed design

Ontdek een oortelefoon die op uw lijf is geschreven. De eersteklas hifi-audio en veelzijdige vormgeving zorgen voor buitengewoon veel muziekplezier onderweg.

Opties voor elke situatie

De XBA-H3 wordt geleverd met twee losse snoeren, één met en één zonder inline-microfoon. U kunt de snoeren verwisselen: zo kunt u zich op de muziek concentreren of bent u voorbereid op een telefoongesprek.

Oproepcompatibiliteit

Of u nu Android of iOS gebruikt, met de inline-afstandsbediening/-microfoon van Sony kunt u handsfree de telefoon opnemen en het volume regelen.

XBA H3
Vind de perfecte pasvorm

Voor optimale geluidskwaliteit en comfort worden er zachte, silicone oordopjes met schuimrubber in vier maten meegeleverd die het omgevingsgeluid goed wegfilteren.

Perfect geluid onderweg

Alle oren zijn verschillend en daarom is de XBA-H3 ontwikkeld met oorhangers van vormvaste giethars met een silicone Teknorote®-laag, resultaat: een veilige, stevige pasvorm voor elke luisteraar.

Specificaties en kenmerken
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Hybride driversysteem voor diepe bas en heldere hoge tonen

  • Smartphone-compatibel met inline afstandsbediening en microfoon

  • Gecontroleerde beatrespons vermindert vervorming door zware bas

  • Nauwsluitende siliconen oordopjes met oorhaakje

Driverunit
HD hybride 3-weg, dynamisch 16 mm + 2x gebalanceerde versterking
Frequentierespons
3–40.000 Hz
Lengte van snoer
1,2 m

Inhoud van de verpakking

Hybride siliconen oordopjes (formaten SS x2, S x2, M x2, L x2), Siliconen oordopjes met schuimrubber (formaten SS x2, S x2, M x2, L x2), Draagtasje, Clip, Aanpasmogelijkheid snoer, Afneembaar oorhangersnoer met afstandsbediening

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers