Afbeeldingen van XBA-N1AP-oortelefoon
Afbeeldingen van XBA-N1AP-oortelefoon
Meer helderheid in een compact ontwerp

Deze hoogwaardige oortelefoon biedt de beste kwaliteit voor het volledige geluidsspectrum. Het hybride HD-driversysteem levert subtiele details in een compact ontwerp, waardoor elke noot en elke stem helder klinkt.  

Audio met Hoge Resolutie
Audio met Hoge Resolutie

Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen.     

HD hybride driversysteem
HD hybride driversysteem

Combineert een dynamische driver voor rijke bastonen en vloeiende middentonen met een gebalanceerde versterkte driver voor prachtige hoge tonen.  

Supercomfortabele oordopjes
Supercomfortabele oordopjes

Deze oordopjes zijn gemaakt van hard siliconenrubber en zacht, voorgevormd siliconenschuimrubber. Ze zijn beschikbaar in drie maten, zodat u altijd oordopjes vindt die perfect zitten.     

Kracht in balans

Het hybride HD-driversysteem optimaliseert geluid over alle frequenties

De dynamische driver van 9 mm levert een consistent vermogen voor diepe bastonen en heldere middentonen zonder kwaliteitsverlies, wat bij andere drivers vaak wel optreedt. De luchtdichte, gebalanceerde versterkte driver zorgt ervoor dat geluid met hoge frequentie langer natuurlijk en helder blijft klinken. Samen bieden deze drivers geluid dat stabiel blijft over alle frequenties.

Audio met Hoge Resolutie

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Haal het beste uit elk nummer

Hi-res-audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof u van Standard Definition naar HD-video gaat. Zo hoort u elke zucht, elke drumbeat en elke noot. 

Precisiedesign in een compact formaat

Geluidstechnologie met hoge precisie in een lichte, compacte oortelefoon. Dankzij het handige draagtasje neemt u ze met gemak overal mee naartoe. 

Optimaal comfort

Onze supercomfortabele oordopjes, beschikbaar in drie maten, blijven stevig zitten in elk oor. Ze verenigen hard siliconenrubber en speciaal ontwikkeld, voorgevormd siliconenschuimrubber voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit, een superieure pasvorm en comfort.

Kies een hoogwaardige kabel

Kies een andere kabel en profiteer van hoogwaardige, optionele voedingsdraden voor een nog nauwkeuriger geluid. Kies een gebalanceerde kabel met aparte aarddraden voor links en rechts zodat er minder interferentie optreedt.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren met geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Met deze hoofdtelefoon geniet u van 360 Reality Audio.

Specificaties en kenmerken
Bij deze oortelefoon draait het allemaal om geluid dat het hele spectrum omvat. Het HD hybride driversysteem levert subtiele details in een compact ontwerp, waardoor elke noot en elke stem helder klinkt.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • HD hybride driversysteem voor diepe bas en heldere hoge tonen

  • Gecontroleerde beatrespons vermindert vervorming door zware bas

  • Comfortabele, nauwsluitende siliconen oordopjes

  • Lichtgewicht voor ultieme mobiliteit in muziek

Driverunit
Hybride
Frequentierespons
4 - 40.000 Hz
Lengte van snoer
Ongeveer 1,2 m

Inhoud van de verpakking

Clip, Draagtas, Hoofdtelefoonkabel, Afstelvoorziening voor kabellengte, Hybride oordopjes (SS, S, M, L), Triple Comfort-oordopjes (S/M/L)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu