Afbeeldingen van XBA-N3AP-/XBA-N3BP-oortelefoon
Afbeeldingen van XBA-N3AP-/XBA-N3BP-oortelefoon
Afbeeldingen van XBA-N3AP-/XBA-N3BP-oortelefoon

Krachtig geluid uit een compact ontwerp

Luister naar helder, hoogwaardig geluid over het volledige frequentiebereik. Deze elegante oortelefoon heeft een vernieuwd hybride HD-driversysteem en is compact maar krachtig.     

Audio met Hoge Resolutie

Audio met Hoge Resolutie

Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. 

Hybride HD LCP-driversysteem

Hybride HD LCP-driversysteem 

Combineert een dynamische driver met een LCP-diafragma voor rijke bastonen en vloeiende middentonen met een gebalanceerde versterkte driver voor prachtige hoge tonen.     

Beter geluidsveld

Beter geluidsveld

Doordat er meer ruimte is in de behuizing, kan lucht beter circuleren zodat de geluidsweergave wordt verbeterd. Dit zorgt voor een rijker, natuurlijker geluid.     

Kracht in balans

Het hybride HD-driversysteem optimaliseert geluid over alle frequenties

De dynamische driver van 9 mm levert een consistent vermogen voor diepe bastonen en heldere middentonen zonder kwaliteitsverlies, wat bij andere drivers vaak wel optreedt. De luchtdichte, gebalanceerde versterkte driver zorgt ervoor dat geluid met hoge frequentie langer natuurlijk en helder blijft klinken. Samen bieden deze drivers geluid dat stabiel blijft over alle frequenties.

Luchtstroom is belangrijk

Beter geluidsveld

Een grotere luchtstroom in een grotere behuizing betekent meer ruimte voor de driver om in te bewegen en voor geluid om te resoneren. Het resultaat is een natuurlijker geluid met rijkere middentonen, en lage en hoge tonen die in balans zijn. 

Audio met Hoge Resolutie

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Haal het beste uit elk nummer

Hi-res-audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof u van Standard Definition naar HD-video gaat. Zo hoort u elke zucht, elke drumbeat en elke noot. 

Precisiedesign in een compact formaat

Geluidstechnologie met hoge precisie in een lichte, compacte oortelefoon. Dankzij het handige draagtasje neemt u ze met gemak overal mee naartoe. 

Optimaal comfort

Onze supercomfortabele oordopjes, beschikbaar in drie maten, blijven stevig zitten in elk oor. Ze verenigen hard siliconenrubber en speciaal ontwikkeld, voorgevormd siliconenschuimrubber voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit, een superieure pasvorm en comfort.         

Kies een hoogwaardige kabel

Kies een andere kabel en profiteer van hoogwaardige, optionele voedingsdraden voor een nog nauwkeuriger geluid. Kies een gebalanceerde kabel met aparte aarddraden voor links en rechts zodat er minder interferentie optreedt.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren met geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit.

Met deze hoofdtelefoon geniet u van 360 Reality Audio.

Specificaties en kenmerken
Luister naar geluid dat het volledige spectrum omvat met verbeterde helderheid over het hele frequentiebereik. Deze geavanceerde oortelefoon met een vernieuwd HD hybride driversysteem heeft een dynamische LCP-driver en Sound Space Control, wat een bredere geluidsweergave mogelijk maakt uit een compact ontwerp.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • HD hybride driversysteem voor diepe bas en heldere hoge tonen

  • Gecontroleerde beatrespons vermindert vervorming door zware bas

  • Comfortabele, nauwsluitende siliconen oordopjes

  • Lichtgewicht voor ultieme mobiliteit in muziek

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers