Afbeeldingen van CDX-G1300U | Cd-ontvanger
Afbeeldingen van CDX-G1300U | Cd-ontvanger
Afbeeldingen van CDX-G1300U | Cd-ontvanger
Afbeeldingen van CDX-G1300U | Cd-ontvanger

Kenmerken

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS™-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en u kunt genieten van het dynamische geluid.  

Vorm uw eigen geluid met een 10-bands equalizer

Stem het geluid af op uw persoonlijke voorkeur met de 10-bands equalizer. Stel de schuifregelaar in om een uniek geluidslandschap te creëren of kies uit 10 vooraf ingestelde opties. De nieuwe karaokemodus verlaagt de stemfrequenties, zodat u lekker kunt meezingen in uw auto.

Digitale filters optimaliseren het geluid voor uw speakers

Speakers geven het beste geluid wanneer de juiste frequenties worden afgespeeld. De High Pass-filter stuurt hoge en middelhoge frequenties naar uw speakers met volledig bereik. De Low Pass-filter stuurt uitsluitend basfrequenties naar uw subwoofer. 

Sluit uw handheldapparaat aan via USB

Sluit uw mp3-speler aan via de USB-poort aan de voorkant en speel nummers uit uw mobiele muziekbibliotheek af. 

De geïntegreerde cd-speler biedt nog meer afspeelmogelijkheden

Kies een cd uit uw persoonlijke collectie en speel deze af.

Het verticaal uitgelijnde lcd-scherm is altijd gemakkelijk te lezen

Met een grotere beeldhoek en 5 keer zoveel contrast als bij conventionele schermen is het verticaal uitgelijnde scherm altijd gemakkelijk te lezen.

Te combineren met speakers van Sony voor nog beter geluid

Wilt u uw systeem uitbreiden? De FB-speakers met volledig bereik van Sony zijn hier ideaal voor. Ze vullen het EXTRA BASS™-circuit in de ontvanger perfect aan voor een rijk en krachtig geluid.

Luister naar hoogwaardige FLAC-bestanden

FLAC is een bestandsindeling waarbij het geluidssignaal wordt gecomprimeerd zonder dat de geluidskwaliteit achteruitgaat, wat wel gebeurt bij mp3. Sluit uw apparaat aan op de USB-poort aan de voorkant en geniet van de geweldige geluidskwaliteit van FLAC-bestanden.

De bediening via het stuur kan worden geconfigureerd 

Gebruikt u liever de bediening op het stuur in plaats van de knoppen op de ontvanger? De speaker kan eenvoudig in compatibele voertuigen worden geïnstalleerd, omdat de bediening via het stuur kan worden geconfigureerd.

Versterking van 4 x 55 W voor helder, krachtig geluid

De geïntegreerde versterker biedt 55 watt x 4 (bij max. 4 ohm) / 20 watt x 4 (RMS bij 4 ohm), en geeft u het volume dat u nodig hebt.    

Verlichting gesynchroniseerd met het geluid maakt elke reis leuker

Zie hoe de muziek tot leven komt met de dynamische verlichting die met het nummer meebeweegt.

Specificaties

Geniet onderweg van krachtig geluid. EXTRA BASS™ versterkt de beats in uw nummers en de versterking van 4 x 55 W zorgt voor het volume dat u nodig hebt.
  • 4 x 55 W

  • Schakel EXTRA BASS™ in voor extra dynamisch basgeluid

  • Aanpasbare 10-bands equalizer met karaokemodus

  • U kunt uw smartphone of mp3-speler aansluiten via de USB-poort aan de voorkant en naar uw eigen muziekbibliotheek luisteren

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu