Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van DSX-A410BT | Digitale media-ontvanger
Afbeeldingen van DSX-A410BT | Digitale media-ontvanger
Connectiviteit in de auto

Enkel-DIN media-ontvanger met Dual Bluetooth® 

Blijf onderweg verbonden met de Dual Bluetooth®-connectiviteit van de DSX-A410BT. Maak draadloos verbinding met uw eerste telefoon om muziek af te spelen, routebeschrijvingen te krijgen en met anderen te communiceren. Verbind een tweede telefoon om eenvoudig handsfree te bellen.

DSX-A410B spraakopdracht-pictogram
Bediening met uw stem

Gebruik spraakopdrachten om routebeschrijvingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen wanneer u bent verbonden met uw smartphone.

DSX-A410B Bluetooth®- en NFC-pictogram
Tik om draadloos verbinding te maken

Dankzij de NFC-technologie kunt u uw telefoon direct via Bluetooth® verbinden. U hoeft alleen maar op de volumeknop van de ontvanger te tikken.

DSX-A410B pictogram 4 x 55 W
Geniet van een krachtig geluid

De ingebouwde versterking van 4 x 55 W speelt heldere audio af en levert veel volume.

Verbind twee smartphones tegelijk met Dual Bluetooth® 

Koppel uw eerste telefoon met de DSX-A410BT voor volledige toegang tot uw navigatie, muziek en communicatiefuncties. Koppel dan een tweede telefoon om handsfree te bellen.

Siri-icoon
De weg op met Siri

Verbind uw iOS-apparaat via Siri Eyes Free om de muziek op het apparaat te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot uw berichten en meer.

Android-spraakbesturing
Spraakbediening voor Android

Gebruik spraakbediening om routebeschrijvingen te krijgen, berichten te versturen en muziek af te spelen op uw Android-smartphone.

Bedienen via spraak

Maak gebruik van handige functies op uw smartphone terwijl u uw ogen op de weg houdt. Dankzij spraakbesturing kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, routebeschrijvingen krijgen, en met anderen communiceren.

Uitstekend geluid op elke reis

Waar u ook naartoe gaat, geniet van helder en natuurlijk geluid met de krachtige versterker en aanpasbare audio-instellingen.

Krachtige versterker voor rijk en helder geluid

De ingebouwde 4-kanaals versterker levert 4 x 55 W aan vermogen, voor hard maar natuurlijk geluid.

DSX-A410BT krachtige versterker
DSX-A410BT EXTRABASS™
EXTRABASS™ geeft de beat een boost

Uw muziek klinkt dynamischer dan ooit met de verbeterde lage frequenties van EXTRABASS™.

10-bands digitale equalizer voor een persoonlijke geluidservaring

Met 10 verstelbare equalizerknoppen kunt u het geluid eenvoudig en precies afstellen op uw persoonlijke voorkeur. De nieuwe karaokemodus dempt de stemmen voor als u gewoon even mee moet zingen.

DSX-A410BT digitale 10-bands equalizer
DSX-A410BT USB
USB-ingang voor muziek vanaf uw iPhone en iPod

Dankzij de handige USB-ingang kunt u eenvoudig muziek afspelen vanaf uw iOS-apparaat. Sluit het apparaat aan met een USB-kabel (niet meegeleverd) en u kunt de standaardfuncties bedienen terwijl u informatie over het nummer ziet op het display. 

DSX-A410BT USB FLAC-pictogram
Speel FLAC-bestanden af

Met FLAC-compatibiliteit kunt u audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat u van elk detail van uw muziek kunt genieten.

DSX-A410BT USB lcd High Contrast-pictogram
Het lcd-scherm is eenvoudig af te lezen dankzij het hoge contrast 

Met een vijf keer zo hoog contrast als conventionele schermen en een geoptimaliseerde beeldhoek is dit scherm altijd eenvoudig af te lezen.  

Specificaties en kenmerken

Blijf onderweg verbonden met de Dual Bluetooth®-connectiviteit van de DSX-A410BT. Maak draadloos verbinding met uw eerste telefoon om muziek af te spelen, routebeschrijvingen te krijgen en met anderen te communiceren. Verbind een tweede telefoon om daarnaast eenvoudig handsfree te bellen.
  • Via Bluetooth® kunt u twee smartphones tegelijk verbinden met de media-ontvanger

  • Spraakbesturing met Siri Eyes Free en Android

  • 4 x 55 W

  • Verlichting gesynchroniseerd met het geluid knippert op de maat van de muziek

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers