ONTVANGERS EN SPELERS

DSX-GS80 | Krachtige digitale media-ontvanger

DSX-GS80
Afbeelding van DSX-GS80 | Krachtige digitale media-ontvanger

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van DSX-GS80 | Krachtige digitale media-ontvanger
Afbeeldingen van DSX-GS80 | Krachtige digitale media-ontvanger
Afbeeldingen van DSX-GS80 | Krachtige digitale media-ontvanger
Een autovullend geluid binnen handbereik

Geniet van een diep, helder geluid uit een krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm, waarmee er een mooi geluid wordt verspreid door de auto. Daarnaast ondersteunt de versterker navigatie, berichten en telefoontjes en is alles gemakkelijk te bedienen dankzij de verfijnde interface en spraakbesturing.

4x100w
Krachtige versterker

Met de vierkanaals versterker krijgt u evenveel vermogen als met een externe versterker, maar deze is al ingebouwd.

spraakbedieningsicoon
Voice assistant

Gebruik spraakopdrachten om routebeschrijvingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen op uw smartphone.

Logo van Music Center
Aanpassen in een handomdraai

Verbind je autoradio en smartphone en bedien diverse apps via de hoofdunit. Stel je autoradio eenvoudig in en personaliseer je geluid via je smartphone.

Dubbel zo verbonden

Koppel de eerste Bluetooth®-telefoon voor je navigatie, muziek en communicatiefuncties en een tweede om handsfree te bellen.

Spraakbedieningsicoon
Spraakbediening voor Android

Gebruik spraakbesturing om routebeschrijvingen te krijgen, berichten te versturen en muziek af te spelen op je Android-smartphone.

Pictogram van microfoon
De weg op met Siri

Verbind je iOS-apparaat via Siri Eyes Free om muziek te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot je berichten, en meer.

Bedienen via spraak

Maak gebruik van handige functies op je smartphone terwijl je je ogen op de weg houdt. Dankzij spraakbesturing kun je met eenvoudige gesproken opdrachten je muziek bedienen, routebeschrijvingen krijgen, en met anderen communiceren.

4x 100 W vermogen onderweg

Een geïntegreerde klasse-D-versterker biedt enorm veel kracht met minimale interferentie, voor kristalhelder geluid zelfs op het hoogste volume. 

Bovenaanzicht van de DSX-GS80
Geoptimaliseerd voor perfectie

De onderdelen en circuits zijn zo geplaatst dat de elektriciteit geruisloos en zeer efficiënt wordt overgedragen.

Details in DSX-GS80
Uitgekiende positie van het voedingsblok

Doordat het voedingsblok dicht bij de ingang van de versterker is geplaatst, gaat er minder vermogen verloren. De elektrolytische condensatoren zorgen voor een nauwkeurige, gevoelige bas.

Vooraanzicht van de DSX-GS80
Warmteventilatie

Een extra grote koelplaat met een optimaal ontworpen vinstructuur zorgt voor efficiënte warmteventilatie, zodat de versterker niet oververhit raakt.

Muziek zoals jij dat wilt

Met de verschillende aanpasbare opties kunt u uw audio-ervaring afstemmen op uw voorkeur. Met Subwoofer Direct en de speakerbelasting van 2 ohm kunt u een subwoofer rechtstreeks aansluiten op de ingebouwde klasse D-versterker met meerdere speakers voor een diep geluid dat uw hele auto vult.

Aanpassen in één handaanraking

Verbind je autoradio en je smartphone met de Music Center smartphone-app van Sony en bedien zowel de bronnen in de hoofdunit als een aantal apps op je smartphone. Er zijn verschillende instellingen beschikbaar voor bediening op afstand, zoals volume, balans, fader, EXTRA BASS™, de 10-bands equalizer en opties voor verlichting, posities en subwooferconfiguratie. Met de plug-in 'Advanced Car Audio Setting' kun je daarnaast aanvullende bedieningselementen gebruiken en het geluid naar je eigen voorkeur aanpassen.

USB-ingang voor muziek vanaf je iPhone en iPod

U kunt eenvoudig muziek afspelen vanaf uw iOS-apparaat. Sluit het apparaat aan met een USB-kabel en u kunt de standaardfuncties bedienen terwijl u informatie over het nummer ziet op het display.

Geef kleur aan je dashboard

Ontdek de diverse kleuren en patronen en kijk welke het beste bij het interieur van uw auto past met Dynamic Colour Illuminator. Zie hoe de kleur van het apparaat gelijktijdig verandert met uw muziek.

Stuurpictogram
Wissel tussen nummers via het stuur

Stel eenvoudig basisaudiobediening in via het stuur zonder signaalconverter (alleen in compatibele voertuigen).

FLAC-logo
Speel FLAC-bestanden af

Met FLAC-compatibiliteit kun je audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat je van elk detail van je muziek kunt genieten.

Specificaties en kenmerken

De bediening is eenvoudig en je hebt in de hele auto een gelaagd en helder geluid. De functies voor muziek, navigatie, berichten en bellen zijn gebruiksvriendelijk dankzij de geavanceerde interface en spraakbediening. EXTRA BASS™ en de krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm¹ produceren een dynamisch en krachtig geluid.
  • Dankzij Dual Bluetooth®-connectiviteit kun je tegelijkertijd verbinding maken met twee smartphones

  • Spraakbediening met Siri Eyes Free en Android

  • 4 x max. 100 W (45 W RMS) uitgangsvermogen met een speakerbelasting van 2 ohm

  • Creëer virtuele speakers vóór je met Dynamic Stage Organizer

  • Met twee USB-poorten kun je tegelijkertijd een smartphone en USB-apparaat aansluiten

EXTRA BASS
Ja (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Ja
Uitgangsvermogen
4 x 100 W
Pre-out
x 3
Sub-uitgang
Ja
AUX
Ja (voorzijde)
Back-up van geheugen
Ja
USB
Ja (voor + achter)
Bluetooth®
Ja
USB: Media Transfer Protocol
Ja
USB: Android Open Accessory Protocol
Ja (2.0)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers