Navigatie overslaan
Afbeeldingen van BLUETOOTH® cd-ontvanger
Afbeeldingen van BLUETOOTH® cd-ontvanger
Afbeeldingen van BLUETOOTH® cd-ontvanger
Afbeeldingen van BLUETOOTH® cd-ontvanger

Kenmerken

Eenvoudige koppeling

Met NFC kunt u uw telefoon direct via Bluetooth® verbinden. Tik de telefoon gewoon één keer tegen de volumeknop om de koppeling tot stand te brengen.

Bediening met uw stem

Gebruik spraakopdrachten om routebeschrijvingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen op uw smartphone.

Krachtige versterker

Met de vierkanaals versterker krijgt u evenveel vermogen als met een externe versterker, maar deze is al ingebouwd.

De weg op met Siri

Verbind uw iOS-apparaat via Siri Eyes Free om muziek te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot uw berichten, en meer.

Dubbel zo verbonden

Koppel één Bluetooth®-telefoon voor uw navigatie, muziek en communicatiefuncties en een tweede om handsfree te bellen.

Spraakbediening voor Android

Gebruik spraakbediening om routebeschrijvingen te krijgen, berichten te versturen en muziek af te spelen op uw Android-smartphone.

Creëer virtuele speakers vóór u

Geluidsgolven zijn directioneel, dus geluid uit speakers in de deuren of onder het dashboard kan dof of onduidelijk klinken. Dynamic Stage Organiser past het signaal aan en verbetert de stereopositie zodat het lijkt of de muziek van voren komt. 

Ontketen de bas

Druk op de knop EXTRA BASS voor diep en krachtig geluid bij elk volume. Schakel tussen twee instellingen voor een verschillende intensiteit van Bass Boost.

Helder, autovullend geluid

Geniet nog meer van geluid dat lijkt alsof het van voren komt dankzij Dynamic Stage Organiser, EXTRA BASS™ en bijpassende XB-speakers. Stel uw eigen geluidssysteem voor uw auto samen met drie uitgangen van 5 V en externe versterkers.

Aangestuurd door kracht

Een geïntegreerde klasse-D-versterker biedt enorm veel kracht met minimale interferentie, voor kristalhelder geluid zelfs op het hoogste volume.

De perfecte combinatie

Stel uw eigen perfecte audio-installatie voor uw auto samen met onze XB-speakerserie met volledig bereik en Extra Bass.

Breid uw geluidssysteem uit

Dankzij de drie uitgangen met hoge spanning kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden met krachtige versterkers, speakers en subwoofers.

Warmteventilatie

Een extra grote koelplaat met een optimaal ontworpen vinstructuur zorgt voor efficiënte warmteventilatie bij de versterker.

Uitgekiende positie van het voedingsblok

Doordat het voedingsblok dicht bij de ingang van de versterker is geplaatst, gaat er minder vermogen verloren. De elektrolytische condensatoren zorgen voor een nauwkeurige, gevoelige bas.

Geoptimaliseerd voor perfectie

De onderdelen en circuits zijn zo geplaatst dat de elektriciteit geruisloos en zeer efficiënt wordt overgedragen.

Speel meer muziek af

Sluit uw smartphone of muziekspeler aan via USB om muziek af te spelen vanaf al uw apps en bedien alles eenvoudig met uw telefoon.

Verlichting die synchroniseert met de beat

Neem de sfeer van de club met u mee. Het scherm en de unit worden verlicht met verschillende kleuren en synchroniseren met het ritme van de muziek.

Wissel tussen nummers via het stuur

Stel eenvoudig basisaudiobediening in via het stuur zonder signaalconverter (alleen in compatibele voertuigen).

Speel FLAC-bestanden af

 Met FLAC-compatibiliteit kunt audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat u van elk detail van uw muziek kunt genieten.

Specificaties
Geniet van eenvoudige bediening en helder geluid in de hele auto. U kunt muziek, navigatie, berichten en oproepen eenvoudig gebruiken dankzij de nieuwe interface en spraakbediening. EXTRA BASS™ en een krachtige versterker maken elk nummer levendiger.
  • Dankzij dubbele Bluetooth-connectiviteit kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee smartphones

  • Spraakbesturing met Siri Eyes Free en Android

  • De krachtige versterker zorgt voor helder, natuurlijk geluid

  • Creëer virtuele speakers vóór u met Dynamic Stage Organiser

  • Met de AOA 2.0-compatibele dubbele USB-aansluiting kunt u muziek afspelen vanaf smartphoneapps

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu