Afbeeldingen van Cd-ontvanger met Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met Bluetooth®-technologie
Connectiviteit in de auto

Cd-ontvanger met dubbele DIN en Dual BLUETOOTH®-connectiviteit

Blijf onderweg verbonden met de Dual Bluetooth-connectiviteit van de WX-920BT. Maak draadloos verbinding met uw eerste telefoon om te bellen, muziek af te spelen, routebeschrijvingen te krijgen en uw vrienden berichten te sturen. Verbind een tweede telefoon om eenvoudig handsfree te bellen.

Afbeelding van versterker en speakers in een auto
Breid uw geluidssysteem uit

Met de drie uitgangskanalen kunt u extra onderdelen toevoegen voor meer geluidsopties.

Logo's van Bluetooth® en NFC
Tik om draadloos verbinding te maken

Dankzij de NFC-technologie kunt u uw telefoon direct via Bluetooth® verbinden. U hoeft alleen maar op de volumeknop van de ontvanger te tikken.

Spraakbedieningsicoon
Bediening met uw stem

Gebruik spraakopdrachten om routebeschrijvingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen wanneer u bent verbonden met uw smartphone.

Verbind twee smartphones tegelijk met dual Bluetooth®

Koppel uw eerste telefoon via Bluetooth® voor volledige toegang tot uw navigatie, muziekbediening, en communicatiefuncties. Koppel gelijktijdig een tweede telefoon om handsfree te bellen.

Siri-icoon
De weg op met Siri

Verbind uw iOS-apparaat via Siri Eyes Free om de muziek op het apparaat te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot uw berichten en meer.

SongPal-icoon
Spraakbediening voor Android

Gebruik spraakbediening om routebeschrijvingen te krijgen, berichten te versturen en muziek af te spelen van uw smartphone.

Bedienen via spraak

Maak gebruik van handige functies op uw smartphone terwijl u uw ogen op de weg houdt. Dankzij spraakbesturing kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, routebeschrijvingen krijgen, en met anderen communiceren.

Zorg voor nog meeslepender geluid bij elke rit

Geniet van heldere en natuurlijke audio met de krachtige versterker en aanpasbare audio-instellingen.

Geef kleur aan uw dashboard

Met de Dynamic Colour Illuminator kunt u kleuren of patronen kiezen die perfect bij de kleuren van uw auto passen. De kleur van uw unit verandert op de maat van de muziek.

FLAC-icoon
Speel FLAC-bestanden af

 Met FLAC-compatibiliteit kunt u audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat u van elk detail van uw muziek kunt genieten.

LCD High Contrast-icoon
Het lcd-scherm is eenvoudig af te lezen dankzij het hoge contrast 

Met een vijf keer zo hoog contrast als conventionele schermen en een geoptimaliseerde beeldhoek is dit scherm altijd eenvoudig af te lezen.  

Specificaties en kenmerken

Blijf onderweg verbonden met de Dual Bluetooth-connectiviteit van de WX-920BT. EXTRA BASS versterkt de beats in uw nummers, en de versterking van 4 x 55 W zorgt voor het volume dat u nodig hebt.
  • Dankzij dual Bluetooth® kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee smartphones

  • Spraakbesturing met Siri Eyes Free en Android

  • 4 x 55 W

  • Schakel EXTRA BASS in voor extra dynamisch basgeluid

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers