ONTVANGERS EN SPELERS

XAV-1550D | DAB media-ontvanger van 15,7 cm (6,2") met WebLink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D primair

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Verbeterde connectiviteit, minder schittering

Geniet dankzij screen mirroring tijdens elke rit van de inhoud van uw smartphone met WebLink™ Cast. Een diagonaal aanraakscherm van 15,7 cm (16,2 inch) met anti-relfectielaag wordt direct na het starten van uw auto geactiveerd en geeft u intuïtieve controle over muziek, communicatie en nog meer.

weblink
WebLink™ Cast geeft inhoud van uw smartphone weer

Sluit uw compatibele Apple- of Android-smartphone aan om inhoud rechtstreeks weer te geven en te bedienen via het scherm van de autoradio.

anti-reflectie
Ontspiegeld, duidelijk en responsief aanraakscherm

Het aanraakscherm van 15,75 cm (6,2 inch) met antireflectielaag geeft u intuïtieve controle over het afspelen van muziek, gevoerde telefoongesprekken en nog veel meer.

dab
Naar de DAB+-radio luisteren

Luister naar DAB+-radio voor nog meer keuze en betere geluidskwaliteit. De ontvanger ontvangt ook uw DAB-favorieten.

Compatibel met WebLink™ Cast

WebLink™ is een lichtgewicht platform voor apps dat speciaal is ontworpen voor gebruik in voertuigen. Via de verbinding van uw Android- of iOS-apparaat is het nu mogelijk uw smartphonescherm rechtstreeks op de display van de XAV-1550D weer te geven. Zo profiteert u onderweg van betrouwbaar, responsief infotainment, op elk moment.

Duidelijk en responsief aanraakscherm met anti-reflectielaag

Dankzij het aanraakscherm van 15,7 cm (6,2 inch) met anti-reflectielaag is alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Met de grote, handige pictogrammen selecteert u eenvoudig bronnen en instellingen.

XAV-1550D
Draai of druk om te bedienen

De ergonomische draaiknop kunt u zonder afleiding bedienen. Draai eraan om het volume aan te passen of druk erop om menu's voor geluidscontrole te openen.

Muziek zoals u dat wilt

Met de verschillende aanpasbare opties kunt u uw audio-ervaring afstemmen op uw smaak. Met de ingebouwde versterker van 4 x 55 W klinkt muziek altijd helder, zelfs bij hoog volume.

Snel geactiveerd

Met de functie Snel geactiveerd van Sony bent u klaar voor vertrek zodra u de motor start.

handradio
XAV-1550D
Geschikt voor achteruitkijkcamera

Hebt u een camera aan de achterzijde? U kunt de beelden bekijken op het scherm en u krijgt persoonlijke aanwijzingen die u helpen achteruit te parkeren.

Eenvoudige installatie met een compact chassis aan de achterkant

Ondanks het dubbel-DIN-display is het chassis aan de achterzijde veel kleiner dan conventionele dubbel-DIN-units. Dit zorgt voor een veel eenvoudigere installatie en biedt voldoende ruimte voor bekabeling en andere accessoires in de ruimte achter het scherm.

XAV-1550D

Specificaties en kenmerken

Verbind je smartphone met WebLink™ Cast voor screen mirroring en geniet van het rijke geluid van de krachtige versterking van 4 x 55 W en de EXTRA BASS™-boost. Het aanraakscherm van 15,75 cm (6,2 inch) met anti-reflectielaag licht snel op nadat je de motor start en biedt een intuïtieve bediening van je muziek, telefoongesprekken en nog veel meer.
  • Geef geselecteerde apps van je smartphone weer en bedien ze met WebLink™ Cast

  • Het aanraakscherm met anti-reflectielaag start snel op

  • EXTRA BASS™ voegt krachtige lage tonen toe

  • Met certificering voor het 'digital radio'-vinkje

  • Geschikt voor een achteruitrijcamera, zodat je veilig achteruitrijdt

UITGANGSVERMOGEN
4 x 55 W
PRE-OUT
3 uitgangen (voor / achter / sub x 1)
BEELDDIAGONAAL (INCH / CM)
6,2 inch
BEDIENING USB-APPARAAT (AUDIOCODEC)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
BEDIENING USB-APPARAAT (VIDEOCODEC)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu