ONTVANGERS EN SPELERS

DAB-media-ontvanger van 17,6 cm (6,95") met BLUETOOTH® en WebLink™ Cast

XAV-3550D
XAV-3550D

€ 450,00

(inclusief btw)
XAV-3550D
XAV-3550D OP EEN HOEK
TERUG
XAV 3500D
Verbeterde connectiviteit en opties
met minder reflectie

Geniet dankzij screen mirroring tijdens elke rit van de inhoud van uw smartphone met WebLink™. Een aanraakscherm van 17,6 cm (6,95 inch) diagonaal met anti-reflectielaag wordt direct na het starten van uw auto geactiveerd en geeft u intuïtieve bediening van muziek, communicatie, etc. 

weblink
WebLink™ Cast geeft inhoud van uw smartphone weer 

Sluit uw compatibele Apple- of Android-smartphone aan om inhoud rechtstreeks weer te geven en te bedienen via het scherm van de autoradio

anti-reflectie
Ontspiegeld, duidelijk en responsief aanraakscherm

Het touchscreen van 17,6 cm (6,95") met anti-reflectielaag geeft u intuïtieve controle over het afspelen van muziek, gevoerde telefoongesprekken en nog veel meer. 

dab
Naar de DAB+-radio luisteren

Stem af op DAB+-radio voor nog meer keuze en een betere audiokwaliteit. De ontvanger pikt ook uw DAB-favorieten op. 

Compatibel met WebLink™ Cast

WebLink™ is een lichtgewicht platform voor apps dat speciaal is ontworpen voor gebruik in voertuigen. Via de verbinding van uw Android- of iOS-apparaat is het nu mogelijk uw smartphonescherm rechtstreeks op de display van de autoradio weer te geven. Zo profiteert u onderweg van betrouwbaar, responsief infotainment, op elk moment. 

Touchscreen met anti-reflectielaag en een duidelijk, responsief en gestroomlijnd design

Dankzij het gestroomlijnde touchscreen van 17,6 cm (6,95 inch) met anti-reflectielaag is alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Met de grote, handige pictogrammen selecteert u eenvoudig bronnen en instellingen. 

XAV-3550D
Eenvoudige toetsenbediening 

Krijg direct toegang tot veelgebruikte functies zoals volume, bron en geluidsinstellingen voor veilige, eenvoudige bediening onderweg. 

Muziek zoals u dat wilt

Met de verschillende aanpasbare opties kunt u uw audio-ervaring afstemmen op uw smaak. Met de ingebouwde versterker van 4 x 55 W klinkt muziek altijd helder, zelfs bij hoog volume. 

Snel geactiveerd

Met de functie Snel geactiveerd bent u klaar voor vertrek zodra u de motor start.

handradio
XAV-3550D
Geschikt voor achteruitkijkcamera

Hebt u een achteruitrijcamera? U kunt de beelden op het scherm bekijken en u krijgt persoonlijke aanwijzingen die u helpen veilig achteruit te rijden. 

Eenvoudige installatie met een compact chassis aan de achterkant

Ondanks het dubbel-DIN-display is het chassis aan de achterzijde veel kleiner dan conventionele dubbel-DIN-units. Dit zorgt voor een veel eenvoudigere installatie en biedt voldoende ruimte voor bekabeling en andere accessoires in de ruimte achter het scherm. 

XAV-3550D

Specificaties en kenmerken

Verbind uw smartphone met WebLink™ Cast voor schermreproductie en geniet van het rijke geluid van de krachtige versterking van 4 x 55 W en de EXTRA BASS™-boost. Het aanraakscherm van 17,6 cm (6,95") met anti-reflectielaag licht snel op nadat u de motor start en biedt een intuïtieve bediening van uw muziek, telefoongesprekken en nog veel meer.
  • Geef geselecteerde apps van uw smartphone weer en bedien ze met WebLink™ Cast

  • Het aanraakscherm met anti-reflectielaag start snel op

  • Met certificering voor het 'digital radio'-vinkje

  • Bouw uw eigen systeem met 3 uitgangen van 5 V

  • Geschikt voor een achteruitrijcamera, zodat u veilig achteruitrijdt

Uitgangsvermogen
4 x 55 W
Pre-out
3 uitgangen (voor / achter / sub x 1)
Beelddiagonaal (inch/cm)
6,95 inch
USB-apparaat bedienen (audiocodec)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
USB-apparaat bedienen (video-codec)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers