Navigatie overslaan
ONTVANGERS EN SPELERS VOOR IN DE AUTO

Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®

XAV-AX200

Afbeelding van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®

€ 550,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®
Afbeeldingen van Dvd-ontvanger met scherm van 16,3 cm (6,4 inch) en Bluetooth®

Kenmerken

Dankzij Apple CarPlay rijdt u slimmer

Gebruik alle essentiële functies van uw iPhone onderweg met Apple CarPlay. Sluit uw telefoon via de kabel aan en u ziet uw vertrouwde interface op het scherm. Tik op de pictogrammen om oproepen te beantwoorden, uw voicemail te beluisteren, berichten te lezen, en kaarten te openen. En natuurlijk om te luisteren naar uw favoriete nummers via iTunes, Apple Music of andere apps. Met Apple CarPlay kunt u ook met Siri praten om alles te bedienen via spraakopdrachten. U kunt berichten dicteren, uw muziek bedienen en routebeschrijvingen krijgen terwijl u uw ogen op de weg houdt.

Android Auto™ geeft u alle hulp die u nodig hebt

Met Android Auto komt u makkelijker en veiliger op uw bestemming. Sluit uw Android-telefoon via de kabel aan voor verkeersinformatie, rijstrookadvies en navigatiehulp van Google Maps in real time. U kunt ook berichten versturen, oproepen beantwoorden of uw voicemail beluisteren via de eenvoudige interface. Android Auto heeft de beste spraakherkenningstechnologie in zijn klasse, dus u kunt alles bedienen met uw stem. Krijg routebeschrijvingen, verstuur berichten, bel en speel muziek af terwijl u uw handen veilig aan het stuur houdt.

Overal video afspelen

Als uw auto niet rijdt, geniet dan met de ingebouwde dvd-speler van uw favoriete films en tv-series.

Versterking van 4 x 55 W voor helder, krachtig geluid 

De Dynamic Reality-versterker 2 levert 4 x 55 W, dus u kunt uw muziek zo hard en zo zacht afspelen als u wilt. De versterker heeft 47% minder interne weerstand dan conventionele apparaten. Dit zorgt voor een hogere uitvoer en een helder, natuurlijk geluid op elk volume.

10-bands equalizer voor een persoonlijke geluidservaring

Luister naar muziek op uw manier met de ingebouwde grafische equalizer. Verhoog of verlaag tien verschillende frequenties voor eindeloos veel geluidsopties.

Breid uw geluidssysteem uit

Dankzij de drie uitgangen met hoge spanning kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden met krachtige versterkers, speakers en subwoofers.

Dynamic Stage Organiser creëert virtuele speakers op uw dashboard

Geniet van muziek die levensecht klinkt, ongeacht de bron, dankzij de Dynamic Stage Organiser (DSO). Als de speakers in de portieren zitten, kan dit van invloed zijn op het geluid. DSO herkalibreert de frequentie-uitvoer zodat het lijkt alsof de muziek uit de dashboardspeakers komt.

Draaiknop voor bediening zonder afleiding

Met de ergonomische draaiknop kunt u onderweg eenvoudig gebruikmaken van handige functies. Draai eraan om het volume aan te passen of druk erop om menu's voor geluidsbediening te openen. U kunt de knop ook ingedrukt houden voor spraakopdrachten.

Drie camera's aan de achterzijde, klaar voor gebruik

Hebt u een camera aan de achterzijde? U kunt de beelden bekijken op het scherm en krijgt persoonlijke aanwijzingen die u helpen achteruit te parkeren. U kunt nu de beelden bekijken van de drie verbonden camera's die u kunt kiezen op het scherm.

Specificaties
Zonder uw handen van het stuur te halen krijgt u onderweg hulp van uw smartphone. Met Apple CarPlay en Android Auto kunt u routebeschrijvingen krijgen, communiceren met uw contactpersonen, en de audioweergave bedienen met spraakopdrachten. Met de krachtige versterker van 4 x 55 W klinkt muziek altijd helder, zelf bij hoog volume.
  • Verbind uw smartphone met Bluetooth®

  • Spraakbesturing met Apple CarPlay en Android Auto™

  • Geniet van krachtig geluid met de 4 x 55 W Dynamic Reality-versterkers 2

  • Creëer virtuele speakers op uw dashboard met Dynamic Stage Organiser

  • Ergonomische draaiknop voor bediening zonder afleiding

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu