Afbeeldingen van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub
Afbeeldingen van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub
Afbeeldingen van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub
Afbeeldingen van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub
Afbeeldingen van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

Kenmerken

De snelste UHS-II SD-/microSD-lezer voor de kortste overdrachttijden

De UHS-II SD- en microSD-kaartlezer op de MRW-S3 biedt snelheden tot 300 MB/s — er is geen snellere manier om hi-res foto's en video's over te dragen van camera's met ondersteuning voor UHS-II. Aan het einde van een lange opnamedag kan dit flink wat tijd schelen bij het back-uppen van uw werk. Hierdoor kunt u sneller beginnen met het bekijken, bewerken en delen van uw beelden. 

De snelste USB-hub

Er zijn geen snellere USB-hubs dan de MRW-S3. Dankzij de ondersteuning voor USB 3.1 Gen 2 biedt hij overdrachtsnelheden tot 1000 MB/s — zo kunt u niet alleen UHS-II-kaarten zoals de SF-G-serie gebruiken, met snelheden tot 300 MB/s, maar ook andere kaartlezers zoals XQD en CFexpress. U kunt ook het maximale uit externe SSD-opslagapparaten (Solid State Drive) met supersnelle USB halen en daar binnen de kortste tijd back-ups mee maken.

100 W stabiel USB-vermogen

De MRW-S3 is compatibel met USB PD AC-adapters tot 100 W en biedt een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening van uw USB PD-compatibele AC-adapter naar alle verbonden apparaten (naar USB Type-C™- en USB Type-A-poorten). Voor professionele fotografen en videografen betekent dit dat ze zich op hun workflow kunnen concentreren, zonder zich zorgen te maken over plotselinge onderbrekingen door onvoldoende stroom. Een USB PD AC-adapter van 35 W of hoger wordt aanbevolen.

USB-stroomindicatoren

De MRW-S3 heeft stroomindicatoren voor zowel de USB-A- als USB-C-poort. Voordat u dus uw USB-apparaten verbindt, weet u of er voldoende stroom is voor een stabiele, betrouwbare verbinding. Als de ledindicator volledig oplicht, is de USB-poort klaar en biedt deze de maximale voeding. Een knipperende led betekent dat er voldoende stroom is voor gewone USB-apparaten, maar niet voor apparaten met een hoog stroomverbruik. Als de led uit is, kunt u alleen USB-apparaten met een eigen stroomvoorziening verbinden.

Ontkoppelbare USB-C-naar-USB-C-kabel

USB-hubs met een permanent bevestigde USB-C-kabel zijn niet alleen lastig mee te nemen, maar de plek waar de kabel aan de behuizing vastzit kan na verloop van tijd ook beschadigd raken. Daarom heeft de MRW-S3 een ontkoppelbare USB-C-naar-USB-C-kabel. Zo slijt de kabel minder snel en is uw USB-hub klein en makkelijk mee te nemen. Dankzij de geïntegreerde eMarker kan deze korte kabel ook worden gebruikt voor apparaten met een gewone USB 3.1 Gen 2-aansluiting of als aansluitkabel voor een USB PD AC-adapter van maximaal 100 W.

HDMI-uitgang compatibel met 4K 30 fps 

Geen HDMI-uitgang op uw laptop of pc? Geen probleem. De MRW-S3 heeft ook een HDMI-uitgang, compatibel met uitvoer van 4K 30 fps, waardoor u uw werk eenvoudig op een tv of monitor kunt bekijken en bewerken. Voor laptops met een beperkt aantal uitgangen betekent dat ook dat u geen extra dongle mee hoeft te nemen en dat u een extra USB-C-poort vrij hebt.

Stijlvolle en duurzame aluminium behuizing met golftextuur

De duurzame afwerking van geborsteld aluminium beperkt het aantal vingerafdrukken en krassen. Het oppervlak met voelbare golven biedt stevige grip, waardoor het design makkelijker in gebruik is wanneer u regelmatig apparaten en kabels aansluit en loskoppelt.

Compact en lichtgewicht

De MRW-S3 is slechts 118,7 x 50,3 x 14 mm groot en weegt niet meer dan 95 g — en is daardoor makkelijk mee te nemen voor opnamen op locatie.

Specificaties
Met zijn hoge snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit is de MRW-S3 UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub essentieel voor fotografen en videografen die hun workflow willen optimaliseren. De hub heeft een 4K HDMI-uitgang en een snelle oplader voor smartphones, en is compatibel met MacBooks en Windows-laptops. Met ongeëvenaard snelle gegevensoverdracht tot 1000 MB/s (USB 3.1 Gen 2) en ondersteuning voor de hoogste overdrachtsnelheid van UHS-II SD-geheugenkaarten (tot 300 MB/s).
  • Ondersteuning voor USB 3.1 Gen 2, voor werkelijke overdrachtsnelheden tot 1000 MB/s

  • UHS-II SD- en microSD-kaartlezer tot 300 MB/s

  • USB PD IN tot 100 W met USB-stroomindicator voor stabiel en zichtbaar energiebeheer

  • HDMI-uitgang (tot 4K)

  • Makkelijk mee te nemen dankzij de ontkoppelbare USB-C-naar-USB-C-kabel, die slijtage tot een minimum beperkt

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu