UHS-II SD-/MICROSD-LEZER OP USB-HUB

Volledige specificaties en kenmerken

MRW-S3

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (circa b x h x d)
50,3 x 14 x 118,7 mm (alleen behuizing)
Gewicht (circa)
95 g

Algemene functies

Interface
USB 3.1 Gen 2
USB-poort
1 USB Type-C, 1 USB Type-A
Poort voor host-pc
USB Type-C
Poort ingangsvermogen USB-stroom
USB Type-C
Poort voor 4K-monitoruitgang
HDMI
Voor SD-geheugenkaart
SD-sleuf
Voor microSD-geheugenkaart
microSD-sleuf
Compatibele geheugenkaarten
SDXC/microSDXC/SDHC/microSDHC UHS-II-geheugenkaarten, SDXC/microSDXC/SDHC/microSDHC UHS-I-geheugenkaarten, SDXC-/microSDXC-/SDHC-/microSDHC-/SD-/microSD-geheugenkaarten
Voeding
Tot DC 20 V 5 A (100 W) van USB PD IN (USB PD AC-adapter is optioneel. USB PD AC-adapter van 35 W of meer wordt aanbevolen.)
Overdrachtsnelheid (lezen)
tot 1000 MB/s (USB 3.1 Gen 2-aansluiting), tot 300 MB/s (SD/microSD UHS-II-geheugenkaarten)
Uitgangsvermogen USB-bus
USB Type-C-poort: tot 15 W (5 V 3 A), USB Type-A-poort: tot 12 W (5 V 2,4 A)
Bedrijfstemperatuur
+5°C ~ +40°C (niet-condenserend)
Ondersteunde besturingssystemen
OS X 10.11 of nieuwer, Windows 7 of nieuwer (32-bits/64-bits)
Garantie
1 jaar

Inhoud van de verpakking

  • 1 kabel van USB Type-C naar USB Type-C voor aansluiting op pc (compatibel met USB 3.1 Gen 2 en USB PD 3.0 met geïntegreerde eMarker, 14 cm), afgedrukte documentatie
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

De snelste UHS-II SD-/microSD-lezer voor de kortste overdrachttijden

De UHS-II SD- en microSD-kaartlezer op de MRW-S3 biedt snelheden tot 300 MB/s — er is geen snellere manier om hi-res foto's en video's over te dragen van camera's met ondersteuning voor UHS-II. Aan het einde van een lange opnamedag kan dit flink wat tijd schelen bij het back-uppen van uw werk. Hierdoor kunt u sneller beginnen met het bekijken, bewerken en delen van uw beelden. 

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

De snelste USB-hub

Er zijn geen snellere USB-hubs dan de MRW-S3. Dankzij de ondersteuning voor USB 3.1 Gen 2 biedt hij overdrachtsnelheden tot 1000 MB/s — zo kunt u niet alleen UHS-II-kaarten zoals de SF-G-serie gebruiken, met snelheden tot 300 MB/s, maar ook andere kaartlezers zoals XQD en CFexpress. U kunt ook het maximale uit externe SSD-opslagapparaten (Solid State Drive) met supersnelle USB halen en daar binnen de kortste tijd back-ups mee maken.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

100 W stabiel USB-vermogen

De MRW-S3 is compatibel met USB PD AC-adapters tot 100 W en biedt een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening van uw USB PD-compatibele AC-adapter naar alle verbonden apparaten (naar USB Type-C™- en USB Type-A-poorten). Voor professionele fotografen en videografen betekent dit dat ze zich op hun workflow kunnen concentreren, zonder zich zorgen te maken over plotselinge onderbrekingen door onvoldoende stroom. Een USB PD AC-adapter van 35 W of hoger wordt aanbevolen.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

USB-stroomindicatoren

De MRW-S3 heeft stroomindicatoren voor zowel de USB-A- als USB-C-poort. Voordat u dus uw USB-apparaten verbindt, weet u of er voldoende stroom is voor een stabiele, betrouwbare verbinding. Als de ledindicator volledig oplicht, is de USB-poort klaar en biedt deze de maximale voeding. Een knipperende led betekent dat er voldoende stroom is voor gewone USB-apparaten, maar niet voor apparaten met een hoog stroomverbruik. Als de led uit is, kunt u alleen USB-apparaten met een eigen stroomvoorziening verbinden.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

Ontkoppelbare USB-C-naar-USB-C-kabel

USB-hubs met een permanent bevestigde USB-C-kabel zijn niet alleen lastig mee te nemen, maar de plek waar de kabel aan de behuizing vastzit kan na verloop van tijd ook beschadigd raken. Daarom heeft de MRW-S3 een ontkoppelbare USB-C-naar-USB-C-kabel. Zo slijt de kabel minder snel en is uw USB-hub klein en makkelijk mee te nemen. Dankzij de geïntegreerde eMarker kan deze korte kabel ook worden gebruikt voor apparaten met een gewone USB 3.1 Gen 2-aansluiting of als aansluitkabel voor een USB PD AC-adapter van maximaal 100 W.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

HDMI-uitgang compatibel met 4K 30 fps 

Geen HDMI-uitgang op uw laptop of pc? Geen probleem. De MRW-S3 heeft ook een HDMI-uitgang, compatibel met uitvoer van 4K 30 fps, waardoor u uw werk eenvoudig op een tv of monitor kunt bekijken en bewerken. Voor laptops met een beperkt aantal uitgangen betekent dat ook dat u geen extra dongle mee hoeft te nemen en dat u een extra USB-C-poort vrij hebt.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

Stijlvolle en duurzame aluminium behuizing met golftextuur

De duurzame afwerking van geborsteld aluminium beperkt het aantal vingerafdrukken en krassen. Het oppervlak met voelbare golven biedt stevige grip, waardoor het design makkelijker in gebruik is wanneer u regelmatig apparaten en kabels aansluit en loskoppelt.

Afbeelding van UHS-II SD-/microSD-lezer op de USB-hub

Compact en lichtgewicht

De MRW-S3 is slechts 118,7 x 50,3 x 14 mm groot en weegt niet meer dan 95 g — en is daardoor makkelijk mee te nemen voor opnamen op locatie.