Navigatie overslaan

Kleur en persoonlijkheid

Wat uw nieuwe favoriete kleurrijke hoofdtelefoon over u zegt

We hebben onlangs een artikel gepubliceerd over hoe onze muzieksmaak iets zegt over wie we zijn. Maar wat als de apparaten waarmee we naar onze favoriete nummers luisteren, zoals onze hoofdtelefoon, ook iets over onze persoonlijkheid zeggen?

Sony begrijpt dat een hoofdtelefoon tot de dagelijkse accessoires van iedere muziekliefhebber behoort. En dat u daarmee, net als met andere accessoires, uitdrukking geeft aan uw eigen stijl. Hoe weet u met alle opties die er zijn nu welke hoofdtelefoon bij u past?

Het is belangrijk dat u een hoofdtelefoon kiest die u de beste luisterervaring biedt. Maar er is nog een factor die u bij uw aankoopbeslissing zult willen overwegen: de kleur.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een verband bestaat tussen kleur en persoonlijkheid. Faber Birren, vermaard deskundige op het gebied van kleurtheorie, heeft gezegd dat het mogelijk is om persoonlijkheidstrekken op basis van kleurvoorkeuren redelijk goed in te schatten.

Sony wil ervoor zorgen dat alle muziekliefhebbers de beste hoofdtelefoon kunnen vinden die bij hun persoonlijke stijl past. Onlangs is dan ook de h.ear on-hoofdtelefoon met hoofdband voor hi-res audio geïntroduceerd, verkrijgbaar in diverse levendige kleuren.

Belangrijkste kenmerken van h.ear on-hoofdtelefoon:

Geluidskwaliteit van hi-res audio: door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal samples per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, krijgt u met de h.ear on-hoofdtelefoon een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Smartphone-compatibel met afstandsbediening en microfoon in het snoer: handsfree bellen en nummers afspelen zonder uw smartphone aan te raken, dankzij de afstandsbediening en microfoon in het snoer.

Dynamische HD-drivers zorgen voor een authentiek geluid: HD-driverunits van 40 mm en compatibel met hi-res audio reproduceren frequenties tot 60 kHz en leveren een krachtig, gevoelig laag bereik. De lichte CCAW-spraakspoelen zorgen voor een hoog-lineaire respons voor stabiele, waarheidsgetrouwe hoge frequenties.

Diafragma-domes met titaniumcoating voor superieure helderheid: diafragma’s met domes met titaniumcoating bieden een consistent en precies geluid over het gehele frequentiebereik. Het verlies van geluidsenergie tijdens de transmissie naar de hoofdtelefoonbehuizing is meer uniform, voor een levensechte en authentieke muziekervaring.

Beat Response Control: Beat Response Control-technologie zorgt voor een krachtige, lage basrespons, ideaal voor muziek met veel lage tonen. Een ventilatiesleuf zorgt voor een maximale luchtstroom binnen het lage frequentiebereik waardoor het diafragma de basritmes zo nauwkeurig mogelijk kan reproduceren.

De juiste kleur voor uw hoofdtelefoon kiezen:

Als u niet weet welke kleur h.ear on-hoofdtelefoon het beste bij uw persoonlijkheid past, zetten we hier op basis van onderzoek door deskundigen de correlatie tussen kleur en persoonlijkheid op een rij.

Blauw: u bent succesvol en werkt hard, hebt ook oog voor anderen en hebt uw emoties goed onder controle.

Rood: u wilt alles uit het leven halen wat erin zit en bent niet bang om uw emoties te uiten.

Zwart: u bent artistiek, gevoelig en hebt een goed oog voor details.

Geel: u bent zeer intelligent, kunt goed plannen formuleren en zaken goed op een rij zetten.

Roze: u bent iemand met een heel warm hart, aardig, gul en dol op romantiek.

Nu u de kleur hebt bepaald die bij uw persoonlijkheid past, kunt u de h.ear on-hoofdtelefoon voor hi-res audio toevoegen aan uw dagelijkse accessoires.

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.