MDR-1A-KOPTELEFOON

Volledige specificaties en kenmerken

MDR-1A

€ 220,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
225 g

Algemene functies

Driverunit
40-mm dynamische driver, dometype
Gesloten ontwerp
Ja
Dynamisch type
Ja
Magneet
Neodymium
Impedantie (ohm)
48Ω
Frequentierespons
3-100.000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW)
105 dB/mW
Type kabel
Afneembaar
Lengte van snoer
1,2 m
Stekker
Vergulde L-vormige stereomini
Draagstijl
Koptelefoons, Over het oor

Microfoon

Richting van interne microfoon
Omnidirectioneel

Vormgeving en geluidsfuncties

LCP-diafragma
Ja

Kleuropties

silverblack

Inhoud van de verpakking

  • Garantiekaart
  • Gebruiksaanwijzingen
  • Draagtas:
  • Koptelefoonsnoer (1,2 m)
  • Koptelefoonsnoer met inline bediening en microfoon (1,2 m)
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Geniet van uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld met audio met hoge resolutie 

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met audio met hoge resolutie. Met audio met hoge resolutie kan analoge muziek sneller in digitale muziek worden omgezet dan naar cd, namelijk met 24 bits/192 kHz in plaats van 16 bits/44,1 kHz. Hierdoor benadert de geluidskwaliteit het geluid van de originele studio-opnamen en geniet u van uw muziek zoals de artiest die voor ogen had.

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Dynamische HD-drivers zorgen voor een authentiek geluid

De krachtige HD-driverunits van 40 mm met grote ventilatieopeningen geven de koptelefoon zelfs bij de meest complexe tracks een pittige, ritmische bas. Het lichte maar stevige liquid crystal polymeer-diafragma met aluminiumcoating reageert snel en reproduceert kristalheldere zang en middelhoge tonen. Schroef het volume op en geniet van helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum.

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Brede frequentierespons voor een volledig geluidsbereik

Het brede frequentiebereik van 3 Hz tot 100 kHz is ontworpen voor de grote verscheidenheid aan muziekstijlen van deze tijd. Het laagste spectrum van het frequentiebereik van 3 Hz biedt meer dan genoeg ruimte voor zelfs de diepste bastonen. In het hoge spectrum van 100 kHz kunt u genieten van vocale melodieën, subtiele audioharmonieën en tonale overgangen, waardoor uw muziek levendiger en realistischer klinkt.

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Hoge gevoeligheid voor luide en heldere prestaties

Deze koptelefoon heeft een hoge gevoeligheid van 105 dB/mW en zet elektriciteit zeer doeltreffend om in akoestische signalen. Hierdoor hoort u helderder geluid over het gehele audiospectrum (in vergelijking met minder gevoelige koptelefoons) als u muziek uit dezelfde bron en bij hetzelfde volume beluistert.  

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

LCP-diafragma met aluminiumcoating voor meer precisie

De liquid crystal polymeer-diafragma's met aluminiumcoating bieden een consistenter en preciezer geluid over het gehele frequentiebereik dan een conventionele LCP-driver. Het verlies van geluidsenergie tijdens de transmissie naar de koptelefoonbehuizing is meer uniform, voor een levensechte en authentieke muziekervaring. U profiteert ook van een vlakkere frequentierespons, zelfs wanneer u luistert naar de ultrahoge frequenties van audio met hoge resolutie. 

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Basversterkende ventilatieopeningen voor een stevige beat

De nauwkeurig vormgegeven ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtstroom in de koptelefoon, waardoor het LCP-diafragma meer lucht krijgt en in staat is onmiddellijk te reageren op krachtige lage bastonen.

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Opvouwbare vormgeving met gesloten achterkant houdt het geluid vast

Het opvouwbare ontwerp met gesloten achterkant wikkelt zich rond het oor, wat de muziek binnen en alles wat afleidt buiten houdt. De akoestiek wordt teruggekaatst naar uw oren, zodat u zelfs de meest subtiele geluiden hoort. Ook kunt u beter meevoelen met de beat, omdat de bas van de muziek door het ontwerp met gesloten achterkant optimaal doorklinkt. 

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Gebalanceerde audio vermindert interferentie

Met een gebalanceerde 4-draads aansluiting en dubbel snoer van zilver-koper is de audiokanaalscheiding verbeterd voor een beter geluid. In tegenstelling tot conventionele koptelefoons die een aarddraad delen, bevat het snoer draden voor links, rechts en afzonderlijke aarddraden voor beide kanalen, zodat u minder vervorming en interferentie hoort. 

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Drukverminderende oorkussens voor optimaal comfort

Zachte leren, drukverminderende oorkussens vormen zich om uw oren voor een goede, comfortabele pasvorm. De soepele materialen en naadloze stiksels zorgen voor een harmonieuze mix van comfort en duurzaamheid voor urenlang luisterplezier.

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze koptelefoon overal mee naartoe. Door het zwenkbare, opvouwbare ontwerp kunt u de koptelefoon makkelijk opbergen als u hem niet gebruikt of als u op reis bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.  

Afbeelding van MDR-1A-koptelefoon

Inclusief koptelefoonkabel met gebalanceerde verbinding

De kabel met gebalanceerde verbinding van 4,4 mm dik scheidt het linker en rechter geluidssignaal. Dit minimaliseert het signaaloverdrachtsverlies en de lagere geluidskwaliteit die daar het gevolg van is. Het resultaat: vloeiendere hoge frequenties en superieur geluid.