MDR-XB650BT

Bas is belangrijk

De MDR-XB650BT-koptelefoon combineert het diepe, krachtige geluid van EXTRA BASS™ met draadloze vrijheid en urenlang luistercomfort.

HOOFDBAND

MDR-XB650BT draadloze EXTRA BASS™-koptelefoon

MDR-XB650BT
Afbeelding van MDR-XB650BT draadloze EXTRA BASS™-koptelefoon

redblueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Voel de kracht van EXTRA BASS

De speciaal voor dancemuziek gemaakte, vernieuwende EXTRA BASS-technologie levert diepe, krachtige bas.

Bas met extra diepte

Deze koptelefoon uit het EXTRA BASS-productassortiment heeft Bass Booster-technologie. Deze technologie zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie en strakke basrespons. 

Overal langere speelduur

Met een langere batterijlevensduur kunt u tot wel 30 uur luisteren naar superieur geluid. Bovendien geniet u dankzij Bluetooth® en NFC One-touch listening van draadloze connectiviteit.

Comfortabel luisteren

Het compacte en lichte ontwerp van de MDR-XB650BT-koptelefoon zorgt niet alleen voor urenlang luistercomfort maar versterkt ook de bas.

Verstelbare hoofdband
Gemaakt voor bas

De structuur van de verstelbare hoofdband is geoptimaliseerd voor het afspelen van diepe bas en zorgt voor een stabiele pasvorm die de trillingen van de krachtige basnoten tot een minimum beperkt.

Oorschelpen met draaibaar ontwerp
Vorm ontmoet functie

Zachte oorkussens zorgen voor een grotendeels luchtdichte afsluiting waardoor geen bas verloren gaat. Als u ze niet gebruikt, kunnen de oorschelpen plat worden opgevouwen zodat u ze gemakkelijk kunt inpakken.

Specificaties en kenmerken

De MDR-XB650BT-koptelefoon combineert krachtige EXTRA BASS-geluidskwaliteit met de vrijheid van draadloze connectiviteit en langdurig comfort.
  • EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid

  • One-touch listening met Bluetooth® en NFC™

  • Neodymium-driverunit van 30 mm exclusief voor EXTRA BASS

  • Batterijlevensduur tot 30 uur

  • Eenvoudig mee te nemen dankzij draaibare oorschelpen

Driverunit
30 mm
Frequentierespons
20 - 20.000 Hz
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers