Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
201

4.3 gebaseerd op 201 klantbeoordelingen

118
60
7
5
11
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Fantastic treadmill headphones!

MDR-XB650BT 05-01-2018 door Marathonrunner (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought these as I wanted some good quality wireless over-ear headphones for the gym treadmill and they are great! Light, don’t move around, good and loud! Bluetooth connection was super simple plus long battery life

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

Meest handig (kritisch)
0

Broke almost immediately

MDR-XB650BT 21-05-2018 door Mike North (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The headphones broke within three weeks of purchasing them and had to be returned to Sony. The third time I went to recharge them they would not charge.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

201 klantbeoordelingen

0

WOW

MDR-XB650BT 13-09-2021 door 1njineer (Verenigd Koninkrijk)

Got as an add on with a new phone and expected to find these difficult to set up and use.... I was so wrong.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Een kwetsbaar product

MDR-XB650BT 10-09-2021 door SWA049 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ontving de draadloze koptelefoon MDR-XB650BT voor mijn verjaardag net voor de zomer. In eerste instantie was ik erg blij met de hoofdtelefoon, waarmee ik ongestoord TV-programma's kan volgen op het moment dat anderen in de kamer in gesprek met elkaar zijn. Echter, heel lang heb ik er geen plezier van gehad, want de rechter oorspeaker is na korte tijd afgebroken in het scharnierpunt. En dat terwijl ik er toch voorzichtig mee omgaat. De oorschelp hangt nu aan een draadje maar sluit ook niet meer tegen het oor. Heel vervelend. Ik ben nu op zoek naar hoe dit op te lossen. Valt het binnen de garantie? En waar is het te repareren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer Support
13-09-2021

Hallo SWA049,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat jouw MDR-XB650BT niet naar behoren functioneert.
Je kan het toestel middels de onderstaande gegevens aanmelden voor een reparatie.

ESR

Faradayweg 6
3208 KS Spijkenisse
0181 640 607
https://bit.ly/3z7pvUK

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Good Value

MDR-XB650BT 02-12-2020 door Dorro (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought these headphones a month ago, the extra base model. The sound is as good as a Bose pair I have, they connect easilly to my Apple iPad and iPod devices

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Goede koptelefoon met eenvoudige bediening

MDR-XB650BT 01-12-2020 door Gambiet76 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze koptelefoon gekregen als vervangin van een eerder over ear kop telefoon van Sony en hij bevalt goed. De bediening is eenvoudig en wordt snel herkend door Iphone, Ipad en PC. Batterijduur is goed en het geluide helder. Net als bij over-ear is deze on ear wel aan de warme kant

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

poor quality

MDR-XB650BT 14-11-2020  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought Dec 2019 for xmas present - stopped charging sep - sent for repair - told parts not available as product noe discontinued !! . Money refunded .

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Slick and good features

MDR-XB650BT 13-10-2020 door Danandlauren (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We bought them for our sons birthday. He loves them. They weren’t too hard to set up.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Good overall headphones

MDR-XB650BT 07-09-2020 door Brian2928 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

so I have had these headphones for about 2 week and they are good but not brilliant. The quality is awesome as per what you'd expect however they are base heavy headphones so if hip hop and R n B is your thing then these are for you if like me you like rock then I say maybe not. Movies and TV shows are standard not awesome not terrible. Comfort wise these are ON earphones rather than over ear headphones which is a first for me and this is just my personal preference but not a fan these are comfortable I just don't think I like that vibe. Battery is really good also the range on these surprisingly far my house is not a mansion but standard size and I can get full range all over. OK so good headphones and not great but not bad I can't comment on price as they free with an upgrade phone. Hope that helps.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great quality for the money

MDR-XB650BT 02-09-2020 door Brunswick (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sounds, easy to set up, great battery life. Wouldn’t expect anything less from Sony.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Good, comfy and we'll made

MDR-XB650BT 31-08-2020 door Sporster53 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

As in review title, a well made product. Last year's model, so £35 instead of £50, so even better!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Impressive!

MDR-XB650BT 23-08-2020 door Dio81 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound and quality build! Easy to use and connect to various devices.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

2

0

Best Wireless Headphones

MDR-XB650BT 14-07-2020 door punterbren (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

excellent sound and a great battery life one of the best I have ever brought

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

2

0

stevig!

MDR-XB650BT 11-07-2020 door Viertakker (Nederland)

net gekocht en nu spijt dat k m niet eerder heb gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
13-07-2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We zijn blij dat u geniet van de beeldkwaliteit van uw toestel

Sony Customer Service

0

Very very good until they broke

MDR-XB650BT 27-06-2020 door jjss2020 (Verenigd Koninkrijk)

Have been very pleased with these, good quality for price, comfortable and stylish. Unfortunately the right side broke off after 5 months of use which is disappointing. Overall i think it's a good product though

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

Reactie van Customer Support
06-07-2020

Hi jjss2020,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the headphones.
Having read your feedback, we need more information to be able to assist you further, you can use the details here to contact us: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Nice design

MDR-XB650BT 16-06-2020 door Chloeliz84 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought my headphones a year ago from Currys for 60 quid and it worked really well. A few weeks ago, the sound in the left ear went out for no reason. If the average life of the item is only a year, they are not worth buying, I will not be buying another pair.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

Reactie van Customer Support
21-06-2020

Hi Chloeliz84,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you are experiencing an issue with the sound in the left ear.
To resolve the issue, try the following steps: https://bit.ly/2Bpd1j2. If the issue persists, please don’t hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2CmeDuk.

Sony support team

0

Goed

MDR-XB650BT 22-05-2020 door Rob222222 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geluid goed, word wel warm, en is een beetje zwaar

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit

MDR-XB650BT 16-05-2020 door Staci21 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goede kwaliteit, makkelijk te bedienen. Valt naar voren bij veel bewegingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed geluid

MDR-XB650BT 14-05-2020 door fredpl (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

doet het prima, maar zit niet lekker op je oren.klemt er af.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great purchase

MDR-XB650BT 08-05-2020 door g666 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Happy about headphones,excellent. Great product...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Perfect

MDR-XB650BT 04-05-2020 door Terrific (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

What can I say, it's Sony! When you pay for the best, you get the best. These headphones are exceptional. The quality of sound is outstanding. The design is brilliant. Do not buy cheap or you will get a cheap sound. These are worth every pound and more. Thank you Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Comfy, Good Sound and Noise Reduction

MDR-XB650BT 25-04-2020 door Landers (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I needed to replace my in ear phones as my ears were sore due to the increased number of web conferences working from home during the COVID-19 lockdown. These headphones were quick and easy to setup on my Windows 10 laptop too and last nearly all week! Well done Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

prachtig volgeluid

MDR-XB650BT 22-04-2020 door Hennie1948 (Nederland)

Omdat ik voor mijzelf een zwarte had gekocht heb ik nu een blauwe gekocht voor mijn vrouw.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zalig geluid

MDR-XB650BT 18-04-2020 door guidodemey (België)

Ik heb dit vier maanden geleden gekocht en ben zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent

MDR-XB650BT 06-04-2020 door I reviewed the thing (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this two weeks ago because of self isolation and having to work from home. It works great, sound is really good and looks very nice and sleek. It just may be a little bit pricy, but all in all - definitely worth it

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Geweldige koptelefoon

MDR-XB650BT 03-04-2020 door Remundo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het kado gekregen. Goed geluid..erg tevreden mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het gaat

MDR-XB650BT 02-04-2020 door Lutjebroek g (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Kom teveel geluid van buitenaf naar binnen .niet elk gezinslid vind hem prettig zitten ligt niet aan de grote van de oren

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Good earphones good bass

MDR-XB650BT 12-03-2020 door Gale force (Verenigd Koninkrijk)

I bought these a week ago still learning how to use Bluetooth

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Stopped Working!

MDR-XB650BT 13-02-2020 door stv88 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

i bought this 13 months ago and the headset has stopped working. Repair cists quoted by Sony are in excess of the purchase price and as the item is just outside of the warrenty period i will have to purchase a new set of headphones

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

1

Reactie van Customer Support
17-02-2020

Hi Stv88,

We appreciate your feedback and we are sorry to hear this. Although our products pass strict quality tests, due to the nature of electrical components, we cannot completely eliminate the possibility of spontaneous failure. Sony provides a guarantee to protect users in such circumstances. If you require any further assistance, you may contact us using the details here: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Nice headphones

MDR-XB650BT 26-01-2020 door Judge Death (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had them a couple of weeks and they do the job perfectly. Once they are set up they are easy to use and I've had no problems yet. Perhaps a bit more of a detailed set up process as I have never connected wireless headphones to my computer before and it was the computer side I needed help with. Had to go to Sony website for more detailed installation but at least they had what I needed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

2

0

absolutely rubbish product

MDR-XB650BT 20-01-2020 door buzzkiller (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I was sold this item by asales rep at pc world for it to be used to listen to the tv?movies from my tv, It doesnt even connect to my tv via bluetooth!!!!!? Looks like we going backwards towards the days of the caveman!!! It is only usable with your phone.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

11

Reactie van Customer Support
22-01-2020

Hi,

We appreciate your feedback and we are sorry to hear this. The headphones can be connected to the TVs listed here: http://bit.ly/BluetoothHeadphonesAndroidTV . If you are facing an issue while connecting it to one of the compatible models, we recommend initializing the headphones to the original factory settings as explained here: http://bit.ly/30JsWBi . If this does not resolve the issue, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

Comfortable with great features

MDR-XB650BT 19-01-2020 door CRJB115 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I purchased this headset about a month ago and I’m really pleased. I wanted some headphones to use at the gym for cardio/weight training and this model ticks all the right boxes!! Comfortable, lightweight and easy to use functions on ear piece. I would highly recommend this product,

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Great headphones

MDR-XB650BT 08-01-2020 door Me12321 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great quality - wish I could turn off flashing Bluetooth led

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

2

0

Perfekt geluid

MDR-XB650BT 20-12-2019 door Apm1964 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie koptelefoon, fraai design, goed geluid. Handig mee te nemen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GOEDE KENMERKEN

MDR-XB650BT 14-12-2019 door TOINE04129146 (Nederland)

IK HEB DIT ARTIKEL CADEAU GEKREGEN VIA AUTOWEEK EN DERHALVE MOET IK DIT TOESTEL EERST REGISTREREN.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit

MDR-XB650BT 29-11-2019 door TheOttoman38 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb hem nu een maand in gebruik. Kwaliteit van het geluid is erg goed. De koptelefoon zit niet in de weg.... zit comfortabel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede bas

MDR-XB650BT 25-11-2019 door G J H (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Welkoms cadeau bij Autoweek Zit prettig en geeft voor een cadeau een zeer goed geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goede bass

MDR-XB650BT 15-11-2019 door GPHA (Nederland)

goed product,goede bauwkwaliteit voelt lekker om hoofd, na langdurig gebruik geen last van een bekneld gevoel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great product 0

MDR-XB650BT 10-11-2019 door Jan 54 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Excellent sound quality and comfortable to wear. Good arrangement of features.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Good purchase

MDR-XB650BT 04-11-2019 door Richard041951 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had these for a few week now sound is good and I find them relatively compatible to where. Bluethoot is a little out of sync with my old version three iPad but I think that is more the iPads fault. Over all happy with my purchase.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Handig gebruik

MDR-XB650BT 02-11-2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht. Zowel binnen als buiten goede ontvangst.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed geluid!

MDR-XB650BT 24-10-2019 door kreezyguy (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze hoofdtelefoon gekregen als welkomstgeschenk bij het afsluiten van een abonnement op een bekend automagazine. In eerste instantie had ik niet zulke hoge verwachtingen, want iets wat weggeven wordt is meestal van mindere kwaliteit. Maar niets is minder waar. Ik was werkelijk verbaast over de geluidskwaliteit en het draagcomfort. Mooi helder geluid en een krachtige weergave van de lage tonen. Echt heerlijk om naar te luisteren en te dragen. De bereikbaarheid is ook goed want ik kan heel mijn huis doorlopen zonder problemen met de weergave. Nee ik ben meer dan tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0