HOOFDBAND

ZX110-koptelefoon

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Afbeelding van ZX110-koptelefoon

pinkwhiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Standaard

MDR-ZX110

Verkrijgbaar vanaf

€ 14,98

Android

MDR-ZX110AP

€ 19,99

Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon
Afbeeldingen van ZX110-koptelefoon

Kenmerken

Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid

De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de koptelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. In combinatie met een zeer gevoelig diafragma kunt u het volume van de koptelefoon harder zetten (zonder dat hier een versterker voor nodig is) en blijft het geluid over het hele spectrum prachtig helder.

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze koptelefoon overal mee naartoe. Door de draaibare oorschelpen kunt u de koptelefoon eenvoudige opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de koptelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt.    

In-line afstandsbediening en microfoon voor handsfree bellen

Met bediening en een microfoon in het snoer van de koptelefoon kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt eenvoudig tussen muzieknummers en gesprekken schakelen zonder uw koptelefoon af te zetten.* *Alleen met het model MDR-ZX110AP

Zachte oorkussens voor optimaal comfort

Luister in volledig comfort. Deze koptelefoon heeft een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurige comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums.

Opvouwbare vormgeving met gesloten achterkant houdt het geluid vast

Het opvouwbare ontwerp met gesloten achterkant wikkelt zich rond het oor, wat de muziek binnen en alles wat afleidt buiten houdt. De akoestiek wordt teruggekaatst naar uw oren, zodat u zelfs de meest subtiele geluiden hoort. Ook kunt u beter meevoelen met de beat, omdat de bas van de muziek door het ontwerp met gesloten achterkant optimaal doorklinkt. 

Breed frequentiebereik voor duidelijke hoge en lage tonen 

Het brede frequentiebereik van 12 Hz tot 22 kHz zorgt voor een diepe bas, rijke middentonen en heldere hoge tonen. U hoort de details in elk nummer en geniet nog meer van al uw muziek. 

Specificaties

Luister onderweg naar uw favoriete nummers in helder, gebalanceerd geluid met de MDR-ZX110-koptelefoon met dynamische drivers van 30 mm. De zachte oorkussens bieden extra comfort terwijl u op weg bent. De MDR-ZX110AP koptelefoon verbetert de functionaliteit van Android-smartphones.
  • Dome drivers van 30 mm voor een gebalanceerd geluid

  • Neodymium magneten met hoge energie zorgen voor een krachtig geluid

  • Frequentiebereik van 12 Hz – 22 kHz

  • Oorschelpen met kussentjes voor een comfortabele luisterervaring

  • Keuze uit kleuren voor afstemming op uw stijl

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers