€ 100,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van MDR-ZX330BT draadloze koptelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX330BT draadloze koptelefoon
Afbeeldingen van MDR-ZX330BT draadloze koptelefoon

Kenmerken

Draadloos streamen met Bluetooth®

Stream uw favoriete nummers draadloos via Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth®-koptelefoon om daarna rechtstreeks via uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Hoor elk detail dankzij drivers van 30 mm

Hoor alle details in uw favoriete nummers dankzij de domedrivers van 30 mm, die zorgen voor een dynamisch geluid in compacte, lichtgewicht units.

Luister langer met 30 uur draadloze afspeeltijd

Luister de hele dag door naar uw nummers. De ingebouwde lithium-ionbatterij levert ongeveer 30 uur stroom (afhankelijk van uw muziekinstellingen) en is oplaadbaar via USB. 

Snel opladen via USB

Waarom wachten terwijl u meteen kunt luisteren? Sluit uw koptelefoon aan via de meegeleverde USB-kabel voor tien uur luisterplezier na slechts één uur opladen. De MDR-ZX330BT-koptelefoon is in ongeveer vier uur volledig opgeladen, dus u hoeft niet lang te wachten.

Het zwenkbare en opvouwbare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze koptelefoon overal mee naartoe. Door het zwenkbare, opvouwbare ontwerp kunt u de koptelefoon makkelijk opbergen als u hem niet gebruikt of als u op reis bent. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat ze gemakkelijk in een koffer of tas passen.

Specificaties

Dans alsof niemand kijkt met de draadloze MDR-ZX330BT Bluetooth®-koptelefoon. Sluit hem aan op een geselecteerde smartphone met One-touch listening via NFC en ga en sta waar u maar wilt, zonder verwarde kabels of andere ongemakken. Zachte oorkussens absorberen de druk zodat u langer kunt blijven genieten van uw muziek.
  • Vereenvoudigde Bluetooth-connectiviteit met NFC One-touch

  • 30mm-driverunit

  • Batterijlevensduur tot 30 uur

  • Oplaadbaar via USB, kabel meegeleverd

Driverunit
30 mm, dometype
Frequentierespons
20 - 20.000 Hz
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers