HOOFDBAND

WH-CH710N-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

€ 150,00

(inclusief btw)
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Feilloos geluid zonder onderbrekingen 

Met de WH-CH710N draadloze koptelefoon met Noise Cancelling kunt u overal genieten van krachtig geluid zonder onderbrekingen. De Noise Cancelling via dubbele-ruissensortechnologie en de Omgevingsgeluidsmodus geeft u de controle over wat u hoort. En met genoeg stroom voor 35 uur lang draadloos gebruik kunt u de hele dag lang muziek luisteren.

kleur
Een koptelefoon die
de wereld buitensluit 

Of u nu in het vliegtuig zit of aan het forenzen bent, de automatische Artificial Intelligence Noise Cancelling-functie (AINC) analyseert constant het omgevingsgeluid en kiest automatisch het meest effectieve Noise Cancelling-filter voor uw omgeving.

U bepaalt wat u hoort met dubbele-ruissensortechnologie

De dubbele microfoons zijn naar voren en naar achteren gericht zodat de WH-CH710N-koptelefoon meer omgevingsgeluid opvangt dan ooit. Dus of u nu verkeerslawaai of geklets op kantoor wilt buitensluiten, u kunt helemaal opgaan in uw muziek.

nc
Pas uw geluid aan

De Omgevingsgeluidsmodus geeft u volledige controle over uw luisterervaring. Hiermee kunt u muziek luisteren terwijl u nog steeds de belangrijke omgevingsgeluiden hoort die u veilig houden, zoals verkeersgeluiden en omroepen in het openbaar vervoer.

Pictogram opladen
Snel opladen voor de hele dag luisterplezier

De ingebouwde lithium-ionbatterij zorgt dat u met één keer opladen tot wel 35 uur muziek kunt luisteren. En met de optie voor snel opladen kunt u 60 minuten afspelen na 10 minuten opladen.

Comfortabel luisteren
Mis geen enkele beat met drivers van 30 mm

De nieuwe 30mm-drivers zorgen zelfs bij deze bijzonder lichte, comfortabele koptelefoon voor zuiver, helder geluid met een groot frequentiebereik, van lage beats tot hoge stemmen.

koptelefoon op tafel
Handsfree ondersteuning

Een simpele druk op de knop verbindt u met de spraakondersteuning van uw smartphone om aanwijzingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen.

Handsfree bellen
Helderder handsfree bellen

Bel handsfree en houd uw handen vrij. U hoeft uw telefoon niet te pakken, alleen te praten. De WH-CH710N laat uw stemgeluid helder klinken voor de persoon met wie u belt. 

NFC-pictogram
Luister direct met NFC™ One-Touch

Stream muziek met één aanraking via Near Field Communication (NFC™). Raak met het gewenste NFC™-apparaat gewoon de N-markering op de behuizing aan om snel en eenvoudig een koppeling tot stand te brengen.

Bluetooth
Streamen in goede kwaliteit via Bluetooth®

Geen NFC™? Geen probleem. U kunt uw apparaat handmatig verbinden door Bluetooth® aan te zetten in het instellingenmenu van uw apparaat.

Specificaties en kenmerken

Hoor meer muziek en minder achtergrondlawaai met de WH-CH710N Noise Cancellation-koptelefoon en met Artificial Intelligence Noise Cancellation (AINC) via dubbele-ruissensortechnologie.
  • Wireless Noise Cancelling past zich aan uw omgeving aan via dubbele-ruissensortechnologie

  • Luister naar meer details met de driverunit van 30 mm

  • Langdurig luisteren met maximaal 35 uur batterijlevensduur en snel opladen

  • Draadloos Bluetooth® streamen met NFC™ One-touch

  • Compatibiliteit met smartphones voor handsfree bellen en gebruik met uw spraakondersteuning

Ingang(en)
Stereoministekker
Frequentierespons
7 Hz – 20.000 Hz (JEITA)
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
Frequentierespons (tijdens gebruik) 
20 Hz – 20.000 Hz (INGESCHAKELD) (bekabeld)
Passieve werking
Ja
NFC
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers