WH-XB700

Genieten van EXTRA BASS™

De WH-XB700 koptelefoon met EXTRA BASS™ combineert uitzonderlijk basgeluid met uitstekende helderheid van stemmen, draadloze bewegingsvrijheid en ongeëvenaard comfort en gemak.

HOOFDBAND

WH-XB700 draadloze koptelefoon

WH-XB700
Afbeelding van WH-XB700 draadloze koptelefoon

blueblack

€ 150,00

(inclusief btw)
Logo EXTRA BASS
Uitzonderlijke bas voor diep, krachtig geluid

De WH-XB700 maakt deel uit van de EXTRA BASS™-serie van Sony. Dit betekent dat de koptelefoon alle basfrequenties versterkt terwijl de helderheid van stemmen behouden blijft, waardoor elk nummer een nieuwe ritmische dimensie krijgt.

Geniet van draadloos streamen met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de koptelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Pictogram batterij van 30 uur
Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren

Na maar 4 uur opladen kun je ongeveer 30 uur muziek afspelen, zodat je de hele dag door naar je favoriete nummers kunt luisteren.

Lifestyle-afbeelding van de WH-XB700 koptelefoon die snel wordt opgeladen
Snel opladen voor wanneer je weinig tijd hebt

Koptelefoon bijna leeg, maar weinig tijd? Na maar 10 minuten opladen kun je wel tot 90 minuten muziek afspelen. Ideaal als je onderweg bent.

Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

De gestroomlijnde en elegante WH-XB700-koptelefoon heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen zitten comfortabel, ook als je de koptelefoon langdurig draagt. Ideaal als je voor langere tijd naar je favoriete albums wilt luisteren.

Lifestyle foto van man die handsfree belt via de WH-XB700 koptelefoon
Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Je kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder je koptelefoon af te zetten. Druk gewoon op de multifunctionele knop aan de linkerkant van de behuizing, dankzij de ingebouwde microfoon kun je handsfree oproepen aannemen via geselecteerde smartphones.

Sony I Logo van Headphones Connect
Pas je geluid aan

Stel voor elk nummer het perfecte geluid in. Met de innovatieve Sony | Headphones Connect-app kun je de basniveaus aanpassen en beschik je over voorinstellingen om het geluid van een club, concertzaal, stadion of buitenpodium na te bootsen.

Logo's van Google Assistant en Alexa
Slim aan de slag met Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan je dag met de spraakassistent op je smartphone via de ingebouwde microfoon van de koptelefoon. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in, en meer.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Een persoonlijke bioscoopervaring

Met de BRAVIA XR™ en de draadloze WLA-NS7-zender

Geniet van een meeslepende Dolby Atmos®-ervaring en 360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR en deze koptelefoon dankzij de draadloze WLA-NS7-zender.

Man op een bank in de woonkamer, luisterend naar muziek op koptelefoon via draadloze zender
360 Spatial Sound Personalizer

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app kun je genieten van een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van je oren, zodat deze koptelefoon je eigen ruimtelijke geluidsveld kan creëren in combinatie met BRAVIA XR™-tv's.

WLA-NS7 draadloze zender met koptelefoon op een kast, verbonden met BRAVIA-TV aan de muur
Dolby Atmos-ervaring

Als je onze WLA-NS7-zender verbindt met een BRAVIA XR™-tv bepaalt je koptelefoon de ideale plaatsing van de phantom-speakers om je heen, waardoor je kunt genieten van een Dolby Atmos-ervaring. Laat je meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Voel de bas. De WH-XB700 EXTRA BASS™-koptelefoon combineert krachtig EXTRA BASS™-geluid met heldere vocalen, Bluetooth®-connectiviteit, een lange batterijlevensduur, een gestroomlijnde vormgeving en een comfortabel en praktisch ontwerp.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • One-touch listening met Bluetooth® en NFC-technologie

  • Batterijlevensduur tot 30 uur en snel opladen

  • Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort

  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

DRIVERUNIT
30 mm (dometype)
S-Master HX
Nee
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20–20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
PASSIEVE WERKING
Ja
NFC
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers