€ 250,00

(inclusief btw)
112

4.4 gebaseerd op 112 klantbeoordelingen

54
49
7
0
2
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Indrukwekkend geluid

WH-XB900N 30-11-2020 door Robert_D

Koptelefoon ontvangen bij de Sony 5 II telefoon. Ik kon de headset vergelijk met de wh-1000xm3, die ik al in bezit heb. Nagenoeg dezelfde kwaliteiten, de gebruikte materialen voelen iets anders aan. Maar voor het geluid hoef je deze XB900N niet te laten liggen. Zeker niet i.c.m. de ANC, die werkt echt heel erg goed!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Mooie klank - Extra bas - Mindere Noise Cancelling

WH-XB900N 02-05-2020 door Yves V

+ Warme volle klank (beter dan mijn JBL Live500bt) + bediening via swiping aan oor gemakkelijk - Noise cancelling kon beter (daarom geruild voor Sony WH-1000x M3 - duurder maar geld waard) - aan-uit knop: geen blijvend lichtje zodat je niet weet of ie nu aanligt of niet (JBL wel)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

112 klantbeoordelingen

0

Prima headset

WH-XB900N 18-09-2021 door Timothy99

Ondanks de omslachtige en beperkte gebruiksaanwijzingen, tot nu toe redelijke performance.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Perfecte koptelefoon!

WH-XB900N 09-09-2021 door Vurns

Een week geleden gekocht en ben er zeer blij mee. De noise cancellation helpt me enorm bij mijn powerlifting trainingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs prestatie verhouding

WH-XB900N 22-08-2021 door Wil 11

Ik was benieuwd of via bluetooth de synchronisatie tussen mijn laptop en de koptelefoon bij het kijken naar films goed was. Dit is prima en voldoet aan mijn wens.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Stevige lekkere bass in de muziek

WH-XB900N 01-08-2021 door Esther b

Ik heb de koptelefoon afgelopen maand gekocht en het is super handig dat hij draadloos is. Het geluid met de extra bass is hartstikke lekker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overtreft verwachtingen!

WH-XB900N 28-07-2021 door eliseyork

Ik was eerst aan het twijfelen tussen deze koptelefoon en de mx1000 serie, maar ik ben zo blij dat ik voor deze heb gekozen! Je krijgt echt je geld waard qua geluidskwaliteit en makkelijkheid van het koppelen. De toevoeging van de Sony app is ook een leuke extra. Het geluid uit de koptelefoon is ook niet zo luid dat anderen om je heen kunnen meeluisteren, maar alsnog hard genoeg dat je het zelf goed kunt horen. De koptelefoon is echt ideaal voor rock en metal nummers met de extra bass. Pop nummers klinken ook echt geweldig en netflix kijken klinkt ook heerlijk. Ik hoorde dingen die ik eerder niet hoorde bij tv shows, zoals weergalmingen etc. Het koppelen via nfc is ook heel handig. Ik was alseerst bang dat het een groot nadeel zou zijn dat de koptelefoon niet met twee apparaten tegelijk kan verbinden maar het schakelen tussen apparaten gaat zo soepel. Met nfc koppel ik hem met mijn telefoon en als ik op mijn laptop wil luisteren houd ik gewoon mijn telefoon tegen mijn koptelefoon aan en zoekt hij automatisch naar een nieuwe verbinding. Ik ben echt superblij met mijn aankoop en heb er ondanks de prijs echt geen spijt van!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

koppelen via bluetooth lastig in begin

WH-XB900N 21-07-2021 door benniebob

Eerste werd koptelefoon niet herkend. Aan/uit knop 5 seconden indrukken om te laten kopelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

WH-XB900N 09-07-2021 door Chrisje

Geluidskwaliteit, gebruiksgemak (aansluiten via NFC, tegelijk met meerdere apparaten verbinden) zijn uitstekend en het enige wat ik mis is een Windows/Linux programma om de instellingen die nu alleen via de headphones connect app on the stellen zijn. En het is jammer dat je niet tegelijkertijd op kan laden en kan luisteren.

0

0

0

Top product met correcte prijs-kwaliteit

WH-XB900N 18-06-2021

Recent gekocht en heel tevreden. Niet té zwaar. Kan dus gedurende langere tijd comfortabel gedragen worden. Sluit perfect rondom de oren. Fantastische klank, waarbij de equalizer op de app, heel handig is. Batterijen gaan lang mee. Bediening aan de oorschelp vraagt in het begin enige handigheid, maar eens onder de knie, heel makkelijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie koptelefoon

WH-XB900N 04-06-2021 door BANJER58

Wat een geweldige koptelefoon. Wat een super geluid. Goed bass geluid. Zeker een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een aanrader

WH-XB900N 30-05-2021 door Rudi Renckens

Het zit geweldig op de oren en het geluid is zeer goed. Ook het achtergrond geluid is bijna niet meer hoorbaar. Een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed en fijne koptelefoon

WH-XB900N 27-05-2021 door Powerfrans

Deze maand gekocht. Gebruik het bij sporten en is perfect met geluid en NC.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handige snelfuncties

WH-XB900N 26-05-2021 door JohannD13

Erg tevreden over het geluid en de noise cancelling. Handige snelfuncties voor volume, pauze en als je tegen iemand praat(is een speciale functie). Soms heeft ie alleen last van stoorzenders denk ik. Als ik langs specifieke locaties kom.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

WH-XB900N 19-05-2021 door Walter1950

Hij voldoet aan alle door mij gestelde voorwaarden, ik ben er super blij mee. Met name de noise cancelling is perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig!!!

WH-XB900N 19-05-2021 door Errina

I’ve bought this hoofdtelefoon almost two weeks ago. My general aims were to listen to books and podcasts, to wood noise of public transport, to listen to meditative musics. And this gadget has even more than I supposed to get! Equalizer of special Sony app has a few really good audio settings. Materials of this hoofdtelefoon is really nice and it’s very comfortable for head and ears even if I listen to the audio for 2-3 hours.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi geluid zit prettig

WH-XB900N 17-05-2021 door Ruud43

prima apparaat koppelen gaat zonder problemen. Geluid is erg goed, comfort ook. Noisecanceling is wennen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed

WH-XB900N 08-05-2021 door Patrick1955

Ik heb deze koptelefoon gekocht omwille van de prijs/kwaliteit. Daarvoor gebruikte ik bluetooth oortjes van Awei maar dit is andere koek. Wel een pak zwaarder om lange tijd op het hoofd te hebben maar toch comfortabel. Er was ook geen enkel probleem om hem aan te sluiten op al mijn toestellen (TV, smartphone, tablet, laptop). Top!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid en lange accuduur

WH-XB900N 10-04-2021 door CMul

Fijne hoofdtelefoon met veel functies en mogelijkheden en een goed werkende Nice cancelling. Goed te gebruiken bij teams meetingen en bellen. Ook de lange accuduur is top.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goede headset

WH-XB900N 07-04-2021 door Guy Goethals

Heel blij met m'n aankoop. Zeer goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doet wat het moet doen

WH-XB900N 06-04-2021 door Anoli

Twee weken geleden gekocht en ik ben er nog mee in de weer . Voor nu tevreden , beetje jammer dat er een simpele opberg "tas" bij zit . De app werkt prima . Kop telefoon zit lekker op mijn hoofd . ( ik wandel en ren niet )

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige geluid

WH-XB900N 02-04-2021 door ПашаМаша

Uitstekende geluidskwaliteit, zeer goede batterij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-XB900N 01-04-2021 door TB212

Ik heb de koptelefoon nu een maand in bezit, ik gebruik hem dagelijks en ik heb hem nog maar 3x opgeladen. Op de bluetooth stand gaat de batterij boven verwachting goed mee. Geluid is voor deze prijscategorie prima. Noise cancelling werkt naar behoren. Het enige waar ik nog niet zo goed mee overweg kan is dat touch deel op de koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer prettig draagcomfort

WH-XB900N 31-03-2021 door MiriamP

Goed geluid Makkelijk bedienbaar Lekker lichtgewicht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne koptelefoon

WH-XB900N 30-03-2021 door marielouisevanesch

Ik heb deze koptelefoon nu ongeveer een week en ik ben er heel erg tevreden over. De noise cancelling werkt voor mij top. Het enige negatieve dat ik kan bedenken is dat het switchen tussen apparaten niet heel erg soepel gaat, maar dat is denk ik meer een luxeprobleem. Ik heb een redelijk klein hoofd en hij past mij perfect op de kleinst mogelijke stand. Het is wel een redelijk prijzige koptelefoon, maar naar mijn mening is hij zeker je geld waard!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen te hoge verwachtingen stellen

WH-XB900N 26-03-2021 door stef9420

Heb dit product net gekocht. initieel zit er enorm veel bass in het geluid. Gelukkig kan je via je telefoon dit wat aanpassen via de app.(maar bv niet op je pc) De noise canceling is ook van matige kwaliteit. Net iets beter dan bij een gewone hoofdtelefoon. De mute knop door je hand op de rechterschelp te leggen is wel een leuke feature.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne hoofdtelefoon

WH-XB900N 19-03-2021 door Wil47

Na lang zoeken deze hoofdtelefoon gekocht ter vervanging van mijn oude hoofdtelefoon. Was zeer tevreden over mijn oude Sony hoofdtelefoon, dus weer gezocht naar een nieuwe Sony. Fijn geluid met goede bassen. Noise cancelling kan beter. Hoofdtelefoon zit prettig op het hoofd. Alleen het installeren van BlueTooth ging niet zo gemakkelijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Degelijk

WH-XB900N 19-03-2021 door Matchbox

Opzich een prima koptelefoon , prijs/kwaliteit verhouding is wel voldoende. Wel een aantal aanmerkingen. Het geluid opzich en met name de hoge -en lagetonen , komt ondanks het instellen niet op het gewenste resultaat. De extra bass is dan ook wel heel erg aanwezig. Wat het luisteren niet prettiger maakt , gelukkig is dat te regelen. Het 'swipen' van het volume is handig , maar niet altijd. Er zou eigenlijk een vergrendeling o.i.d. op moeten zitten , om onbedoelde acties te voorkomen. Verder is de koptelefoon makkelijk in gebruik , tevens is het installeren zo gedaan. Materiaal voelt degelijk en sluit goed aan. De app voor het instellen e.d. werkt prima.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top Kop telefoon

WH-XB900N 12-03-2021 door VJake

Top Kop telefoon. Erg blij mee... ook omdat ik hem gratis kreeg bij mijn telefoon. Maar ook omdat hij top werk. ik gebruik hem ook als headset. Op straat ff handje aan mijn oor en ik hoor alles om mij heen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid.

WH-XB900N 24-02-2021 door greenspot

Mooie vormgeving en bovenal een prima geluid. Wat ook handig is, dat je met de Sony headphones app je persoonlijke voorkeuren kan instellen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Goede bass en Verdere hoge Audio qualiteit

WH-XB900N 16-02-2021 door Mr4DHD

Mooie headphone en makkelijke gestures. Oom mooi geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig om naar muziek te luisteren!

WH-XB900N 13-02-2021 door Jozephus11

Eind december heb ik een nieuwe telefoon gekocht van Sony. Hierbij kon ik deze hoofdtelefoon gratis aanvragen. Ik heb eerder hoofdtelefoons gehad van Sony, maar deze is 10x beter. De hoofdtelefoon pas precies om mijn oren. Het geluid is geweldig. Het lijkt net of je in een eigen wereld zit. Het leuke was, voordat je de hoofdtelefoon kan gebruiken dient er foto's gemaakt te worden van je oren, zodat hij de muziek kan optimaliseren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Top!

WH-XB900N 10-02-2021 door Florian258

Ik heb deze hoofdtelefoon nu een kleine maand in huis en ben er erg blij mee. Het geluid is erg mooi, goede bas, mooi, vol geluid. Ik gebruik hem zelf veelal met de bijgeleverde 3,5mm jack. Dit omdat ik regelmatig game en de Bluetooth daarvoor te traag is. Volgens mij schakelt hij de Bluetooth uit als je de kabel erin prikt want de batterij is nog steeds fully charged! Je kan hem ook gebruiken als hij uit staat, maar dan is het geluid wel beduidend minder mooi.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne koptelefoon

WH-XB900N 30-01-2021 door Tjeddo

snel geinstalleerd voldoet aan mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi design en mooi geluid

WH-XB900N 30-01-2021 door Pieter 65

Cadeau gekregen bij de nieuwe telefoon en aktie van Sony dan is dit een mooi ding

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Add Custom Button function

WH-XB900N 28-01-2021 door pjbcoetzer

The sound quality is next level, and this is as expected from Sony. The one problem I have though is with the gesture/touch controls. Next, Previous, Volume up and Volume down works great, but the play/pause function is very hard to perfect (the middle press option). It would be super if the custom button could have the extra optional function to allow for play/pause when pressing the button. The App already allows to set multi functions for this button, so I hope this request reaches the dev team to have this function added. I have also had issues using the headphones for conference calling using a laptop (running Windows 10). The device is not easy to set up (shows 2 devices in the Bluetooth list) and till today I can hear calls, but the headphones microphone does not activate.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Geweldig geluid

WH-XB900N 26-01-2021 door Ghostplayer50

Het geluid is mooi en helder en de bas is echt wel mooi eerlijke gezergt hij gaat niet de hard maar ook niet zacht terwijl het wel zo lijkt

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Super hoofdtelefoon

WH-XB900N 22-01-2021 door Pol dw

Toestel werkt goed geweldige klank heel gemakkelijk in gebruik en bediening, zéker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptelefoon

WH-XB900N 03-01-2021 door Gewoon Dré

Ik heb deze koptelefoon cadeau gekregen bij aanschaf van de Xperia 5 II. In eerste instantie was ik niet tevreden. Een aantal functies vielen me zeer tegen. Zo vond ik de 'beloofde' noise canceling heel matig. Was het bleutooth bereik dramatisch en kreeg ik op verschillende apparaten andere volumes. Kort gezegd, ik had liever mijn JBL450T gehouden. Echter .... Ik h bvde bij behorende app gedownload en dat heeft enigszins geholpen om de functionaliteit te verbeteren. Dat raad ik dan ook toekomstig gebruikers aan. Gaandeweg toch meer van deze koptelefoon kunnen gaan genieten.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heel comfortabel, fantastisch geluid

WH-XB900N 03-01-2021 door RGrt

Het zit heel comfortabel op je hoofd. Geluid is zeer goed, helaas is de Bluetooth verbinding met mijn iPhone niet altijd stabiel en ‘skipt’ het steeds 15 seconde vooruit. (Met sterke regelmaat, ongeveer elke minuut wel een keer.) Ik heb dit probleem niet, als ik de koptelefoon met mijn MacBook verbindt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Fijn om mee te luisteren, spreken werkt niet

WH-XB900N 01-01-2021 door LJPJ

Ik heb hem nu ruim een maand en hij draagt een stuk fijner dan mijn oude on-ear telefoon. De microfoon werkt alleen totaal niet, dus ik moet altijd de microfoon van mijn laptop gebruiken. Erg jammer want die pikt meer achtergrondgeluid op. Ook moet ik hem elke keer dat ik hem gebruik weer opnieuw verbinden, dus dat is vervelend. Noise cancelling lijkt thuis wel te werken, maar ik heb het nog niet buiten of in een drukke omgeving getest. Al met al gemiddeld.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische zit en geluid

WH-XB900N 31-12-2020

Ik heb dit apparaat enkele weken. Ik gebruik hem veelvuldig. Hij zit geweldig om je oren met zachte kussen en klemt totaal niet. Het geluid is voor mij perfect. Goede balans van tonen die via een sony app met een equalizer zelf is te optimaliseren. Ik hoop hier lang van te kunnen genieten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-XB900N 29-12-2020 door denbjer

De hoofdtelefoon heeft een zeer goed geluid. Werkt ook super als headset met mijn Xperia 5 ii. Geluidskwaliteit op de pc is ook zeer goed voor muziek, alleen voor het gebruik in Teams / Skype is deze helaas onbruikbaar. Microfoon werkt dan niet, en mis soms ook het geluid in de testgesprekken. Schijnt een bekend probleem te zijn, jammer, anders was zeker 5 sterren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helemaal tevreden.

WH-XB900N 28-12-2020

Zoals de titel al vermeld, dik tevreden. Tot nu houd de batterij het lekker lang uit. Het geluid Zoals de titel al zegt, de koptelefoon is dik in orde. Batterij gaat lekker lang mee, geluid is goed. Hij zit prettig, alleen er is wel kans op transpiratie in en om het huis waar je oor in zit. Gebruik de kop telefoon o.a. ook tijdens het stofzuigen. Dit komt waarschijnlijk door dat het goed afsluit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs-kwaliteit

WH-XB900N 11-12-2020 door LadyConny

Ideaal om te luisteren naar je favoriete muziek in top kwaliteit zonder anderen te storen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

WH-XB900N 10-12-2020 door Roker1965

Geen geluidsoverlast voor andere waar ik naast zit in 1 ruimte

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bluetooth connected kan beter

WH-XB900N 10-12-2020

Een zeer goede headset die ik van harte kan aanbevelen. Echter regelmatig heb ik problemen als ik bijvoorbeeld overschakel van de laptop naar mijn iphone om een verbinding te krijgen. Krijg vaak een fout melding dat er geen verbinding mogelijk is op de app. Naar meerdere keren proberen en aan en uit zetten lukt het wel. Het geluid is uitmuntend en zeer verslavend om te blijven gebruiken. Met skype krijg ik wel vaak de klacht dat het geluid van mijn microphoon te zacht is terwijl de instellingen op maximaal staan. Opvalllend dat ik dit niet heb als ik de headset gebruik om mee te telefoneren. Als deze problemen zijn opgelost, krijgt deze headset een 5 sterren waardering.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch geluid via Bluetooth als bedraad maar

WH-XB900N 09-12-2020 door Casaboontha1972

Vorige maand aangeschaft om oud model te vervangen Geluidskwaliteit is zeer goed tot uitmuntend en goed te controleren via app. Microfoon werkt goed via telefoon en tablet Microfoon volume via PC is waardeloos en niet aanpasbaar ANC werkt goed, misschien wel iets te goed waardoor microfoon via PC niet goed werkt?

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend

WH-XB900N 06-12-2020 door beyhanski

Ik ben altijd tevreden met de producten en services van Sony geweest

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top van Sony

WH-XB900N 03-12-2020 door Remo08

Vorige maand gekocht en ben er meer als tevreden mee. De sound en de bass is echt topkwaliteit. En samen met de app erg fijn in functionaliteit. Totaal geen spijt van. Deze hoofdtelefoon is echt een top-aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slecht

WH-XB900N 03-12-2020 door Ster

Product retour gestuurd naar Sony maar nog geen reactie ontvangen, te duur en slechte bleutooth Connectie, stoort met andere electrische app. Ingewikkelde retourbeleid.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Indrukwekkend geluid

WH-XB900N 30-11-2020 door Robert_D

Koptelefoon ontvangen bij de Sony 5 II telefoon. Ik kon de headset vergelijk met de wh-1000xm3, die ik al in bezit heb. Nagenoeg dezelfde kwaliteiten, de gebruikte materialen voelen iets anders aan. Maar voor het geluid hoef je deze XB900N niet te laten liggen. Zeker niet i.c.m. de ANC, die werkt echt heel erg goed!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Top geluid en bediening

WH-XB900N 29-11-2020 door Wim62

Gekregen met de aankoop van mijn Sony Xperia 5 II. Wat een verrassing! Ik heb een AKG. Dat is top kwaliteit. Maar deze Sony overtreft volledig. Bijzonder mooi geluid. Mooie bas, maar toch ontspannen. De koptelefoon kan ik de hele dag dragen en je merkt dat niet dat je het draagt. Zeer fijne oorschelpen. Bediening met de sensoren en app he er lpraktisch en met veel mogelijkheden. Ook de noise canseling. Ik raad deze koptelefoon iedereen aan. Mits je voor noise cancelling in vliegtuig wil gebruiken, dat is goed, maar niet optimaal.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede geluidskwaliteit

WH-XB900N 28-11-2020 door Perry het vogelbekdier

Heb hem nu ongeveer 1 1/2 week in gebruik. Alles werkt perfect. Vooral het geluid bevalt mij goed. Hij zit ook comfortabel op mijn hoofd. Bluetooth werkt zonder storingen. Ook bedraad klinkt hij perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig product

WH-XB900N 27-11-2020 door Ron87

Mooi voorgegeven koptelefoon. Met handige app om custom knoppen in te stellen en andere handige instellingen. Ik heb de optie om je oorschelp te analyseren nog niet getest maar ga ik zeker nog een keer doen. De Nederlands gesproken handelingen, zoals 'inschakelen' en 'uitschakelen' klinken niet echt goed, ik heb hem weer op Engels gezet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige hoofdtelefoon

WH-XB900N 27-11-2020 door 70franky

Zit goed om de oren, verbindt snel, en geeft geweldig geluid. Zoals in andere reviews te lezen, is er inderdaad een zware bas aanwezig, maar is via de app aan te passen. Extra functies via "swipes" op de rechter oorpot om het geluid aan te passen of naar een vorig/volgend nummer te navigeren zijn leuk meegenomen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

WH-XB900N 21-11-2020 door Didierve

Goede pasvorm Zacht op het hoofd Goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geeft de bass die hij beloofd

WH-XB900N 09-11-2020

volume regeling is helemaal niet gemakkelijk , op papier een zeer mooi systeem ,maar valt voor mij tegen in de werkelijkheid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Mooie hoofdtelefoon

WH-XB900N 25-10-2020 door Appie1973

Ongeveer 2 weken geleden gekocht. Ik vind het een mooie en kwalitatieve hoofdtelefoon met goed geluid en bass. Ook handig om te vermelden de Sony headset applicatie. Kan je veel in aanpassen naar je eigen wensen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie bas

WH-XB900N 20-10-2020 door Jos47

Ik heb deze koptelefoon eind mei gekocht en heb er geen spijt van. Eenmaal opgeladen doe je er lang mee. Er zit een hele mooie bas in. Kan deze koptelefoon dus aanbevelen. Ik heb er wel een lader voor het stopcontact tact bijgekocht. Is voor mij makkelijker als de USB. Kopen dus. Veel plezier ermee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit geluid

WH-XB900N 11-10-2020

Fijne koptelefoon met goede kwaliteit geluid. Prima pasvorm en de aanrakingsfuncties aan de zijkant zijn erg fijn. Noise cancelling niet bijzonder, maar was ik persoonlijk ook niet naar op zoek. Wat dat betreft dus zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

WH-XB900N 26-09-2020 door Barrydb95

Juni gekocht ik gebruik hem dagelijks goed geluid lange batterij duur alleen valt makkelijk van je hoofd

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

WH-XB900N 15-09-2020

Ik heb hem nu uitgebreid getest en het is een heerlijk geluid makkelijk te bediennen, gewoon een heerlijke koptelefoon. Over de prijs kwaliteit kan ik niks zeggen want ik heb hem als cadeau gekregen Gr Eduard

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige bas

WH-XB900N 02-09-2020 door keesmin

Goed draagbaar en geweldig geluid. Ben er enthousiast over?

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Best device ever!

WH-XB900N 17-08-2020 door schreudern

I bought it, tested the more expensive version, but super happy with this one.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Simpelweg : goed zondermeer

WH-XB900N 21-07-2020 door Freddy 80

Vooral de aangename bas die mij opvalt vergeleken met mijn vorige koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid maar zweterige warme oren

WH-XB900N 07-07-2020 door Janmetdekoptelefoon

Ik heb dit artikel een maand geleden gekocht. Hij werkt prima, super geluid. Noise Cancelling werkt ook prima al had ik er nog meer van verwacht. Enige grote nadeel, waardoor ik gebruik ga maken van niet goed geld terug garantie, is dat hij erg zweterig zit. Daardoor zit hij na zo'n 15 minuten niet lekker meer bij mij. Erg jammer want het geluid is echt goed, daarvoor zou ik hem zeker houden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great sound quality better comfort

WH-XB900N 29-06-2020 door Hk23

I bought this 2 weeks ago. Initially it was bit uncomfortable to wear them around ears but now i m used to it and able to enjoy music better. I feel the cabin pressure a bit during nc mode but it is not a big deal to me. I find some issue while connecting to my laptop for teams call

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Flagship kwaliteit

WH-XB900N 06-06-2020 door SD3M

Ik heb de WH-XB900N enkele weken geleden gekocht omdat ik een betaalbare koptelefoon wilde met noice cancelling. De audio kwaliteit was boven alle verwachtingen. Het geluid klinkt absoluut niet goedkoop en zoals de naam het zegt kan men extra bass verwachten! Op standaard instellingen is deze voor mij genoeg, maar kan verlaagd of verhoogd worden door de app. De oorkussens zitten goed en de touch controls werken fijnloos. De noice cancelling is misschien niet zo goed als de WH1000XM3 maar filtert alle continue irritante geluiden weg! Enorm goed voor de prijs, als je een goedkoop plastic omhulsel niet erg vind.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

WH-XB900N 02-06-2020 door Marcel thomas

Heb hem 1 week geleden gekocht. Min punt is de software, weinig opties en instellingen en word niet automatisch opgestart bij verbinding met Bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit heel comfortable en geeft mooi geluid

WH-XB900N 18-05-2020 door Annemarijn

Ik heb deze koptelefoon nu bijna 2 weken en ben erg tevreden. Het was even puzzelen met de bluetooth connectie. Als ik op mijn telefoon geconnect ben en daarna wil switchen naar mijn laptop dan lukt dat niet heel goed. Waarschijnlijk doe ik iets niet goed. Verder vind ik de NC erg goed. Wanneer ik aan het werk ben en muziek luister hoor ik totaal niet dat de buren in de tuin aan het boren en zagen zijn. Dat was ook de reden dat ik een koptelefoon nodig had. Het is een goede aankoop geweest in elk geval.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige accu

WH-XB900N 14-05-2020 door Syed828282

30uur luistertijd en ik gebruik deze dagelijks. Betaalbaar en toch vergelijkbaar met de dure jongens. Veel verschil is er niet hoor want ik heb ook qc35 gehad van Bose. Bijna geen verschil alleen deze is goedkoper

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ziet er mooi en degelijk uit.

WH-XB900N 14-05-2020

Prijs/kwaliteit ..is goed! Als je vergelijkt met andere toestellen,voelt deze het beste aan..voor design,kwaliteit en geluid!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heerlijk geluid

WH-XB900N 09-05-2020 door AmsMermaid

ik heb dit product sinds een paar dagen huis. Wat een verschil tov mijn gewone oortjes! lekker naar je favoriete muziek luisteren of bellen met je vrienden. Top!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0