LinkBuds S
NOOIT UIT | LinkBuds-serie

Met LinkBuds S, 's werelds kleinste en lichtste volledig draadloze hi-res oordopjes met Noise Cancelling, blijven al uw werelden altijd verbonden en geoptimaliseerd.

LinkBuds S
Klein, licht en comfortabel

Met een gewicht van slechts 4,8 g, zijn dit 's werelds kleinste en lichtste, volledig draadloze hi-res oordopjes met Noise Cancelling. De ergonomische vormgeving, op basis van oorvormgegevens die zijn verzameld sinds de introductie van onze eerste oordopjes in 1982, biedt een stabiele, comfortabele pasvorm.

LinkBuds S
Hoogwaardige Noise Cancelling of natuurlijk omgevingsgeluid

Het beste van twee werelden: natuurlijk omgevingsgeluid voor contact met uw omgeving én hoogwaardige Noise Cancelling voor betere concentratie. De Adaptive Sound Control-functie voelt zelfs aan waar u bent en wat u doet, en stemt uw geluidsinstellingen automatisch optimaal af op de situatie.

LinkBuds S
Hi-res audio en duidelijke gesprekken

De draadloze hi-res audio zorgt voor een buitengewone geluidskwaliteit, net als die van een kabelverbinding, precies zoals uw favoriete artiest het heeft bedoeld. Onze Precise Voice Pickup Technology met geavanceerde geluidssignaalverwerking zorgt ervoor dat u tijdens een gesprek alles verstaat en verstaanbaar bent.

LinkBuds
NOOIT UIT met de ringvormige driver | LinkBuds-serie

Met de kleine, lichte LinkBuds met uniek open ringontwerp blijft u de hele dag lang verbonden met uw omgeving en de mensen om u heen, zonder dat u uw muziek hoeft te onderbreken.

Wit
Grijs
Ecru
Wit
Grijs
Model WIT ZWART ECRU WIT GRIJS
LinkBuds S LinkBuds
Wireless Noise Cancelling
Ringvormige driver
Hi-Res Audio Wireless
Ultracompact en licht
Hands Free Call
Levensduur batterij Tot 20 uur* Tot 17,5 uur
Waterbestendig volgens IPX4-norm

*Met Noise Cancelling ingeschakeld

.
.
.