Navigatie overslaan
Afbeeldingen van Speakerdock met AirPlay voor iPhone/iPod
Afbeeldingen van Speakerdock met AirPlay voor iPhone/iPod
Afbeeldingen van Speakerdock met AirPlay voor iPhone/iPod

Docken. Streamen. Genieten.

Laad uw iPhone op in het dock terwijl u naar muziek luistert of draadloos muziek streamt vanaf uw iPad. Met de XA700 is de keuze is aan u. Een ingebouwd, draadloos luidsprekerdock met AirPlay combineert glashelder geluid met een fraaie vormgeving.

Maak een stijlstatement

De XA700 ziet er net zo mooi uit als hij klinkt, met ronde lijnen en een fraaie afwerking, met stof beklede luidsprekers en details in geborsteld roestvrij staal.

Geniet van rijke, verfijnde audio

Het 2.1-kanaals systeem met een vermogen van 60 W gebruikt verschillende audiotechnologieën van Sony. Zo bent u verzekerd van een indrukwekkend geluid zonder vervorming, zelfs bij hoge volumes. Van dubbele passieve radiatoren tot Clear Phase-verwerking en Magnetic Fluid-speakers: elk onderdeel draagt bij aan een rijk, gedetailleerd geluid dat recht doet aan het origineel.

Draadloos streamen met AirPlay

Geef uw muziek de ruimte met AirPlay

Met het ingebouwde AirPlay kunt u draadloos muziek streamen via uw iPad, iPhone, iPod touch of Mac. U hebt de afspeellijst dus letterlijk en figuurlijk zelf in de hand.

Specificaties
  • Draadloos made for iPod/iPhone/iPad-speakerdock

  • Ingebouwde AirPlay voor draadloos streamen voor Macs

  • 2.1-kanaals systeem met uitgangsvermogen van 60 W

  • Magnetic Fluid-speakers en Clear Phase D.S.P.

  • Draadloze afstandsbediening

Speakertype
2.1-kanaals speaker
Speakerformaat
2x 48 mm
Uitgangsvermogen
60 W
Aansluitingen in/uit
8-pins stekker voor iPhone 5, 5S, 5C en iPod Touch 5
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu