10

4.7 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen

9
0
0
1
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

10 klantbeoordelingen

0

Home cinema in one box

HT-A7000 12-01-2022 door artfan (Verenigd Koninkrijk)

This fully featured all in one soundbar offers all the most useful features of a multi speaker home cinema set up. It sounds bright and full of detail with a subtle bass range, which suits a medium sized room without any need for an additional sub woofer. Adding Sony's optional sub and rear speakers takes it out of this world!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

3

0

Great Sound and Product

HT-A7000 01-01-2022 door Stokesie (Verenigd Koninkrijk)

Bought this after hearing the system at a friends house. Easy to set up and delivers a great sound which turns my television into a home cinema. Looks good and has easy to use controls.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

1

0

Niet verkeerd maar maakt verwachtingen niet waar!

HT-A7000 16-12-2021 door SonyEnthousiast007 (Nederland)

Het geluid valt uiteindelijk tegen (alle mogelijkheden geprobeerd, incl. subwoofer en rearspeakers), maar maakt de verwachtingen geschept in diverse reviews op internet (o.a. Youtube) gewoonweg niet waar. Zo maken de rear speakers amper verschil, heel af en toe hoor je ze en bij alleen muziek luisteren voegen ze sowieso weinig toe. Qua bediening: alles correct aangesloten maar continu problemen met het gewone tv kanaal en uberhaubt dat de juiste geluidskanalen automatisch worden gekozen. Vindt dit alles voor een set van ruim over de 2000 euro niet passend. Zelf tot nu toe enigszins spijt laat staan dat ik het anderen zou aanraden. Mis ook een direct ondersteuningskanaal qua support, waar je je problemen direct met een expert kan bespreken. Ipv van dat je loopt te zoeken op internet naar allerlei oplossingen.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

Reactie van Customer Support
20-12-2021

Hallo SonyEnthousiast007,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw audiosysteem.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen om contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Geweldige

HT-A7000 09-12-2021 door THermans (Nederland)

De beste audio die ik ooit heb gehoord en vergelijkbare kwaliteit met een bioscoop. Een advies is wel om de bijbehorende achter boksen bij te nemen dit is wel een dure aanschaf maar ze zijn het geld waard. De subwoofer is wel een mooie extra aankoop maar we samen zelf heeft ook een diepe Bas. Nogmaals dit is een topproduct.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

A true cinematic experience

HT-A7000 07-12-2021 door Lord-Viridis (Verenigd Koninkrijk)

I expected this to take a lot more effort than it did in order to set this up to achieve its full potential, as it turned out, it definitely did not. There are a few options that the system offers, in fact there's more than a few options, covering all connection methods and scenarios. You can be as simple as connecting a hdmi cable into the eARC or ARC connection on your TV, or as I did, connect devices through the hdmi 2.1 pass through ports, allowing the full 7.1 audio from my ps5. The sound output is quite magnificent, rich tones replicated with no lag, and even as a stand-alone unit, the A7000 manages to bounce sounds round the room in a very surreal manner, sound you swear are coming from above and behind you, yet you know they're being sent from right there in front of you. You might think that setting up the sound is a daunting task, but no, the A7000 has a fully automated set-up method using soundfield optimisation by sending different sounds through each speaker the A7000 measures the response times to judge the shape and size of your room and by using these returned values, will set the speaker settings and levels to be unique to each individual room. Once set up, connected and ready to go, you can sit back and enjoy the audio experience. And what an experience it is, films in surround and Atmos sound absolutely sublime, the difference is very, very noticeable from the usual 2.1 or 2.0 outputted from TV systems. Bass is well rounded with no overbearing nor distorted sounds, a nice thick bass matched with equally rich sounding miss and highs, each fired from its own style of speaker with no compression artifacts, nor any flat areas, the sound is quite simply, something you'd expect in a theatre, not a home. The soundbar supports a wide range of sound codecs, including Atmos, DTS, 3D Audio and many more, the built in Google cast, Alexa, LDAC Bluetooth connection, 3.5mm analogue and optical ports mean there's connection methods for any scenario, for most others there's also the Sony music centre mobile app which will connect your smartphone to the speaker via the internet, and can stream almost all other music apps via remote connection. With connection methods all over the place, a top line sound system and a very user friendly set up, it's very hard to find anything negative about this system, it's a very, very enjoyable experience all round, and would not think twice about recommending it to others. A very solid performer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

15

5

0

Geluid als nooit tevoren

HT-A7000 01-12-2021 door Strampke (Nederland)

Ik sta versteld. Stemmen, muziek, ineens is het geluid van de TV in de kamer. Het komt niet uit de TV, het is om je heen. Knap ontworpen Sony! Punt van kritiek. Sony zegt geen kunststoffen meer te willen gebruiken in de verpakkingen. Dat is bij deze soundbar duidelijk niet gelukt. Puntje voor verbetering Sony. O ja, de soundbar is wel erg groot. Je moet wel een hele grote TV hebben wil die breder zijn dan de soundbar. Even meten voordat je deze mooie A7000 aanschaft. Het installeren. Een kind kan de was doen. Dit is nou plug&play zoals plug&play bedoeld is. Stekker erin, HDMI doorlussen en spelen maar. Het enige dat geregeld moet worden is de toegang tot je eigen WiFi netwerk. Chromecast, Alexa, Spotify, NetFlix, zo geregeld. Het setup programma neemt je bij de hand en waar nodig wordt op beeld uitleg gegeven. Goed gedaan. Daarna is het gewoon genieten. Echt een perfecte geluidsbeleving.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

1

0

Super surround Sound van Sony HT-A7000

HT-A7000 28-11-2021 door Ferismyname (Nederland)

Sony soundbar HT-A7000 De meeste TV’s van tegenwoordig zijn aanzienlijk groter dan vroeger en dan is het niet zo erg vreemd dat ook een Soundbar meegroeit. De Soundbar HT-A7000 oogt niet alleen groot, maar is dat ook! (Zie bijgevoegde foto van mijn 65 inch TV en mijn TV-meubel, 136cm breed). Een nog grotere TV zou zeker niet erbij misstaan. De HT-A7000 oogt gelijk aan de meeste soundbars en maakt in allerlei opzichten een keurig afgewerkte indruk. De grootte van het apparaat is indrukwekkend en vooral in akoestisch opzicht is de soundbar dat zeker. De breedte en het groot aantal speakers is uiteraard van groot belang vanwege de surround-eigenschappen en de klankeigenschappen van de soundbar. Wie deze soundbar liever niet onder de TV wil plaatsen kan desgewenst deze aan de muur bevestigen met de bijgeleverde steunen. Denk daarbij wel aan het risico op overlast door contactgeluid. Het is goed mogelijk deze soundbar stand-alone te gebruiken. Het (surround)geluid is dan transparant en helder en duidelijk in alle frequentiegebieden, met uitzondering van de echte diepe tonen. Voor een overtuigender en dragende bas zou ik iedereen de subwoofer SA-SW5 erbij willen aanbevelen. In een cinema-setting, voor gamers en voor de echte muziekgenieters zijn er ook nog de twee SA-RS3 rear speakers te verkrijgen om het systeem volledig te maken. Ik kan deze uitbreiding iedereen aanbevelen. Wie niet zo vertrouwd is met techniek zal de HT-A7000 zeker verwelkomen. Het aansluiten gaat uitermate eenvoudig, of het nu mét of zónder de uitbreidingsspeakers is. Het eenvoudigste is het aansluiten via de HDMI ARC die op veel moderne TV’s aanwezig is. Het finetunen van het systeem is werkelijk een fluitje van een cent en gaat verder geheel automatisch: het volstaat de logische stappen te volgen op je televisiescherm. De soundbar koppelt soepel met airplay en (bijvoorbeeld) Spotify is eenvoudig via Android telefoons te streamen naar de soundbar of naar de TV. Natuurlijk is een audio verbinding ook op te zetten via Bluetooth. Zelfs de meest kritische (muziek)luisteraars zullen deze soundbar (ter vervanging van hun hifi installatie) bijzonder waarderen. Ervaar een prachtige sound en een verder zeer eenvoudig te bedienen apparaat. Jammer: - Er is geen ingebouwde microfoon voor voice-control aanwezig. - De Emmersive Audio Enhancement (Immersive AE op de afstandsbediening) zou uitsluitend aan moeten staan bij het afspelen van stereo geluid. Dit geavanceerde systeem zou eigenlijk direct uit moeten gaan als een meerkanaals opname wordt herkend. Bij meer dan 2-kanalen audio dreigt anders het geheel te veel te mengen en door elkaar te gaan lopen. Dit EAE Is overigens altijd wel handmatig aan en uit te zetten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

1

0

Top product

HT-A7000 28-11-2021 door Gerard 1959 (Nederland)

Sinds 2 weken in mijn bezit maar wat een genot om naar te luisteren. Ik heb de soundbar samen met de subwoofer en de achtergrond speakers, het geluid is beter dan de diverse soundbars die ik al geprobeerd hebt. Een genot om naar muziek te luisteren maar het best komt het tot zijn recht als er een film opstaat, dankzij het geluid is het net of je er midden inzit een echte bioscoop ervaring. Het aansluiten gaat zo makkelijk dankzij het automatisch koppelsysteem dat ingebouwd zit en het instellen van de afstand en plaatsing van de boxjes die op het netsnoer na draadloos zijn gaat ook automatisch en wat betreft het aansluiten op de tv is het dankzij het Sony Bravia een appeltje eitje. Waar je zeker rekening mee moet houden is de grote van de soundbar, ik heb een 55 inch tv en daar past hij net onder. Voor mij tot nu toe de beste soundbar ooit van Sony,hier gaat ik echt plezier van hebben.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

2

0

0

Geweldige soundbar!

HT-A7000 26-11-2021 door Walter (Nederland)

Wat een sensatie. Mijn Sony KD-65 AF9 heeft een fantastisch geluid, maar nu ik de HT-A7000 met de SW - 5 en de SA – RS 35 heb aangesloten, is het net of ik in de bioscoop zit, de surround is geweldig. Een echte aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

Prachtig design

HT-A7000 15-11-2021 door Jan wagt (Nederland)

Vorige week gekocht fantastisch geluid prachtig disign

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1