HT-A7000

Ga voor een realistische 7.1.2-kanaals-ervaring

Ontdek een nieuwe wereld waarin u volledig opgaat. De HT-A7000 omringt u met authentieke 7.1.2-kanaals Surround Sound met meerdere speakers, ingebouwde subwoofer en geavanceerde audiotechnologie. Voel de actie boven u en om u heen. Het is net alsof u er zelf bij bent.

HOME THEATRE EN SOUNDBARS

7.1.2-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X® Soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Afbeelding van 7.1.2-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X® Soundbar | HT-A7000

€ 1.300,00

(inclusief btw)

Meld u nu aan om onze nieuwste updates en tijdelijke aanbiedingen te ontvangen. Klik op de onderstaande link zodat u niets mist.

Superieur Surround Sound van onze beste Soundbar

De HT-A7000 biedt 7.1.2 kanalen, twee omhooggerichte speakers voor geluid van bovenaf, twee gerichte tweeters en vijf front speakers voor rijker Surround Sound en een ingebouwde dubbele subwoofer voor een diepe bas. Met de Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround creëert de HT-A7000 virtueel Surround Sound dat van overal om u heen komt, zodat u optimaal van Dolby Atmos® en DTS:X® kunt genieten.

Afbeelding van de Vertical Surround Engine die geluid boven de luisteraar creëert voor een 3D audio-ervaring zonder plafondspeakers
Ervaar geluid van boven 

Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zodat u 3D geluid kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Net als Dolby Atmos en DTS:X biedt Vertical Surround Engine ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.

Afbeelding die toont hoe S-Force PRO Front Surround virtuele Surround Sound creëert met alleen de front speakers
Surround is eenvoudig 

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert de unieke digitale technologie van Sony voor geluidsveldverwerking virtueel Surround Sound en komt er vanuit beide kanten geluid op u af. U kunt genieten van rijke Surround Sound van bioscoopkwaliteit zonder al te veel apparatuur in uw woonruimte.

Bekijk onze virtuele Surround-film

Wilt u het overweldigende geluid van de HT-A7000 testen op uw favoriete apparaten? U kunt het beste uw koptelefoon opzetten voor een fantastische virtuele surround-ervaring.

Geavanceerde speakertechnologie

Ga zitten en geniet van geluid dat de hele kamer vult met twee omhooggerichte speakers voor geluid van bovenaf, twee gerichte tweeters en vijf front speakers voor rijker Surround Sound, plus een subwoofer voor een diepe bas. 

Vergelijking tussen een unieke, rechthoekige X-Balanced Speaker Unit en een conventionele speaker
X-Balanced Speaker Unit

De omhooggerichte speakers, ingebouwde subwoofer en front speaker hebben een X-Balanced Speaker Unit. De unieke rechthoekige vorm van deze speakers maximaliseert het oppervlakte van het diafragma voor een krachtigere bas. Hierdoor wordt bovendien de driverafwijking verlaagd terwijl de geluidsdruk gelijk blijft. Dit zorgt voor minder vervorming en heldere stemmen.

Ga helemaal op in superieure muziekkwaliteit

Geniet van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft met hi-res audio voor kristalhelder en nauwkeurig geluid. Of ontdek een nieuwe manier om te luisteren met 360 Reality Audio, voor een meeslepende ervaring van een liveconcert of studiosessie. Met de HT-A7000 komt uw muziek tot leven zoals nooit tevoren.  

Graphic toont realtime herstel van gecomprimeerde bestanden door middel van DSEE Extreme

A = Uitgebreide audiodynamiek (met strijkers en fluisterstiltes)
B = Herstelde hoge frequenties (realistische akoestische instrumenten en stemmen)

Realtime herstel van al uw gecomprimeerde bestanden

Door het gebruik van Edge-AI (kunstmatige intelligentie) en DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) worden gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime opgeschaald. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen van elk nummer (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Zo geniet u van een rijkere, completere luisterervaring.

Films en games voelen heel echt

Geniet van levendige scènes vol met levensechte kleuren en diepte. De kwaliteit van het originele beeld blijft volledig behouden als het door de HT-A7000 Soundbar wordt afgespeeld, dus u gaat helemaal op in de actie. Gamen is ook veel opwindender en realistischer omdat de HT-A7000 de nieuwste indelingen ondersteunt.

PlayStation®5-console en controller naast een BRAVIA XR™ TV met een scène uit Horizon Forbidden West
Geniet van een meeslepende game- en filmervaring

Geniet van een intense game- en filmervaring met geoptimaliseerde instellingen door Auto HDR Mapping van tinten en Automatische beeldmodus per genre, met BRAVIA XR™ en PlayStation®5  via dit product met firmware-update, release lente 2022.

Het kan nog lager met een optionele subwoofer en achterspeakers

Voeg voor een nog diepere bas een optionele draadloze subwoofer toe. Als u twee types subwoofer hebt, kan de ingebouwde subwoofer in de HT-A7000 voor bas en stemmen zorgen terwijl de optionele draadloze subwoofer zich op de lage tonen richt. Voeg onze optionele SA-RS3S draadloze achterspeakers toe voor een nog betere bioscoopervaring met geluid direct achter u.


Vooraanzicht van de SA-SW5 subwoofer
SA-SW5 subwoofer

300 W aan diepe, rijke bas uit een driver van 180 mm met een passieve radiator.

Vooraanzicht van de SA-SW3 subwoofer
SA-SW3 subwoofer

200 W aan geluid uit een compacte basreflex-subwoofer met een driver van 160 mm.

Vooraanzicht van de achterspeakers van de SA-RS3S
SA-RS3S achterspeakers

Een totaal van 100 W aan rijker Surround Sound met mogelijkheid voor muurbevestiging. 

Diagram dat toont hoe de intelligente HT-A7000 de positie van elke speaker bepaalt en het geluid optimaliseert voor uw ruimte
Optimalisatie van geluidsveld

Het is niet nodig om de speakers nauwkeurig te plaatsen. De HT-A7000 met ingebouwde microfoons neemt u het werk uit handen. Hij meet op intelligente wijze de positie van elke speaker, verticaal en horizontaal, en optimaliseert het geluid voor uw kamer. Met de HT-A7000 kunt u met of zonder optionele speakers wordt het geluidsveld geoptimaliseerd. Activeer dit tijdens de eerste configuratie of uit het startmenu.

Het beste met tv's van Sony

In combinatie met een BRAVIA™ tv biedt de HT-A7000 u een meeslepende audiovisuele ervaring met ons beste beeld en geluid. Het is de perfecte Soundbar voor BRAVIA tv's. 

Diagram van geluid van middenspeaker van een tv en een Soundbar met BRAVIA Acoustic Center Sync
Nog meeslepender met Acoustic Center Sync

Als de Soundbar en de tv met behulp van de meegeleverde kabel zijn aangesloten op een BRAVIA-TV met Acoustic Center Sync, worden ze de middenspeaker van uw Home Theatre-systeem. Hierdoor wordt het geluid precies op de beelden op het scherm afgestemd voor een meeslepende ervaring.

Geluid perfect afgestemd op de actie

Met Acoustic Center Sync hoort u het geluid precies vanaf de plaats waar het personage staat. Het geluid is perfect afgestemd op de actie, waardoor uw kijkervaring nog meeslepender wordt. 

Een gezin op de bank kijkt tv met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kastje
Screenshot van film met Soundbar-instellingen in het menu met snelle instellingen van BRAVIA
Moeiteloze bediening met BRAVIA-TV's

Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface verschijnen de instellingen voor de Soundbar automatisch in het menu met snelle instellingen van de BRAVIA-TV's, zodat u eenvoudig geluidsmodi, het geluidsveld en het volume kunt instellen.

HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast onder een BRAVIA met een verstelbare standaard
Positie van de Soundbar

Als u een BRAVIA-TV met een verstelbare standaard hebt, kunt u de positie van de tv-standaard wijzigen zodat de HT-A7000 netjes en discreet onder de tv past. 

Omnidirectioneel ontwerp

De HT-A7000 en de optionele speakers maken gebruik van een omnidirectioneel ontwerp. Het ontwerp van de HT-A7000 past perfect bij de optionele speakers. De speaker heeft elegante afgeronde hoeken en zorgt voor een breed geluidsveld. De combinatie van hoogwaardige materialen laat de speaker in elke interieurstijl tot zijn recht komen.

Geniet met de hele familie van muziek 

Krijg eenvoudig toegang tot populaire muziekdiensten zoals Spotify en stream al uw favoriete albums en afspeellijsten met behulp van Chromecast of Apple AirPlay 2. Nodig uw familie uit en organiseer een feestje. 

Gezin dat muziek luistert in de woonkamer met een tv en HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast.
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-verbinding

Stream muziek draadloos via Bluetooth®-technologie vanaf uw smartphone, tablet of laptop. 

Wi-Fi®-logo
Streamen via Wi-Fi

Maak verbinding met internet via de ingebouwde Wi-Fi en stream muziek van apparaten in uw thuisnetwerk.

Logo van Spotify Connect™
Spotify Connect™

Speel Spotify rechtstreeks via uw speaker af door de Spotify Connect™-app op uw apparaat als afstandsbediening te gebruiken.

Logo Chromecast ingebouwd
Chromecast ingebouwd

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Deel muziek en meer van uw favoriete Apple-apparaten naar uw Soundbar. Alles met één enkele tik.

Met dit meeslepende geluid wilt u niet anders meer

Een slim algoritme voegt geluid van bovenaf toe aan gewone Surround-soundtracks en zelfs aan stereogeluid. Hierdoor wordt alles waar u naar luistert omgezet in een meeslepende geluidservaring. Druk gewoon op de knop 'Immersive AE' (Meeslepende AE) op de afstandsbediening om het te activeren.

Gezin dat op de bank in de woonkamer tv kijkt met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast en meeslepende AE uitgeschakeld
Meeslepende AE uitgeschakeld
Gezin dat op de bank in de woonkamer tv kijkt met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast en meeslepende AE ingeschakeld
Meeslepende AE ingeschakeld
Diagram waarop een persoon de HT-A7000 Soundbar bedient door te praten met Google Home
Voice control (Stembesturing)

De Soundbar is compatibel met apparaten met Google Assistent en Chromecast built-in, en met apparaten met Amazon Alexa. Voeg de HT-A7000 Soundbar toe aan uw speakergroep via de Google Home-app. Met spraakopdrachten kunt u muziek afspelen, het volume wijzigen of andere functies gebruiken.

In enkele seconden ingesteld 

U kunt bijna direct na het uitpakken genieten van de HT-A7000. Stop gewoon de stekker in het stopcontact, sluit deze aan op uw tv met behulp van de HDMI eARC-verbinding en schakel hem in. Met optische en analoge geluidsingangen, maar ook USB- en HDMI-poorten (eARC) en S-CENTER OUT voor compatibele BRAVIA-modellen, hebt u alle aansluitingen die u nodig hebt om van een adembenemende Surround Sound-ervaring te genieten.

Specificaties en kenmerken

Ontdek een nieuwe wereld waarin u volledig opgaat. De HT-A7000 omringt u met een authentiek 7.1.2-kanaals Surround Sound met meerdere speakers, S-Force PRO Front Surround en Vertical Surround Engine. Voel de actie boven u en om u heen.
  • S-Force PRO Front Surround en Vertical Surround Engine voor multidimensioneel geluid

  • Immersive Audio Enhancement voegt geluid van bovenaf aan gewone Surround-soundtracks toe en zelfs aan stereogeluid

  • Omhooggerichte speakers, gerichte tweeters, ingebouwde subwoofer en vijf front speakers voor meeslepende films

  • Optimalisatie van geluidsveld voor eenvoudig instellen

  • Draadloze connectiviteit voor streamen van muziek

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers