23

4.1 gebaseerd op 23 klantbeoordelingen

6
16
0
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

23 klantbeoordelingen

0

Goed geluid

HT-CT790 19-08-2018 door HeemTvander

Tevreden omdat het een goed apparaat is en heel makkelijk te koppelen met andere Sony draadloze speakers

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

redelijke soundbar

HT-CT790 21-04-2018 door zoe240399

enige maanden geleden gekocht zag goeie referentie,blijkt toch niet goed te zijn . ,veel problemen mee met geluid,veel klachten op internet helaas en sony doet er niets aan

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goede soundbar voor een mooie prijs

HT-CT790 05-12-2017 door IreenS

De soundbar, subwoofer en 2 extra boxjes twee weken geleden gekocht. Ondanks alle horror verhalen ging de installatie voorspoedig. Even rustig nadenken wat er in de hdmi-in en wat er in de hdmi-uit moet, maar dan doet alles het gewoon. Het enige irritante is dat wanneer je de surround activeert met je tv je de boxen niet meer met een mobiel device kan benaderen. Je moet dan 1st via de tv de surround uitzetten. Een later weer activeren... Beetje jammer. Verder goed geluid tegen een goede prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed geluid

HT-CT790 28-04-2017 door Ultra1

Gekocht bij Lunenburg (AV Specialist), ivm "Standaard geluid Sony TV" sinds de plaatsing via (niet meegeleverde) HDMI kabel, geluid te bedienen via een afstandbediening. Geluid is warm, vol, icm de bijgeleverde subwoofer (draadloos via Bluetooth). Alles bijelkaar een aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel goed geluid

HT-CT790 13-03-2017

Ik ben er tevreden mee goed geluid werkt goed met mijn koptelefoon bleutooth sony.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijke bassen

HT-CT790 27-02-2017 door th51

Na de update van de Sony TV werkt de soundbar prima en voldoet het geluid aan de verwachtingen, evenals de uitstraling samen met de sony bravia 50" en de blueray speler een goed team.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima soundbar

HT-CT790 20-02-2017

Eenvoudig te installeren. Goed geluid. Prima in gebruik.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende Soundbar voor een knappe prijs.

HT-CT790 14-02-2017 door Tomov

Deze Soundbar geeft waar voor zijn geld. Het geluid is helder en de draadloze subwoofer geeft een realistisch cinemagevoel. Er zijn verschillende voorgeprogrammeerde instellingen die je met 1 knop kan selecteren, afhankelijk van je aan het kijken bent. (Film, Gaming, Sport, etc.) Bij de instelling Clear+ past de Soundbar zich automatisch aan. Een aanrader voor een heel schappelijke prijs!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima prijs kwaliteit verhouding

HT-CT790 11-02-2017 door Kevin B

Ik heb de soundbar met subwoofer nu 3 weken en ben zeer tevreden. Het aansluiten gaat prima echter de HDMI poorten werken niet naar behoren. Zodra ik de digitale ontvanger van KPN in de HDMI 1 poort steekt vervalt de HDMI (arc) verbinding met de TV. Doe ik de ontvanger in HDMI 2 dan blijft de arc verbinding wel intact. Terwijl er 3 HDMI in/output en 1 HDMI (arc) verbindingen in de soundbar zitten kan je met de ARC verbinding nog maar één extra HDMI apparaat aan de soundbar koppelen anders vervalt de ARC verbinding.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima soundbar!

HT-CT790 13-01-2017 door bertvh

Een paar weken geleden dit model gekocht vanwege de zeer uitgebreide collectie aan aansluitmogelijkheden, waardoor het als centrum voor audio én video gebruikt kan worden. Alle HDMI koppelingen komen op de Soundbar binnen (3x) (dus niet via TV) waardoor alle audio door deze kan worden weergegeven en de HDMI uit zorgt voor de beeldweergave op de aangesloten TV. Daarnaast zijn de streaming mogelijkheden niet te versmaden...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Fijn apparaat

HT-CT790 03-01-2017 door Erwin55

Vorige maand gekocht en zeer tevreden, installatie heel eenvoudig, draadloze subwoofer kan overal staan en een prachtig geluid!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Mooie uitvoering

HT-CT790 14-12-2016 door Ajz6

Prima tevreden.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Helder geluid en handige functies

HT-CT790 06-12-2016 door Wacf32

Geluid is rijk en helder op alle volumes. Subwoofer zorgt voor diepe bassen en kan gemakkelijk ingesteld worden via de afstandsbediening. Bij lage volumes blijven dialogen vlot verstaanbaar door de voice functie. Ondersteuning voor google play music is bijzonder handig en werkt zonder problemen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fijne Sound Bar

HT-CT790 04-12-2016

Ik heb 'm nu een aantal weken in huis en ben er heel tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

uitstekend geluid

HT-CT790 28-11-2016 door elibar

Zeer goed geluid voor die prijs ,spijtig geen passende HDMI kabel bijgeleverd ,niet aan te sluiten zonder coaxkabel op telenet decorder.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Het geld en keuze waard

HT-CT790 09-11-2016 door Fanaat

Wij hebben na problemen met onze vorige Sony soundblaster inde garantie periode toch besloten om de Sony ct 790 aan te schaffen,,deze werkt tot op dit moment zoals het zijn moet,,zeer mooi geluid ,makkelijke bediening .,en en groot scala aan mogelijkheden .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Soundbar een toevoeging bij je tv

HT-CT790 07-11-2016 door Flatcoat

Deze soundbar gekocht om in eerste instantie muziek te kunnen beluisteren. Nu dat deze ook nog gekoppeld is aan de tv is het geweldig om ook concerten te kunnen beluisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi design

HT-CT790 05-11-2016 door yentlkes

Vorige week gekocht en tevreden .Zeer volledig inzake aansluitmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Doet wat er beloofd wordt!

HT-CT790 30-08-2016 door Andvue

Mooie, deftige soundbar met alle aansluitmogelijkheden die vandaag voorhanden zijn op audio-gebied.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

geweldig ruimtelijk geluid

HT-CT790 16-08-2016 door Cor 50

zeer goed ruimtelijk geluid en bij het bekijken van een film is het net of je in de bioscoop zit dank zij de subwoofer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Ruimtevullend geluid

HT-CT790 15-08-2016 door Kalkboy

Deze set is aangeschaft ter vervanging van een verouderde 5.1 set. Ik was het gedoe met kabels en boxen her en der door woonkamer zat. Echter het geluid moest nog steeds wel van goede kwaliteit zijn, lees vol en voldoende laag, midden en hoog. Na het lezen van de vele reviews op het web, deze set aangeschaft en ik ben erg tevreden. Het geluid is vol en heeft voldoende detail. De subwoofer, welke draadloos aan te sluiten is, geeft veel bas en is ook goed af te stellen. Daarnaast is de mogelijkheid om alle hdmi kabels in de soundbar te pluggen en vervolgens één kabel naar tv te laten lopen ook een fijne bijkomstigheid. Het geluid is uiteraard wel frontaal, dus speakers achter zijn er niet en die hoor je dus ook niet, maar dat wist ik. Kortom een goede vervanging, visueel aantrekkelijk en nog steeds een mooi geluid!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

0

Zeer goed systeem

HT-CT790 25-07-2016 door Benjamin7085

Ik heb merken als JBL en Bose in huis gehad maar kon amper het verschil horen. Terwijl dit systeem goedkoper en completer is. -Zeer goed geluid -Bass niveau op de afstandbediening aan te passen -incl. Muurbeugel -bluetooth muziek streamen zonder de tv aan te hoeven hebben. -smalle hoge draadloze bass (makkelijk ergens te plaatsen) -te bedienen met app Surround geluid hoor ik niet zo, maar je kunt er boxen bij plaatsen om echt surround te krijgen. Voldoende hdmi aansluitingen aanwezig en het schakelen gaat lekker vlot. Spotify connect en google cast is ideaal. Kortom zeer tevreden mee en zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie soundbar

HT-CT790 27-05-2016 door marijkenhenk

makkelijke bediening. mooie vormgeving, goed geluid. werkt prima

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0