HT-MT500 

Gemaakt om te zien en horen

Ervaar sfeervolle Surround Sound met een aandachtig design voor in uw woonkamer. De S-Force PRO Front Surround en de optimale bas van de draadloze subwoofer leveren audioprestaties van bioscoopkwaliteit. 

SOUNDBARS

2.1-kanaals compacte Soundbar met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

HT-MT500
Afbeelding van 2.1-kanaals compacte Soundbar met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Logo voor hi-res audio
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Minimalistisch, beeldschoon design

De neutrale kleuren en de vormgeving met ronde hoeken van de HT-MT500 passen prachtig in uw huis. Ze zijn een toevoeging aan iedere omgeving en omringen u met geluid.

Een woonkamer gevuld met geluid

Vul uw woonkamer met bioscoopgeluid met S-Force PRO Front Surround
en optimale bas in Sofa-modus.

Makkelijk te plaatsen,
past overal 

De HT-MT500 is ultraslank en gemakkelijk te plaatsen. Hij heeft een laag profiel dat overal past en niet in de weg staat van uw tv. 

Ontdek de HT-MT500

Ervaar hoe een compacte, stijlvolle vormgeving wordt gecombineerd met precisietechnologie en slimme afspeelopties. Vul uw huis met bioscoopwaardige Surround Sound.

Hoor de details in elke noot

Mis geen enkele beat met hi-res audio-ondersteuning. De LDAC-technologie levert kristalheldere geluidskwaliteit voor draadloze Bluetooth®-apparaten, terwijl DSEE HX™ de gecomprimeerde audio-indelingen opschaalt.

LDAC-logo
Beter Bluetooth®-geluid

Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtssnelheid: 990 kbps) als bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res.

DSEE HX-logo
Verbeterde audio

DSEE HX™-software van Sony verbetert uw bestaande geluidsbron (mp3's of AAC's met kwaliteitsverlies) tot een bijna hi-res geluidskwaliteit. Door gecomprimeerde bestanden op te schalen, komt uw muziek nog meer tot leven.

Eenvoudige, slimme streamfunctie

Dankzij de speciale muziekdienst-knop kunt u op een ander apparaat verdergaan waar u bent gebleven met Spotify.

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Geluid dat u bijblijft

Stream muziek in het hele huis met Sony | Music Center

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app (voorheen SongPal genoemd). Gebruik Sony | Music Center om bepaalde Soundbars en speakers van Sony te groeperen en muziek in meerdere ruimten te streamen.

Eenvoudige connectiviteit, maximale controle

Speel muziek af via uw smartphone met de Sony | Music Center-app. Met Bluetooth® of NFC kunt u uw muziekbibliotheek streamen vanaf uw apparaten en thuisnetwerk, of toegang krijgen tot onbeperkt online streamen.

HDMI-logo
HDMI®-uitgang

Gebruik zo weinig mogelijk kabels door compatibele apparaten te verbinden met één kabel met HDMI Audio Return Channel (ARC).

USB-logo
Afspelen via USB

Met de USB-poort aan de zijkant kunt u een breed scala aan USB-apparaten aansluiten voor eenvoudig afspelen.

Wi-Fi®-logo
Draadloos streamen

Maak verbinding met het internet via de ingebouwde Wi-Fi®, Bluetooth® of NFC. Zo krijgt u direct toegang tot muziekdiensten zoals Spotify en kunt u muziek streamen vanaf apparaten in uw thuisnetwerk.

Specificaties en kenmerken

Door het compacte design kunt u deze Soundbar plaatsen waar u wilt en genieten van overweldigend geluid. Geniet van muziek en films met hi-res audio, virtuele Surround Sound met S-Force PRO Front Surround en optimale bas met de Sofa-modus.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Compact, minimalistisch design

  • S-Force PRO Front Surround produceert audio van bioscoopkwaliteit

  • Draadloze multi-room-functie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers