2.1-KANAALS SOUNDBAR MET HI-RES AUDIO/WI-FI®

Volledige specificaties en kenmerken

HT-NT5

€ 500,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

FORMAAT HOOFDUNIT — ALLEEN BEHUIZING (B X H X D) 
1080 x 58 x 127
GEWICHT HOOFDUNIT — ALLEEN BEHUIZING 
3.2
FORMAAT SUBWOOFER (B X H X D) 
190 x 382 x 386
GEWICHT SUBWOOFER 
8,1

Versterker

A- / V-synchronisatie
Ja (0-300 ms, 25 ms/stap)
Versterkerkanalen
6.1-kanaals
S-Force PRO Front Surround
Ja
LPCM (2- / 5.1- / 7.1-kanaals) via HDMI®
Ja / Ja / Ja
Uitgangsvermogen (totaal)
400 W

Subwoofer

Type subwoofer
Draadloze subwoofer

Interface

Aansluitingen in/uit
Optische ingang, analoge ingang, USB, ethernet
BLUETOOTH
LDAC; AAC; SBC
HDMI-ingangen
3
HDMI-uitgang (ARC)
1
HDCP2.2
Ja

Audio-indelingen

LPCM
Ja
PCM
Ja
DTS®
DTS-ES (MATRIX6.1 / DISCRETE6.1), DTS-HD™ HR, DTS-HD™ LBR, DTS 96 / 24, DTS®, DTS® HD
Dolby®
Dolby® Digital, Dolby® Digital+, Dolby® Dual Mono, Dolby® TrueHD

Geluidsfunctie

Geluidsmodus
ClearAudio+, Film, Game Studio, sport, Muziek, Standaard
Geluidseffect
Ja

Videofuncties

4K HDR HDMI Pass Thru
Ja
1080/24p
Ja
1080p
Ja
BRAVIA® SYNC™ (CEC Control)
Ja

Draadloze kenmerken

Draadloze Surround Sound
Ja
Ingebouwde Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz / 5 GHz) 11a / b / g / n
Muziekdiensten
Chromecast ingebouwd, Spotify Connect
Draadloze multi-room-functie
Ja

Details

Stroomverbruik
BAR 50 W / SW 25 W
Afstandsbediening
Ja
Voor aan de muur
JA

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Stroomverbruik (uit-modus)
Niet beschikbaar
Stroomverbruik (stand-bymodus)
0,5 W
Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen
7,0 W (ethernet) / 7,0 W (Wi-Fi®) / 3,0 W (Bluetooth®) / 7,0 W (alle aansluitingen en netwerken verbonden*) *Bij gebruik van bekabelde verbindingen worden draadloze verbindingen automatisch uitgeschakeld. **Wi-Fi®-poort en ethernetpoort hebben een routerfunctie die audiogegevens kan verzenden naar bepaalde andere audioproducten van Sony.
Stand-bymodus geactiveerd
Na 20 minuten
Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen
Na 20 minuten (ethernet, Wi-Fi®, Bluetooth®)
Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)
Als u Wi-Fi® wilt uitschakelen, raadpleegt u in de handleiding 'Energie besparen in de stand-bymodus' en 'Het installatiescherm gebruiken'. Druk op HOME en selecteer [Installatie] -> [Systeeminstellingen] -> [Snel opstarten/Netwerk op stand-by] -> [Uit] Als u Bluetooth® in of uit wilt schakelen, drukt u op HOME en selecteert u [Installatie] -> [Bluetooth®-instellingen] -> [Bluetooth®-modus] -> Selecteer [Uit] / [Ontvanger] / [Zender]

Equalizer

Voice Up
Ja

Inhoud van de verpakking

  • Optische aansluitkabel
  • Muurbevestiging
  • Ondersteunende haak voor geperforeerd rooster
  • Batterijen
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) – speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie. 

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Discrete 6-kanaals S-Master HX-versterking

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

S-Force PRO Front Surround van bioscoopkwaliteit

Een overweldigende virtuele Surround Sound-ervaring. S-Force PRO Front Surround bootst de manier na waarop het brein verbanden legt tussen verschillende geluidsbronnen voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid – met alleen de linker- en rechterspeakerkanalen. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kunt u genieten van rijke hifi-audio in een breder luistergebied.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

ClearAudio+ verrijkt uw muziek

ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio-indelingen voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht van welke muziek u houdt.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Ultradunne, ruimtebesparende vormgeving

Door het ultradunne ontwerp, de premium afwerking en een hoogte van slechts 6,4 cm kan deze speaker gewoon vóór uw tv worden geplaatst zonder het scherm te blokkeren of de werking van de IR-ontvangers te verstoren. Het slanke profiel is tevens zeer geschikt voor diverse opties voor wandmontage. 

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Maak verbinding met uw thuisnetwerk via DLNA

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een industriestandaard voor het delen van gegevens via een thuisnetwerk. Dit maakt het eenvoudiger om uw favoriete muziek en afbeeldingen te streamen en over te brengen tussen uw apparaten met DLNA-ondersteuning, zoals tv's, pc's, draagbare servers en gameconsoles.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Draadloze subwoofer voor een flexibele opstelling

Maak films nog mooier met een vol, krachtig basgeluid. Plaats de draadloze subwoofer van 38 cm (15 inch) waar u maar wilt in de kamer om te genieten van rijke, daverende bastonen met fijne low-end details dankzij een basreflexspeaker. De compacte, stijlvol zwarte behuizing past in elke kamer.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Al uw muziek bij elkaar met SongPal

Download SongPal voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en u hebt direct naadloze toegang tot al uw favoriete nummers, ongeacht of deze op uw pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Dé manier om muziek naar uw speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kunt u uw favoriete muziekapps naar uw speakers streamen vanaf uw persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op uw Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Geef uw muziek de ruimte en luister in meerdere kamers

Vul uw huis met het geluid van uw favoriete nummers dankzij de luistermogelijkheid voor meerdere kamers. Gebruik de SongPal-app om geselecteerde Soundbars en speakers van Sony te groeperen, en stream vervolgens muziek vanaf een pc of uw thuisnetwerk in meerdere ruimten in huis. Het is de perfecte manier om te genieten van uw favoriete nummers zonder aan één specifieke kamer te zijn gebonden.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit bij de N-markering op het apparaat te houden en uw muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Bluetooth®-streaming voor een persoonlijke luisterervaring

Stream audio rechtstreeks vanaf de Soundbar naar uw hoofdtelefoon via Bluetooth® voor handig draadloos luisteren. De HT-NT5 is compatibel met kwalitatief hoogwaardige LDAC- en AAC-codecs en is ideaal voor de kijkervaring van één persoon, zodat u simpelweg uw hoofdtelefoon kunt opzetten en op het grote scherm van een film kunt genieten zonder iemand te storen.

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Draadloze audiostreaming van hogere kwaliteit

LDAC is een audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Met LDAC kunt u muziek streamen in een kwaliteit die vergelijkbaar is met hi-res audio, voor een optimale draadloze luisterervaring. 

Afbeelding van 2.1-kanaals Soundbar met hi-res audio/Wi-Fi®

Compatibel met HDCP 2.2-kopieerbeveiliging

HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) is de nieuwste generatie kopieerbeveiliging. Deze technologie, die is ontworpen voor Ultra HD 4K-apparaten, maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnieken om een veilige verbinding tot stand te brengen tussen bron en display en onbevoegd kopiëren van inhoud waarop auteursrechten rusten te voorkomen.