8

4.4 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen

3
5
0
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

8 klantbeoordelingen

0

zeer goed

HT-RT3 23-01-2019 door wiebke62

makkelijk aansluiten werkt perfect jammer dat het niet draadloos is

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top systeem !

HT-RT3 01-07-2018 door dreetje87

Wij hebben 2 weken geleden een sony 55 inch TV gekocht. We hadden in reviews gelezen dat de klank van de TV niet geweldig was, en hadden besloten om het surround systeem van Sony erbij te kopen, en het bleek geen onnodige aankoop ! De klank ervan in combinatie met de TV is gewoonweg FENOMENAAL, zéér zeker een aanrader, TOP !!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid

HT-RT3 14-06-2018 door Ericpi

Uitstekende pijs/kwaliteit verhouding, prima geluid. Dit product gekozen omdat ik een Sony televisie heb en verwacht dat dit een betere comptabiliteit heeft. Aanvankelijk wilde ik voor een zo draadloos mogelijk product kiezen, maar is achteraf geen enkel probleem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi geluid

HT-RT3 28-12-2017 door nissan62

Drie weken in huis ben zeer te vrede over Theatre -systeem

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie klank ideaal in combinatie met Bravia TV.

HT-RT3 31-08-2017 door Redgy50

Zeer goed en volledig home cinema systeem aan een zeer gunstige prijs. Gemakkelijk te plaatsen en te bediende sluit naadloos aan op andere Sony systemen zoals Bravia. Kan ingesteld worden naar ieders smaak en luisterkwaliteit. Een aanrader !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie set !

HT-RT3 08-12-2016 door Corrr

Was op zoek naar betere geluidskwaliteit dan die blikken tv speakertjes op de slaapkamer. Systemen in de winkel bekeken/ beluisterd van € 120,- tot € 800,- Gezien het feit dat dit systeem op de slaapkamer moest komen was de ruimte ook nog een ding en dit systeem kon ik wel mee weg komen qua afmetingen maar ook in kwaliteits/prijsverhouding. Voldoet uitstekend echter voor een sysyteem van 600 Watt had ik meer power verwacht van de subwoofer bij laag volume. Helder geluid, gewoon goed. Misschien dat het nog handiger geweest als het systeem draadloos geweest zou zijn zodat je de snoeren zou zijn (behalve de voedingssnoeren dan natuurlijk) misschien de next generation van dit systeem. Al met al wel zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

0

prima systeem met gebruiks vriendelijke remote

HT-RT3 04-12-2016 door vijn

Het is een prima product met een gebruiksvriendelijke remote. en een mooi geluid Wel kun je af en toe heel zacht de koel ventilator in de bas speaker horen in en uit schakelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Sony home theater

HT-RT3 21-08-2016 door tariqthoma

Ik heb die vorege maand gekocht. Ik ben contant met de product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

6