66

3.7 gebaseerd op 66 klantbeoordelingen

25
23
3
4
11
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Mr

HT-RT3 21-04-2018 door Gigin (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought it couple of months ago. It works well with sony 4k tv with hdmi arc system. Good theatrical experience when you watch John wick and Martian. Only down side is that the fan sound is slightly Lauder now but can be ignored as the payment doesn't match the price tag of Bose soundtouch 300. Furthermore, you need to find a way to hide the wires for the rear speakers.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

12

0

Meest handig (kritisch)
0

Not at all happy with this product

HT-RT3 18-09-2017 door Essex (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Purchased three months ago and the sub woofer's fan is proving to be very noisy. Even to the point of distraction.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

21

5

66 klantbeoordelingen

0

Top installatie

HT-RT3 26-09-2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldige aankoop. Veel beter geluid dan verwacht voor de prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Works well with bt, hdmi, or optical,

HT-RT3 02-09-2021 door Deanox (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Over all think its good product, sounds good, But have few niggles the set up menus are confusing and remote isn't best signal so can be temperamental but with out remote adjustments are limmited to source and volume, Would be better if could move front speakers wider to match 52" TV Think maybe larger mids would be bonus, for music and gaming and softer vocals, But over all isn't bad bit of kit sharpe and bassy and does blend well. Well built, Quick touch for music, or surround mode would be bonus,

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

1

Reactie van Customer Support
06-09-2021

Hi Deanox,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your soundbar and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'd like to highlight that we appreciate your feedback, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

great sound

HT-RT3 07-06-2021 door kev070812 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

this system has got great sound quality easy to set up too

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

2

0

Mooi geluid

HT-RT3 24-05-2021 door RFU68 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima geluid. Loop helaas niet synchroon met Sony TV (KD55XH9299) via HDMI arc maar via Bluetooth verbinding lijkt dit nu opgelost.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Sound Bar Plus

HT-RT3 03-04-2021 door Tricom (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

With changing my sound set up, I was looking for a good sounding, less intrusive system that delivered well on all levels, and I am glad that buying this Sony unit ticks the boxes

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

3

Reactie van Sony support
05-04-2021

Hi Tricom,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your sound system. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Good product. recommended

HT-RT3 17-02-2021 door Jibin (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this one month before and it's working fine. in my experience in the low volume(level8-10), the bass is very low and not getting proper surround effect. If the volume level increase to (15-20) getting better effect and surrounding.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

12

1

Reactie van Customer Support
21-02-2021

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your HT-RT3 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

slecht

HT-RT3 31-01-2021 door Kris1964 (België)

slechte geluidskwaliteit,zwake bas,geen midden tonen

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Sony
04-02-2021

Hallo Kris1964,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw HT-RT3.
Door middel van de onderstaande link vindt u de webhandleiding van uw toestel. Op pagina 13NL kunt u het geluidskwaliteit aanpassen.
http://bit.do/fNnNg
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Krijg m niet aan praat op een philips tv.....

HT-RT3 17-12-2020 door caroolvk (Nederland)

Gisteren gekocht, alle dingen aangesloten, maar de tv schakelt niet over naar t sound systeem. Alles geprobeerd uit de gebruiksaanwijzing......en van internet.....

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Problems with subwoofer bass sound.

HT-RT3 27-11-2020 door Slugube (Verenigd Koninkrijk)

I was very excited when I bought this, I connected it to my smart TV but after a few weeks I started to have no sound coming from the subwoofer. I tried disconnecting and reconnecting, then there was no bass coming out of subwoofer. I was very disappointed. I just need to get this repaired because I like music with bass sound.

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

23

12

Reactie van Customer Support
30-11-2020

Hi Slugube,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your home cinema system. To ensure optimal performance, we recommend resetting the system using the steps on page 29 of the Manual here: https://bit.ly/37jASNn
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

goed geluid

HT-RT3 24-10-2020  (Nederland)

ik heb hem al een paar jaar maar bevalt goed en veel luiser plezier

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

nice design

HT-RT3 19-10-2020 door gask12 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought one for a trial and I am very pleased. After three weeks, I bought a second set.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

4

0

Very good sound

HT-RT3 16-06-2020 door Aberip (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very easy to set up and connect to smart TV, phone and smart phone

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

13

11

0

Easy to use surround sound system

HT-RT3 05-06-2020 door Mad mancx (Verenigd Koninkrijk)

I bought this 17 months ago and it sounds just as great as my old one.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

14

10

0

Wat een top product

HT-RT3 18-04-2020 door pcak1785 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben hier superblij mee. het geluid is echt perfect . Het enige wat ik wel handig had gevonden was als er ook een hdmi 1 ingang op zat. Dit is ook we op te lossen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great all round sound, particularly on films.

HT-RT3 07-04-2020 door Anne76 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I purchased this a few weeks ago after returning a Bose soundbar due to very disappointing performance. The difference between the Bose and the Sony HT-RT3 was unbelievable.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

27

13

0

mooi geluid

HT-RT3 11-01-2020 door PRCA (Nederland)

Uitstekende muziek en film kwaliteiten, zeer zeker de inverstering waard.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Very good sound system

HT-RT3 18-11-2019 door Spike 2014 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

excellent sound quality one little grip is that the cooling fan is a bit noisey

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

17

8

0

NICE SOUND

HT-RT3 07-10-2019 door djgeoff (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

works well with sony tv,sound clear, plenty of volume could do with a bit longer cabling to remote speakers though

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

20

10

0

Fabulous sound

HT-RT3 02-10-2019 door Elma27 (Verenigd Koninkrijk)

I bought this product to compliment my Sony Bravia TV and it was well worth the money. Excellent choice.l

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

16

7

0

Good sound system, but annoying fan noise

HT-RT3 19-09-2019 door Austin_101 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this a month ago, i love the sound and quality of the product. The only issue I have is the loud fan noise, which spoils the experience of listening to music at low volume. The fan noise is loud and annoying.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

25

14

Reactie van Support team
23-09-2019

Hi Austin,

We have read your review, and we recommend that you reset the soundbar to default settings following the steps on Page 29 of this Manual: https://bit.ly/2DpYz8Y

If the issue remains, please use the details on the following link to contact us so we can help you further: http://bit.do/eQZGU

Sony Support team

0

Loud and deep bass

HT-RT3 29-08-2019 door Fonytonylovessony (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This home theater, is something else! It makes, not only the walls shake but the earth shakes with the fury of a mighty Lancaster ! If you want to be immersed into a film or a game then buy this.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

22

4

0

Constantly breaks! Not fit for use

HT-RT3 23-08-2019 door Maddox93 (Verenigd Koninkrijk)

Useless product! Bought the same model January 2019, finally 8 months later had it replaced and would constantly show UPDT and no matter how many times it would be reset would do the same. The sound was then hit and miss so finally got an exchange. New speakers are doing exactly the same!! Cannot see if on Tv, BT or what volume because the display just says UPDT. Can’t just take the product back, Sony need it repairing and taking to a far away repair store. Would not recommend this product at all! Biggest regret buying this!

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

15

16

Reactie van Customer Support
09-03-2020

Hi Maddox93,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear this. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Great sound qality

HT-RT3 26-06-2019 door Karoly85hu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I've bought this by mistake. I've thought it is a 5.1 Dolby surround system but unfortunately just stereo on 6 speakers. The sound qality is really great but not what I wanted.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

18

6

0

Very nice surround

HT-RT3 13-04-2019 door Despite (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I am very pleased with the quality of the sound. Nice surround and loud speakers with crystal clear sound. Altough woofer could offer little more bass when speakers are not set to very high volume. Otherwise i am very happy with it.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

17

1

0

Sony HT-RT3 5.1 Suround System

HT-RT3 18-03-2019 door MusB (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this as I was told in Currys the Sony TV did not have very good sound from the TV itself. (They were wrong, the TV has good sound). As I had an 10 year old Phillips 5.1 surround system which was connected by SCART it would not be able to connect to the new TV. So I decided to buy the Sony HT-RT3. I have been quite disappointed with this model. Good points: Build quality seams very good. It is easy to set up. The sound is quite good, not brilliant. The HT-RT3 comes on automatically when the TV is turned on. Bad points: There is an annoying constant noise of a cooling fan in the woofer. The menu, (operated by it's own remote control), is on a small digital display on the front of the woofer. (No OSD). Although settings are set to "Surround Sound" I have still not had any sound from the rear left or right speakers. Even after playing with various settings. Not even when using my DVD player. My old Philips system was brilliant compared to this new Sony HT-RT3. All in all I am very disappointed with the Sony HT-RT3. It is a 3.1 system and not a 5.1 system as no sound from the rear speakers.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

17

7

Reactie van Customer support
25-03-2019

Hi,

Thank you for your feedback.

We have read your review and we'd like to highlight that the system can be operated using the remote control of a TV. You'll find more information and instructions on Page 20 of this Manual: https://bit.ly/2DpYz8Y

Also, we recommend that you reset the soundbar t the default settings following the steps listed on Page 29 of the previous Manual.

If the issue remains, you can also get in touch with us using the following link so we can assist you further: http://clc.am/4w7bGw

Sony support team

0

Great sound

HT-RT3 03-02-2019 door Chippy1964 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very good value for money, the sound quality even via Bluetooth is excellent Highly recommend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

1

0

zeer goed

HT-RT3 23-01-2019 door wiebke62 (Nederland)

makkelijk aansluiten werkt perfect jammer dat het niet draadloos is

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ok

HT-RT3 17-01-2019 door david345 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

It has a delay when playing audio through the aux cord and Bluetooth and also with the USB and the audio quality is poor when i play audio through the aux cord (analog). Also when the volume goes above 30 on the system the bass is lowered .

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

5

Reactie van Customer Support
21-01-2019

Hi David,

Thank you for your feedback. We recommend resetting the system to factory settings as explained on page 29 of the Manual here: https://bit.ly/2DpYz8Y. If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

worth the money

HT-RT3 10-01-2019 door anthony17 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I just brougth this for the to use with xbox and now sounds great no issue with fan noise as per claims by other people. worthnbuying it

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

0

0

Brilliant quality

HT-RT3 04-01-2019 door gibbo98 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The sound quality is brilliant, they are so easy to set up and use, being able to connect to multiple devices using Bluetooth etc.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

1

0

simple! great!

HT-RT3 28-11-2018 door furich (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

had sound systems previously but this is the best to date

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

0

0

poor quality

HT-RT3 25-10-2018 door Mr Nut (Verenigd Koninkrijk)

i brought this as ive always had sony TV (bravia) for many many years as they are just a beautiful machine ,picture quality is just amazing, so i brought a good sound bar to go with it at the same time , but just total rubbish!!!! failed within 4 months, then failed again at 10 months, now failed again at 18 months no sound at all!! I will not be buying sony soundbars again as they are just cheap rubbish

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

22

Reactie van Customer support
29-10-2018

Hi,
Thank you for your feedback
We recommend getting in touch with our customer support to get help with the Sound bar. You can find the contact details in this link: http://bit.ly/2oUrHPV (copy and paste the link into your web browser).

Sony support team

0

Not Outstanding

HT-RT3 05-10-2018 door Unimpressed Buyer (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This system is not wireless, as the "Bluetooth Technology" strap line it leads you to believe. The surround speakers wire through the subwoofer and are as much of an annoyance as speaker wires always were. The subwoofer itself has a particularly loud cooling fan, which disturbs quite passages in whatever you are watching. Over-all a second rate product.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

14

13

Reactie van Customer support
09-10-2018

Hi,

Thank you for your feedback.

The Bluetooth on this model is used to connect smartphones and playback devices to play content from on the system as advertised on the sales page available on this link: https://bit.ly/2pHzvCC.

Sony support team.

0

The worst sound quality ever!

HT-RT3 06-09-2018 door Roberto1975 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I am not happy to buy this product! I lost my money for this junk product!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

15

0

It has known problems - I should reseached more

HT-RT3 23-08-2018 door iAlan (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Disappointed with this sound bar. I bought it at the same time as a Sony 55 TV. The sound is out of sync and the fan is very noisy. After doing research it looks like this is a common problem with this sound bar. Someone has posted a temp fix for the sync problem (go into menu and toggle sound effect off and on) but you need to do this everything you turn the system on. You get used to the noise of the fan but the problem is it speeds up and down so sometimes you hear it and other times you don't. The Sony TV is fantastic. It’s a real shame that the Sony sound bar is so poor. I think the issues could be fixed by a software update but as yet Sony are not recognising this problem.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

6

0

Disappointing!

HT-RT3 30-07-2018 door Cinema Man (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Remote control is sluggish or does not work at all dispite resetting to factory values as recommended by Sony advisor by phone. Most functions of the device seem depentant on a working remote. Cannot easily change formats, sound field or volume levels. Local controls on the Sub unit seem okay but slow.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

6

0

Not as good as we hoped

HT-RT3 08-07-2018 door Jon48 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We bought this just over a month ago and although the sound is much improved from that of the TV. The problem we have is with lip sync! Everything starts off fine but after a while the lip sync problem sets in. On contacting Sony they sent a list of different things to try to rectify the problem. We are working our way down the list but the problem remains,it is just an annoying fault.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

2

0

Top systeem !

HT-RT3 01-07-2018 door prutte16 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben 2 weken geleden een sony 55 inch TV gekocht. We hadden in reviews gelezen dat de klank van de TV niet geweldig was, en hadden besloten om het surround systeem van Sony erbij te kopen, en het bleek geen onnodige aankoop ! De klank ervan in combinatie met de TV is gewoonweg FENOMENAAL, zéér zeker een aanrader, TOP !!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Prima geluid

HT-RT3 14-06-2018 door Ericpi (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Uitstekende pijs/kwaliteit verhouding, prima geluid. Dit product gekozen omdat ik een Sony televisie heb en verwacht dat dit een betere comptabiliteit heeft. Aanvankelijk wilde ik voor een zo draadloos mogelijk product kiezen, maar is achteraf geen enkel probleem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mr

HT-RT3 21-04-2018 door Gigin (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought it couple of months ago. It works well with sony 4k tv with hdmi arc system. Good theatrical experience when you watch John wick and Martian. Only down side is that the fan sound is slightly Lauder now but can be ignored as the payment doesn't match the price tag of Bose soundtouch 300. Furthermore, you need to find a way to hide the wires for the rear speakers.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

12

0

0

Compact setup up

HT-RT3 31-03-2018 door Big Stu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I got this for its compact design and Sony’s good name Fan in side the amp is a little noisy if you have a echoy room

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

0

Easy setup plug and play

HT-RT3 14-02-2018 door caney97 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I purchased this as part of a Sony 4K tv, surround sound and 4K dvd package. Speakers are wired which is the same as my old Sony 5.q theatre unit so run the wires same route as before. Main sub woofer just plugs into the tv via hdmi. The centre and left/right speaker all combined into one sound bar which is easy to locate compared with 3 separate speakers. Only problem encountered was sound bar blocks remote signal to tv, had to raise tv higher to get round this. If you leave the surround on but switch the tv of then speakers go into standby. Turn the tv back on and speakers liven up. Tv does require these added speakers as the built in ones are not that great. All in all a great simple to use product. Very pleased.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

3

0

best thing i have done

HT-RT3 02-02-2018 door johand (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

excellent sound very good quality easy to use and good value

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Very good

HT-RT3 16-01-2018 door Luke9 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Love it, some hardware difficulties to tv, console etc but overall brilliant

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

2

0

Excelent System

HT-RT3 13-01-2018 door GePa (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the 5.1 Home Cinema System last month, I love and my kid enjoys the quality sound.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

0

0

Better than expected

HT-RT3 13-01-2018 door nnumadg (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The sound is Sony's usual good quality, definitely value for money and very happy with the first few weeks use using the TV, TV radio, bluetooth and USB functions.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

0

0

mooi geluid

HT-RT3 28-12-2017 door nissan62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Drie weken in huis ben zeer te vrede over Theatre -systeem

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Terrific sound bar with back speakers

HT-RT3 21-12-2017 door mocol (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This sound system is terrific and the rear speakers are great

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

0

0

Sony always a good buy

HT-RT3 18-12-2017 door Gonzagga (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This had some good reviews,and a couple of bad ones.I went with Sony name and found it was perfect for what I wanted.I play my music selection from my mobile phones memory card via Bluetooth,and films and other programs from the Television.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

1

0

verry good

HT-RT3 08-12-2017  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have been wanting to buy one for a long time and now I finally got a chance to buy one and I’m very happy with it

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

0

0

Not at all happy with this product

HT-RT3 18-09-2017 door Essex (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Purchased three months ago and the sub woofer's fan is proving to be very noisy. Even to the point of distraction.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

21

5

Reactie van Customer support
20-09-2017

Hi Essex

We recommend that you contact Sony Customer Support for help about the fan noise issue here: http://bit.ly/2oUrHPV

Sony support team

0

Mooie klank ideaal in combinatie met Bravia TV.

HT-RT3 31-08-2017 door Redgy50 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer goed en volledig home cinema systeem aan een zeer gunstige prijs. Gemakkelijk te plaatsen en te bediende sluit naadloos aan op andere Sony systemen zoals Bravia. Kan ingesteld worden naar ieders smaak en luisterkwaliteit. Een aanrader !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Sony 5:1 Home cinema sound system

HT-RT3 07-06-2017 door Big Geezer (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This given to me as a birthday present, and, I must say my family did me proud in terms of knowing.what I wanted and the brand I wanted, I couldn't have done better myself!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

11

0

good sound quality

HT-RT3 21-04-2017 door Nandhu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

easy to connect, 5.1 sound system. setup is simple. Would have been better if it had more input ports. only got the optical port.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

6

0

Does what it says

HT-RT3 28-03-2017 door Savage100 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Works well and delivers good sound. Others have mention the amount of noise from the cooling fan and although this is sometime audible in general it's not a problem. Connected to my TV using the HDMI (ARC) which means it comes on with the TV - nice that you don't have to manually switched on separately, although I have had some issues with this but I can't tel if it's the TV's fault (not a Sony TV) or the sound bar. There are other sound bars the deliver more features but for the price I think this is a good buy.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

8

0

Well recommended

HT-RT3 05-03-2017 door Leeevn (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Awesome sound bar for the money would recommend this to anyone

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

2

0

Tv and sound bar

HT-RT3 15-02-2017 door Busman01 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Brilliant clear 4K tv. The sound bar just finishes the whole experience

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

10

9

0

Fantastic sound system

HT-RT3 22-01-2017  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I recieved this as a christmas present and boy was I very impressed with the sound it produced.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

11

0

Good sound at the price but............

HT-RT3 15-01-2017 door Sheeny (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this home threatre system on 3 January to go with a bravia TV being delivered the following week. Within two days I became aware of the fan noise coming from the sub woofer that is the power base for the rest of the sytem. The fan noise goes up and down when thyere is or isn't noise in a programme. This is most obvious during programmes that just have talking and at volumes below 21 on the system. During action movies this isn't noticeable. I have never heard noise from a fan in any previous system.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

20

5

0

Great sounds

HT-RT3 20-12-2016 door Slatch (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great item sound is fantastic, and easy set up. Placement is difficult with original stand as it has to fit in front of tv which blocks sensor for remote. An aftermarket stand took care of this but at an extra expense a little more thought in the design of tv stand would do away with this issue

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

10

2

0

Great sound but keeps needing resetting

HT-RT3 17-12-2016 door Jd84 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this about a month ago and it's all been working fine and sounds great. Easy set up. Then the remote stopped working I tried a reset and it worked but now I have to reset every time I turn it on. Will be sending to get fixed if it carries on.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

15

8

0

Mooie set !

HT-RT3 08-12-2016 door Corrr (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Was op zoek naar betere geluidskwaliteit dan die blikken tv speakertjes op de slaapkamer. Systemen in de winkel bekeken/ beluisterd van € 120,- tot € 800,- Gezien het feit dat dit systeem op de slaapkamer moest komen was de ruimte ook nog een ding en dit systeem kon ik wel mee weg komen qua afmetingen maar ook in kwaliteits/prijsverhouding. Voldoet uitstekend echter voor een sysyteem van 600 Watt had ik meer power verwacht van de subwoofer bij laag volume. Helder geluid, gewoon goed. Misschien dat het nog handiger geweest als het systeem draadloos geweest zou zijn zodat je de snoeren zou zijn (behalve de voedingssnoeren dan natuurlijk) misschien de next generation van dit systeem. Al met al wel zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

0

prima systeem met gebruiks vriendelijke remote

HT-RT3 04-12-2016 door vijn (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een prima product met een gebruiksvriendelijke remote. en een mooi geluid Wel kun je af en toe heel zacht de koel ventilator in de bas speaker horen in en uit schakelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Sony home theater

HT-RT3 21-08-2016 door tariqthoma (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb die vorege maand gekocht. Ik ben contant met de product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

7

0

Very loud fan

HT-RT3 16-07-2016 door Luke1919 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound but unfortunately ruined by the annoying loud fan on the subject woofer... exchanged the first one after a week...only to find the new one has exactly the same annoying fan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

80

25

0

Unacceptably noisy cooling fan in the sub-woofer.

HT-RT3 26-06-2016 door Bladevane (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

After extensive research and a wait of a month for its release I purchased the HT-RT3 soundbar. From the audio quality, ease of set-up and aesthetics I would score it highly. However, there is an audible, distracting and unacceptable noise from the cooling fan located in the sub-woofer. This is most evident when there is a lull in TV audio output and the fan can be clearly heard to reduce speed with a whining noise.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

148

65